Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba kizlar
Bugunku menum
Kahvalti 08.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir dukan ekmek bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Ara 12.00
yarim elma yarim muz
Oglen 15.00
1kase dukan yayla corbasi yaninda dukan ekmegi
Aksam 19.30
1 kase dukan yayla corbasi, cok ince bid dilim pizza

Spor yarim saat yuruyus bebeyle.
Su 2.5-3 l kadar

Yo b
Afedersin bişey soracaktım. Neden 7.takımda da menü paylaştın?? Sadece 1 takımda bulunmanız gerekir. Tabiki sohbete gidebilirsiniz ama adınız listede sadece bir takımda olur. Sen
Afedersin bişey soracaktım. Neden 7.takımda da menü paylaştın?? Sadece 1 takımda bulunmanız gerekir. Tabiki sohbete gidebilirsiniz ama adınız listede sadece bir takımda olur. Sen hangisinde kalmak istersin??
tamam canım fark etmez önemli olan benim bir duzen kurmam dı epey dikkat etmeye basladim yani alıstiğımı düsunyorum . surekli aktif olmak istedim desteģe ihtiyacım vardi o yuzden baska yerler de de yazmak iyi oldu ama paylasmayada bilirim yarış modundan çıkmayım yeter . maksat 55 kilo olmak o zmana kadar devamm :)

Ama zaten 7. gruba yazmiyorum ki artık

Tamam canım o zaman sen muhabbet olsun diye takılmışsın. Sorun değil ben sadece merak ettim hangi takımda olmak istediğine. Başka yerlere yazabilirsin canım da sadece başka takımlara menü falan yazmaya gerek yok. Genelde her üye kendi takımına yazıyor çünkü tanımadıklarıylada ilgilenmezler pek ben senin iyiliğin için söyledim...

Bugünkü menü
8.30 kahvalti
1 tane omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara öğün 11.00
1 tane elma

Öğlen 12.30

Pilav+ et ( salata yapmaya yine üşendim
3 sıkma çiğ köfte (kaçamak kacamak gözüne vurdum bugün:) )

Ara öğün
1 tane mandalina

Aksam 19.00

Yumurtalı ıspanak +yogurt +1 dilim ekmek
Bide kaçamak var bikac çatal peynir helvası tekirdaga ozel heralde merak ediyordum yedim

Yeni üyelerimiz

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68

Kader456 Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85

A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77

Kaçamak günün kutlu olsun. su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın ok?

Duzeltemedin

Bugünkü menü
8.30 kahvalti
1 tane omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara öğün 11.00
1 tane elma

Öğlen 12.30

Pilav+ et ( salata yapmaya yine üşendim
3 sıkma çiğ köfte (kaçamak kacamak gözüne vurdum bugün:) )

Ara öğün
1 tane mandalina

Aksam 19.00

Yumurtalı ıspanak +yogurt +1 dilim ekmek
2.lt su
Spor yok.
Bide kaçamak var bikac çatal peynir helvası tekirdaga ozel heralde merak ediyordum yedim

reynax spor yap kuzummm çok iyi olur. Ve kendini çok iyi hissedeceksin enerjin bol olacak benden söylemesi
Biliyorum canim ya :))
Ah bir başlasam...dogumdan sonra cok yürüyünce ya da cok hareket edince agrilarim oluyor...
Mesela hafta sonu cumartesi günü yani deli.gibi yürüdük anca yeni geçti agrilar. Leslieyi seviyorum ama başlayamadım hergün spor yapsam süper olacak diyorum.. bugün oğlumla koridorda koştuk telde program vardı kaç adim kalori vs tel elimde.kostum ama bildirim gelmedi yeterli.olmadi sanirim:)

İyi geceler. ben kilo bildirimi yapmayı unuttum. şimdi yine de yapayım. 95.4 -94.9 0.5 kilo verdim.

Bugünkü menü
Sabah
4 dilim ekmek 2 dilim kaşarla tost
5 zeytin
Domates maydonoz
1 mandalina

Ara
Çeyrek simit
1 kuru incir
8 badem

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 balık
Salata
1 dilim ekmek

3 lt su
Spor yok

Çaba göstermene sevindim. Basaracaksin bence leslie zaten çok eğlenceli ve harika spor. Zaten cok yapma sporun 1 saati geçmesin :))))

Canım bu ekmekler çok değil mi?? Sporda yok birde bildirimde bulunmayı unutma tamam mı cuma sabahları mutlaka bildirimde bulun....

Canım bu ekmekler çok değil mi?? Sporda yok birde bildirimde bulunmayı unutma tamam mı cuma sabahları mutlaka bildirimde bulun....

gün içinde diyetisyenin yazdığı toplam ekmek 10 dilim . ben öğün olarak uyamdım ama yazdığı şeyleri tüketmeye çalışıyorum. bana da çok geldi aslında . her öğüm 3 er dilim 1 de ara öğünde toplma 10 dilim. benim bugün yediğim 8 dilim nasıl olacak ben de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…