- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Gittigdiyor dan set şeklinde almıştım deltaKızlar internetten plates malzemesi alan varmı ?
Unutmuşum demekki
evet kaldım canım. siteyi tam hatırlamıyorum ya hepsiburada'dan ya da gittigidiyor'dan olması lazım canım :) çok kaliteli olmasına falan bakma,inan hepsi iş görüyorHangi siteden aldın memnun kaldın mi peki canım
ben yulaf ezmesi kullanıyorum,yulaf kepeği de kullanılabilirYulaf unu mu kullanıyorsunuz
Afedersin bişey soracaktım. Neden 7.takımda da menü paylaştın?? Sadece 1 takımda bulunmanız gerekir. Tabiki sohbete gidebilirsiniz ama adınız listede sadece bir takımda olur. Sen
tamam canım fark etmez önemli olan benim bir duzen kurmam dı epey dikkat etmeye basladim yani alıstiğımı düsunyorum . surekli aktif olmak istedim desteģe ihtiyacım vardi o yuzden baska yerler de de yazmak iyi oldu ama paylasmayada bilirim yarış modundan çıkmayım yeter . maksat 55 kilo olmak o zmana kadar devamm :)Afedersin bişey soracaktım. Neden 7.takımda da menü paylaştın?? Sadece 1 takımda bulunmanız gerekir. Tabiki sohbete gidebilirsiniz ama adınız listede sadece bir takımda olur. Sen hangisinde kalmak istersin??
Ama zaten 7. gruba yazmiyorum ki artıkYo b
tamam canım fark etmez önemli olan benim bir duzen kurmam dı epey dikkat etmeye basladim yani alıstiğımı düsunyorum . surekli aktif olmak istedim desteģe ihtiyacım vardi o yuzden baska yerler de de yazmak iyi oldu ama paylasmayada bilirim yarış modundan çıkmayım yeter . maksat 55 kilo olmak o zmana kadar devamm :)
Yo b
tamam canım fark etmez önemli olan benim bir duzen kurmam dı epey dikkat etmeye basladim yani alıstiğımı düsunyorum . surekli aktif olmak istedim desteģe ihtiyacım vardi o yuzden baska yerler de de yazmak iyi oldu ama paylasmayada bilirim yarış modundan çıkmayım yeter . maksat 55 kilo olmak o zmana kadar devamm :)
Bugünkü menü
8.30 kahvalti
1 tane omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 11.00
1 tane elma
Öğlen 12.30
Pilav+ et ( salata yapmaya yine üşendim
3 sıkma çiğ köfte (kaçamak kacamak gözüne vurdum bugün:) )
Ara öğün
1 tane mandalina
Aksam 19.00
Yumurtalı ıspanak +yogurt +1 dilim ekmek
Bide kaçamak var bikac çatal peynir helvası tekirdaga ozel heralde merak ediyordum yedim
yulaf ezmesi kullanıyorum canım ama yulaf kepeği de iyiymiş hiç kullanmadım amaYulaf unu mu kullanıyorsunuz
Biliyorum canim ya :))reynax spor yap kuzummm çok iyi olur. Ve kendini çok iyi hissedeceksin enerjin bol olacak benden söylemesi
Biliyorum canim ya :))
Ah bir başlasam...dogumdan sonra cok yürüyünce ya da cok hareket edince agrilarim oluyor...
Mesela hafta sonu cumartesi günü yani deli.gibi yürüdük anca yeni geçti agrilar. Leslieyi seviyorum ama başlayamadımhergün spor yapsam süper olacak diyorum.. bugün oğlumla koridorda koştuk telde program vardı kaç adim kalori vs tel elimde.kostum ama bildirim gelmedi yeterli.olmadi sanirim:)
İyi geceler. ben kilo bildirimi yapmayı unuttum. şimdi yine de yapayım. 95.4 -94.9 0.5 kilo verdim.
Bugünkü menü
Sabah
4 dilim ekmek 2 dilim kaşarla tost
5 zeytin
Domates maydonoz
1 mandalina
Ara
Çeyrek simit
1 kuru incir
8 badem
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1 balık
Salata
1 dilim ekmek
3 lt su
Spor yok
Canım bu ekmekler çok değil mi?? Sporda yok birdebildirimde bulunmayı unutma tamam mı cuma sabahları mutlaka bildirimde bulun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?