Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benm ufaklık uyumuskrn sistemi yazayım kızlar dünkü menüm
Sabah sahanda bir yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Peynir minnacık

Öğlen bi kase çorba

Akşam kvde yemekteydik
Bi kase yoğurt çorba
Karsk salata
Beş altı tane lahana sarma
Bir dilim ekmek
Beş kaşık nohut yemeği

Ara bir elma
Bir mandalina

İii lt su
Spor yok maalesef:/

Aaaa gerçekten diyetisyen mi verdi bu kadar çok ekmek?? Bilmiyordum kusura bakma canım! Ne zaman bir sonraki randevun??

Canm nasıl bir diyet uyguluyor ki cidden fazlaymis günde on dilim bir ekmeğin yarısı belki fazlası.. benim de listemde vardı ama iki en fazla uç ince dilim olarak..

Aaaa gerçekten diyetisyen mi verdi bu kadar çok ekmek?? Bilmiyordum kusura bakma canım! Ne zaman bir sonraki randevun??
1 ay sonra diğer randevum. normalde 3 ana 3 ara öğün ama ben öğünlere uyamadım da yazdıklarını yemeye çalışıyorum işte. evet bence de çok ama eğer şimdi az yazarsak kilo vermen durunca diyetinden azaltmamız sıkıntı olur dedi.

Hmmm

Dahada cok varmış. Özel diyetisyen mi devlet mi? Belki bir bildiği vardır ne diyeyim. Bizde alışana kadar ufak bir not eklede menülerine en azından bilelim. Sanada hep aynı şeyi söylemeyelim...

Canm nasıl bir diyet uyguluyor ki cidden fazlaymis günde on dilim bir ekmeğin yarısı belki fazlası.. benim de listemde vardı ama iki en fazla uç ince dilim olarak..

Evet çok fazla bende şaşırdım hadi en fazla 6 olsun napmisss böyle ilginç!

benim de daha önce gittiğim diyetisyen her öğüne 2 şer dilimden toplam 6 dilim ekmek yazmıştı. ama bu sefer başka diyetisyene gittim 3 er dilimden 9 dilim artı bir de ikindi ara öğününde 1 dilim toplam 10 dilim ekmek.ben dedim ben bu kadar ekmek yemiyorum normalde 5 6 dilim yiyorum zaten ama diyetisyen yemelisin falan dedi .

Dahada cok varmış. Özel diyetisyen mi devlet mi? Belki bir bildiği vardır ne diyeyim. Bizde alışana kadar ufak bir not eklede menülerine en azından bilelim. Sanada hep aynı şeyi söylemeyelim...

menüler nerde ve nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorum. ama açıkçası ben kararsızım 3 er dilim ekmek yemek konsunda . devlete gittim bu arada

menüler nerde ve nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorum. ama açıkçası ben kararsızım 3 er dilim ekmek yemek konsunda . devlete gittim bu arada

Canımmm öncekiler önemli değil bundan sonraki yazdıklarına eklersin diyetisyen menüsü diye. İşine karışmak istemem sen en doğrusu ne ise onu yap kuzummm. Eğer ki devam edeceksen bu diyetisyene uzun bir süre onun dediklerini yap

Yok canım bu kadar ekmek yemek için 150 kg olmak lazım. Çok da fazla değil ki bizde o yollardan geçtik ! Ama bu kadar ekmek yemedik...
Yine de ben on dilim yemem ya diyetten önce de yemedim yani benm abur cubur bitmezdi bi de ayıptır söylemesi hamus işlerinde elim iyidir ondan kaybediuodum :) insulin direnci çıktı bende

Yine de ben on dilim yemem ya diyetten önce de yemedim yani benm abur cubur bitmezdi bi de ayıptır söylemesi hamus işlerinde elim iyidir ondan kaybediuodum :) insulin direnci çıktı bende

Aynen canım bende öyleydim. İlk başlarken 6 dilimle başladım zaten zamanla da canımın istemediği öğünlerde yemedim . Birde bangır bangır bağırıyorlar ekmek zararlı diye al bide böyle durumlar çıkıyor...

yok 95 kiloyum daha önce gittiğim diyetisyenler 2 şer dilim yazıyordu hep. ben de şaşkınım

Vardır bi bildikleri bakalım benm de gittiğimde şaşırdığım uygulamaları oldu kadının ama işe yaradı sen de yap canm bakalım belki sana yaarar

Adıyaman da da olur peynir helvası çok da güzeldir tadı

A asena_91 canım ben bi diyetisyene gitmistim yazdıklarını okula götürüp yiyordum hoca arkadaş lar bana takiliyordy sen bunlarla kilo alirsin diye bence sen kenduni deneywrek doğruyu bulcaksin çoğu insana az sık yiyerek kilo veriyor ama ben kesinlikle yapamadim kimi dukan yapiyor kimi karatay deniyor sana uygun olani hangisi ve sen bunu kilo verdikten sonra devam etiireceknisin yoksa diyet bitti deyip yinemi kilo alcaksin buna bi karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…