gün içinde diyetisyenin yazdığı toplam ekmek 10 dilim . ben öğün olarak uyamdım ama yazdığı şeyleri tüketmeye çalışıyorum. bana da çok geldi aslında . her öğüm 3 er dilim 1 de ara öğünde toplma 10 dilim. benim bugün yediğim 8 dilim nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Canm nasıl bir diyet uyguluyor ki cidden fazlaymis günde on dilim bir ekmeğin yarısı belki fazlası.. benim de listemde vardı ama iki en fazla uç ince dilim olarak..gün içinde diyetisyenin yazdığı toplam ekmek 10 dilim . ben öğün olarak uyamdım ama yazdığı şeyleri tüketmeye çalışıyorum. bana da çok geldi aslında . her öğüm 3 er dilim 1 de ara öğünde toplma 10 dilim. benim bugün yediğim 8 dilim nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Canm nasıl bir diyet uyguluyor ki cidden fazlaymis günde on dilim bir ekmeğin yarısı belki fazlası.. benim de listemde vardı ama iki en fazla uç ince dilim olarak..
1 ay sonra diğer randevum. normalde 3 ana 3 ara öğün ama ben öğünlere uyamadım da yazdıklarını yemeye çalışıyorum işte. evet bence de çok ama eğer şimdi az yazarsak kilo vermen durunca diyetinden azaltmamız sıkıntı olur dedi.Aaaa gerçekten diyetisyen mi verdi bu kadar çok ekmek?? Bilmiyordum kusura bakma canım! Ne zaman bir sonraki randevun??
Arkadaşın kilosunu bilmiyorum ama acaba onula mi ilişkili dicem?Evet çok fazla bende şaşırdım hadi en fazla 6 olsun napmisss böyle ilginç!
Hmmm1 ay sonra diğer randevum. normalde 3 ana 3 ara öğün ama ben öğünlere uyamadım da yazdıklarını yemeye çalışıyorum işte. evet bence de çok ama eğer şimdi az yazarsak kilo vermen durunca diyetinden azaltmamız sıkıntı olur dedi.
1 ay sonra diğer randevum. normalde 3 ana 3 ara öğün ama ben öğünlere uyamadım da yazdıklarını yemeye çalışıyorum işte. evet bence de çok ama eğer şimdi az yazarsak kilo vermen durunca diyetinden azaltmamız sıkıntı olur dedi.
Canm nasıl bir diyet uyguluyor ki cidden fazlaymis günde on dilim bir ekmeğin yarısı belki fazlası.. benim de listemde vardı ama iki en fazla uç ince dilim olarak..
Evet çok fazla bende şaşırdım hadi en fazla 6 olsun napmisss böyle ilginç!
Arkadaşın kilosunu bilmiyorum ama acaba onula mi ilişkili dicem?
Dahada cok varmış. Özel diyetisyen mi devlet mi? Belki bir bildiği vardır ne diyeyim. Bizde alışana kadar ufak bir not eklede menülerine en azından bilelim. Sanada hep aynı şeyi söylemeyelim...
yok 95 kiloyum daha önce gittiğim diyetisyenler 2 şer dilim yazıyordu hep. ben de şaşkınımArkadaşın kilosunu bilmiyorum ama acaba onula mi ilişkili dicem?
menüler nerde ve nasıl ekleme yapılıyor bilmiyorum. ama açıkçası ben kararsızım 3 er dilim ekmek yemek konsunda . devlete gittim bu arada
Yine de ben on dilim yemem ya diyetten önce de yemedim yani benm abur cubur bitmezdi bi de ayıptır söylemesi hamus işlerinde elim iyidir ondan kaybediuodum :) insulin direnci çıktı bendeYok canım bu kadar ekmek yemek için 150 kg olmak lazım. Çok da fazla değil ki bizde o yollardan geçtik ! Ama bu kadar ekmek yemedik...
Yine de ben on dilim yemem ya diyetten önce de yemedim yani benm abur cubur bitmezdi bi de ayıptır söylemesi hamus işlerinde elim iyidir ondan kaybediuodum :) insulin direnci çıktı bende
yok 95 kiloyum daha önce gittiğim diyetisyenler 2 şer dilim yazıyordu hep. ben de şaşkınım
Vardır bi bildikleri bakalım benm de gittiğimde şaşırdığım uygulamaları oldu kadının ama işe yaradı sen de yap canm bakalım belki sana yaararAynen canım bende öyleydim. İlk başlarken 6 dilimle başladım zaten zamanla da canımın istemediği öğünlerde yemedim . Birde bangır bangır bağırıyorlar ekmek zararlı diye al bide böyle durumlar çıkıyor...
Vardır bi bildikleri bakalım benm de gittiğimde şaşırdığım uygulamaları oldu kadının ama işe yaradı sen de yap canm bakalım belki sana yaarar
Adıyaman da da olur peynir helvası çok da güzeldir tadıBugünkü menü
8.30 kahvalti
1 tane omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 11.00
1 tane elma
Öğlen 12.30
Pilav+ et ( salata yapmaya yine üşendim
3 sıkma çiğ köfte (kaçamak kacamak gözüne vurdum bugün:) )
Ara öğün
1 tane mandalina
Aksam 19.00
Yumurtalı ıspanak +yogurt +1 dilim ekmek
Bide kaçamak var bikac çatal peynir helvası tekirdaga ozel heralde merak ediyordum yedim
55 inşallahKader456 hedef kg nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?