Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yeni üyelerimiz

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68

Kader456 Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85

A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77

bebekle spor yapan bağyanlara selam olsun . tebrik ederim

kaptanımız demis zaten ama o yediklerinin üzerine ne spor yapılırmış biliyor musun.canavar gibi

Yok canım bu kadar ekmek yemek için 150 kg olmak lazım. Çok da fazla değil ki bizde o yollardan geçtik ! Ama bu kadar ekmek yemedik...
kaptanım konu ekmek olunca hemen üzerime alınıyorum.benim diyetisyen eger ki herhangi bir öğün de çorba yersen bir dilim ekmegini yiyemezsin dedi .arkadaşta da durum öyle olabilir mi acaba

tünaydınnn

sabah çok iyi bir kahvaltı yaptım da çok mu yedim acaba ya neyse zaten haftasonu genelde 2 öğün yiyorun geç yediğim için akşama hepsini yazarım artk

kaptanım konu ekmek olunca hemen üzerime alınıyorum.benim diyetisyen eger ki herhangi bir öğün de çorba yersen bir dilim ekmegini yiyemezsin dedi .arkadaşta da durum öyle olabilir mi acaba

Canımmm onunkisi direkt 10 istemiş. Bende 104 kg iken diyetisyene gittim fakat benim günde en en fazla 4 dilim ekmek vardı. Hatta ilerleyen haftalarda o ekmek günde iki dilime düştü! Çorba durumunu benimkide söylemişti bilmiyorum ki canım arkadaşda ne yapacağını şaşırdı haklı olarak...

tünaydınnn

sabah çok iyi bir kahvaltı yaptım da çok mu yedim acaba ya neyse zaten haftasonu genelde 2 öğün yiyorun geç yediğim için akşama hepsini yazarım artk

Canimm bende ayni senin yoldayım bugun çok saglam kahvalti ettim az önce :)))))

bebekle spor yapan bağyanlara selam olsun . tebrik ederim

Tesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
Cikip geziyoruz hic ses seda yok etrafa bakiniyor surekli. bugun ara ogun elma yerken bana bakiyordu, biraz ona da vereyim dedim. ilk defa mama disinda bisey yedi evladim elmayi nasil yalamak nasil yalamak artik ek gidalara gecicem sanirim, bugun cok mutlu oldum

Siziiiii gözümün önünde canlandırdım. Çokkkk tatlısınız Çokkk :))))

Ben de 75 kg iken diyetisyene gittigimde bana da gunde 3-4 ince dilim tam tahilli ekmek yememi soylemisti ve corba miktarini yemek miktarini masasindaki gorsellerle ne kadar olmasi gerektigini anlatmisti esprili bi sekilde.
Ama verdigi diyet listeleri birbirine cok benzerdi baska kisolerle de karsilastirinca. bence bu ekmek meselesi de diger beslenme sekilleri de diyetisyene gore degisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…