- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
inssssalllah veganım yaaekmekler süper,seni çok azimli görüyorum bak. başladığından beri hiç fire vermedin. aynı benim gibisin hemen eriyeceksin demedi deme
afiyet olsun.kaç tane yedin?Dünkü krizden sonra yedim mercimekli köfteyi akşam yemeği olarak ama abartmadan çok şükür :)))) çok keyfi yerinde
bebekle spor yapan bağyanlara selam olsun . tebrik ederimMerhaba kizlar
Bugunku menum
Kahvalti 08.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir dukan ekmek bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Ara 12.00
yarim elma yarim muz
Oglen 15.00
1kase dukan yayla corbasi yaninda dukan ekmegi
Aksam 19.30
1 kase dukan yayla corbasi, cok ince bid dilim pizza
Spor yarim saat yuruyus bebeyle.
Su 2.5-3 l kadar[/QUOTEllĺl
kaptanımız demis zaten ama o yediklerinin üzerine ne spor yapılırmış biliyor musun.canavar gibiDuzeltemedin
Bugünkü menü
8.30 kahvalti
1 tane omlet
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 11.00
1 tane elma
Öğlen 12.30
Pilav+ et ( salata yapmaya yine üşendim
3 sıkma çiğ köfte (kaçamak kacamak gözüne vurdum bugün:) )
Ara öğün
1 tane mandalina
Aksam 19.00
Yumurtalı ıspanak +yogurt +1 dilim ekmek
2.lt su
Spor yok.
Bide kaçamak var bikac çatal peynir helvası tekirdaga ozel heralde merak ediyordum yedim
kaptanım konu ekmek olunca hemen üzerime alınıyorum.benim diyetisyen eger ki herhangi bir öğün de çorba yersen bir dilim ekmegini yiyemezsin dedi .arkadaşta da durum öyle olabilir mi acabaYok canım bu kadar ekmek yemek için 150 kg olmak lazım. Çok da fazla değil ki bizde o yollardan geçtik ! Ama bu kadar ekmek yemedik...
kaptanım konu ekmek olunca hemen üzerime alınıyorum.benim diyetisyen eger ki herhangi bir öğün de çorba yersen bir dilim ekmegini yiyemezsin dedi .arkadaşta da durum öyle olabilir mi acaba
tünaydınnn
sabah çok iyi bir kahvaltı yaptım da çok mu yedim acaba ya neyse zaten haftasonu genelde 2 öğün yiyorun geç yediğim için akşama hepsini yazarım artk
bebekle spor yapan bağyanlara selam olsun . tebrik ederim
Tesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
Cikip geziyoruz hic ses seda yok etrafa bakiniyor surekli. bugun ara ogun elma yerken bana bakiyordu, biraz ona da vereyim dedim. ilk defa mama disinda bisey yedi evladim elmayi nasil yalamak nasil yalamak artik ek gidalara gecicem sanirim, bugun cok mutlu oldum
Canımmm onunkisi direkt 10 istemiş. Bende 104 kg iken diyetisyene gittim fakat benim günde en en fazla 4 dilim ekmek vardı. Hatta ilerleyen haftalarda o ekmek günde iki dilime düştü! Çorba durumunu benimkide söylemişti bilmiyorum ki canım arkadaşda ne yapacağını şaşırdı haklı olarak...
Canimm bende ayni senin yoldayım bugun çok saglam kahvalti ettim az önce :)))))
Siziiiii gözümün önünde canlandırdım. Çokkkk tatlısınız Çokkk :))))
Bu arada esimin annesi koccccca bir tabak kabak tatlisi gondermis.soylediklerimin bir tesiri olmamis
Valla canım yalan olmasın küçük sıktım 6 tane yemişimdir ama akşam yemeği yerine yediğim için hiç üzülmedim ekmekte yemiyorum akşamları zatenafiyet olsun.kaç tane yedin?
Anlamazlar diyette olanı, onu yapana kadar bir tencere sebze yemeği gönderse idi sanki ne olurdu
Hicbir aksiyonda bulunmasa o da olumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?