Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim kac aylik ki ama bence 6.aydan once başlama bağırsaklari henüz hazır olmuyor... yalniz o bebe büyüsün yürüsün gezmenin farkina varsın disarda pek rahat olmuyor biz bir kahve içemiyoruz:) aydan aya farkediyor... hep parka gitmek istiyorlar

O

4 ayini doldurdu canim. ben de bagirsaklarinin 6 aydan once gelismedigini okumustum ve de 6 aydan once gecmek istemiyordum ancak doktorumuz zaten mama aliyor bu ay gecmenizde sakinca yok dedi. acikcasi kararsizim. bugun de masum masum bakisini gorunvmce yalattim nasil hinzir hinzir guluyor tadini sevdi.
Buyusun ins o gunleri de gorelim de hepsinjn tadi ayridir herhalde ne kadar yorgunluk olsa da.

İnşallah canım saglikla büyüsünler... valla ben hic doktor dinlemedim:) o farkli birşey benim oglumda biz yerken yalanirdi resmen ama hiçbir zaman iştahlı bir bebek olmadı ...
Aslinda doktorlar neden acele ediyor anlamıyorum zaten ömür boyu yiyecekler. İlk 1 yıl temel besin anne sütü yokluğunda mama, ek gıdada bunların önünde geçmemesi lazim.. birde meyveleri sonra ver başta sebze ve yoğurt inşallah iştahı iyi bu konuda seni yormayan bir bebek olur

Sagol canim simdiye kadar masallah diyeyim yeme konusunda sikinti yasamadim. kilo almasi da iyi cok sukur. Ilk zamanlari cok sikintiliydi ama.
Bir de benden baskasi yedirirken nazlaniyor biraz.
Bu arada birsey sorucam tecrubelisin sen.
Evde yogurt yaparken bebege verecegim zaman activialardan maya yapsam acaba zarari olur mu?
Bir de yogurt yaparken 1 yasina kadar devam mamasiyla yapin inek sutu kullsnmayin diye okudum ama eskiler sutle yapiyorlarmis. sen nasil yapmistin canim?

Son düzenleme:

Canim ben kendim mayaladim ama yoktu ev yogurdu mayam normal hazır yoğurtla mayaladim ama her seferinde mayaladigindan ayirdim, maya 8 mayalama sonunda ev mayası oldu

Ben normal AOÇ nin günlük sutunden yaptım.. 6 ay için erken ama 7.5 aylik olunca kahvaltıya başlamıştık o zamanda peyniri kendim yaptım, yani yine günlük sütü kestirdim peyniri yedirdim, peynir alt suyunuda yemeklerine koydum 8 aydan sonra ,yani hic formül mama filan kullanmadım l. Zaten yogurt fermente oluyor süt kalmıyor

sağlam kahvaltı iyidir ya april

yaa çok tatlı

sağlam kahvaltı iyidir ya april

yaa çok tatlı

Artık ne kadar yediysem hala acıkmadım ara bir öğünde yaptım ama tabii :))))) birazdan annemlere gideceğim akşam yemeğimi de orada yerim sonrasında ne olur bilmiyorum! İnşaAllah kaçamaklı akşam olmaz

bugün yine salona gittim 1 buçuk saat spor yaptım yine
menümü de yazayım
kahvaltı 11,30 : 2 dilim tb ekmeği 3 domates 2 biber 2 yumurtalı menemen 5 6 dal maydanoz bir yaprak marul 6 zeytin biraz köy peyniri
ara: 15.00: sade türk kahvesi 2 ince dilim bitter ama gerçek bitter

akşam 17,00: 2 kase ki bu 3.5 kepçe oluyor tavuklu çorba adı ne bilmiyorum yapıyorum ama salata ve çeyrek dilim tb ekmeği

saat 19.30 gibi yulaflı diyet kurabiyemden yemeyi planlıyorum 2 tane minik tarifini bir ara vermiştim ama şu diyet yemekler sayfasına ekleyeceğim

Artık ne kadar yediysem hala acıkmadım ara bir öğünde yaptım ama tabii :))))) birazdan annemlere gideceğim akşam yemeğimi de orada yerim sonrasında ne olur bilmiyorum! İnşaAllah kaçamaklı akşam olmaz
ben spora gittim orda yaktım o nedenle acıktım ama az acıktım o kadar zaman geçmesine rağmen

Tesadüfe bakkk bende menemen yedim :))))

Menün harika spor muhteşem ötesi

oh ohh maaşallah iyi yapmışsın bence. daktırlar her ne kadar altı aydan önce bir sey vermeyin desede altı aydan sonra ek gıdaya başlayıpda yiyen çocuk görmedim ben.neden?çünkü çocuk ek gıda istemiyor artık. meme de meme de. biberon bile almıyorlar. ek gıdaya başlayıp başlamamak sana kalmış ama çocuğun zorlanırsa obezzto demişti dersin

Bu arada esimin annesi koccccca bir tabak kabak tatlisi gondermis. soylediklerimin bir tesiri olmamis
aaa onun kolayı var cicim. yolla komşuna. o alsın kaloriyi. çünkü iyi komşu olmak bunu gerektirir

Valla canım yalan olmasın küçük sıktım 6 tane yemişimdir ama akşam yemeği yerine yediğim için hiç üzülmedim ekmekte yemiyorum akşamları zaten
eneee altı tane mi?? neyse ekmek yememişsin. zararın neresinden dönsen kâr

Bugün 6337 adım atmışim 4.79 km yürüyup 212 cal.yakmisim tel öyle diyor:)
masssallah tü tü tü

Bugün 6337 adım atmışim 4.79 km yürüyup 212 cal.yakmisim tel öyle diyor:)

Masallah canim tebrikler..

Bizim doktor baslayin diyor sekerim ya. ben baslamak istemiyodum ama kararsizim bu ay da gecsin 5. ayin sonunda baslariz artik. tatliyi da koca goturuyor kalani aticam. yakin komsu yok ben de bol yagli soylee soslu moslu bi pasta yapip gonderecem yarin kisasa kisas.

Bugunku menum
Kalktigimda 07.00
sutlu kahve
Kahvalti 08.00
1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dukan muffin ekmek uzerine de domates sosu surerek, bitki cayi
Ara 10.30
Bitki cayi
Ara 12.00
Elma uzeri tarcinli
Oglen 14.30
Tavuk sote ve yogurt
Ara 17.00
Tarcinli sut
Aksam yemegi yok onun yerine 19.30 1 muz

Su: 3 lt
Spor yarim saat bebisle yuruyus

Buarada 3. lugumuzu tebrik ederim yol arkadaslarim.. onumuzdeki haftalardan itibaren 1. ligi kaptirmayacagiz bence kimseleree

Bugünkü menüm

Sabah 10.00; 1 parmak peynir, 1 parmak çeçil, 5 zeytin, çeyrek domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, 1 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, 2 dilim ekmek, 1 çay

Öğle yemek yicek vaktim olmadı 16.00; bir avuç ceviz ve kuru üzüm

Akşam 19.00; 1 porsiyon ıspanak kavurma, bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Bugün çok su içemedim ama 2 lt bulmadan yatmam

55 dk yürüyüş
Ne yaptım ettim yorucu bi gün geçirmeme rağmen kendimi koşu bandına attım çok şükür bugünde fire vermedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…