Canim kac aylik ki ama bence 6.aydan once başlama bağırsaklari henüz hazır olmuyor... yalniz o bebe büyüsün yürüsün gezmenin farkina varsın disarda pek rahat olmuyor biz bir kahve içemiyoruz:) aydan aya farkediyor... hep parka gitmek istiyorlarTesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
Cikip geziyoruz hic ses seda yok etrafa bakiniyor surekli. bugun ara ogun elma yerken bana bakiyordu, biraz ona da vereyim dedim. ilk defa mama disinda bisey yedi evladim elmayi nasil yalamak nasil yalamak artik ek gidalara gecicem sanirim, bugun cok mutlu oldum
Canim kac aylik ki ama bence 6.aydan once başlama bağırsaklari henüz hazır olmuyor... yalniz o bebe büyüsün yürüsün gezmenin farkina varsın disarda pek rahat olmuyor biz bir kahve içemiyoruz:) aydan aya farkediyor... hep parka gitmek istiyorlar
O
4 ayini doldurdu canim. ben de bagirsaklarinin 6 aydan once gelismedigini okumustum ve de 6 aydan once gecmek istemiyordum ancak doktorumuz zaten mama aliyor bu ay gecmenizde sakinca yok dedi. acikcasi kararsizim. bugun de masum masum bakisini gorunvmce yalattim nasil hinzir hinzir guluyor tadini sevdi.
Buyusun ins o gunleri de gorelim de hepsinjn tadi ayridir herhalde ne kadar yorgunluk olsa da.
Sagol canim simdiye kadar masallah diyeyim yeme konusunda sikinti yasamadim. kilo almasi da iyi cok sukur. Ilk zamanlari cok sikintiliydi ama.İnşallah canım saglikla büyüsünler... valla ben hic doktor dinlemedim:) o farkli birşey benim oglumda biz yerken yalanirdi resmen ama hiçbir zaman iştahlı bir bebek olmadı ...
Aslinda doktorlar neden acele ediyor anlamıyorum zaten ömür boyu yiyecekler. İlk 1 yıl temel besin anne sütü yokluğunda mama, ek gıdada bunların önünde geçmemesi lazim.. birde meyveleri sonra ver başta sebze ve yoğurt inşallah iştahı iyi bu konuda seni yormayan bir bebek olur
Sagol canim simdiye kadar masallah diyeyim yeme konusunda sikinti yasamadim. kilo almasi da iyi cok sukur. Ilk zamanlari cok sikintiliydi ama.
Bir de benden baskasi yedirirken nazlaniyor biraz.
Bu arada birsey sorucam tecrubelisin sen.
Evde yogurt yaparken bebege verecegim zaman activialardan maya yapsam acaba zarari olur mu?
Bir de yogurt yaparken 1 yasina kadar devam mamasiyla yapin inek sutu kullsnmayin diye okudum ama eskiler sutle yapiyorlarmis. sen nasil yapmistin canim?
Canımmm onunkisi direkt 10 istemiş. Bende 104 kg iken diyetisyene gittim fakat benim günde en en fazla 4 dilim ekmek vardı. Hatta ilerleyen haftalarda o ekmek günde iki dilime düştü! Çorba durumunu benimkide söylemişti bilmiyorum ki canım arkadaşda ne yapacağını şaşırdı haklı olarak...
Canimm bende ayni senin yoldayım bugun çok saglam kahvalti ettim az önce :)))))
yaa çok tatlıTesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
Cikip geziyoruz hic ses seda yok etrafa bakiniyor surekli. bugun ara ogun elma yerken bana bakiyordu, biraz ona da vereyim dedim. ilk defa mama disinda bisey yedi evladim elmayi nasil yalamak nasil yalamak artik ek gidalara gecicem sanirim, bugun cok mutlu oldum
april profil foton çok hoş olmuş böyle umut verici içim açıldıKızlar bu hafta 3. Olduk. Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , başarılarının devamını diliyorum
sağlam kahvaltı iyidir ya april
yaa çok tatlı
april profil foton çok hoş olmuş böyle umut verici içim açıldı
ben spora gittim orda yaktım o nedenle acıktım ama az acıktım o kadar zaman geçmesine rağmenArtık ne kadar yediysem hala acıkmadım ara bir öğünde yaptım ama tabii :))))) birazdan annemlere gideceğim akşam yemeğimi de orada yerim sonrasında ne olur bilmiyorum! İnşaAllah kaçamaklı akşam olmaz
geldimmmBenimdeeee o yüzden yaptım öyle. Birde uzun zaman kalınca sıkılıyorum ben aynı fotodan! Açtım kollarımı gel deadline
bugün yine salona gittim 1 buçuk saat spor yaptım yine
menümü de yazayım
kahvaltı 11,30 : 2 dilim tb ekmeği 3 domates 2 biber 2 yumurtalı menemen 5 6 dal maydanoz bir yaprak marul 6 zeytin biraz köy peyniri
ara: 15.00: sade türk kahvesi 2 ince dilim bitter ama gerçek bitter
akşam 17,00: 2 kase ki bu 3.5 kepçe oluyor tavuklu çorba adı ne bilmiyorum yapıyorum amasalata ve çeyrek dilim tb ekmeği
saat 19.30 gibi yulaflı diyet kurabiyemden yemeyi planlıyorum 2 tane minik tarifini bir ara vermiştim ama şu diyet yemekler sayfasına ekleyeceğim
Tesadüfe bakkk bende menemen yedim :))))
Menün harika spor muhteşem ötesi
oh ohh maaşallah iyi yapmışsın bence. daktırlar her ne kadar altı aydan önce bir sey vermeyin desede altı aydan sonra ek gıdaya başlayıpda yiyen çocuk görmedim ben.neden?çünkü çocuk ek gıda istemiyor artık. meme de meme de. biberon bile almıyorlar. ek gıdaya başlayıp başlamamak sana kalmış ama çocuğun zorlanırsa obezzto demişti dersinTesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
aaa onun kolayı var cicim. yolla komşuna. o alsın kaloriyi. çünkü iyi komşu olmak bunu gerektirirBu arada esimin annesi koccccca bir tabak kabak tatlisi gondermis.soylediklerimin bir tesiri olmamis
eneee altı tane mi??Valla canım yalan olmasın küçük sıktım 6 tane yemişimdir ama akşam yemeği yerine yediğim için hiç üzülmedim ekmekte yemiyorum akşamları zaten
masssallah tü tü tüBugün 6337 adım atmışim 4.79 km yürüyup 212 cal.yakmisim tel öyle diyor:)
Bugün 6337 adım atmışim 4.79 km yürüyup 212 cal.yakmisim tel öyle diyor:)
oh ohh maaşallah iyi yapmışsın bence. daktırlar her ne kadar altı aydan önce bir sey vermeyin desede altı aydan sonra ek gıdaya başlayıpda yiyen çocuk görmedim ben.neden?çünkü çocuk ek gıda istemiyor artık. meme de meme de. biberon bile almıyorlar. ek gıdaya başlayıp başlamamak sana kalmış ama çocuğun zorlanırsa obezzto demişti dersin
aaa onun kolayı var cicim. yolla komşuna. o alsın kaloriyi. çünkü iyi komşu olmak bunu gerektirir
eneee altı tane mi??neyse ekmek yememişsin. zararın neresinden dönsen kâr
masssallah tü tü tü
Bekle beni geliyorum 1. liğe taşıcam grubu dermişimKızlar bu hafta 3. Olduk. Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum , başarılarının devamını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?