eneee altı tane mi??neyse ekmek yememişsin. zararın neresinden dönsen kâr
Kıskanç nefertity seni takipte :) yürüyüşünü kıskanıyorum.. Ben pazartesi deneyeceğim bakalım. Yağsız dönemde çok hareket edemiyorum. Ondan bu hafta spora yüklenmedim ama pazartesi başliciiimmm..bugünkü mönüm gelsin bayanlar
sabah:haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , yesillik , iki dilim ekmek
ara: iki ceviz,iki kayısı
öğle :altı kaşık susuz nohut , bir kepçe corba , salata , bir dilim ekmek
ara : iki galeta , peynir
akşam :bir kepçe corba , altı kaşık susuz pırasa , yoğurt , bir dilim ekmek
su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş
Ben şimdi çok aradan girdim muhabbete ama fikrimi söyleyeyim.. Superfreshin donuk sebzeleri hayat kurtarıyor.. Örneğin donmuş ıspanak. Bir soğan doğra, at donuk halde ıspanağı tavaya, 10dk da kavrulur.. Ya da hazır haşlanmış soyulmuş pancar satılıyor.. En sevdiğim.. Doğra üzerine hafif yap gezdir, üzerine beyaz peynir ya da yoğurt.. Miss.. Ben de böyle.. Gerçi veganlara özel soya yoğurdu var mı bilmiyorum.. :)valla kaptanım o yemek gönderen firmalar pahalı ama 3 öğün ayağına kadar geliyor. ben normal bulmaya başladım artık. bir de inan alışverişiydi,yapma zahmetiydi bilmem nesiydi o para kat kat çıkıyor aslında.ben aramıştım ve kafaya koymuştum. ama maalesef vegan menüleri yokmuş. çok üzülmüştüm,sen kesin yap derim ben.
Kaptaannım ben yulaf kepeğini yumurtaya koyup krep gibi yapıp yiyordum, ekmek de yememe gerke kalmıyordu kahvaltıda..Tamam anlaştık o zaman üst üste yemem. Haftada iki olur çünkü önceleri de yiyordum bişey yapmıyordu. Denerim senin için canımmmm
Kaptaannım ben yulaf kepeğini yumurtaya koyup krep gibi yapıp yiyordum, ekmek de yememe gerke kalmıyordu kahvaltıda..
Ne kadarlik bebisin canim biz ek gıdaya geçtik 7 aylıkTesekkurler:)) benim bebek te anasi gibi gezenti olunca bana da rahat oluyor sansimaa..
Cikip geziyoruz hic ses seda yok etrafa bakiniyor surekli. bugun ara ogun elma yerken bana bakiyordu, biraz ona da vereyim dedim. ilk defa mama disinda bisey yedi evladim elmayi nasil yalamak nasil yalamak artik ek gidalara gecicem sanirim, bugun cok mutlu oldum
Tatlım okudum az az tattirarak başla istersen bizimki emiyo 6.ayda geçtik ama 5. Ayda tattirdim ben bi de yasak yiyecekleri araştır tatlım istersenO
4 ayini doldurdu canim. ben de bagirsaklarinin 6 aydan once gelismedigini okumustum ve de 6 aydan once gecmek istemiyordum ancak doktorumuz zaten mama aliyor bu ay gecmenizde sakinca yok dedi. acikcasi kararsizim. bugun de masum masum bakisini gorunvmce yalattim nasil hinzir hinzir guluyor tadini sevdi.
Buyusun ins o gunleri de gorelim de hepsinjn tadi ayridir herhalde ne kadar yorgunluk olsa da.
Bugün kaçamak günüm oldu Kaynana bisey yaptı da yemekte yazmasam mi menüyü bugünlük
Masallah canim tebrikler..
Bizim doktor baslayin diyor sekerim ya. ben baslamak istemiyodum ama kararsizim bu ay da gecsin 5. ayin sonunda baslariz artik. tatliyi da koca goturuyor kalani aticam. yakin komsu yokben de bol yagli soylee soslu moslu bi pasta yapip gonderecem yarin kisasa kisas.
ee
alıp çıksaydın çocuğu keşke..benim küçük oğlumunda okula başladığı gün uzundu ama cok yakışıyordu. ogretmenimiz ilk gün çocuğun saçlarını kestir dedi.içim acıyarak kestirdimBugün oğlumun saçlarını kestirdik baya uzundu kisa oldu ama yakıştı ama berberlere gerçekten laf anlatilmiyor sağolsun ilgilendi ama sacina sprey sikti yapma dedikçe dinlemedi nefret ediyorum sormadan yapanlara
yok yoookk senin spora hiç mi hiç ihtiyacın yok. sen sporsuzda verirsin değerli rakibem. niye yoruyorsunki kendini aaa. yat dinlen evde amaaan sendeKıskanç nefertity seni takipte :) yürüyüşünü kıskanıyorum.. Ben pazartesi deneyeceğim bakalım. Yağsız dönemde çok hareket edemiyorum. Ondan bu hafta spora yüklenmedim ama pazartesi başliciiimmm..
ayy çok merak ettim. acaba nedir nedirBugün kaçamak günüm oldu Kaynana bisey yaptı da yemekte yazmasam mi menüyü bugünlük
A asena_91 canım ben bi diyetisyene gitmistim yazdıklarını okula götürüp yiyordum hoca arkadaş lar bana takiliyordy sen bunlarla kilo alirsin diye bence sen kenduni deneywrek doğruyu bulcaksin çoğu insana az sık yiyerek kilo veriyor ama ben kesinlikle yapamadim kimi dukan yapiyor kimi karatay deniyor sana uygun olani hangisi ve sen bunu kilo verdikten sonra devam etiireceknisin yoksa diyet bitti deyip yinemi kilo alcaksin buna bi karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?