Oyy kavurmalar turşular çiğ köfteler havada ucusmus canm naptin hiç olmamış turşu vücutta su tutar çiğ köfte çok kalorili yapma etme :)))Slm bayanlar bugün discideydim pek keyfim yok hep korkuyorum discilerden ikizlerime hamileyken resmen döküldü dişlerim.
Kahvaltı30 biraz kavurma üstüne 2 tane köy yumurtasi, teneke ve basma peynir,3 zeytin, bolca ceviz (bu sene çürük cevizler)
Yarim trabzon hurması
Aksam 18:30 çiğ kofte, marul , salatalik, domates turşu, yesillik, ev yapimi ayran
hepinize iyi geceler
Şimdi olay mercimek köftesi gibi olur filan diye demedimalıp çıksaydın çocuğu keşke..benim küçük oğlumunda okula başladığı gün uzundu ama cok yakışıyordu. ogretmenimiz ilk gün çocuğun saçlarını kestir dedi.içim acıyarak kestirdim
yok yoookk senin spora hiç mi hiç ihtiyacın yok. sen sporsuzda verirsin değerli rakibem. niye yoruyorsunki kendini aaa. yat dinlen evde amaaan sende
ayy çok merak ettim. acaba nedir nedir
Odem yapar belki ama bende yiyorum aradaŞimdi olay mercimek köftesi gibi olur filan diye demedim
Canm sürekli yemek veya bir oturuşta çok yemek sakıncalı tabi odem yaparYa turşu yasakli mi ben deli gibi seviyorumda yemeklerin yanina koyuyorum buda mi gol olmadı
Haa anladım bazen yerine göre yiyorum :)Canm sürekli yemek veya bir oturuşta çok yemek sakıncalı tabi odem yapar
Şartları eşitliyoruzzz :)bugünkü mönüm
sabah 9.30
haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , iki cherry , iki dilim ekmek
ara 13.00
iki kayısı , iki ceviz
öğle 15.00
balık , salata , iki dilim ekmek
ara 17.00
peynir , yarım paket diet bisküvi
akşam 19.30
bir kepçe corba , pırasa,bir dilim ekmek
su:1.5 litre
spor:yarım saat yürüyüş (nefertityy nazar etti )
Benim spor salonu üyeliğim var, ama cazip de gelmiyorr değil..İyi geceler kızlar ben yarın leslie' ye ve ender saraçın 3 haftada 1 beden incelten hareketlerine başlamayı düşünüyorum. sporu aksatanlar, yeni başlayanlar beraber başlayıp birbirimizi takip etsek nasıl olur?
Beni de gazlayacak birine ihtiyacım var valla canm ben eşlik edebilirim ama Ender saraç in hareketleri derken link falan varsa at aynı şeyler olsun :)İyi geceler kızlar ben yarın leslie' ye ve ender saraçın 3 haftada 1 beden incelten hareketlerine başlamayı düşünüyorum. sporu aksatanlar, yeni başlayanlar beraber başlayıp birbirimizi takip etsek nasıl olur?
sen istersen yine spor salonuna git ama mesela seni sporu yapıp yapmadığını konuşuruz beraber. istersen de beraber yaparızBenim spor salonu üyeliğim var, ama cazip de gelmiyorr değil..
evet ya ben de beraber yaparsak daha iyi olur birbirimize destek oluruz diye düşündüm. Tek başına yapınca insan rahat vazgeçebiliyor yapmaktan. İnternete ender saraç 3 haftada bir beden incelten hareketler yazınca çıkan ilkine bakıyorum benBeni de gazlayacak birine ihtiyacım var valla canm ben eşlik edebilirim ama Ender saraç in hareketleri derken link falan varsa at aynı şeyler olsun :)
Ya turşu yasakli mi ben deli gibi seviyorumda yemeklerin yanina koyuyorum buda mi gol olmadı
Ya bende yapmak istiyorum ama bugün yürüdüm diye belimden bacağıma agri vurdu yürürken agriyor... resmen doğumdan sonra sakat kaldim gerci önce hep olmazdi simdi her uzun yurumede çekiyorum... ama bu hafta deneyeceğim yoksa bu şekilde zayiflamak zor ya hadi şimdi yolun başındayım ilk zamanlar cabuk gibiyor kilo sonra ne olacak bir atraksiyon katmam lazim puff
var var :) her şeyimiz var bizim,yoğurt,peynir,süt vs vsBen şimdi çok aradan girdim muhabbete ama fikrimi söyleyeyim.. Superfreshin donuk sebzeleri hayat kurtarıyor.. Örneğin donmuş ıspanak. Bir soğan doğra, at donuk halde ıspanağı tavaya, 10dk da kavrulur.. Ya da hazır haşlanmış soyulmuş pancar satılıyor.. En sevdiğim.. Doğra üzerine hafif yap gezdir, üzerine beyaz peynir ya da yoğurt.. Miss.. Ben de böyle.. Gerçi veganlara özel soya yoğurdu var mı bilmiyorum.. :)
Ben şimdi çok aradan girdim muhabbete ama fikrimi söyleyeyim.. Superfreshin donuk sebzeleri hayat kurtarıyor.. Örneğin donmuş ıspanak. Bir soğan doğra, at donuk halde ıspanağı tavaya, 10dk da kavrulur.. Ya da hazır haşlanmış soyulmuş pancar satılıyor.. En sevdiğim.. Doğra üzerine hafif yap gezdir, üzerine beyaz peynir ya da yoğurt.. Miss.. Ben de böyle.. Gerçi veganlara özel soya yoğurdu var mı bilmiyorum.. :)
Kaptaannım ben yulaf kepeğini yumurtaya koyup krep gibi yapıp yiyordum, ekmek de yememe gerke kalmıyordu kahvaltıda..
Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
2 bıldırcın yumurtası
Maydonoz
Zeytinyağlı cevizli avakado 2 yk
Ara
Sıcak çikolata
1 macaron
Akşam
8 yk mantar yemeği
6 yk makarna
1 su b. ayran
1 mandalina
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
1 su b. yeşilçay
Ya turşu yasakli mi ben deli gibi seviyorumda yemeklerin yanina koyuyorum buda mi gol olmadı
İyi geceler kızlar ben yarın leslie' ye ve ender saraçın 3 haftada 1 beden incelten hareketlerine başlamayı düşünüyorum. sporu aksatanlar, yeni başlayanlar beraber başlayıp birbirimizi takip etsek nasıl olur?
Ya bende yapmak istiyorum ama bugün yürüdüm diye belimden bacağıma agri vurdu yürürken agriyor... resmen doğumdan sonra sakat kaldim gerci önce hep olmazdi simdi her uzun yurumede çekiyorum... ama bu hafta deneyeceğim yoksa bu şekilde zayiflamak zor ya hadi şimdi yolun başındayım ilk zamanlar cabuk gibiyor kilo sonra ne olacak bir atraksiyon katmam lazim puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?