Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oyy kavurmalar turşular çiğ köfteler havada ucusmus canm naptin hiç olmamış turşu vücutta su tutar çiğ köfte çok kalorili yapma etme :)))

Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
2 bıldırcın yumurtası
Maydonoz
Zeytinyağlı cevizli avakado 2 yk

Ara
Sıcak çikolata
1 macaron

Akşam
8 yk mantar yemeği
6 yk makarna
1 su b. ayran
1 mandalina

3 lt su
Yarım saat yürüyüş
1 su b. yeşilçay

Şimdi olay mercimek köftesi gibi olur filan diye demedim

Şartları eşitliyoruzzz :)

Benim spor salonu üyeliğim var, ama cazip de gelmiyorr değil..

Beni de gazlayacak birine ihtiyacım var valla canm ben eşlik edebilirim ama Ender saraç in hareketleri derken link falan varsa at aynı şeyler olsun :)

Benim spor salonu üyeliğim var, ama cazip de gelmiyorr değil..
sen istersen yine spor salonuna git ama mesela seni sporu yapıp yapmadığını konuşuruz beraber. istersen de beraber yaparız

Beni de gazlayacak birine ihtiyacım var valla canm ben eşlik edebilirim ama Ender saraç in hareketleri derken link falan varsa at aynı şeyler olsun :)
evet ya ben de beraber yaparsak daha iyi olur birbirimize destek oluruz diye düşündüm. Tek başına yapınca insan rahat vazgeçebiliyor yapmaktan. İnternete ender saraç 3 haftada bir beden incelten hareketler yazınca çıkan ilkine bakıyorum ben

Ya bende yapmak istiyorum ama bugün yürüdüm diye belimden bacağıma agri vurdu yürürken agriyor... resmen doğumdan sonra sakat kaldim gerci önce hep olmazdi simdi her uzun yurumede çekiyorum... ama bu hafta deneyeceğim yoksa bu şekilde zayiflamak zor ya hadi şimdi yolun başındayım ilk zamanlar cabuk gibiyor kilo sonra ne olacak bir atraksiyon katmam lazim puff

Bu arada aciktim yaf neyseki gece yeme alışkanlığım yok:) esime cok azimliyim demi dedim evet sakin kendine ödül verme dedi ...80 nin altina inince verecem diyorum ama bakalim

Ya turşu yasakli mi ben deli gibi seviyorumda yemeklerin yanina koyuyorum buda mi gol olmadı

Canim tursu odem yapar bide istah acar diye biliyorum. restorantlarda fln onden tursu vs getiriyor ya tamamen satis taktigi tamamen cakallik.

Canim ya dilimi isirayim da ben cektim allah kimseye vermesin fitik olmasin o, belden bacaga vuran agri demissin biraz tarifin benziyor.
Duz bir zemine yatip bacaklarini yukari dogru kaldirdiginda agri oluyor mu

var var :) her şeyimiz var bizim,yoğurt,peynir,süt vs vs
donmuş sebzeye pek sıcak bakmıyorum canım ama pratik oluyordur çok haklısın:)

Harika fikir tam benlik canım istemediği zamanlar dondurucuya dolduracağım en kısa zamanda :))))) teşekkürler beybi...

Kaptaannım ben yulaf kepeğini yumurtaya koyup krep gibi yapıp yiyordum, ekmek de yememe gerke kalmıyordu kahvaltıda..

Yaniii tam protein bombası yapıyordun ben yoğurt ile seviyorum ama onuda denerim

Ara öğünün afiyet olsun Ohhh misssssss

Ya turşu yasakli mi ben deli gibi seviyorumda yemeklerin yanina koyuyorum buda mi gol olmadı

Tabiki yasakkk yeme güzelim şimdilik elini sürme. Tuz bombası yaw

Bende varım zaten 5 gün yürüyüş yapiyorum ama yinede katılabilirim

Canımmm spor öncesi ve sonrası esneme hareketleri yapıyor musun??

Kızlar yapabilen olursa ben bir ara pump it up var video YouTube da onu yaptım sırf onla ve dikkat ederek haftada bir kilo vermiştim çok yakıyor ve tüm vücut çalışıyor.. ilk zamanlar yapmakta çok zorlanirsiniz hareketleri ama kararla devam edin ben şimdi onu acsam ezbere yaparım alisiyorsunuz yapmaya 30 dk mutlaka yapmak gerekiyor hem benim zaman yok hemde Kaynana bebek bakmaya evini bıraktı geldi şimdi tv çok izliyor tv den acardim bende, yapamiyorum bu aralar

reynax canım ya hamilelikte kaç kilo aldın sen bende maşallah 26 almıştım vücudum baya zarar gördü sağ elimi kullanamıyorum bazen şuan bile yazarken ağrısından duramiyom ama çaresi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…