Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ben 14 kilo aldim... ama hamilelikte birşeyim yoktu hergün 1.5 saat yürüyordum tabiki ondada yürüyüş sonrası ağrı oluyordu ama hamileliktendi:)
Sezeryan kimisinde bu tür ağrılar bırakıyormuş olmasaydı keske yaa ben ikinci bir çocuk dusunemiyorum suanda boyleyim hamile kalsam, doğsa hic kalkamam.sanirim...

A afrodit26 canim öyle abartarak yemedim turşu dan ben karatay yapiyorim bana göre saglikli olmasi önemli ev yapimi turşu hazir degil bulgur düğ abartmadan hatta hafyada bir kez lahmacun yenilebiliyor ama gunde 2 öğün yemek şartıyla ve iyi bir gece uykusu ve.gunde 30 dk yürüyüş yapman gerekiyor bide d vitamini ve omega 3 le desteklenmeli senin soyledigine katılıyorum marul salataligi yogurt u abatttim babam yogurdu cig koftedende yedim.

Boğazım çok agriyo hastalandim sanırım dünkü kaçamak sonrası 130 kalorili k yürüyüş yapinca inşallah ilerlemez de çocuğa bulaştırmam .. ıhlamur içıyorum bakalım nasıl gidiyor güzeller benim ödem var baya ya bugün tartıda da gösterdi kendini ben bekliyordum gerçi dün yedim akşam akşam

Geçmiş olsun. belki yavaş yavaş yürüyüşü artırmak belki daha iyi olabilir bir anda uzun yürümektense

Evet ya dışardaydım ara öğünü malesef kaçırdım yaklaşık 20 gündür de tatlı yemiyordum aslında
Beraber yaparsak kaçamak daha az olur diye düşündüm ben de lesli herkes de yapabilir gibi . hiç bir şeye de gerek yok.

Pump it bilmiyorum ama ağır bir şeyse kilosu benim gibi 90 üstü olanlar daha çok zorlanabilir. belki vücut biraz spora alıştıktan sonra daha iyi olabilir. ama tabi herkesin kendine uygun olanı, istediği şeyi yapması daha güzel olur.

o ödem dün kaygananın sana "zorla" yedirdigi yemekten olabilirmi acaba??

Sevgili arkadaşlarım 75 kilo üstü için ağır spor önermiyor doktorlar , sakatlık riski var. netekim 95 kilo arkadaşım salonda spor yaparken ayağını burktu. o yüzden 80 90 kilo arkadaşlar önce yürüyüşle yapalım sporumuzu, birazcık hafifleyelim hele bir 80 i görelim sonra amuda mı kalkarsınız parende mi atarsınız artık ne yaparsanız yaparsınız

Evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum. biraz zayıflmamamız ve vücudumuzun spora alışması lazım ağır sporlar için

Evet ağır bir spor ya

Kaptanim sizede Günaydın ayrica kaptan yardimcimiz deadline ve sizin emeginize sağlık hesaplamari yapip bizi takip ettiginiz icin
hepinize tatli pazarlar

Canımmm bu ince davranışından ötürü cokkkkk teşekkürler, severek yapıyoruz iyiki sizdee varsınız

Çokkk geçmiş olsun umarım ilerlemez. Dinlen bol bol yorma kendini daha çabuk atlatırsın...

iwet yaaa ama suçlu benim sopayı hakettim

Al sana o zaman

Kızlar şuan itibariyle 4.TAKIM ile yarışıyoruz bu hafta bakalım kim kazanacak??

Elimizden geleni yapacağız eminim 4.TAKIM zaten kardeş takımımız onlarada başarılar diliyorum bizi geçmezler ise tabii ki dahaa çok seviniriz. İsteyen arkadaşlar orayada uğrayabilir provokasyon düzenleyebilir hahahh

Ben spor konusunda obezzto arkadasimin dediklerine katiliyorum vücuda zarar vermeyen sporlar yürüyüş ve yüzme ben 68 olduktan sonra sikilasmak icin agirlik ve baska sporlar düşünüyorum simdilik yürüyüş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…