- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Ödülün bir yemek olmayacak değil mi :)Bu arada aciktim yaf neyseki gece yeme alışkanlığım yok:) esime cok azimliyim demi dedim evet sakin kendine ödül verme dedi ...80 nin altina inince verecem diyorum ama bakalim
Yaniiii :)Ödülün bir yemek olmayacak değil mi :)
Günaydınnn bir de
Canim ben 14 kilo aldim... ama hamilelikte birşeyim yoktu hergün 1.5 saat yürüyordum tabiki ondada yürüyüş sonrası ağrı oluyordu ama hamileliktendi:)reynax canım ya hamilelikte kaç kilo aldın sen bende maşallah 26 almıştım vücudum baya zarar gördü sağ elimi kullanamıyorum bazen şuan bile yazarken ağrısından duramiyom ama çaresi yokmuş
Ev yapımı canım, sirkeyle kurulmuşreynax ev yapımı yoksa hazir turşumu
hahahahh aman aman söylemediğin iyi olmuşŞimdi olay mercimek köftesi gibi olur filan diye demedim
Geçmiş olsun. belki yavaş yavaş yürüyüşü artırmak belki daha iyi olabilir bir anda uzun yürümektenseYa bende yapmak istiyorum ama bugün yürüdüm diye belimden bacağıma agri vurdu yürürken agriyor... resmen doğumdan sonra sakat kaldim gerci önce hep olmazdi simdi her uzun yurumede çekiyorum... ama bu hafta deneyeceğim yoksa bu şekilde zayiflamak zor ya hadi şimdi yolun başındayım ilk zamanlar cabuk gibiyor kilo sonra ne olacak bir atraksiyon katmam lazim puff
Evet ya dışardaydım ara öğünü malesef kaçırdım yaklaşık 20 gündür de tatlı yemiyordum aslındaHarika fikirtam benlik canım istemediği zamanlar dondurucuya dolduracağım en kısa zamanda :))))) teşekkürler beybi...
Yaniii tam protein bombası yapıyordunben yoğurt ile seviyorum ama onuda denerim
Ara öğünün afiyet olsun Ohhh misssssss
Tabiki yasakkk yeme güzelim şimdilik elini sürme. Tuz bombası yaw
Bende varım zaten 5 gün yürüyüş yapiyorum ama yinede katılabilirim
Canımmm spor öncesi ve sonrası esneme hareketleri yapıyor musun??
Pump it bilmiyorum ama ağır bir şeyse kilosu benim gibi 90 üstü olanlar daha çok zorlanabilir. belki vücut biraz spora alıştıktan sonra daha iyi olabilir. ama tabi herkesin kendine uygun olanı, istediği şeyi yapması daha güzel olur.Kızlar yapabilen olursa ben bir ara pump it up var video YouTube da onu yaptım sırf onla ve dikkat ederek haftada bir kilo vermiştim çok yakıyor ve tüm vücut çalışıyor.. ilk zamanlar yapmakta çok zorlanirsiniz hareketleri ama kararla devam edin ben şimdi onu acsam ezbere yaparım alisiyorsunuz yapmaya 30 dk mutlaka yapmak gerekiyor hem benim zaman yok hemde Kaynana bebek bakmaya evini bıraktı geldi şimdi tv çok izliyor tv den acardim bende, yapamiyorum bu aralar
o ödem dün kaygananın sana "zorla" yedirdigi yemekten olabilirmi acaba??Boğazım çok agriyo hastalandim sanırım dünkü kaçamak sonrası 130 kalorili k yürüyüş yapincainşallah ilerlemez de çocuğa bulaştırmam .. ıhlamur içıyorum bakalım nasıl gidiyor güzeller benim ödem var baya ya bugün tartıda da gösterdi kendini ben bekliyordum gerçi dün yedim akşam akşam
Evet ben de aynı şeyleri düşünüyorum. biraz zayıflmamamız ve vücudumuzun spora alışması lazım ağır sporlar içinSevgili arkadaşlarım 75 kilo üstü için ağır spor önermiyor doktorlar , sakatlık riski var. netekim 95 kilo arkadaşım salonda spor yaparken ayağını burktu. o yüzden 80 90 kilo arkadaşlar önce yürüyüşle yapalım sporumuzu, birazcık hafifleyelim hele bir 80 i görelim sonra amuda mı kalkarsınız parende mi atarsınız artık ne yaparsanız yaparsınız
o ödem dün kaygananın sana "zorla" yedirdigi yemekten olabilirmi acaba??
Evet ağır bir spor yaGeçmiş olsun. belki yavaş yavaş yürüyüşü artırmak belki daha iyi olabilir bir anda uzun yürümektense
Evet ya dışardaydım ara öğünü malesef kaçırdım yaklaşık 20 gündür de tatlı yemiyordum aslında
Beraber yaparsak kaçamak daha az olur diye düşündüm ben de lesli herkes de yapabilir gibi . hiç bir şeye de gerek yok.
Pump it bilmiyorum ama ağır bir şeyse kilosu benim gibi 90 üstü olanlar daha çok zorlanabilir. belki vücut biraz spora alıştıktan sonra daha iyi olabilir. ama tabi herkesin kendine uygun olanı, istediği şeyi yapması daha güzel olur.
Kaptanim sizede Günaydın ayrica kaptan yardimcimiz deadline ve sizin emeginize sağlık hesaplamari yapip bizi takip ettiginiz icin
hepinize tatli pazarlar
Boğazım çok agriyo hastalandim sanırım dünkü kaçamak sonrası 130 kalorili k yürüyüş yapincainşallah ilerlemez de çocuğa bulaştırmam .. ıhlamur içıyorum bakalım nasıl gidiyor güzeller benim ödem var baya ya bugün tartıda da gösterdi kendini ben bekliyordum gerçi dün yedim akşam akşam
Sevgili arkadaşlarım 75 kilo üstü için ağır spor önermiyor doktorlar , sakatlık riski var. netekim 95 kilo arkadaşım salonda spor yaparken ayağını burktu. o yüzden 80 90 kilo arkadaşlar önce yürüyüşle yapalım sporumuzu, birazcık hafifleyelim hele bir 80 i görelim sonra amuda mı kalkarsınız parende mi atarsınız artık ne yaparsanız yaparsınız
iwet yaaa ama suçlu benim sopayı hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?