selam kardes takim :)Kızlar şuan itibariyle 4.TAKIM ile yarışıyoruz bu hafta bakalım kim kazanacak??
Elimizden geleni yapacağız eminim4.TAKIM zaten kardeş takımımız onlarada başarılar diliyorum bizi geçmezler ise tabii ki dahaa çok seviniriz. İsteyen arkadaşlar orayada uğrayabilir provokasyon düzenleyebilir hahahh
hayatı onlara zindan edelim mi kaptanımKızlar şuan itibariyle 4.TAKIM ile yarışıyoruz bu hafta bakalım kim kazanacak??
Elimizden geleni yapacağız eminim4.TAKIM zaten kardeş takımımız onlarada başarılar diliyorum bizi geçmezler ise tabii ki dahaa çok seviniriz. İsteyen arkadaşlar orayada uğrayabilir provokasyon düzenleyebilir hahahh
pambık kıyamam kıziwet yaaa ama suçlu benim sopayı hakettim
selam kardes takim :)
hodri meydan diyorum
sahalarda bulusalim
hayatı onlara zindan edelim mi kaptanımvur de vuralım öl de ölelim
onlara pisikolocik savaş açtım. diet yapmaktan vazgeçecekler hatta takımı bile bırakabilirlerbayıldım slogana
yapma etme acı onlaraonlara pisikolocik savaş açtım. diet yapmaktan vazgeçecekler hatta takımı bile bırakabilirler
Simiti görünce bir an heyecanlandım ama yürüyüş beni benden aldıbugünkü mönüm
sabah 7.30
iki dilim ekmek arası domates ve peynir
ara 12.00
yarım simit,peynir
öğle 15.00
altı kaşık nohut,salata,bir dilim ekmek
ara 17.00
bir ayva
akşam 19.30
yedi kaşık pırasa,bir bucuk dilim ekmek , yoğurt
su:1.5 litre
spor:bir saat yürüyüş
vallahi ben de heyecanlandımSimiti görünce bir an heyecanlandım ama yürüyüş beni benden aldı
ooo baby atar heeSelam kızlar; bir haftayı daha bitiriyoruz. Hiç tartılmıyorum ama şuobezzto arkadaşımdan çok vermek istiyorum.. Bu hafta tam gaz yürüyeceğim :) bitireceğim onu
Sabah00 7 tatlı kalıpı ayçekirdeği-kabak çekirdeği içi, bir miktar haşlanmış karnıbahar, 1 yeşil elma
Akşam: 17:30 porsiyon döner, salata
2lt su, bir de avare avare sokaklarda dolaştık
Akşam daha bitmedi, suyu arttırmaya çalışacağım..
atara atar gidere gider kutuplar çocuğuyuz şeklimiz yetervallahi ben de heyecanlandımsonrasını hatırlamıyorum zaten veganım tatlım @eclecticvegan bana nazar etmiş olmasın
ooo baby atar heetamam seninle de cuma gorüşecegiz.yalnız obezi bitirecem diye kendini bitirme çok az yiyorsun.benden söylemesi
Bugünkü menüm
Sabah 8.30; 1 light kaşarlı tost, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 çay
Ara 12.00 bir bardak süt
Öğle 14.00; bir porsiyon karnıbahar
Akşam 17.00; 100 gr haşlama dana biftek
Bugün günboyu koşuşturmadan nolduğumu anlayamadım akşamı da erken yemek zorunda kaldım. şuan aşırı acıktım o yüzden
Ara olarak 1 mandalina yicem şimdi
Suyu çok içtim Allahtan geceye 2.5 u bulur
Ama naptııııııım bütün koşuşturmama rağmen eve gelince kendimi ikna ettim ve koşu bandına çıktım şöyle 25. dakkalarda çok yoruuuuldduuuum nağraları atsamda, kızım durmasada pes etmedim, kızım gelme annem makinaya yaklaşma annem die die yürüyüşümü tamamladım bütün olumsuzluklara rağmen,
Şöyle gururla yazayım
50 dakika yürüyüş
Benden bu kadar
atara atar gidere gider kutuplar çocuğuyuz şeklimiz yeterbana geldiler yine kendimi tutamıyorum deadline sahalara döndü
merhaba obezzto bu arada
harikasınBugünkü menüm
Sabah 8.30; 1 light kaşarlı tost, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 çay
Ara 12.00 bir bardak süt
Öğle 14.00; bir porsiyon karnıbahar
Akşam 17.00; 100 gr haşlama dana biftek
Bugün günboyu koşuşturmadan nolduğumu anlayamadım akşamı da erken yemek zorunda kaldım. şuan aşırı acıktım o yüzden
Ara olarak 1 mandalina yicem şimdi
Suyu çok içtim Allahtan geceye 2.5 u bulur
Ama naptııııııım bütün koşuşturmama rağmen eve gelince kendimi ikna ettim ve koşu bandına çıktım şöyle 25. dakkalarda çok yoruuuuldduuuum nağraları atsamda, kızım durmasada pes etmedim, kızım gelme annem makinaya yaklaşma annem die die yürüyüşümü tamamladım bütün olumsuzluklara rağmen,
Şöyle gururla yazayım
50 dakika yürüyüş
Benden bu kadar
Canımmm bu ince davranışından ötürü cokkkkk teşekkürler, severek yapıyoruz iyiki sizdee varsınız
Çokkk geçmiş olsun umarım ilerlemez. Dinlen bol bol yorma kendini daha çabuk atlatırsın...
Al sana o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?