Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün ki menüm
9:30 kahvaltı :1 dilim ekmek 1 yumurta avuç içinden az peynir şekersiz çay
13:30 öğlen :yarım simit 1 muz
15:30 1 bardak nar suyu 1 kuru incir
18:00 akşam :1 büyük tabak domates çarbası 4 tane peynirli pastırmalı börek , börekler ikiparmak kalınlığında küçüktü

Sabah
1.5 dilim peynir
5 zeytin
Yarım sütlü simit
Domates, maydanoz

Ara
2 incir
1 avuç antep fıstığı

Akşam
Küçük kase nohut
4 yk pirinç pilavı
6 yk kerevizli yoğurt
Turşu

2.5 litre su
35 dk yürüyüş
1 kupa yeşilçay

Kahvaltı30astirmali köy yumurtasi,5 zeytin, teneke ve tulum peyniri, yarim trabzon hurmasi
14:00 1 incir 2 kuru kayisi 10 cig findik 2 kasık sehriye çorbası
Aksam30,1 tabak mantar sote , salata yogurt 2 kasik mercimek corbasi
19:00 bir iki ısırık muz (bebeklerime mama hazirliyordum bu olmasa daha iyiydi)
Su iciyorum bolca
Spor 50 dk yürüyüş

Canımmm bu hafta ki yeme düzeninde özellikle akşamları daha hafif yemekler bekliyorum. Sebze ve çorba et gibi ekmek de yemesen sadece akşamları süper olur bir denesen

Canim menun guzel diyordum ama oglenki simit ih-ih olmadi aksamki boreklere hic deginmiyorum bilee. Yemeklerimizdeki karbonhidrati dusurmeliyiz.

Offff of misafirlikteydim tahmin ettiğiniz gibi abartmadan yedim israrlarla ama çok değil bi dilim börek 3 tane mercimek köftesi kaç dk koşu bandında esir kalayim cezami kim kesecek

Offff of misafirlikteydim tahmin ettiğiniz gibi abartmadan yedim israrlarla ama çok değil bi dilim börek 3 tane mercimek köftesi kaç dk koşu bandında esir kalayim cezami kim kesecek

1 saat !! Al cezanı ya bugün yap yada yarında ikiye katla sporunu Canımmm...

Of off.. İzmir'de yağmur var..

İstanbul'da da öyle yaaa sabahtan beri durmadı. İçim karardı depresyona girdim. Hiç durmadan yağdı evden de çıkmadım. Sıkıldım karanlık havadan...

Canımmm neden sıkılıyorsun ki o koşu bandı varya senin hayatını kurtaracak. Asıl bedenine seni kavuşturacak. Ona bence sımsıkı sarılmak lazım bu aralar en iyi dostumuz onlar. hayal et ve sadece inan...

Gelir gelir işleri vardır kesin :)))) özletti kendini hemenn...

Merhabalar kaptanım inşallah ben de çık hırslandım aynaya baktım ve hiç beğenmedim kendimi

Ooooo hirslanmana sevindim. Bu cumaya senden zaten güzel bir atak bekliyorum. Hadii çalış çabala kendini sevindir bizide mutlu et beybiiiii...

Sigara kullanıyor musun? Aslında spor yaparsan daima o nefes nefese kalma hali düzeliyor. Kardiyo candır can

Evet kaptanım çok haklısın, hayallerime giden yol resmen :)

Bugünkü menüm
Sabah 08:30 2 dilim ekmek bir haşlanmış yumurta peynir zeytin az, bi lokma yağ bal
Yeşillik
Ara: mandalina 11:00
13:00 5 er adet antep fıstığı badem
Yarım saat sonra bir hurma bi mandalina
Sütüm azaldi biraz sanki makarna yedim yarım porsiyon akşam yemeği 17:00
20:30 bi dilim su böreği 3 sıkım mercimek köftesi

Evet kaptanım çok haklısın, hayallerime giden yol resmen :)

Bir bak kendine nasıl bir bedende olmak istediğine karar ver. Sonra düşün neler giydiğine her istediğini giyebildiğini,Ayyy Canımmm seninde yüzün güzel diyenlere elbisenin de güzel olduğunu söylettir.! Spor yap terlemekten çekinme hedefine ulaşmak aslında o kadar kolay ki. Günde 1 saat sadece sadece 1 saat. İradeni konuştur bu sefer!! Bir daha bu beden verilmeyecek sana yağların ardına saklama arkadaşım. Heppp mutlu ol, sadece Çokkk iste ve kazan arkadaşım

Ben de onu zeytinyağı limon ve sarımsakla yapıyorum ama ılıkken :)

Sütünün azalmasını makarnaya bağlama tatlım cokkkkk yanlış. Sağlıklı beslenme oldukça sebze meyve et ve suuu kesilmez...

Ben beğenmedim ama.. Hem bir kere meyve suyu var hem incir var hem ayva var.. Simitle muz yerine peynir yiyebilseydin keşke.. Börek 1 tane tadımlık olmalı ama diğerleri fazla gibi.. Spor yapıyoruz değil mi? Peki ya su?

Ayh kaptanım valla yaşam koçu filan ol sen yeminle gaza geldim, çok daha yaşıma uygun giyinicem, orda burda nefes nefese kalmıcam, kendimi daha iyi ve mutlu hissedicem yapıcam bunu eveet
Göreceksin kaptanım vereceğim ve istediğim gibi bi fiziği sahip olacağım

Ben de onu zeytinyağı limon ve sarımsakla yapıyorum ama ılıkken :)
Ben bazen sarımsaklı yoğurtla filanda yiyorum öyle çok güzel oluyor kanserin en büyük düşmanı çok sağlıklı hafif çıtır çıtır yemek lazım mesela böyle çok acıkmışım bıraksan dağları yicem hemen yapıyorum haşlıyorum bi kaç dal brokoli Ohhh miss hemde doyurucu geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…