- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Evet bugün karbonhidrat olarak iyi beslenmedim açıkçası. ama turşudan çok yemedim. 2 3 parça bir şey yedim. ama pirinç pilavına da dikkat etmek gerek sanırımmevet benimde dikkatimi çekti. dünden brri yok
pirinç pilavı simitve en önemlisi turşu ödem yapar
inan suya özendim ben 2.5 zor içiyorumYuruyus 50 dk su 3 litreyi bulacak birazdan
koşu bandının karşında tv olan biryere taşıyabileceksen yada onune lap top koyacağın bir alan oluşturursan film izleyerek yürüyebilirsin ben o şekilde dalıp zamanında 2 saat yürümüştümBugün kü menüm;
Sabah 9.00; 2 kaşık menemen, 1 parmak peynir, 1 kk çeçil, 5 zeytin, 1 çay, 2 dilim kepek ekmeği
Ara 11.00; 1 bardak süt
Öğle 14.00; 1 tabak ekşili brokoli
Akşam 18.30; Yarım tabak kuru fasulye, yarım tabak yoğurtlu közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği
Ara 20.30; bir avuç kuru üzüm, 1 ceviz
Bugün çok az su içtim, yatana kadar 1.5 zor bulurum diye düşünüyorum
50 dk yürüyüş
Bugün aşırı sıkıldım koşu bandında, günler geçtikçe 50 dk daha uzunmuş gibi geliyor, sıkılıyor insanama pes etmek yok o ayrı
Tv nin karşısında zaten :) salon falan dinlemedim amaca hizmet eden herşey mübahtır dedim ama bazen çok yorgun oluyorum ondan tükeniyorum galiba ama daha yolun başındayım gerekirse güzel bi müzik listesi yapıcam belki daha çok eğlenirimkoşu bandının karşında tv olan biryere taşıyabileceksen yada onune lap top koyacağın bir alan oluşturursan film izleyerek yürüyebilirsin ben o şekilde dalıp zamanında 2 saat yürümüştümyada en sevdiğim özel müzüik listesi hazırlamıştım sevdiğim hareketli müzikler ona eşlik ede ede yürürüm genelde öyle şeyler yapabilrsin boş boş zaman geçmiyor
Hoşbulduk canım beraber yapalım birbitimize yardımcı oluruz daha iyi olurHosgeldin canim bende icimden geciriyodum karatay beslenen biri gelse beraber yapsak diye
Ben bazen sarımsaklı yoğurtla filanda yiyorum öyle çok güzel oluyor kanserin en büyük düşmanı çok sağlıklı hafif çıtır çıtır yemek lazım mesela böyle çok acıkmışım bıraksan dağları yicem hemen yapıyorum haşlıyorum bi kaç dal brokoli Ohhh miss hemde doyurucu geliyo bana
Canim sen metebolic balance mi yapiyorsunEveet bugün de bitti kızlar
Sabah 08:00- ayran snoothie(salatalık ve nane ile)
Öğle 13:00- haşlanmış barbunya ve karnıbahar salatası
1 adet yeşil elma, 2 dilim mandalina
Akşam 19:30- sebzeli yağsız omlet(2 yumurtadan), 2 dilim ekmek
3,5lt su ( sayenizde diyorum)
45dk spor salonunda egzersiz
Onu denemedim bebeklerde içebiliyor mu içabiliyorsa yapıp kızıma da içirimBen corbasina bayiliyorum ozellikle hem faydali hem doyurucu
tvde güzel bişey olmayınca da sıkıcı oluyor bence elinin altında bir müzik listesi olsun tvden sıkılınca müziğe geçersinTv nin karşısında zaten :) salon falan dinlemedim amaca hizmet eden herşey mübahtır dedim ama bazen çok yorgun oluyorum ondan tükeniyorum galiba ama daha yolun başındayım gerekirse güzel bi müzik listesi yapıcam belki daha çok eğlenirim
Ay cok sevimdim karatay yapan yok ama super bi iletisim var emin ol oncelikle kaptanimiz tabikiHoşbulduk canım beraber yapalım birbitimiz yardımcı oluruz daha iyi olur
Aynen aynen onu denicem çünkü inan kanallar arası canlı şarkı arıcam die helak oluyorum :))) koşu bandının mp3 bölümü de varmış yeni keşfettim tv de bişe bulamazsam ordan açarımtvde güzel bişey olmayınca da sıkıcı oluyor bence elinin altında bir müzik listesi olsun tvden sıkılınca müziğe geçersin
ya karatayı ben anlamıyorum ya o kadar okudum aradım ama listesiyle nasıl kilo veriliyor aklım almıyor senin menü nasıl mesela örnek veririmisinAy cok sevimdim karatay yapan yok ama super bi iletisim var emin ol oncelikle kaptanimiz tabiki
Kaptanim bende sen gibi dusunuyordum ta ki emziren anne diyetiyle ilgili Dr yazılarını okudum karbonhidrat alımı azalırsa süt azalır diyette bulunmalı diyo bende ekmeği sadece kahvaltı da yedim nerdeyse filan ondan makarna. Bak cezamin 45 si bitti bileSütünün azalmasını makarnaya bağlama tatlım cokkkkk yanlış. Sağlıklı beslenme oldukça sebze meyve et ve suuu kesilmez...
inan suya özendim ben 2.5 zor içiyorum[/QUOTE
Emzirdigim için iyi icmem lazım ya aksatamam süt azalıyor
Tamam canım çok teşekkürler denicem mutlakaTabii canim icebilir bence, robottan geciyor cunku.
Tarif linki atayim
http://www.nefisyemektarifleri.com/brokoli-corbasi-tarifi/
Kaptanim bende sen gibi dusunuyordum ta ki emziren anne diyetiyle ilgili Dr yazılarını okudum karbonhidrat alımı azalırsa süt azalır diyette bulunmalı diyo bende ekmeği sadece kahvaltı da yedim nerdeyse filan ondan makarna. Bak cezamin 45 si bitti bilesayende içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?