Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok güzel menün canım

Yeni üyelerimiz

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68. (90.4)

Kader456 Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55 (74.9)

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68 (84.3)

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65 (90.9)

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57 (61.4)

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85 (109.7)

A asena_91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77 (94.9)

L Lamelif_2015 Başlangıç 28 Kasım Giriş kg 87 Hedef kg 78

İzindeki Üyelerimiz

deadline 66 kg

Canımmm harikasın özellikle o suya bittim ben Süperrr :))))) sporda var daha ne olsun örnek menüsün kutlarım....

Ben 4.7 hızla 45 dk yaktım 200 üstü acaba seninki az mı hesaplıyor ne kaptan ne demek el mahkum cezamin kalanı yarına 15 dk,cik bebis ağlamasa devam edecektim de süt için bakalım yarın farkedecek mi artış olmasa bende suya abanacagim cunaya iyi bir rakam görürüz umarım

Canim tebrik ederim seni gec mec dwmeden yaptin sporunu.
Sut icin de umarim sikinti yasamazsin daha fazla.

Canim tebrik ederim seni gec mec dwmeden yaptin sporunu.
Sut icin de umarim sikinti yasamazsin daha fazla.
Teşekkürler canım azmimiz kaybolmaz inşallah.. şimdi içim daha rahat valla ev gezmeleri de pek yapmıyorum zaten iyiki de yapmiyormuşum milletten bi ısrar bi ısrar sanki iyi yapıyorlar öyle olunca

Tam bir saat yurumedim hiç kaptan ama 45dk 4.7 ile 218

Ben beğenmedim ama.. Hem bir kere meyve suyu var hem incir var hem ayva var.. Simitle muz yerine peynir yiyebilseydin keşke.. Börek 1 tane tadımlık olmalı ama diğerleri fazla gibi.. Spor yapıyoruz değil mi? Peki ya su?
Diyetisyen listesine göre karbonhidratta gerideyim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben sabah 1 dilim ekmek yedim , öğlen yarım simit 2 dilim ekmek yapıyor 4 börek 4 dilim ekmek oluyor 7 dilim ekmek yemiş oluyorum 3 dilim daha var kafam karıştı şimdi siz böyle deyince, narsuyunu ben sıktım ayıklamaya üşendim ,kuru incir tatlı yememek için yedim ayva nerden çıktı onu yemedim ama ApriL_2007 dediği gibi karbonhidratı akşama bırakmamak lazım, su süt olsun diye en az 3 lt içiyorum eksiksiz en az 3 adet bitki çayı içiyorum spor yapmıyorum şuan doğum izni bitene kadar da zor tek sporum emzirmek

:) o zaman afiyet bal şeker olsun.. süt olsun.. emzirme işin içine girince bize laf düşmez valla.. ben anlamam o işlerden..

ben sevdiğim diziler ya da filmler varsa gününde izlemeyip, spor yaparken açıyorum. daha keyifli oluyor. yürümekten çok sıkıldığımda da temposunu düşürüyorum 5-10 dakika düşük tempoda yürüyorum. sonra yine arttırıyorum. bir dizi ya da film yoksa, 20 dakikalık videolar açıyorum. sen de ilgi alanınla ilgili bulabilirsin bence. onları takip ederken süre geçiyor.

:) o zaman afiyet bal şeker olsun.. süt olsun.. emzirme işin içine girince bize laf düşmez valla.. ben anlamam o işlerden..
Sende erken uyanmışsın günaydın :) aslında tahin pekmez süper ötesi süt yapıyor ama ağzıma sürmedim bende kilolar kalıyor çünkü çok sıkıldım kilodan bol bol su ve Rezene içiyorum hayırlısı bakalım yılbaşında 5 kilo versem ya süper olur

canım emzirme döneminde bir diyetisyen ya da doktordan beslenme konusunda yardım alıyor musun? bu dönem çok önemli olmalı. çocukla bağın oluyor ve sen nasıl beslenirsen o da öyle besleniyor.

Hadi uyaaaan.. Kalk.. Havalardandır.. Bu aralar bende de oluyor.. Sabah spor mu yapsan acaba evde? Hem de kahvaltıdan önce:) bir elmayla güne başlayıp, devamında biraz hareket, sonra bir yarım saat boşluk, sonra kahvaltı..

Bende öyle yapıyorum canım zaten normal gününde izleyerek stres olamam çok reklam veriyorlar! En azından o durumdan kurtulmuş oluyorum. Daha eğlenceli geçiyor dizi izleyerek süpper hiç sıkılmadan yürüyüş yapılıyor...

Burada da öyle canım Maşallah çok güzel yağdı. Halada devam ediyor yerler hiç kurumadı. Sonrası da kar diyorlar bakalım yağacak mı? Ne iş yapıyorsun??

Aç karnına spor sakınnn yapmayın! Çok yanlış kahvaltıdan sonra yapabilirsiniz beybiler

Merhaba kızlar

Geç uyandım biraz önce kahvaltımı yaptım. Biraz hazmedeyim spor yapacağım. Hava yine kapalı enerji lazım bize :)))))) 1 saat yürüyeyim de pozitiflik gelsinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…