- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bugünkü menu:)
9.30 rafadan yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim kaşar
Ara öğün 11.30
mandalina
Öğlen 13.00
1 kase mericmek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam 18.30
Izmir kofte+2 kasik pilav
Suyu bilmiyorum cok dağınık içtim
Eveet bugün de bitti kızlar
Sabah 08:00- ayran snoothie(salatalık ve nane ile)
Öğle 13:00- haşlanmış barbunya ve karnıbahar salatası
1 adet yeşil elma, 2 dilim mandalina
Akşam 19:30- sebzeli yağsız omlet(2 yumurtadan), 2 dilim ekmek
3,5lt su ( sayenizde diyorum)
45dk spor salonunda egzersiz
Ben 4.7 hızla 45 dk yaktım 200 üstü acaba seninki az mı hesaplıyor ne kaptanÖyle mi ozaman tamam sen artık kendi yapina göre ayarlarsın. Eksilince müdahale edersin canımmmm tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Spor cezanı hemen uyguladığın için teşekkürler beybiiiii. 1 saatte kaç km hızla kaç kalori yakıyor gösteriyor senin koşu bandı? Mesela benimkisi 5.5 km ile 1 saatte ancak 270 cal yakıyor gösteriyor... ve toplamda 1 saatte ancak 5 km yürüyüş oluyor...
Ben 4.7 hızla 45 dk yaktım 200 üstü acaba seninki az mı hesaplıyor ne kaptanne demek el mahkum cezamin kalanı yarına 15 dk,cik bebis ağlamasa devam edecektim de süt için bakalım yarın farkedecek mi artış olmasa bende suya abanacagim cunaya iyi bir rakam görürüz umarım
Teşekkürler canımCanim tebrik ederim seni gec mec dwmeden yaptin sporunu.
Sut icin de umarim sikinti yasamazsin daha fazla.
Tam bir saat yurumedim hiç kaptanÖyle mi ozaman tamam sen artık kendi yapina göre ayarlarsın. Eksilince müdahale edersin canımmmm tabii ki siz daha iyi bilirsiniz. Spor cezanı hemen uyguladığın için teşekkürler beybiiiii. 1 saatte kaç km hızla kaç kalori yakıyor gösteriyor senin koşu bandı? Mesela benimkisi 5.5 km ile 1 saatte ancak 270 cal yakıyor gösteriyor... ve toplamda 1 saatte ancak 5 km yürüyüş oluyor...
Diyetisyen listesine göre karbonhidratta gerideyim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben sabah 1 dilim ekmek yedim , öğlen yarım simit 2 dilim ekmek yapıyor 4 börek 4 dilim ekmek oluyor 7 dilim ekmek yemiş oluyorum 3 dilim daha var kafam karıştı şimdi siz böyle deyince, narsuyunu ben sıktım ayıklamaya üşendim ,kuru incir tatlı yememek için yedim ayva nerden çıktı onu yemedimBen beğenmedim ama.. Hem bir kere meyve suyu var hem incir var hem ayva var.. Simitle muz yerine peynir yiyebilseydin keşke.. Börek 1 tane tadımlık olmalı ama diğerleri fazla gibi.. Spor yapıyoruz değil mi? Peki ya su?
Diyetisyen listesine göre karbonhidratta gerideyim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben sabah 1 dilim ekmek yedim , öğlen yarım simit 2 dilim ekmek yapıyor 4 börek 4 dilim ekmek oluyor 7 dilim ekmek yemiş oluyorum 3 dilim daha var kafam karıştı şimdi siz böyle deyince, narsuyunu ben sıktım ayıklamaya üşendim ,kuru incir tatlı yememek için yedim ayva nerden çıktı onu yemedimama ApriL_2007 dediği gibi karbonhidratı akşama bırakmamak lazım, su süt olsun diye en az 3 lt içiyorum eksiksiz en az 3 adet bitki çayı içiyorum spor yapmıyorum şuan doğum izni bitene kadar da zor tek sporum emzirmek
eveeettttCanim sen metebolic balance mi yapiyorsun
Tv nin karşısında zaten :) salon falan dinlemedim amaca hizmet eden herşey mübahtır dedim ama bazen çok yorgun oluyorum ondan tükeniyorum galiba ama daha yolun başındayım gerekirse güzel bi müzik listesi yapıcam belki daha çok eğlenirim
Sende erken uyanmışsın günaydın :) aslında tahin pekmez süper ötesi süt yapıyor ama ağzıma sürmedim bende kilolar kalıyor çünkü çok sıkıldım kilodan bol bol su ve Rezene içiyorum hayırlısı bakalım yılbaşında 5 kilo versem ya süper olur:) o zaman afiyet bal şeker olsun.. süt olsun.. emzirme işin içine girince bize laf düşmez valla.. ben anlamam o işlerden..
Amin hepimize :)günaydın kızlar; bol yağmurlu izmir sabahından günaydın... sanırım 36 saattir durmadan yağıyor.. camı açtık, sabah kahvaltımızı yaptık, dışarıyı seyrediyoruz. arada da çalışıyoruz şimdi, yanlış olmasın :)
güzel bir gün olsun..
Günaydın canım evet doğumla aldım süt olsun diye de sürekli yanlış şeyler yedim ve şuan bu haldeyim çok şükür bi rahatsızlığım yokL Lamelif_2015 canim kilolarini dogumlami aldin bide bi rahatsizligin varmi?
Sende erken uyanmışsın günaydın :) aslında tahin pekmez süper ötesi süt yapıyor ama ağzıma sürmedim bende kilolar kalıyor çünkü çok sıkıldım kilodan bol bol su ve Rezene içiyorum hayırlısı bakalım yılbaşında 5 kilo versem ya süper olur
ben sevdiğim diziler ya da filmler varsa gününde izlemeyip, spor yaparken açıyorum. daha keyifli oluyor. yürümekten çok sıkıldığımda da temposunu düşürüyorum 5-10 dakika düşük tempoda yürüyorum. sonra yine arttırıyorum. bir dizi ya da film yoksa, 20 dakikalık videolar açıyorum. sen de ilgi alanınla ilgili bulabilirsin bence. onları takip ederken süre geçiyor.
günaydın kızlar; bol yağmurlu izmir sabahından günaydın... sanırım 36 saattir durmadan yağıyor.. camı açtık, sabah kahvaltımızı yaptık, dışarıyı seyrediyoruz. arada da çalışıyoruz şimdi, yanlış olmasın :)
güzel bir gün olsun..
Hadi uyaaaan.. Kalk.. Havalardandır.. Bu aralar bende de oluyor.. Sabah spor mu yapsan acaba evde? Hem de kahvaltıdan önce:) bir elmayla güne başlayıp, devamında biraz hareket, sonra bir yarım saat boşluk, sonra kahvaltı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?