Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım emzirme döneminde bir diyetisyen ya da doktordan beslenme konusunda yardım alıyor musun? bu dönem çok önemli olmalı. çocukla bağın oluyor ve sen nasıl beslenirsen o da öyle besleniyor.
Evet diyetisyene gittim yeni çünkü şeker hastasıyım potansiyel ailede var bende de insilün direnci var o yüzden ani acıkmalarım oluyor o direnci kırmam gerek, bu benim ikinci emzirme sürecim ilk kızımı 28 ay emzirdim bunu da inşallah o kadar emzirebilirim en büyük süt kaynağı su , gerekli vitamini de alırsan sebze ve meyveden geriye birşey kalmıyor süt için yenen çoğu şey sadece kilo başka birşey değil Allah bunu bize vermiş beslenme ile çok alakalı olsa fakirler çocuk emziremez sadece zenginlerin sütü olurdu, sofrasına ekmek bile koyamayan anneler bebeklerini emziriyor Allah'ın mucizesi bence

Hayyyy ağzına sağlık İşteee bu emzirmek tabiki çok önemli ama bunu illa anne hamurişinden kazanacak diye bir şey yok

Kaptanım ya; 1 elma yedikten sonra sabahları hafif tempolu hareket edilebilir diye biliyorum ben..

Hatta detoks kitaplarında fln da öyle okudum da neyse :) uzmanı olmadığım için konuyu bilenlere bırakmak daha doğru..

Ben de planlamacıyım kaptanım ya, meslektaştık seninle, öyle hatırlıyorum ben.. :)

Tamam yapılabilir hatta aç karnına da yapılabilir. Fakat sağlıklı olanı kahvaltıdan sonra olan yapılan spordur. Tabiki vakit kaybı olmasın diye günümüzde hemen hopp kalkar kalkmaz yapılıyor ama işte vücuda zarar. Hatta gün içinde saat 16/17 arasında yapılan spor en doğru saatmiş bunuda yeni öğrendim.

Aaaa doğru şimdi hatırladım. Çok kişiyiz ya tam ezberleyemedim henüz kim napıyordu diyee :))))

Bugün daha hazırlıklı çıkıcam koşu bandına dediğin gibi dizi filan ayarladım:)

Ayh ciddi mi ben 1 le 4 arasında halletmeye çalışıyorum 50 dk yürüyüşümü

ya karatayı ben anlamıyorum ya o kadar okudum aradım ama listesiyle nasıl kilo veriliyor aklım almıyor senin menü nasıl mesela örnek veririmisin
Canim slm karatayda hedef 2 ogun yemek ve mumkunse heraeyin dogol olanini tuketmek paketlenmia urun yememek sabah 8 kahvalti ama krallar gibi 2 tane koy yumurtasi peynir zeytin ceviz doyana kadar.bisey yiyince vucut ilk 2 saat insulin salgiliyor sonraki 2 saat glukon dedigimiz hormonu sonraki 2 saat leptin yani yag yakan hormonu salgiliyor iste o leptin salgilanirken yag yakiliyor ve sabah yedigimiz kahvaltiyi vucut cok zor yakiyor. Ama kesinlikle hamur isi, pirinc, patates ve ekmek tuketmiyoruz saglikli karbonhitrat tuketiyoruz (kurufasulye barbunya bulgur...) et tavuk balik cok onemli

Ayh ciddi mi ben 1 le 4 arasında halletmeye çalışıyorum 50 dk yürüyüşümü

Tamam işte seninde saatlerin çok iyi, o sadece bir öneri canım zatenn. Günlük koşuşturmaca arasında aslında uygun olunan saat ne ise o da yeter ki spor yapılsında ne zaman olursa olsun. Bende o saat dilimine uyamıyorum ne zaman müsaitsem o an çıkıyorum koşu bandı tepesine :)))))

Yaniii aralara 6 saat mi veriliyor? İki öğünün

Yok kaptanim 8 saat sabah kahvaltı 8:00 akşam 16:00 sonra acikirsan ev yapimi ayran icebilirsin leptini bozmuyo.@deadline ama kisiye göre diye bişey var et yumurta yemeyen birine sen bu yasam tarzını oneremezsin ama ben evde adana yapiyorum icli kofte yapiyorum, kısır, cigkofte ben yiyiyemiyorum sakatat (bulgiru kilo verirken abartmadan yiyeyoruz) ben ozel diyetisyene gittim acim yahu bunda doyuyorum

Oooo arası Bayaa uzunmuş ama tabiii ki denenebilir. Aklımızda bulunsun. Teşekkürler bilgiler için canımmmm...

deadline ben diyetin kisiye özgü oldugunu düşünüyorum erkek kardesim ve yengem kesinlikle begenmiyor bide d vitaminine baktirdim çok düşük ayrica canan hoca.d vitamini eksikligi pko yapar diyo bende var gecen ay baktirdim 2 tüp d vitamini ictim yine düşük. Canım bide Peygamberimiz Hz.Muhammet iki öğün besleniyormus ayrica Ibni Sina büyük Türk doktoru 3. öğün haramdır diyor.Gece uykusu cok onemli leptin en çok gece salgilaniyor ve hareket gunde en az yarım saat tempolu yürüyüş. Ben elimden geldigince uygulamaya calisiyorum köy tavuğu ve yumurtasi aliyorum .Süt alip yogurt mayaliyorum tencere yemekleri yapiyorum. Kisacasi saglikli yasamaya calisiyorum

Bide canım benim göbek cevrem genis elma tipli sismanim doktor bana sen potansiyel seker ve kalp hastasisin dedi yöntemlerimiz farklı olabilir ama hepimiz zayıf ve saglikli yasamak istiyoruz. Hadi bakim bayanlar sularimizi icelim.

Kızlar nasılsınız yahu? Çok yağmur var hala ve ben kendimi hasta gibi hissediyorum.. Duş alıp saçları kurutmadan uyumak iyi bir fikir değilmiş sanırım
Ben de kurutma makinesine ne üşeniyorum anlatamam..
Neyse sanırım erken tatil havasına girdim. Bugün son iş günüm bu haftalık. obezzto yu merak ediyorum acaba nabiyo diye.. @eclecticvegan nabio? Onu da merak ediyorum..
Biraz da su içeyim bari.. Bugün motivasyonum eksik hastayım diye.. Zorlarsam olur bence

Ben müsait oldukça 3 e filan doğru kaydırırım madem o aralar iyiymiş yansın yağlar yansınnnn

Ahhhh canım hiç saçlar ıslak yatılır mı? Birazcık kurutsan bile gerisi kendi kendine kurur. Sakın üşenme sağlığını koru geçmiş olsun...

Salıdan son iş günü mü olurmuş. Ne güzel :):):)

selam arkadaşlarım ben geldiiim

öğlen bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti. sonrada uğraşamadım tekrar.tembel obezztodiyetisyenime gittim geldim.sonuç; fevkaladenin fevkinde.bir kilo yağ vermişimdoktor dietime sadık kaldığımı önceki hafta ölçümlerime bakınca anladı zaten.böyle devam et bozma dedi. bazen çok acıktığımı söyledim. benim dediğim ölçülerde yersen acıkmazsın dedi.örneğin ben ikindide yarim paket yiyorum bazen biskuviyi.hayır bütü paketi yiyeceksin dedi.ekmek gunde sekiz dilim devam dedi.bir de sıkı durun bomba geliyor her hafta bir kere sütlü tatlı yiyeceksin dediyapmayın etmeyin daktırım gözünün çapagını yiyem ben daha yeni diete başladım beni yoldan çıkarma dediysem de hayır muhakkak yiyeceksin dediyemezsen sonra daha beter tatlıya saldıracaksın dedi.tahlil sonuçlarımda demir ve d vitaminim düşük çıktı.oradan dahiliye doktoruna gittim.dahiliye doktoru gizli şekerim olduğunu söyledi,demir hapı ve d vitamini damlası verdi.benden bu kadar bebekler.şimdi sizi okuyayım

oyy yettim canım yettiiim istanbul da da berbat bir hava var,böyle isli puslu yağmurlu.insanın içi sıkılıyor ben öyle senin gibi üsenip ıslak kafayla yata yata sinüzit oldum. aman dikkat et çok kötü bir şey. neyse bugün idare et, yarın evde biraz dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…