Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar alıntı yapmadan aklımda kalanları yazayım. (tembel olduğumu söylemişmiydim) ApriL_2007 canım harika motivasyon veriyorsun.çok teşekkür ederim.sabah bir arkadaşa yazdığın cevap mükemmeldi.bir de bir ara boş vaktinde zayıflama hikayeni duymak isterim. jun_misugi sen miydin tarif veren derinsu06 muydu şu tam hatırlamıyorum ama brokoli çorbasına sırf bebekler değil benim hiçbir sebzeyi yemek istemeyen çocuklarım bile bayılıyor.ama o da kremasız olmuyor.kremasız çiğ kalıyor.o yüzden şimdilik onu da yapamıyorum bir de yaparsanız dibine muhakkak tereyağla un kavurun.kıvam mikkemmel oluyor. caroline84 canım bende sabah kahvaltılarını çok seviyorum.en keyif aldıgım öğün diyebilirim.hele ki o yediğin peynirler var yabeni benden alıyor..

Bence de herkes yaşını söylesin.. Hatta kendi hakkında bilgi versin.. En azından diyet geçmişiyle ilgili versin.. Ben çoğu kişiyi tanımıyorum.. :)))

obezzto hoşgeldin.. Güzel haberlere bayıldım.. Sen bu hızla gidersen ben sana yetişemem.. Tatlıyı da kapmışsın zaten.. Doktora bak ya.. Cıx cıx..

Havada ne kötü ya,insanın uykusu geliyor ama uyuyamıyorum:) cocuk uyumuyor... adet olamadim cok rahatsızım olsamda rahatlasam deli gibi yeme isteği var tutuyorm offf...

Yaş demişsiniz 84 luyum ben boyle demek sanki daha küçük gösteriyor

Senin adına çok sevindim. Doktora bak ya o kadar diyetisyene gittik bir sütlü tatlı vereni olmadı. Ama tabi iyi yapmış sen hep sözünü dinle böyle doktorunun herşey istediğin gibi olacak başarılar tekrardan giden kilo içinde tebrik ederim...

Hikayemi mezun olunca uzunca bir şekilde yazacağım da yine ara sıra bahsederim tatlım fırsat buldukça

Hahahhyyy bende 81 liyim diyeyim :))))) 9 senelik evliyim, çocuk yok. En son 14 senedir çalışıyordum işi yeni bıraktım 3 ay oldu. Aslen Giresunluyum İstanbul'da doğdum Arnavut geliniyim eşim Makedonya göçmeni şimdilik bu kadar...

Senin taktiği uyguladım :)))))

Valla bende 3 ana 3 ara öğün yaptım diyetisyen listesiyle kilo veremedim ama karatayla vermiştim araya tayin ev taşıma işleri girince bıraktım stresten daha da çok yemeye başladım ama artık dur dedim ve karataya bugün itibariyle başladım

Adıyamanlı kayseride yaşayan princess 27 yaşındayım daha önce 2 ayda 8 kilo verdim 2 yıl önce daha fazla da olabilir .. şimdi de doğum kilosu gitti fazlalık larla hamileydim zaten onlarla boğuşuyoruz :) rehber öğretmenim iş yerinde bi arkadaşla karar verdik diyete ben o sıra 65 kiloydum ikimizde 1 ay 1 haftada4 kilo verdik. Öğlen okulda bayanlar neler neler söylüyor yemek kurulup yiyolar sonra habire nasıl kilo verdin deyip duruyorlar doğum kilosu 26 ydi verdim diye. Söylüyorum ama uygulayan yok m habire nasıl verdin diyorlar ve arkadaşımla kilo vermemize taktılar kafayılöp löp yersen veremezsin dicen susacaklar.. hatta biri süt sagiyo bebisine öncesinde poğaça hamur işi yiyo sonunda dedim bigün onlar süt yapmıyor ama bana gelip gelip nasıl gidecek bu kilolar deyip beni benden alıyor obezzto d vitamini alırsın kilo için önemli diyorlardı kizlar . Ne güzel gitsin yağlar hepsi inşallah bende saçim dökülüyor ya kan verdim yarın bakalım sonuca

Aman ne uzun yazmisim
Menü sabah10 haşlanmış yumurta(kızartma yaptı kaygana yemedim) peynir zeytin bal
Ara 12:00 7 antep fıstığı 5 badem
14:00 iki mandalina 1 hurma
17:00 ızgara tavuk ekmeksiz salata
2.5 lt su yarım saat yuruyus yapcam yine

İkimiz de birbirimize tarif verdik canım :) ama çorbayı o bana verdi denicem bakalım severse miniğim yaparım ama ben haşlayıp yemeye bayılıyorum o ayrı

Yeniden başlamak süper olacak. Eminim ki gidecek o kilolar. Bozduğun zamanlarda duygusal açlığına yenilmişsin sen canım buda sana ders olsun bidaha öyle yapma. Sonrasında yine acı çeken kendimiz oluyoruz malesefff

Ayyyy çok güldüm haklısın şaşıracaklarına kendileride biraz fedakarlık verseler daha iyi olacak biraz da kıskançlıktan sorup duruyor olabilirler. Ahhh biz kadınlar hepp böyleyiz.

Bendede d vitamini eksikti 6 ay önce damla kullandım ama sonrasında daha da baktirmadim. Zaten kış aylarında eksiliyormuş tamamen gider artık zaten yok denecek kadar azdı

Bugünkü menüm;

Sabah 9.00; 1 yumurta, 1 parmak peynir, 1 kk çeçil, 5 zeytin, 1 çay kaşığı bal, yarım çay kaşığı tereyağ, 2 dilim ekmek, çeyrek domates, çeyrek salatalık, çeyrek yeşil biber 1 çay

Ara 12.00; 3 ceviz, bir avuç kuru üzüm

Öğle 15.00; 5 kaşık kuru fasulye, yarım tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan, 1 dilim ekmek

Akşam 19.00; bir tabak ton balıklı gemici salatası

2 lt su

45 dk yürüyüş

Canim ben vermistim tarif linkini. ben o tarifte deneme yapicam un yerine yulaf kepegiyle. krema yerine ne koyabilirim bilemiyorum en kotu kremasiz olur.

Bu arada cok cok sevindim masallah yaaa 1 kg yag masallahh.

Vucutta d vitamini eksikligi kilo vermeyi engelliyormus aslinda arasira tahlil yaptirmak lazim.

Baktirsan mi kaptan mühimmiş ya.. sorma anca yiyip arkasından niye yedik diye pişman olsunlar

Baktirsan mi kaptan mühimmiş ya.. sorma anca yiyip arkasından niye yedik diye pişman olsunlar

En kısa zamanda düşünüyorum bende merak ettim doğrusu. Önemli tabiii sonuçta o da bir vitamin tüm vitaminlerimizin önemli olduğu gibi. Hatta Dr benimkisi eksik çıkınca damlasını verdi ya kilo alırım diye korktum. Diyetisyen arkadaşım var hemen sordum hahah oda taam aksine kilo vermeni kolaylaştırır hiççç öyle yan etkisi yokmuş içim rahatlamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…