Kaç yaşındasın canım ?Bide canım benim göbek cevrem genis elma tipli sismanim doktor bana sen potansiyel seker ve kalp hastasisin dedi yöntemlerimiz farklı olabilir ama hepimiz zayıf ve saglikli yasamak istiyoruz. Hadi bakim bayanlar sularimizi icelim.
32 yasimdayim canim sen?Kaç yaşındasın canım ?
selam arkadaşlarım ben geldiiim
öğlen bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti. sonrada uğraşamadım tekrar.tembel obezztodiyetisyenime gittim geldim.sonuç; fevkaladenin fevkinde.bir kilo yağ vermişim doktor dietime sadık kaldığımı önceki hafta ölçümlerime bakınca anladı zaten.böyle devam et bozma dedi. bazen çok acıktığımı söyledim. benim dediğim ölçülerde yersen acıkmazsın dedi.örneğin ben ikindide yarim paket yiyorum bazen biskuviyi.hayır bütü paketi yiyeceksin dedi.ekmek gunde sekiz dilim devam dedi.bir de sıkı durun bomba geliyor her hafta bir kere sütlü tatlı yiyeceksin dedi yapmayın etmeyin daktırım gözünün çapagını yiyem ben daha yeni diete başladım beni yoldan çıkarma dediysem de hayır muhakkak yiyeceksin dedi yemezsen sonra daha beter tatlıya saldıracaksın dedi.tahlil sonuçlarımda demir ve d vitaminim düşük çıktı.oradan dahiliye doktoruna gittim.dahiliye doktoru gizli şekerim olduğunu söyledi,demir hapı ve d vitamini damlası verdi.benden bu kadar bebekler.şimdi sizi okuyayım
Bence de herkes yaşını söylesin.. Hatta kendi hakkında bilgi versin.. En azından diyet geçmişiyle ilgili versin.. Ben çoğu kişiyi tanımıyorum.. :)))
obezzto hoşgeldin.. Güzel haberlere bayıldım.. Sen bu hızla gidersen ben sana yetişemem.. Tatlıyı da kapmışsın zaten.. Doktora bak ya.. Cıx cıx..
Havada ne kötü ya,insanın uykusu geliyor ama uyuyamıyorum:) cocuk uyumuyor... adet olamadim cok rahatsızım olsamda rahatlasam deli gibi yeme isteği var tutuyorm offf...
Yaş demişsiniz 84 luyum ben boyle demek sanki daha küçük gösteriyor
Valla bende 3 ana 3 ara öğün yaptım diyetisyen listesiyle kilo veremedim ama karatayla vermiştim araya tayin ev taşıma işleri girince bıraktım stresten daha da çok yemeye başladım ama artık dur dedim ve karataya bugün itibariyle başladımYok kaptanim 8 saat sabah kahvaltı 8:00 akşam 16:00 sonra acikirsan ev yapimi ayran icebilirsin leptini bozmuyo.@deadline ama kisiye göre diye bişey var et yumurta yemeyen birine sen bu yasam tarzını oneremezsin ama ben evde adana yapiyorum icli kofte yapiyorum, kısır, cigkofte ben yiyiyemiyorum sakatat (bulgiru kilo verirken abartmadan yiyeyoruz) ben ozel diyetisyene gittim acim yahu bunda doyuyorum
İkimiz de birbirimize tarif verdik canım :) ama çorbayı o bana verdi denicem bakalım severse miniğim yaparım ama ben haşlayıp yemeye bayılıyorum o ayrıkızlar alıntı yapmadan aklımda kalanları yazayım. (tembel olduğumu söylemişmiydim)ApriL_2007 canım harika motivasyon veriyorsun.çok teşekkür ederim.sabah bir arkadaşa yazdığın cevap mükemmeldi.bir de bir ara boş vaktinde zayıflama hikayeni duymak isterim. jun_misugi sen miydin tarif veren derinsu06 muydu şu tam hatırlamıyorum ama brokoli çorbasına sırf bebekler değil benim hiçbir sebzeyi yemek istemeyen çocuklarım bile bayılıyor.ama o da kremasız olmuyor.kremasız çiğ kalıyor.o yüzden şimdilik onu da yapamıyorum bir de yaparsanız dibine muhakkak tereyağla un kavurun.kıvam mikkemmel oluyor. caroline84 canım bende sabah kahvaltılarını çok seviyorum.en keyif aldıgım öğün diyebilirim.hele ki o yediğin peynirler var ya beni benden alıyor..
Valla bende 3 ana 3 ara öğün yaptım diyetisyen listesiyle kilo veremedim ama karatayla vermiştim araya tayin ev taşıma işleri girince bıraktım stresten daha da çok yemeye başladım ama artık dur dedim ve karataya bugün itibariyle başladım
Adıyamanlı kayseride yaşayan princess 27 yaşındayım daha önce 2 ayda 8 kilo verdim 2 yıl önce daha fazla da olabilir .. şimdi de doğum kilosu gitti fazlalık larla hamileydim zaten onlarla boğuşuyoruz :) rehber öğretmenim iş yerinde bi arkadaşla karar verdik diyete ben o sıra 65 kiloydum ikimizde 1 ay 1 haftada4 kilo verdik. Öğlen okulda bayanlar neler neler söylüyor yemek kurulup yiyolar sonra habire nasıl kilo verdin deyip duruyorlar doğum kilosu 26 ydi verdim diye. Söylüyorum ama uygulayan yok m habire nasıl verdin diyorlar ve arkadaşımla kilo vermemize taktılar kafayılöp löp yersen veremezsin dicen susacaklar.. hatta biri süt sagiyo bebisine öncesinde poğaça hamur işi yiyo sonunda dedim bigün onlar süt yapmıyor ama bana gelip gelip nasıl gidecek bu kilolar deyip beni benden alıyor obezzto d vitamini alırsın kilo için önemli diyorlardı kizlar . Ne güzel gitsin yağlar hepsi inşallah bende saçim dökülüyor ya kan verdim yarın bakalım sonuca
Yeniden başlamak süper olacak. Eminim ki gidecek o kilolar. Bozduğun zamanlarda duygusal açlığına yenilmişsin sen canım buda sana ders olsun bidaha öyle yapma. Sonrasında yine acı çeken kendimiz oluyoruz malesefff
aynen sürekli bişeyler yiyordum kendimi durduramadım en sonunda eşim bile benimle dalga geçmeye başladı kilo veremezsin sen boşuna uğraşma gibilerinden bi sürü lafhatta bi defasında 2 kilo ver istediğini alıcam dedi tabi ben veremedim o zaman çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve artık gerçekten kendimi durdurdum hayatıma reset attım ve zararlı şeylwri hayatımdan çıkardım
kızlar alıntı yapmadan aklımda kalanları yazayım. (tembel olduğumu söylemişmiydim)ApriL_2007 canım harika motivasyon veriyorsun.çok teşekkür ederim.sabah bir arkadaşa yazdığın cevap mükemmeldi.bir de bir ara boş vaktinde zayıflama hikayeni duymak isterim. jun_misugi sen miydin tarif veren derinsu06 muydu şu tam hatırlamıyorum ama brokoli çorbasına sırf bebekler değil benim hiçbir sebzeyi yemek istemeyen çocuklarım bile bayılıyor.ama o da kremasız olmuyor.kremasız çiğ kalıyor.o yüzden şimdilik onu da yapamıyorum bir de yaparsanız dibine muhakkak tereyağla un kavurun.kıvam mikkemmel oluyor. caroline84 canım bende sabah kahvaltılarını çok seviyorum.en keyif aldıgım öğün diyebilirim.hele ki o yediğin peynirler var ya beni benden alıyor..
selam arkadaşlarım ben geldiiim
öğlen bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti. sonrada uğraşamadım tekrar.tembel obezztodiyetisyenime gittim geldim.sonuç; fevkaladenin fevkinde.bir kilo yağ vermişim doktor dietime sadık kaldığımı önceki hafta ölçümlerime bakınca anladı zaten.böyle devam et bozma dedi. bazen çok acıktığımı söyledim. benim dediğim ölçülerde yersen acıkmazsın dedi.örneğin ben ikindide yarim paket yiyorum bazen biskuviyi.hayır bütü paketi yiyeceksin dedi.ekmek gunde sekiz dilim devam dedi.bir de sıkı durun bomba geliyor her hafta bir kere sütlü tatlı yiyeceksin dedi yapmayın etmeyin daktırım gözünün çapagını yiyem ben daha yeni diete başladım beni yoldan çıkarma dediysem de hayır muhakkak yiyeceksin dedi yemezsen sonra daha beter tatlıya saldıracaksın dedi.tahlil sonuçlarımda demir ve d vitaminim düşük çıktı.oradan dahiliye doktoruna gittim.dahiliye doktoru gizli şekerim olduğunu söyledi,demir hapı ve d vitamini damlası verdi.benden bu kadar bebekler.şimdi sizi okuyayım
Baktirsan mi kaptan mühimmiş ya.. sorma anca yiyip arkasından niye yedik diye pişman olsunlarYeniden başlamak süper olacak. Eminim ki gidecek o kilolar. Bozduğun zamanlarda duygusal açlığına yenilmişsin sen canım buda sana ders olsun bidaha öyle yapma. Sonrasında yine acı çeken kendimiz oluyoruz malesefff
Ayyyy çok güldümhaklısın şaşıracaklarına kendileride biraz fedakarlık verseler daha iyi olacak biraz da kıskançlıktan sorup duruyor olabilirler. Ahhh biz kadınlar hepp böyleyiz.
Bendede d vitamini eksikti 6 ay önce damla kullandım ama sonrasında daha da baktirmadim. Zaten kış aylarında eksiliyormuş tamamen gider artık zaten yok denecek kadar azdı
Baktirsan mi kaptan mühimmiş ya.. sorma anca yiyip arkasından niye yedik diye pişman olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?