evet aslında önemli olan sağlıklı yaşamak kesinlikle karatayın en anlam verdiğim özelliği benimdedeadline ben diyetin kisiye özgü oldugunu düşünüyorum erkek kardesim ve yengem kesinlikle begenmiyor bide d vitaminine baktirdim çok düşük ayrica canan hoca.d vitamini eksikligi pko yapar diyo bende var gecen ay baktirdim 2 tüp d vitamini ictim yine düşük. Canım bide Peygamberimiz Hz.Muhammet iki öğün besleniyormus ayrica Ibni Sina büyük Türk doktoru 3. öğün haramdır diyor.Gece uykusu cok onemli leptin en çok gece salgilaniyor ve hareket gunde en az yarım saat tempolu yürüyüş. Ben elimden geldigince uygulamaya calisiyorum köy tavuğu ve yumurtasi aliyorum .Süt alip yogurt mayaliyorum tencere yemekleri yapiyorum. Kisacasi saglikli yasamaya calisiyorum
Bende 75 - 74 arasi gidip geliyorum ama senin boyunda var benim boy 1.63 insallah veririz kiloları başarılarMerhaba ben trakyaliyim, 88liyim, boyum 1.70 suan 75 kg civariyim.
ilkokula baslamadan once yasitlarima gore cok minyonmusum, okula baslayinca ailem ogretmen olgusuyla korkutarak bayaa yedirdi beni 1. sinifin sonunda sinifin en irileri arasindaydim o zamandan beri de kilo problemim oldu hep. 2011 de kilolarimdan cok asiri rahatsiz oldum, diyetisyene gittim ama sonuc alamadim, sonra kendi cabamla 2-3 ayda dukanla 14 kg vererek 84 lerden 69-70araligina indim. 6 lari gordum ya simardim savsakladim diyeti bunu 3-4 yil kadar korudum. evlendikten bir sure sonra esimin yemek secmesi benim de kendime usenmem sebebiyle abur cubur tarzi beslenme ile 76 lara kadar ciktim. sonra hamile kaldim 76 ile. doguma 94 kg ile girdim, eve geldigimde 88 kiloydum. Bebisim 4.5 aylik bu zamana kadar da 13 kg verdim. hedefim once 70 sonra 65 sonra da 60. haaa simdi dukan yapiyirdum basta ama tatli krizleri vuruyordu surekli ben de bu yuzden kendimce uyarladigim dukanimsi protein agirlikli ama meyve ve sebzenin de oldugu bir diyet uyguluyorum.
Burada cok guzel motive oluyorum. insallah basaricam ve de basaracagiz hep birlikte.
Bu arada bugunku menum:
Kahvalti 08.00
1 dilim suzme peynir, domates salatalik
Ara 11.00
kizimla 1 muz paylastik
Bugun misafirim geleceginden diyet tarifler yapmistim
15.00 gibi
1 muffin yulaf kepekli pogaca, 1 muffin elmali yulaf kepekli kek, 2 tane tatli kasigi buyuklugunde yulaf ezmeli muzlu topik kurabiye, 1 corba kasigi kadar da yesil mercimek salatasi yedim, yanina da bol cay sohbet esliginde.
Tariflerimin hicbirinde yag un seker yok
Ve bence kek haricinde guzeldi arkadasim begendi. bence ayip olmasin diye keki de begendim dedi
19.30 1 mandalina
Su 2.0 lt
Spor leslie mil
Verirsin insaallahValla bende 3 ana 3 ara öğün yaptım diyetisyen listesiyle kilo veremedim ama karatayla vermiştim araya tayin ev taşıma işleri girince bıraktım stresten daha da çok yemeye başladım ama artık dur dedim ve karataya bugün itibariyle başladım
Canim ozelde 40 liraya devlet hastanesinde bedava bakiyorlar bide ben selenyum degerime baktirca oda kilo vermeye engel olabiliyormusBu arada cok cok sevindim masallah yaaa 1 kg yag masallahh.
Eki Görüntüle 1918933
Vucutta d vitamini eksikligi kilo vermeyi engelliyormus aslinda arasira tahlil yaptirmak lazim.
Evvet canım aynennsenin işler ne oldu bitti mi? Bugünde yağmur hiç durmadı havada kapalı enerjim azaldı. Ama tabiii ki diyet ve spor yapıldı onlar kacmazss :))))))
Canim ozelde 40 liraya devlet hastanesinde bedava bakiyorlar bide ben selenyum degerime baktirca oda kilo vermeye engel olabiliyormus
jun_misugi canım dukan tarzi beslenmeyi sonrasindada düşünüyormusun?
Benim işleri kolayladım ama daha bitmedi tatlım, ama ev işleri için kendime bir spor metodu geliştirdim. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor. Mesela kapıları silerken normal silme gibi değil de spora benzesin diye periyodik şekilde otur kalk yaparak siliyorum, ütü yaparken her ütülenen parçayı giyinme odasına zıplayarak götürüyorum filan :)
Bugün hava gercekten fenaydı, bir kaç işim var diye çıktım ama trafik de berbattı. Ben bu havaları evdeyken çok seviyorum :)
Yeniden başlamak süper olacak. Eminim ki gidecek o kilolar. Bozduğun zamanlarda duygusal açlığına yenilmişsin sen canım buda sana ders olsun bidaha öyle yapma. Sonrasında yine acı çeken kendimiz oluyoruz malesefff
Ayyyy çok güldümhaklısın şaşıracaklarına kendileride biraz fedakarlık verseler daha iyi olacak biraz da kıskançlıktan sorup duruyor olabilirler. Ahhh biz kadınlar hepp böyleyiz.
Bendede d vitamini eksikti 6 ay önce damla kullandım ama sonrasında daha da baktirmadim. Zaten kış aylarında eksiliyormuş tamamen gider artık zaten yok denecek kadar azdı
Gizemcim cok eglenceli hale getirmissin hem de. bir an once islerini bitir de gel bak 4. takimla kiyasiya yarisiyoruz.
Bu hafta kendimden umudum yok acayip bir şişlik var.. şükür adet oldum , ama suanda karnım beni rahatsız ediyor şiştikce şişti ... ve tatli istiyorum neyse öyle seylerimiz yok evde:)
valla ben de inanamadım duyunca ama daktır illa yiyecen dediBence de herkes yaşını söylesin.. Hatta kendi hakkında bilgi versin.. En azından diyet geçmişiyle ilgili versin.. Ben çoğu kişiyi tanımıyorum.. :))) ben 38 yaşımdayım efenim..evliyim,iki çocukluyum, yarışmaya istanbul dan katılıyorum. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
obezzto hoşgeldin.. Güzel haberlere bayıldım.. Sen bu hızla gidersen ben sana yetişemem.. Tatlıyı da kapmışsın zaten.. Doktora bak ya.. Cıx cıx..
benim doktor bir tüpü bir haftada bitir ondan sonraki hafta günde 15 damla devam et dedi.zannedersem d vitamini yüklenecem :) bir de demir hapları bitince gel tekrar tahlil yapıcam dediobezzto canım tebrik ederim durmak yok yola devam d vitamini cok onemli kilo verilmesini engelliyormus ben gecen ay ictim tüp halindeymis yine yukselmemis doktor a.sorup kalcadan vurdurcam
ben 38..32 yasimdayim canim sen?
hahahahhh ilahi caponum misugim yaaBu arada cok cok sevindim masallah yaaa 1 kg yag masallahh.
Eki Görüntüle 1918933
Vucutta d vitamini eksikligi kilo vermeyi engelliyormus aslinda arasira tahlil yaptirmak lazim.
Valla elma yiyorum :) geçte oldu ama bilemedim... o kadar şişlik var akşam turşu yedim ya iki kati olmuştur :)Sakınnn yeme!!! Bol su iç o şişide indir bakim :)))
İşte direnme vakti :) benimde savaşı kazanıp kazanmadığım o zaman belli olacak :))Bu hafta kendimden umudum yok acayip bir şişlik var.. şükür adet oldum , ama suanda karnım beni rahatsız ediyor şiştikce şişti ... ve tatli istiyorum neyse öyle seylerimiz yok evde:)
Aslinda pek aklimda olmaz ama nedense diyet olunca geldi , birde su yarışma kasti hep ödevini yapmamış yapamamış. Cocuk gibi hissediyorum:)İşte direnme vakti :) benimde savaşı kazanıp kazanmadığım o zaman belli olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?