Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar bayanlar iki gündür pek yazamadım nette problem vardı bugün spora başladım inşallah daha ara vermem kilo vermem lazım hele ki 2 ay içinde fazla fazla vermem lazım daha sonra kalanı yavaşça versem de olur menulerim de sıkıntı olursa tepki gösterin kendi halime bırakmayın beni çünkü kendime çok güvenmiyorum ve benim boşlamamam lazım yoksa verdiklerimi de geri alırım

bugün kü menüm
sabah yok

12:30
1 tabak ciğer
1 dilim tam buğday ekmek
2 çatal peynir
yeşil çay,yeşil zeytin

14:00
30 dk eliptik bisiklet
15 dk egzersiz
100 kere ip atladım( arkadaşlar ip atlamak hem zevkli hemde gerçekten epey kalori harcatıyor ama ben bebek istiyorum acaba sıkıntı olur mu ip atlamam gerçi neredeyse 1 senedir olmadı ama kısmet sonuçta o yüzden atlarsam sonra sıkıntı olursa diye korkuyorum ama ip atlamakta istiyorum günde 1 saate çıkarmak istiyorum hatta .bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

15:30
1,5 tabak mercimek çorbası
bir kase yoğurt

18.30
Türk kahvesi az şekerli yanında bir kaç tane kuru üzüm ve birazda bitter çikolata biliyorum çikolata iyi olmadı ama kahve epeydir içmiyordum ve ben kahveyi tek içemem ,su 2 lt,
ayy çok yazım galiba

Merhaba ben trakyaliyim, 88liyim, boyum 1.70 suan 75 kg civariyim.
ilkokula baslamadan once yasitlarima gore cok minyonmusum, okula baslayinca ailem ogretmen olgusuyla korkutarak bayaa yedirdi beni 1. sinifin sonunda sinifin en irileri arasindaydim o zamandan beri de kilo problemim oldu hep. 2011 de kilolarimdan cok asiri rahatsiz oldum, diyetisyene gittim ama sonuc alamadim, sonra kendi cabamla 2-3 ayda dukanla 14 kg vererek 84 lerden 69-70araligina indim. 6 lari gordum ya simardim savsakladim diyeti bunu 3-4 yil kadar korudum. evlendikten bir sure sonra esimin yemek secmesi benim de kendime usenmem sebebiyle abur cubur tarzi beslenme ile 76 lara kadar ciktim. sonra hamile kaldim 76 ile. doguma 94 kg ile girdim, eve geldigimde 88 kiloydum. Bebisim 4.5 aylik bu zamana kadar da 13 kg verdim. hedefim once 70 sonra 65 sonra da 60. haaa simdi dukan yapiyirdum basta ama tatli krizleri vuruyordu surekli ben de bu yuzden kendimce uyarladigim dukanimsi protein agirlikli ama meyve ve sebzenin de oldugu bir diyet uyguluyorum.
Burada cok guzel motive oluyorum. insallah basaricam ve de basaracagiz hep birlikte.

Bu arada bugunku menum:
Kahvalti 08.00
1 dilim suzme peynir, domates salatalik
Ara 11.00
kizimla 1 muz paylastik

Bugun misafirim geleceginden diyet tarifler yapmistim

15.00 gibi
1 muffin yulaf kepekli pogaca, 1 muffin elmali yulaf kepekli kek, 2 tane tatli kasigi buyuklugunde yulaf ezmeli muzlu topik kurabiye, 1 corba kasigi kadar da yesil mercimek salatasi yedim, yanina da bol cay sohbet esliginde.
Tariflerimin hicbirinde yag un seker yok
Ve bence kek haricinde guzeldi arkadasim begendi. bence ayip olmasin diye keki de begendim dedi

19.30 1 mandalina

Su 2.0 lt
Spor leslie mil

Son düzenleme:
evet aslında önemli olan sağlıklı yaşamak kesinlikle karatayın en anlam verdiğim özelliği benimde bende herşeyi denedim bana uygun bir diyet yok yani çok işe yara bişey bulamıyorum gerçelkten diyet kişiye özel yani sana işe yarayan bana yaramayabilir insanın önce kendini tanıması lazım

Bende 75 - 74 arasi gidip geliyorum ama senin boyunda var benim boy 1.63 insallah veririz kiloları başarılar

selam 1. takımcım ben geldim biraz rahatsızım dün gece uyuyamadım bugünde iş yoğundu çok yorgunum birde üstüne tenis dersine gittim haşatım çıktı galiba yani geldim ama duş alıp kaçacağım hber vereyim ben yarın görüşürüz inşallah yarına toparlanırım

Bu arada cok cok sevindim masallah yaaa 1 kg yag masallahh.
Eki Görüntüle 1918933
Vucutta d vitamini eksikligi kilo vermeyi engelliyormus aslinda arasira tahlil yaptirmak lazim.
Canim ozelde 40 liraya devlet hastanesinde bedava bakiyorlar bide ben selenyum degerime baktirca oda kilo vermeye engel olabiliyormus

Evvet canım aynenn senin işler ne oldu bitti mi? Bugünde yağmur hiç durmadı havada kapalı enerjim azaldı. Ama tabiii ki diyet ve spor yapıldı onlar kacmazss :))))))

Benim işleri kolayladım ama daha bitmedi tatlım, ama ev işleri için kendime bir spor metodu geliştirdim. Hem spor oluyor hem temizlik bitiyor. Mesela kapıları silerken normal silme gibi değil de spora benzesin diye periyodik şekilde otur kalk yaparak siliyorum, ütü yaparken her ütülenen parçayı giyinme odasına zıplayarak götürüyorum filan :)
Bugün hava gercekten fenaydı, bir kaç işim var diye çıktım ama trafik de berbattı. Ben bu havaları evdeyken çok seviyorum :)

Canim ozelde 40 liraya devlet hastanesinde bedava bakiyorlar bide ben selenyum degerime baktirca oda kilo vermeye engel olabiliyormus

Canim saglik ocaklarinda da bakilabiliniyor mu yarin kizi asiya goturcem onu da hallediyim oluyorsa sayet.

Bu arada selenyuma nicin baktiracaksin?

jun_misugi canım dukan tarzi beslenmeyi sonrasindada düşünüyormusun?

Dukan tarzi aslinda soyle.. diyet 4 asamadan olusuyor ilk iki asamada kiloyu veriyorsun sonra 3. asama guclendirme yani yavas yavas normal gidalara geciyorsun. 4. asamada ise sadece haftanin bir gunu fulll protein yiyorsun baska bisry yemiyosun o gun ve genel olarak ta hayat boyu yulaf kepegini kullanmani oneriyor kitabinda.
Bana yulaf kepegi ile yapilan gidalar daha doyurucu geliyor o yuzden sikinti yasamam gibi ama zaten daha once de dukan diyeti yaptigimda tamamlamamistim ama 3-4 yil kadar kilo almadim. dedigim gibi hep kocanin sayesinde, evde dogru duzgun sebze yemegi pismedi uzunca bisure beyefendi sevmedigi icin.. neyse.. yani demem o ki ben o 3-4 yil surede haftanin bir gunu protein yapmadim yulaf kepegi de kullanmadim tatli da yedim ama kilo almadim normal sinirlarda ve duzenli beslenince alinacagini zannetmiyorum o yuzden.

Gizemcim cok eglenceli hale getirmissin hem de. bir an once islerini bitir de gel bak 4. takimla kiyasiya yarisiyoruz.

Kaptanim damlanin adini hatirliyor musun acabaa

Bu hafta kendimden umudum yok acayip bir şişlik var.. şükür adet oldum , ama suanda karnım beni rahatsız ediyor şiştikce şişti ... ve tatli istiyorum neyse öyle seylerimiz yok evde:)

Bu hafta kendimden umudum yok acayip bir şişlik var.. şükür adet oldum , ama suanda karnım beni rahatsız ediyor şiştikce şişti ... ve tatli istiyorum neyse öyle seylerimiz yok evde:)

Sakınnn yeme!!! Bol su iç o şişide indir bakim :)))

valla ben de inanamadım duyunca ama daktır illa yiyecen dedi işin kötüsü canım hiç ama hiç tatlı istemiyor

obezzto canım tebrik ederim durmak yok yola devam d vitamini cok onemli kilo verilmesini engelliyormus ben gecen ay ictim tüp halindeymis yine yukselmemis doktor a.sorup kalcadan vurdurcam
benim doktor bir tüpü bir haftada bitir ondan sonraki hafta günde 15 damla devam et dedi.zannedersem d vitamini yüklenecem :) bir de demir hapları bitince gel tekrar tahlil yapıcam dedi

32 yasimdayim canim sen?
ben 38..

Bu arada cok cok sevindim masallah yaaa 1 kg yag masallahh.
Eki Görüntüle 1918933
Vucutta d vitamini eksikligi kilo vermeyi engelliyormus aslinda arasira tahlil yaptirmak lazim.
hahahahhh ilahi caponum misugim yaavalla sen diyene kadar olaya hiç bu açıdan bakmamıştım.üzerimizde kaç tane 1 litre taşıyoruzdur düşünsene

İşte direnme vakti :) benimde savaşı kazanıp kazanmadığım o zaman belli olacak :))

bugünkü mönüm

sabah:haşlanmış yumurta,peynir , domates , biber , hindi füme , iki dilim ekmek

ara:bir mandalina

öğle :bir kepçe corba , zeytinyağlı fasulye , bir dilim ekmek

ara:bir avuç fındık,kaju,tuzsuz fıstık

akşam :üç köfte , salata , bir dilim ekmek

su:2 litre
spor: yok

ben günü böyle tamamlamıştım sevgili arkadaşlarım taa ki anaların anası canım anam elinde bir tencere kara lahana dolmasıyla gelene kadar o dakikadan sonra önce tencereyle ufak flörtler bakışmalar tencereye gülmeler falanbaktım olmuyor kokusu geliyor burnuma kalktım beş taneyi mideye yolladımo an aşk bitti. artık ne tencere bana bakıyor ne de ben ona. artık ikimizde birbirimize yabancıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…