Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim saglik ocaklarinda yapiliyomu bilmiyorum madem kan vercen butun degerlerine baktir selenyum eksikligide kilo vermeye engel olabiliyuormus
Devamida varsa sorun olmaz arkadasim zayifladi dukan la sonra eski duzene donunce yeniden aldi ama sen duzeni kafanda tasarlamissin

Olsun canim karalahana sarmasini herkes bilmez karadenizlimisiniz

Kahvaltı 10:30
menemen,5 yesil zeytin, teneke ve basma peynir, salatalık, cay, ceviz(aslinda 1 cay bar. Yemem lazim ama hep çürük)
Aksam 17:30
Kurufasulye(biraz pismemis tam yiyemedim)
Ispanak üstüne sarımsaklı yogurt
3 tane cig köfte marul 3 dilim acur turşu
Su:2 litre
Spor:35 dk yürüyüş
hepinize bol leptinli geceler (leptin yağları yakan hormon)

Bugünkü menümüz aynıymış karatay olunca menülerde aynı oluyor demekki ben yürüyüş yapamadım ama dip bucak temizlik yaptım baya kalori harcadım

Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir

Ara
Salep

Öğle
Bir de kızlar kardeşim hazır yiyecek sipariş etti dayanamadım ben de 1 hamburger yedim ve asitli içeçecek içtim. çok pişman oldum sonra akşam yemek yemedim zaten de acıkmadım açıkçası

Ara
2 mandalina

2 lt su
4500 adım ve 20 dk bisiklet

Ay cok sevimdim karatay yapan yok ama super bi iletisim var emin ol oncelikle kaptanimiz tabiki
Aslında ben de 3 sene önce karatay yapmıştım ve spor da yapmıştım ve 2 ayda 10 kilo vermiştim. çok da incelmiştim. ama şu an yapmaua biraz çekiniyorum açıkçadı çünkü herkes farklı bir şey söylüyor ve insan kime inanacağına şaşırıyor yani. ben de onun için normal bir beslenme düzni seçeyim dedim

Bu arada ben de 25 yaşındayım. 162 boyum ve 95 kiloyum. 3 sene önce karatayla 10 kilo vermiştim o zman 88 den 78 e düşmüştümm. ama 3 sene sonra 104 e kadar çıktım. yazın havuza gittim ve biraz dikkat ederrek işte 95 e düştüm. şimdi de diyetisyene başladım ama diyetisyenim de 10 dilim ekmek yazdı. kargaşa içerisindeyim yani

Kızlarım ben de 85liyim :)) tamam yaşımı da söyleyeyim 31. 1.71 boyundayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
5 yıllık evliyim bende.. İzmirliyim, gocam angaralı.. :)
İlk diyet hayatıma evlenmeden önce başladım ama o zamanlarda hep şişmandım ben. Yani bana şişmansın diyen olmazdı. İyisin derlerdi hep.. Meğer öyle değilmiş..
Bizimki de kilo sevmiyor aslında, her fırsatta yeme diye söyleniyor..
Ben de en çok 17 kilo verdim sonra 2 yılda geri aldım.. Şimdi sizlerle yeniden başladım.. Bakalım.. Yolum uzun ama sizlerle umarım bu yolculuk keyifle geçer.. Motivasyonumu kaybetmekten çok korkuyorum.. Sizleri seviyorum

Bugün ki menüm;
Sabah 08:00 200gr yoğurt, 1 elma
Öğle12:20 yarım kase mercimek çorbası( içine kıtır ekmek attım biraz), 1 adet lahmacun, yeşillik
Akşam 20:00 1 dilim ekmekle, 80gr peynir ve yanına yeşil zeytin, elma

2,5lt kadar su içtim. Spor yok.
Bugün çok halsizdim. Hasta olur gibi olduğumdan yemek yemeye de üşendiğim menümden belli olıyordur. Lahmacun ya da çorba yeterdi aslında bana ama işte aç gözlülük yaptım bu sefer..

Kızzzz dolmaları mı götürdün yaa.. obezzto hiç mi için sızlamadı? Doktora gittin, iyi haberleri aldın hemen şımardın..
Ben de yarın Ankara'ya gidiyorum.. Bir sürü davet var ve hiç biri benim beslenme düzenime uygun değil. Bu gezi işi çok sıkıntılı olacak.. Yemesen ayıp, yesen kendine dert. Az az tadımlıkla geçiricem diye umuyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim. Cuma günü o tartıda iyi sonuç görmem lazım..

İşin zor ya :) belki tutarsında o ısrar yok mu o israr

Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum. Hedef kilon nedir? Kesinlikle toparlanman lazım zayıflık gibisi yok hemde gelinlik giyeceksin sanırım daha Çokkk azmetmen için sebep var...

Obezzto verilen damlanin adi nedir??
Valla elma yiyorum :) geçte oldu ama bilemedim... o kadar şişlik var akşam turşu yedim ya iki kati olmuştur :)
Keske yemeseydin tatlim ama olan olmus reglden dolayi insan ne hale giriyor.
Yarin ufak sporlarla telafi edersin.

Ohhh yarasin cumaya artida olan bizden degildir
Buarada diyette kajular fistiklar var mi gercekten??

Canim o aliskanligi edinince biraz zor kilo alinir bana sorarsan.

oooo bir gunahkar dahaaa bak bak bak bide aksam yemedim diyor daha ne yicen kizzz hamburgeri gommussun yetmemisss asitli icecegi gommussun ohhhhh
Kara cuma yaklasiyor

Canim karatayi tam olarak bilmiyorum ama protein agirlikli sanirim o da, o olsun ve dukan olsun protein agirlikli oldugundan kilo kaybi belki cok olmasa bile vucudu acayip incelten diyetler. ben yaptigim donemde insanlar cok sasiriyordu ufacik kalmissin diye belki zor ama sonucu guzel

Yemis vallaa sen de ayni hataya dusme bak 4. takim pusuda bekliyor

Neysee en azından akşam yememişsin. Başkasına uyma bakk onun yüzünden aç kaldın oysaki sağlıklı yiyeceklerle doymak daha güzel...

Şımarmak yokk daha ne verdiniz ki? Hahahh bir kilo nedir ki iki kg olarak geri gelir bunu hiç bir zaman unutmayın. Sende cnm ne ayıbıymış ki bu reddetmek asıl başarıdır!! Hadi sınav asıl yarın başlıyor. Bu yeme düzeni hayat felsefesi haline gelmeli ortamda bozulcaksa Oooo ne ortamlar çıkıyor devamlı kilo falan veremezsiniz öyle giderse. Sana güveniyorum beybiiiii sen bu işin üstesinden gelirsin. Peki ugrayabilcek misin buralara bu zaman zarfında??

jun_misugi ben devit-3 kullandım . Günde 40 damla iki şişe bitirmiştim. Ama tabi herkes doktora gözüksün ona göre kullansın kafaya göre kullanmak olmaz tatlimmm...

Bu arada jun misugi hattindaki son gelismeleri aktarmadim ben size..
Misafirim gelecekti biliyosunuz belki yaptigim ikramliklari begenmez yiyemez diye normal bi kek te yaptim caniniz cekmesin ayrinti vermicem. neyse bu kek yenmedi.. aksam koca geldi hala dilimlenmemis oyyylece fanusta duruyor. kocaya koydum, geri kalan kekin yarisindan fazlasini da buyyyyyuuuuk buyuuuk dilimleyip kocamaaaan bi tabakla kayinvalidecigime gonderdim.. simdi o dusunsunn

Ve ben bu kekten tatmadim bilee eclecticvegan sagolsunn "that sugar" filminden sonra 5 gundur temizim.

jun_misugi ben devit-3 kullandım . Günde 40 damla iki şişe bitirmiştim. Ama tabi herkes doktora gözüksün ona göre kullansın kafaya göre kullanmak olmaz tatlimmm...
Sagol kaptanim kizima da aynisiini kullaniyoruz ben de onu soracaktim bu ay dogdugundan beri ayni miktar kullaniyoruz kizz toppac gibi oldu miktari artirmamiz gerekcektir herhalde. ben de tahlil yaptirayim da kendime de kullanirim eksikse

Harikasın beybiiiii oldun sen Afferim ne filmmiş yaw bizde izleyelim :))))) hatta herkes izlesin bu hafta kızlar alın size bir görev daha that sugar izlenecek haberiniz olaaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…