- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Canim saglik ocaklarinda yapiliyomu bilmiyorum madem kan vercen butun degerlerine baktir selenyum eksikligide kilo vermeye engel olabiliyuormusCanim saglik ocaklarinda da bakilabiliniyor mu yarin kizi asiya goturcem onu da hallediyim oluyorsa sayet.
Bu arada selenyuma nicin baktiracaksin?
Dukan tarzi aslinda soyle.. diyet 4 asamadan olusuyor ilk iki asamada kiloyu veriyorsun sonra 3. asama guclendirme yani yavas yavas normal gidalara geciyorsun. 4. asamada ise sadece haftanin bir gunu fulll protein yiyorsun baska bisry yemiyosun o gun ve genel olarak ta hayat boyu yulaf kepegini kullanmani oneriyor kitabinda.
Bana yulaf kepegi ile yapilan gidalar daha doyurucu geliyor o yuzden sikinti yasamam gibi ama zaten daha once de dukan diyeti yaptigimda tamamlamamistim ama 3-4 yil kadar kilo almadim. dedigim gibi hep kocanin sayesinde, evde dogru duzgun sebze yemegi pismedi uzunca bisure beyefendi sevmedigi icin.. neyse.. yani demem o ki ben o 3-4 yil surede haftanin bir gunu protein yapmadim yulaf kepegi de kullanmadim tatli da yedim ama kilo almadim normal sinirlarda ve duzenli beslenince alinacagini zannetmiyorum o yuzden.
Alemsin ya :) iyi gidiyoruz iyi tam gaz devamAslinda pek aklimda olmaz ama nedense diyet olunca geldi , birde su yarışma kasti hep ödevini yapmamış yapamamış. Cocuk gibi hissediyorum:)
Olsun canim karalahana sarmasini herkes bilmez karadenizlimisinizbugünkü mönüm
sabah:haşlanmış yumurta,peynir , domates , biber , hindi füme , iki dilim ekmek
ara:bir mandalina
öğle :bir kepçe corba , zeytinyağlı fasulye , bir dilim ekmek
ara:bir avuç fındık,kaju,tuzsuz fıstık
akşam :üç köfte , salata , bir dilim ekmek
su:2 litre
spor: yok
ben günü böyle tamamlamıştım sevgili arkadaşlarım taa ki anaların anası canım anam elinde bir tencere kara lahana dolmasıyla gelene kadaro dakikadan sonra önce tencereyle ufak flörtler bakışmalar tencereye gülmeler falan baktım olmuyor kokusu geliyor burnuma kalktım beş taneyi mideye yolladım o an aşk bitti. artık ne tencere bana bakıyor ne de ben ona. artık ikimizde birbirimize yabancıyız
Bugünkü menümüz aynıymış karatay olunca menülerde aynı oluyor demekki ben yürüyüş yapamadım ama dip bucak temizlik yaptım baya kalori harcadımKahvaltı 10:30
menemen,5 yesil zeytin, teneke ve basma peynir, salatalık, cay, ceviz(aslinda 1 cay bar. Yemem lazim ama hep çürük)
Aksam 17:30
Kurufasulye(biraz pismemis tam yiyemedim)
Ispanak üstüne sarımsaklı yogurt
3 tane cig köfte marul 3 dilim acur turşu
Su:2 litre
Spor:35 dk yürüyüş
hepinize bol leptinli geceler (leptin yağları yakan hormon)
Aslında ben de 3 sene önce karatay yapmıştım ve spor da yapmıştım ve 2 ayda 10 kilo vermiştim. çok da incelmiştim. ama şu an yapmaua biraz çekiniyorum açıkçadı çünkü herkes farklı bir şey söylüyor ve insan kime inanacağına şaşırıyor yani. ben de onun için normal bir beslenme düzni seçeyim dedimAy cok sevimdim karatay yapan yok ama super bi iletisim var emin ol oncelikle kaptanimiz tabiki
İşin zor ya :) belki tutarsında o ısrar yok mu o israrKızzzz dolmaları mı götürdün yaa..obezzto hiç mi için sızlamadı? Doktora gittin, iyi haberleri aldın hemen şımardın..
Ben de yarın Ankara'ya gidiyorum.. Bir sürü davet var ve hiç biri benim beslenme düzenime uygun değil. Bu gezi işi çok sıkıntılı olacak.. Yemesen ayıp, yesen kendine dert. Az az tadımlıkla geçiricem diye umuyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim. Cuma günü o tartıda iyi sonuç görmem lazım..
Merhabalar,
Ben nişanımdan sonra çok kısa sürede 2 aydan az sürede 69'dan 77'ye yükseldimO yüzden kendime gelmem, toparlamam lazım bu yüzden motivasyona ihtiyaç duyuyorum, teşekkür ederim davetiniz için April_2007..
Yarın başlıyorum..
valla ben de inanamadım duyunca ama daktır illa yiyecen dediişin kötüsü canım hiç ama hiç tatlı istemiyor
benim doktor bir tüpü bir haftada bitir ondan sonraki hafta günde 15 damla devam et dedi.zannedersem d vitamini yüklenecem :) bir de demir hapları bitince gel tekrar tahlil yapıcam dedi
ben 38..
hahahahhh ilahi caponum misugim yaavalla sen diyene kadar olaya hiç bu açıdan bakmamıştım.üzerimizde kaç tane 1 litre taşıyoruzdur düşünsene
Valla elma yiyorum :) geçte oldu ama bilemedim... o kadar şişlik var akşam turşu yedim ya iki kati olmuştur :)
bugünkü mönüm
sabah:haşlanmış yumurta,peynir , domates , biber , hindi füme , iki dilim ekmek
ara:bir mandalina
öğle :bir kepçe corba , zeytinyağlı fasulye , bir dilim ekmek
ara:bir avuç fındık,kaju,tuzsuz fıstık
akşam :üç köfte , salata , bir dilim ekmek
su:2 litre
spor: yok
ben günü böyle tamamlamıştım sevgili arkadaşlarım taa ki anaların anası canım anam elinde bir tencere kara lahana dolmasıyla gelene kadaro dakikadan sonra önce tencereyle ufak flörtler bakışmalar tencereye gülmeler falan baktım olmuyor kokusu geliyor burnuma kalktım beş taneyi mideye yolladım o an aşk bitti. artık ne tencere bana bakıyor ne de ben ona. artık ikimizde birbirimize yabancıyız
Canim saglik ocaklarinda yapiliyomu bilmiyorum madem kan vercen butun degerlerine baktir selenyum eksikligide kilo vermeye engel olabiliyuormus
Devamida varsa sorun olmaz arkadasim zayifladi dukan la sonra eski duzene donunce yeniden aldi ama sen duzeni kafanda tasarlamissin
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Ara
Salep
Öğle
Bir de kızlar kardeşim hazır yiyecek sipariş etti dayanamadım ben de 1 hamburger yedim ve asitli içeçecek içtim. çok pişman oldum sonra akşam yemek yemedim zaten de acıkmadım açıkçası
Ara
2 mandalina
2 lt su
4500 adım ve 20 dk bisiklet
Aslında ben de 3 sene önce karatay yapmıştım ve spor da yapmıştım ve 2 ayda 10 kilo vermiştim. çok da incelmiştim. ama şu an yapmaua biraz çekiniyorum açıkçadı çünkü herkes farklı bir şey söylüyor ve insan kime inanacağına şaşırıyor yani. ben de onun için normal bir beslenme düzni seçeyim dedim
Yemis vallaaKızzzz dolmaları mı götürdün yaa..obezzto hiç mi için sızlamadı? Doktora gittin, iyi haberleri aldın hemen şımardın..
Ben de yarın Ankara'ya gidiyorum.. Bir sürü davet var ve hiç biri benim beslenme düzenime uygun değil. Bu gezi işi çok sıkıntılı olacak.. Yemesen ayıp, yesen kendine dert. Az az tadımlıkla geçiricem diye umuyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim. Cuma günü o tartıda iyi sonuç görmem lazım..
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Ara
Salep
Öğle
Bir de kızlar kardeşim hazır yiyecek sipariş etti dayanamadım ben de 1 hamburger yedim ve asitli içeçecek içtim. çok pişman oldum sonra akşam yemek yemedim zaten de acıkmadım açıkçası
Ara
2 mandalina
2 lt su
4500 adım ve 20 dk bisiklet
Kızzzz dolmaları mı götürdün yaa..obezzto hiç mi için sızlamadı? Doktora gittin, iyi haberleri aldın hemen şımardın..
Sagol kaptanim kizima da aynisiini kullaniyoruz ben de onu soracaktim bu ay dogdugundan beri ayni miktar kullaniyoruz kizz toppac gibi oldu miktari artirmamiz gerekcektir herhalde. ben de tahlil yaptirayim da kendime de kullanirim eksiksejun_misugi ben devit-3 kullandım . Günde 40 damla iki şişe bitirmiştim. Ama tabi herkes doktora gözüksün ona göre kullansın kafaya göre kullanmak olmaz tatlimmm...
Bu arada jun misugi hattindaki son gelismeleri aktarmadim ben size..
Misafirim gelecekti biliyosunuz belki yaptigim ikramliklari begenmez yiyemez diye normal bi kek te yaptim caniniz cekmesin ayrinti vermicem. neyse bu kek yenmedi.. aksam koca geldi hala dilimlenmemis oyyylece fanusta duruyor. kocaya koydum, geri kalan kekin yarisindan fazlasini da buyyyyyuuuuk buyuuuk dilimleyip kocamaaaan bi tabakla kayinvalidecigime gonderdim.. simdi o dusunsunn
Ve ben bu kekten tatmadim bilee eclecticvegan sagolsunn "that sugar" filminden sonra 5 gundur temizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?