Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hosgeldinnn

Harikasın beybiiiii oldun sen Afferim ne filmmiş yaw bizde izleyelim :))))) hatta herkes izlesin bu hafta kızlar alın size bir görev daha that sugar izlenecek haberiniz olaaa !!!

Sagol kaptanim

Tabiiki canım ne görüyorsam zaten söylüyorum. Acımam! Sende bak ne güzel karar vermişsin devam et. Asıl herşey senin elinde sana senden daha iyi bir yardımcı yok sadece inan ve yola devam et bakkk eksiler geldikçe sen daha iyi olacaksın :)))))) ip atlama konusunu bilemeyeceğim ama bende düşünüyorum bebek koşuyorum yürüyorum bişey olmaz İnşaAllah. Hep derler sen öğrenene kadar Allah korur, öğrendikten sonra ise sen...

Bende inanıyorum Başaracaksın misafire ne güzel şeyler yapmışsın öyle ya harikasın. Güzel olan tadlarin tariflerini atarsın bir ara müsait olduğunda bizdee yaparız :)))

[QUOTE="ApriL_2007, post: 49080395, member: 147766"
Bende inanıyorum Başaracaksın misafire ne güzel şeyler yapmışsın öyle ya harikasın. Güzel olan tadlarin tariflerini atarsın bir ara müsait olduğunda bizdee yaparız :)))[/QUOTE]
Tabiiiki kaptanim.
Ben normalde de kendime yapiyorum gunluk dukan ekmek yedim vs vs diyorum ya bu pogaca tarifi de icine lor peyniri ve dereotu ekledim
Pogaca tarifi: 2 yumurta, 6 corba kasigi yulaf kepegi, 3 corba kasigi yogurt, 1 cimdik tuz, dereotu ve istenilen miktar lor veya begendiginiz peynir katilir cirpma teliyle cirpilip silikon kaplara paylastirilir. Yada kagli kagit uzerine kasikla da sekil verebilirsiniz. Uzerine corekotu serpiyorum ben susam cisss, isteyen chia tohumu vs ekleyebilir ne severse.. 9 tane cikiyor bende. (6 corba kasigi yulaf kepegi dukanda 3 gunluk kepek hakki, bu yuzden 3 gunluk ekmegim hazir) 180 C'de 15-20 dk pisirilir. yalniz firindan cikinca bi sure kaliptan cikarip dinlenmesi gerekiyor yoksa ici islakmis gibi oluyor.

Yulaf ezmeli kurabiyemi de tarifini internetten buldum..
2 muz (mumkunse olgunlardan) catalla ezilir, uzerine 1-1.5 su bardagi yulaf ezmesi, 1 corba kasigi dovulmis findik ve 1 corba kasigi damla cikolata eklenir. karistirilir. kasiklar yardimiyla yagli kagit uzerine porsiyonlanir 180Cde 10 dk kadar pisirilir.
Ben bir kismini cikolatalari koymadan porsiyonladim, sade ve cikolatali iki cesiti. oldu. simdi aklima geldi icine kuru uzum ve tarcin da guzel gidebilir zevke gore.
Tadi ayni tadimca atistirmaliklar gibi..
Ben cok begendim kriz anina birebir gider

Keki pas geciyorum

Mercimek salatasi:
1 cay bardagi yesil mercimek haslanir.
Ayri yerde 1 havuc 2-3 dis sarimsak rendelenir. uzerine auyu suzulmis haslanmis merximek eklenir, dereotu maydonoz roka sevdiginiz yesillikler ince ince dogranarak eklenir, 1 tatli kasigi zeytinyagi, yarim limon sikilir, uzerine evde ne varsa kafaniza gore ekleyebilirsiniz ben köz kirmizi biber ve salatalik tursusu ekledim. baharatlar da yine kafaniza gore ekleyebilirsiniz. ben kimyon, nane, karabiber ekledim. karistirdim oldu. simdi aklima geldi uzerine cekilmis ceviz de guzel olur.

Herkese afiyetler olsun

Yaaa bunlar harika ötesi olmuş!!! Ellerine sağlık ne güzel yapmışsın marifetli jun_misugi

Günaydınn :) tabi ki uğrarım kaptan hiç uğramaz mıyım.. Kim naapmış ne etmiş takipteyim :) hele cuma sabahı

Ay ben aslında yememe kararı almıştım ama gözümün önüne gelince dayanamadım ama artık bitti tekrar 20 gün yaptığım gibi şeker ve hazır yiyeceklere son verdim inşallah
Evet karatayda protrin ağırlıklı bir diyet. ben zorluğundan dolayı değil de acaba sağlıklı mı sağlıksız mı diye bilemediğim için yapamıyorum. yoksa benim hayatımda en rahat yağtığım diyet karataay. gerçekten de bana diyet gibi gelmiyordu

Harikasın beybiiiii oldun sen Afferim ne filmmiş yaw bizde izleyelim :))))) hatta herkes izlesin bu hafta kızlar alın size bir görev daha that sugar izlenecek haberiniz olaaa !!!

Ben de merak ettim that sugarı izleyeceğimm. şeker için sigaradan bile zararlı diyorlar yani. biz bayanlar da genelde şekerli şeyleri çok seviyoruz

Tariflerr harika ellerine sağlık . teşkkür ederiz. ben de böyle diyet yaparken yiyebileceğimz tarifler arıyordumm. bunlar çok iyi oldu

Bu arada çoklu alıntı yaparken yanlış yaptım galiba. mesajları karışmış olabilir. düznlmeye çalıştım sonra. son hali kendi mesajımı cevapladım :)))

Olsun canim karalahana sarmasini herkes bilmez karadenizlimisiniz
kara lahana,bayaz lahana hepsini bilirim de yapmam.çünkü hem vaktim yok hem de sağolsun annecim ve cici annecim (kaygana) yapar getirirler sağolsunlar. Karadeniz ege karışık bizde.hepsi var:)

gitmeee nefertityy senin için endişeleniyorum hayır demek kolay ama insanlar ısrar ederse ne yapacaksın yarın bende kızlarla dısarıda buluşucam. gitsen ayrı dert gitmesen ayrı

hoşgeldin ve en doğru yere geldin.başarılar dilerim

hep onlar mı bize dayayacak keki pastayı.birazda biz yollayalım değil mi :) aman da ne tatlı ne kayınvalide düsünen gelinmiş misugim

Tabiiiki kaptanim.
Ben normalde de kendime yapiyorum gunluk dukan ekmek yedim vs vs diyorum ya bu pogaca tarifi de icine lor peyniri ve dereotu ekledim
Pogaca tarifi: 2 yumurta, 6 corba kasigi yulaf kepegi, 3 corba kasigi yogurt, 1 cimdik tuz, dereotu ve istenilen miktar lor veya begendiginiz peynir katilir cirpma teliyle cirpilip silikon kaplara paylastirilir. Yada kagli kagit uzerine kasikla da sekil verebilirsiniz. Uzerine corekotu serpiyorum ben susam cisss, isteyen chia tohumu vs ekleyebilir ne severse.. 9 tane cikiyor bende. (6 corba kasigi yulaf kepegi dukanda 3 gunluk kepek hakki, bu yuzden 3 gunluk ekmegim hazir) 180 C'de 15-20 dk pisirilir. yalniz firindan cikinca bi sure kaliptan cikarip dinlenmesi gerekiyor yoksa ici islakmis gibi oluyor.
Eki Görüntüle 1919155
Yulaf ezmeli kurabiyemi de tarifini internetten buldum..
2 muz (mumkunse olgunlardan) catalla ezilir, uzerine 1-1.5 su bardagi yulaf ezmesi, 1 corba kasigi dovulmis findik ve 1 corba kasigi damla cikolata eklenir. karistirilir. kasiklar yardimiyla yagli kagit uzerine porsiyonlanir 180Cde 10 dk kadar pisirilir.
Ben bir kismini cikolatalari koymadan porsiyonladim, sade ve cikolatali iki cesiti. oldu. simdi aklima geldi icine kuru uzum ve tarcin da guzel gidebilir zevke gore.
Tadi ayni tadimca atistirmaliklar gibi..
Ben cok begendim kriz anina birebir gider
Eki Görüntüle 1919153

Keki pas geciyorum

Mercimek salatasi:
1 cay bardagi yesil mercimek haslanir.
Ayri yerde 1 havuc 2-3 dis sarimsak rendelenir. uzerine auyu suzulmis haslanmis merximek eklenir, dereotu maydonoz roka sevdiginiz yesillikler ince ince dogranarak eklenir, 1 tatli kasigi zeytinyagi, yarim limon sikilir, uzerine evde ne varsa kafaniza gore ekleyebilirsiniz ben köz kirmizi biber ve salatalik tursusu ekledim. baharatlar da yine kafaniza gore ekleyebilirsiniz. ben kimyon, nane, karabiber ekledim. karistirdim oldu. simdi aklima geldi uzerine cekilmis ceviz de guzel olur.
Eki Görüntüle 1919154

Herkese afiyetler olsun[/QUOTE]ayy harika şeyler bunlar amaa..yulaf kepegi ve tatlandırıcı almam lazım . aslında yulaf kepegim vardı ama kullanma tarihi geçmiş bir hafta önce attım

Günaydın arkadaşlarım hepinize güzel bir gün dilerim. hava bugün de berbat insanın ruhu sıkılıyor ama ne yapıcaz??tüm olumsuzluklara rağmen daha çok asılıcaz diet ve spora.ben bugün dün yapamadığım spor ve yediğim dolmalardan ötürü en az 1.5 saat spor yapmayı düşünüyorum. inşallah yapabilirimhadi bakalım siz de kaldırın totoları açın müzikleri başlayın bir yerden

Ben de dün yediğim hamburgeri telafi edicem inşallah sporlaa . 1 saat spor yapmayıdüşünüyorım bugün sana da kolay gelsinnn canım

[/QUOTE]ayy harika şeyler bunlar amaa..yulaf kepegi ve tatlandırıcı almam lazım . aslında yulaf kepegim vardı ama kullanma tarihi geçmiş bir hafta önce attım[/QUOTE]

Canim tavsiye ederim. ama benim tariflerde tatlandirici da yok meyvelerle tatlandirdim.

Benim de totomu kaldırıp kızı uyutup yürümem lazım ama bugün çok gevşeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…