- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
Merhabalar,
Ben nişanımdan sonra çok kısa sürede 2 aydan az sürede 69'dan 77'ye yükseldimO yüzden kendime gelmem, toparlamam lazım bu yüzden motivasyona ihtiyaç duyuyorum, teşekkür ederim davetiniz için April_2007..
Yarın başlıyorum..
Harikasın beybiiiii oldun sen Afferimne filmmiş yaw bizde izleyelim :))))) hatta herkes izlesin bu hafta kızlar alın size bir görev daha that sugar izlenecek haberiniz olaaa !!!
iyi akşamlar bayanlar iki gündür pek yazamadım nette problem vardı bugün spora başladım inşallah daha ara vermem kilo vermem lazım hele ki 2 ay içinde fazla fazla vermem lazım daha sonra kalanı yavaşça versem de olur menulerim de sıkıntı olursa tepki gösterin kendi halime bırakmayınbeni çünkü kendime çok güvenmiyorum ve benim boşlamamam lazım yoksa verdiklerimi de geri alırım
bugün kü menüm
sabah yok
12:30
1 tabak ciğer
1 dilim tam buğday ekmek
2 çatal peynir
yeşil çay,yeşil zeytin
14:00
30 dk eliptik bisiklet
15 dk egzersiz
100 kere ip atladım( arkadaşlar ip atlamak hem zevkli hemde gerçekten epey kalori harcatıyor ama ben bebek istiyorum acaba sıkıntı olur mu ip atlamam gerçi neredeyse 1 senedir olmadı ama kısmet sonuçta o yüzden atlarsam sonra sıkıntı olursa diye korkuyorum ama ip atlamakta istiyorum günde 1 saate çıkarmak istiyorum hatta .bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
15:30
1,5 tabak mercimek çorbası
bir kase yoğurt
18.30
Türk kahvesi az şekerli yanında bir kaç tane kuru üzüm ve birazda bitter çikolata biliyorum çikolata iyi olmadı ama kahve epeydir içmiyordum ve ben kahveyi tek içemem ,su 2 lt,
ayy çok yazım galiba
Merhaba ben trakyaliyim, 88liyim, boyum 1.70 suan 75 kg civariyim.
ilkokula baslamadan once yasitlarima gore cok minyonmusum, okula baslayinca ailem ogretmen olgusuyla korkutarak bayaa yedirdi beni 1. sinifin sonunda sinifin en irileri arasindaydim o zamandan beri de kilo problemim oldu hep. 2011 de kilolarimdan cok asiri rahatsiz oldum, diyetisyene gittim ama sonuc alamadim, sonra kendi cabamla 2-3 ayda dukanla 14 kg vererek 84 lerden 69-70araligina indim. 6 lari gordum ya simardim savsakladim diyeti bunu 3-4 yil kadar korudum. evlendikten bir sure sonra esimin yemek secmesi benim de kendime usenmem sebebiyle abur cubur tarzi beslenme ile 76 lara kadar ciktim. sonra hamile kaldim 76 ile. doguma 94 kg ile girdim, eve geldigimde 88 kiloydum. Bebisim 4.5 aylik bu zamana kadar da 13 kg verdim. hedefim once 70 sonra 65 sonra da 60. haaa simdi dukan yapiyirdum basta ama tatli krizleri vuruyordu surekli ben de bu yuzden kendimce uyarladigim dukanimsi protein agirlikli ama meyve ve sebzenin de oldugu bir diyet uyguluyorum.
Burada cok guzel motive oluyorum. insallah basaricam ve de basaracagiz hep birlikte.
Bu arada bugunku menum:
Kahvalti 08.00
1 dilim suzme peynir, domates salatalik
Ara 11.00
kizimla 1 muz paylastik
Bugun misafirim geleceginden diyet tarifler yapmistim
15.00 gibi
1 muffin yulaf kepekli pogaca, 1 muffin elmali yulaf kepekli kek, 2 tane tatli kasigi buyuklugunde yulaf ezmeli muzlu topik kurabiye, 1 corba kasigi kadar da yesil mercimek salatasi yedim, yanina da bol cay sohbet esliginde.
Tariflerimin hicbirinde yag un seker yok
Ve bence kek haricinde guzeldi arkadasim begendi. bence ayip olmasin diye keki de begendim dedi
19.30 1 mandalina
Su 2.0 lt
Spor leslie mil
Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum. Hedef kilon nedir? Kesinlikle toparlanman lazım zayıflık gibisi yok hemde gelinlik giyeceksin sanırım daha Çokkk azmetmen için sebep var...
[QUOTE="ApriL_2007, post: 49080395, member: 147766"
Bende inanıyorum Başaracaksınmisafire ne güzel şeyler yapmışsın öyle ya harikasın. Güzel olan tadlarin tariflerini atarsın bir ara müsait olduğunda bizdee yaparız :)))
Tabiiiki kaptanim.
Ben normalde de kendime yapiyorum gunluk dukan ekmek yedim vs vs diyorum ya bu pogaca tarifi de icine lor peyniri ve dereotu ekledim
Pogaca tarifi: 2 yumurta, 6 corba kasigi yulaf kepegi, 3 corba kasigi yogurt, 1 cimdik tuz, dereotu ve istenilen miktar lor veya begendiginiz peynir katilir cirpma teliyle cirpilip silikon kaplara paylastirilir. Yada kagli kagit uzerine kasikla da sekil verebilirsiniz. Uzerine corekotu serpiyorum ben susam cisss, isteyen chia tohumu vs ekleyebilir ne severse.. 9 tane cikiyor bende. (6 corba kasigi yulaf kepegi dukanda 3 gunluk kepek hakki, bu yuzden 3 gunluk ekmegim hazir) 180 C'de 15-20 dk pisirilir. yalniz firindan cikinca bi sure kaliptan cikarip dinlenmesi gerekiyor yoksa ici islakmis gibi oluyor.
Eki Görüntüle 1919155
Yulaf ezmeli kurabiyemi de tarifini internetten buldum..
2 muz (mumkunse olgunlardan) catalla ezilir, uzerine 1-1.5 su bardagi yulaf ezmesi, 1 corba kasigi dovulmis findik ve 1 corba kasigi damla cikolata eklenir. karistirilir. kasiklar yardimiyla yagli kagit uzerine porsiyonlanir 180Cde 10 dk kadar pisirilir.
Ben bir kismini cikolatalari koymadan porsiyonladim, sade ve cikolatali iki cesiti. oldu. simdi aklima geldi icine kuru uzum ve tarcin da guzel gidebilir zevke gore.
Tadi ayni tadimca atistirmaliklar gibi..
Ben cok begendim kriz anina birebir gider
Eki Görüntüle 1919153
Keki pas geciyorum
Mercimek salatasi:
1 cay bardagi yesil mercimek haslanir.
Ayri yerde 1 havuc 2-3 dis sarimsak rendelenir. uzerine auyu suzulmis haslanmis merximek eklenir, dereotu maydonoz roka sevdiginiz yesillikler ince ince dogranarak eklenir, 1 tatli kasigi zeytinyagi, yarim limon sikilir, uzerine evde ne varsa kafaniza gore ekleyebilirsiniz ben köz kirmizi biber ve salatalik tursusu ekledim. baharatlar da yine kafaniza gore ekleyebilirsiniz. ben kimyon, nane, karabiber ekledim. karistirdim oldu. simdi aklima geldi uzerine cekilmis ceviz de guzel olur.
Eki Görüntüle 1919154
Herkese afiyetler olsun
Neysee en azından akşam yememişsin. Başkasına uyma bakk onun yüzünden aç kaldın oysaki sağlıklı yiyeceklerle doymak daha güzel...
Şımarmak yokk daha ne verdiniz ki? Hahahh bir kilo nedir ki iki kg olarak geri gelir bunu hiç bir zaman unutmayın. Sende cnm ne ayıbıymış ki bu reddetmek asıl başarıdır!! Hadi sınav asıl yarın başlıyor. Bu yeme düzeni hayat felsefesi haline gelmeli ortamda bozulcaksa Oooo ne ortamlar çıkıyor devamlı kilo falan veremezsiniz öyle giderse. Sana güveniyorum beybiiiii sen bu işin üstesinden gelirsin. Peki ugrayabilcek misin buralara bu zaman zarfında??
Obezzto verilen damlanin adi nedir??
Keske yemeseydin tatlim ama olan olmus reglden dolayi insan ne hale giriyor.
Yarin ufak sporlarla telafi edersin.
Ohhh yarasin cumaya artida olan bizden degildir
Buarada diyette kajular fistiklar var mi gercekten??
Canim o aliskanligi edinince biraz zor kilo alinir bana sorarsan.
oooo bir gunahkar dahaaa bak bak bak bide aksam yemedim diyor daha ne yicen kizzz hamburgeri gommussun yetmemisss asitli icecegi gommussun ohhhhh
Kara cuma yaklasiyor
Canim karatayi tam olarak bilmiyorum ama protein agirlikli sanirim o da, o olsun ve dukan olsun protein agirlikli oldugundan kilo kaybi belki cok olmasa bile vucudu acayip incelten diyetler. ben yaptigim donemde insanlar cok sasiriyordu ufacik kalmissin diye belki zor ama sonucu guzel
Yemis vallaasen de ayni hataya dusme bak 4. takim pusuda bekliyor
Harikasın beybiiiii oldun sen Afferimne filmmiş yaw bizde izleyelim :))))) hatta herkes izlesin bu hafta kızlar alın size bir görev daha that sugar izlenecek haberiniz olaaa !!!
[QUOTE="ApriL_2007, post: 49080395, member: 147766"
Bende inanıyorum Başaracaksınmisafire ne güzel şeyler yapmışsın öyle ya harikasın. Güzel olan tadlarin tariflerini atarsın bir ara müsait olduğunda bizdee yaparız :))
Tabiiiki kaptanim.
Ben normalde de kendime yapiyorum gunluk dukan ekmek yedim vs vs diyorum ya bu pogaca tarifi de icine lor peyniri ve dereotu ekledim
Pogaca tarifi: 2 yumurta, 6 corba kasigi yulaf kepegi, 3 corba kasigi yogurt, 1 cimdik tuz, dereotu ve istenilen miktar lor veya begendiginiz peynir katilir cirpma teliyle cirpilip silikon kaplara paylastirilir. Yada kagli kagit uzerine kasikla da sekil verebilirsiniz. Uzerine corekotu serpiyorum ben susam cisss, isteyen chia tohumu vs ekleyebilir ne severse.. 9 tane cikiyor bende. (6 corba kasigi yulaf kepegi dukanda 3 gunluk kepek hakki, bu yuzden 3 gunluk ekmegim hazir) 180 C'de 15-20 dk pisirilir. yalniz firindan cikinca bi sure kaliptan cikarip dinlenmesi gerekiyor yoksa ici islakmis gibi oluyor.
Eki Görüntüle 1919155
Yulaf ezmeli kurabiyemi de tarifini internetten buldum..
2 muz (mumkunse olgunlardan) catalla ezilir, uzerine 1-1.5 su bardagi yulaf ezmesi, 1 corba kasigi dovulmis findik ve 1 corba kasigi damla cikolata eklenir. karistirilir. kasiklar yardimiyla yagli kagit uzerine porsiyonlanir 180Cde 10 dk kadar pisirilir.
Ben bir kismini cikolatalari koymadan porsiyonladim, sade ve cikolatali iki cesiti. oldu. simdi aklima geldi icine kuru uzum ve tarcin da guzel gidebilir zevke gore.
Tadi ayni tadimca atistirmaliklar gibi..
Ben cok begendim kriz anina birebir gider
Eki Görüntüle 1919153
Keki pas geciyorum
Mercimek salatasi:
1 cay bardagi yesil mercimek haslanir.
Ayri yerde 1 havuc 2-3 dis sarimsak rendelenir. uzerine auyu suzulmis haslanmis merximek eklenir, dereotu maydonoz roka sevdiginiz yesillikler ince ince dogranarak eklenir, 1 tatli kasigi zeytinyagi, yarim limon sikilir, uzerine evde ne varsa kafaniza gore ekleyebilirsiniz ben köz kirmizi biber ve salatalik tursusu ekledim. baharatlar da yine kafaniza gore ekleyebilirsiniz. ben kimyon, nane, karabiber ekledim. karistirdim oldu. simdi aklima geldi uzerine cekilmis ceviz de guzel olur.
Eki Görüntüle 1919154
Herkese afiyetler olsun
Ay ben aslında yememe kararı almıştım ama gözümün önüne gelince dayanamadımama artık bitti tekrar 20 gün yaptığım gibi şeker ve hazır yiyeceklere son verdim inşallah
Evet karatayda protrin ağırlıklı bir diyet. ben zorluğundan dolayı değil de acaba sağlıklı mı sağlıksız mı diye bilemediğim için yapamıyorum. yoksa benim hayatımda en rahat yağtığım diyet karataay. gerçekten de bana diyet gibi gelmiyordu
Ben de merak ettim that sugarı izleyeceğimm. şeker için sigaradan bile zararlı diyorlar yani. biz bayanlar da genelde şekerli şeyleri çok seviyoruz
Tariflerr harikaellerine sağlık . teşkkür ederiz. ben de böyle diyet yaparken yiyebileceğimz tarifler arıyordumm. bunlar çok iyi oldu
kara lahana,bayaz lahana hepsini bilirim de yapmam.çünkü hem vaktim yok hem de sağolsun annecim ve cici annecim (kaygana) yapar getirirler sağolsunlar. Karadeniz ege karışık bizde.hepsi var:)Olsun canim karalahana sarmasini herkes bilmez karadenizlimisiniz
gitmeeeKızzzz dolmaları mı götürdün yaa..obezzto hiç mi için sızlamadı? Doktora gittin, iyi haberleri aldın hemen şımardın..
Ben de yarın Ankara'ya gidiyorum.. Bir sürü davet var ve hiç biri benim beslenme düzenime uygun değil. Bu gezi işi çok sıkıntılı olacak.. Yemesen ayıp, yesen kendine dert. Az az tadımlıkla geçiricem diye umuyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim. Cuma günü o tartıda iyi sonuç görmem lazım..
hoşgeldin ve en doğru yere geldin.başarılar dilerimMerhabalar,
Ben nişanımdan sonra çok kısa sürede 2 aydan az sürede 69'dan 77'ye yükseldimO yüzden kendime gelmem, toparlamam lazım bu yüzden motivasyona ihtiyaç duyuyorum, teşekkür ederim davetiniz için April_2007..
Yarın başlıyorum..
hep onlar mı bize dayayacak keki pastayı.birazda biz yollayalım değil mi :) aman da ne tatlı ne kayınvalide düsünen gelinmiş misugimBu arada jun misugi hattindaki son gelismeleri aktarmadim ben size..
Misafirim gelecekti biliyosunuz belki yaptigim ikramliklari begenmez yiyemez diye normal bi kek te yaptim caniniz cekmesin ayrinti vermicem. neyse bu kek yenmedi.. aksam koca geldi hala dilimlenmemis oyyylece fanusta duruyor. kocaya koydum, geri kalan kekin yarisindan fazlasini da buyyyyyuuuuk buyuuuk dilimleyip kocamaaaan bi tabakla kayinvalidecigime gonderdim.. simdi o dusunsunn
Ve ben bu kekten tatmadim bilee eclecticvegan sagolsunn "that sugar" filminden sonra 5 gundur temizim.
Tabiiiki kaptanim.[QUOTE="ApriL_2007, post: 49080395, member: 147766"
Bende inanıyorum Başaracaksınmisafire ne güzel şeyler yapmışsın öyle ya harikasın. Güzel olan tadlarin tariflerini atarsın bir ara müsait olduğunda bizdee yaparız :)))
Günaydın arkadaşlarımhepinize güzel bir gün dilerim. hava bugün de berbat insanın ruhu sıkılıyor ama ne yapıcaz??tüm olumsuzluklara rağmen daha çok asılıcaz diet ve spora.ben bugün dün yapamadığım spor ve yediğim dolmalardan ötürü en az 1.5 saat spor yapmayı düşünüyorum. inşallah yapabilirim hadi bakalım siz de kaldırın totoları açın müzikleri başlayın bir yerden
Benim de totomu kaldırıp kızı uyutup yürümem lazım ama bugün çok gevşeğimGünaydın arkadaşlarımhepinize güzel bir gün dilerim. hava bugün de berbat insanın ruhu sıkılıyor ama ne yapıcaz??tüm olumsuzluklara rağmen daha çok asılıcaz diet ve spora.ben bugün dün yapamadığım spor ve yediğim dolmalardan ötürü en az 1.5 saat spor yapmayı düşünüyorum. inşallah yapabilirim hadi bakalım siz de kaldırın totoları açın müzikleri başlayın bir yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?