Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eskiden ben de çok yaşardım bunu canım çok iyi anlıyorum seni..böyle devam edersem eski halima döncecğim ben de zaten..kaç kg sun ?

ayy harika şeyler bunlar amaa..yulaf kepegi ve tatlandırıcı almam lazım . aslında yulaf kepegim vardı ama kullanma tarihi geçmiş bir hafta önce attım[/QUOTE]

Canim tavsiye ederim. ama benim tariflerde tatlandirici da yok meyvelerle tatlandirdim.[/QUOTE] ben cocuklarda yiyeceği için yine biraz koymam lazım . yoksa bana kalsa no problem , çayı da şekersiz içiyorum

Çok kilo 112 ydim, 107.8 e düştüm
canım bence üzülme ve kilonu cok görme . yok birbirimizden farkımız emin ol. sen yeterki iste , daha çok gençsin yapamayacağın üzerinden kalkamayacağın yük yok. geçen de ne düşündüm biliyormusun ikinci gebeligimi 30 yaşımda yaşadım ve doğumdan şu saate kadar hep kilolu gezdim.bir kadının bence en güzel vakitleri 30-40 yaş aralığı ve ben o zaman diliminde üzerimde tonlarca yükle gezdim hadi ben düşünmedim,düşünsemde uygulayamadım ama bir allahın kuluda demediki obezzto daha çok gençsin kilo ver!bu böyle gitmez!en büyük destekçim olması gereken esim bile demedi düşün. annem hakeza zaten kilo manyağı, kendini insanları yedirmeye adamış bir kadın . bende bu hengamede yok çocukdu yok ev işiydi derken kendi degerimi bilememişim hatta kendime değer vermemişim yahu. o yüzden daha yolun başındayken daha önünde çoook uzun ve güzel bir hayat varken kıymetini bil kendinin ve o kilolardan kurtul.hatta hep beraber kurtulalım tamam mı çünkü hicbir zaman hiçbir şey için geç degil

Benim de totomu kaldırıp kızı uyutup yürümem lazım ama bugün çok gevşeğim

Aaa kalk yap gevşemen geçer. Enerjin gelir inan bana spor harika bir şey...

heyy 1.takım nerdesiniz yahu! obezzto 1.5 saat sporunu yaptı vem şu saate kadar 1.5 litre suyunu içti siz de durumlar nasıl??

Bende şuanda yapıyorum. Afferim sana :))))

Telefonum kafayi yedi:) sarj olmuyor sürekli sarjda o yüzden doldurmaya çalışıyorum sürekli...

Benim adetim tam olmadi normale göre az geliyor ağrım sizim var üşüyorum sıcak. Su termosuna sarıldım oturuyorum

[QUOTE="obezzto, post: 49087555, canım bence üzülme ve kilonu cok görme . yok birbirimizden farkımız emin ol. sen yeterki iste , daha çok gençsin yapamayacağın üzerinden kalkamayacağın yük yok. geçen de ne düşündüm biliyormusun ikinci gebeligimi 30 yaşımda yaşadım ve doğumdan şu saate kadar hep kilolu gezdim.bir kadının bence en güzel vakitleri 30-40 yaş aralığı ve ben o zaman diliminde üzerimde tonlarca yükle gezdim hadi ben düşünmedim,düşünsemde uygulayamadım ama bir allahın kuluda demediki obezzto daha çok gençsin kilo ver!bu böyle gitmez!en büyük destekçim olması gereken esim bile demedi düşün. annem hakeza zaten kilo manyağı, kendini insanları yedirmeye adamış bir kadın . bende bu hengamede yok çocukdu yok ev işiydi derken kendi degerimi bilememişim hatta kendime değer vermemişim yahu. o yüzden daha yolun başındayken daha önünde çoook uzun ve güzel bir hayat varken kıymetini bil kendinin ve o kilolardan kurtul.hatta hep beraber kurtulalım tamam mı çünkü hicbir zaman hiçbir şey için geç degil[/QUOTE]

obezzto Valla gerçekten duygulandım çok haklısın inanır mısın, daha geçen gün bu düşünceler geçti aklımdan, 27 yılı geri de bu halde bıraktım, ömrümün geri kalanını değiştirmek istiyorum, şuan çok kararlıyım inş bu sefer pes etmem, benim eşimde hiç şikayet etmedi en son ben patladım dedim sen kendine dikkat ediyorsun beni neden uyarmıyorsun? ben seni tombiş sevdim dio tamam güzel hoş eşimin değer vermesi ama eskisi gibi hafif kilolu değilim bildiğin 2. dereceden obezim bu beni çok üzüyor ((

yaa 27 yaşındasın daha su gibisin neden kocaman kadın kıyafetleri giyesin , yaşından büyük gösteresin.sakın sakın dediklerimi unutma ve kendini o kiloya hapsetme.bu işi sadece sen istersen başarırsın.birlikte başarıcaz ümidini sakın kaybetme

en iyisini yapmışsın

Çok teşekkürler canım yapıcaz hep beraber desteğin için çok sağol pes etmek yok sloganım bu :)

heyy 1.takım nerdesiniz yahu! obezzto 1.5 saat sporunu yaptı vem şu saate kadar 1.5 litre suyunu içti siz de durumlar nasıl??
Ooo dolmalar çoktan yanmış desene.. Bu kızcağız sabahtn beri bir ayranla durdu. Şimdi akşam yemeğimi bir kaplan edasıyla yedim.. Sormaa.. Valiz fln hazırladım..

Bu sabah 74.4 ü gördüm en son bu kiloya ne zman indim bilmiyorum uzun zman olmuş 73 e yaklastim insallah tez zamanda 73 de olurum cok mutlu oluyorum azda olsa kilom da azalma gorünce cok hosuma gidiyo . 6 lari gormek istiyorum tez zamanda 69 olsam sonra 55 ahh hayaller hayaller :))

Menume gelince ;

Saat 10:00
Yulaflı krep
1 yumurta
1 domates
2 kaşık kuymak(yagı cok azdı)
Yeşil cay,yesil zeytin

15:30
1 tabak corba
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

17:00
30 dk eliptik bisiklet
100 mekik,egzersiz

18:30
1 porsiyon meyve

2 lt su

jun_misugi canım ins ateslenmez calpol var ateslenirse ver 1 yasina kadar aşı cok hic sevmiyorum biz 10. Ayimizi bitirdik seninki kac aylik?

Tatlim surekli kontrol halindeyim ates bi cikiyor bi dusuyor. kritik noktaya gelmedi henuz ama cocugu bi soyuyorum islak mendiller fln sonra mama yiyo uyuyo sicacik sicacik usutmek te istemiyorum. bakalim bu geceyi atlatalim da.

4.5 aylik canim. Allah bagislasin yavrunu. ben de sevmiyorum asi zamanlarini hic

Bugünkü menüm;

Sabah 9.00; 1 tost, 4 zeytin, çeyrek domates, çeyrek salatalık, 1 çay

Ara 12.00; 3 ceviz, bir avuç üzüm

Öğle 16.00; yarım tabak taze fasulye, yarım kase yoğurt, bir dilim ekmek

Akşam; yok

Ara 19.00; 1 elma, 1 mandalina, 1 küçük muz

Su 2 lt

50 dk yürüyüş

bugünkü mönüm
sabah:domates , peynir,zeytin , iki dilim ekmek

ara:bir mandalina , yarım elma

öğle :üç köfte , salata , bir buçuk dilim ekmek

ara:bir paket diet bisküvi , peynir

aksam :haşlanmış sebze,yogurt,iki dilim ekmek

su:2 litre
spor:1.5 saat leslie, yarım saat tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…