- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Tabiki spor, ben haftasonu hayatımın şokunu yaşadım, bi yere gitmem gerekiyordu, oda 4. katta dediler, inanır mısın topu topu 4 katı çıkarken nefes nefese kaldım, inanamadım kendime, utancımdan önce nefesim düzene girsin diye bekledim odanın kapısında sonra içeri girdim
Çok kiloeskiden ben de çok yaşardım bunu canım çok iyi anlıyorum seni..böyle devam edersem eski halima döncecğim ben de zaten..kaç kg sun ?
canım bence üzülme ve kilonu cok görme . yok birbirimizden farkımız emin ol. sen yeterki iste , daha çok gençsin yapamayacağın üzerinden kalkamayacağın yük yok. geçen de ne düşündüm biliyormusun ikinci gebeligimi 30 yaşımda yaşadım ve doğumdan şu saate kadar hep kilolu gezdim.bir kadının bence en güzel vakitleri 30-40 yaş aralığı ve ben o zaman diliminde üzerimde tonlarca yükle gezdimÇok kilo112 ydim, 107.8 e düştüm
Benim de totomu kaldırıp kızı uyutup yürümem lazım ama bugün çok gevşeğim
heyy 1.takım nerdesiniz yahu! obezzto 1.5 saat sporunu yaptı vem şu saate kadar 1.5 litre suyunu içtisiz de durumlar nasıl??
yaa 27 yaşındasın daha su gibisin neden kocaman kadın kıyafetleri giyesin , yaşından büyük gösteresin.sakın sakın dediklerimi unutma ve kendini o kiloya hapsetme.bu işi sadece sen istersen başarırsın.birlikte başarıcaz ümidini sakın kaybetme[QUOTE="obezzto
obezzto Valla gerçekten duygulandım çok haklısın inanır mısın, daha geçen gün bu düşünceler geçti aklımdan, 27 yılı geri de bu halde bıraktım, ömrümün geri kalanını değiştirmek istiyorum, şuan çok kararlıyım inş bu sefer pes etmem, benim eşimde hiç şikayet etmedi en son ben patladım dedim sen kendine dikkat ediyorsun beni neden uyarmıyorsun? ben seni tombiş sevdim dio tamam güzel hoş eşimin değer vermesi ama eskisi gibi hafif kilolu değilim bildiğin 2. dereceden obezim bu beni çok üzüyor ((
en iyisini yapmışsınTelefonum kafayi yedi:) sarj olmuyor sürekli sarjda o yüzden doldurmaya çalışıyorum sürekli...
Benim adetim tam olmadi normale göre az geliyor ağrım sizim var üşüyorum sıcak. Su termosuna sarıldım oturuyorum
Çok teşekkürler canım yapıcaz hep beraber desteğin için çok sağol pes etmek yok sloganım bu :)yaa 27 yaşındasın daha su gibisin neden kocaman kadın kıyafetleri giyesin , yaşından büyük gösteresin.sakın sakın dediklerimi unutma ve kendini o kiloya hapsetme.bu işi sadece sen istersen başarırsın.birlikte başarıcaz ümidini sakın kaybetme
Yaptım yaptım kaptanım 50 dk yürüdüm :))Aaa kalk yap gevşemen geçer. Enerjin gelir inan bana spor harika bir şey...
Bende şuanda yapıyorum. Afferim sana :))))
Ooo dolmalar çoktan yanmış desene.. Bu kızcağız sabahtn beri bir ayranla durdu. Şimdi akşam yemeğimi bir kaplan edasıyla yedim.. Sormaa.. Valiz fln hazırladım..heyy 1.takım nerdesiniz yahu! obezzto 1.5 saat sporunu yaptı vem şu saate kadar 1.5 litre suyunu içtisiz de durumlar nasıl??
jun_misugi canım ins ateslenmez calpol var ateslenirse ver 1 yasina kadar aşı cok hic sevmiyorum biz 10. Ayimizi bitirdik seninki kac aylik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?