- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Elleri ve ayakları soğuksa ateş yükseliyor ama sicaksa korkma takip et geçmiş olsun canımTatlim surekli kontrol halindeyim ates bi cikiyor bi dusuyor. kritik noktaya gelmedi henuz ama cocugu bi soyuyorum islak mendiller fln sonra mama yiyo uyuyo sicacik sicacik usutmek te istemiyorum. bakalim bu geceyi atlatalim da.
4.5 aylik canim. Allah bagislasin yavrunu. ben de sevmiyorum asi zamanlarini hic
Telefonum kafayi yedi:) sarj olmuyor sürekli sarjda o yüzden doldurmaya çalışıyorum sürekli...
Benim adetim tam olmadi normale göre az geliyor ağrım sizim var üşüyorum sıcak. Su termosuna sarıldım oturuyorum
Tatlim surekli kontrol halindeyim ates bi cikiyor bi dusuyor. kritik noktaya gelmedi henuz ama cocugu bi soyuyorum islak mendiller fln sonra mama yiyo uyuyo sicacik sicacik usutmek te istemiyorum. bakalim bu geceyi atlatalim da.
4.5 aylik canim. Allah bagislasin yavrunu. ben de sevmiyorum asi zamanlarini hic
İnşallah cok az oluyor adetim canim sıkıldıGeçmiş olsun canım. Yarın daha iyi olursun inşallah...
...
İnşallah cok az oluyor adetim canim sıkıldı
Bu ay böyle oldu:) dun aksam başladı ama bugün pek yok bakalim belki düzelirYeni mi başladı böyle olmaya?? Ama önemli olan miktarı değil kuzum her ay düzenli oluyorsan hiç sıkıntı yok canını sıkma
Seninkinide canim benimki ikiz bi kiz bi oglan bide 5 yasinda var.3 tane yapiliyo herhalde ondan cocuga zor gelebiliyor.Allah yardimcimiz olsunTatlim surekli kontrol halindeyim ates bi cikiyor bi dusuyor. kritik noktaya gelmedi henuz ama cocugu bi soyuyorum islak mendiller fln sonra mama yiyo uyuyo sicacik sicacik usutmek te istemiyorum. bakalim bu geceyi atlatalim da.
pambık kelle paça mı??Selam güzeller menü:
Sabah 09:00 iki dilim ekmek haşlanmış yumurta, domates sosu iki yk, bal çk, peynir azcik ve zeytin, maydanoz
12:30 3 adet çubuk kraker, iki mandalina fındık 10,
15:40 2 armut, 2mandalina
20:00 çiğköfte 7 sıkımlık ve kelle paça bir kase
2.5 lt su 40 dk yuruyus
pambık kelle paça mı??oy oy oyyyy her an yeni bir yemek krizi çıkabilir takımımızda
ben çok severim heleki sirke sarımsaklıBen hiç sevmem! Size afiyet olsun canım...
yaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum
Ben 6 öğün yapınca veremiyorum bi kaç defa denedim olmadı hem sünnete uyup hemde zayıflamak için 2 öğün yiyorum artıkyaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?