Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Elleri ve ayakları soğuksa ateş yükseliyor ama sicaksa korkma takip et geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Yarın daha iyi olursun inşallah...

Canımmm çok geçmiş olsun kuzuyaa . Umarım yükselmez ateşi...

Seninkinide canim benimki ikiz bi kiz bi oglan bide 5 yasinda var.3 tane yapiliyo herhalde ondan cocuga zor gelebiliyor.Allah yardimcimiz olsun

jun_misugi limonlu çorap düşünüyormuş ateşi ben denemedim ama limona batirilip giyilen çorap ateşi düşürüyor dedi arkadaşlar,cok giydirme ilik bezle sil...

Kahvaltı 10:00 menemen peynir 5 zeytin ceviz
1 mandalina
14:30 ( bugün aciktim) çiğ badem ve ceviz bide susamli kraker
Aksam 18:00 yogurtlu ispanak
19:30 ; 3 4 tane kestane (ben bi oturusta 1 kilo yiyebilirim ama...)1 dilim elma
Su iciyorum bolca
Spor 20 dk yürüyüş esim iste o yuzden

Selam güzeller menü:
Sabah 09:00 iki dilim ekmek haşlanmış yumurta, domates sosu iki yk, bal çk, peynir azcik ve zeytin, maydanoz
12:30 3 adet çubuk kraker, iki mandalina fındık 10,
15:40 2 armut, 2mandalina
20:00 çiğköfte 7 sıkımlık ve kelle paça bir kase
2.5 lt su 40 dk yuruyus

İyi akşamlar arkadaşlar benim bugünkü menüm: Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta avuç içi kadar beyaz peynir bolca yeşillik 10 tane zeytin bir avuç badem akşama kadar bişey yemedim akşam yemeğim ise yoğurtlu ıspanak ve 4 tane köfte bir tane meyve demin bir kase yoğurt yedim spor olarak da 10 dakika zumba 40 dakika plates 3 litre su bitti bugünlük bu kadar inşallah devamı gelir

pambık kelle paça mı??oy oy oyyyy her an yeni bir yemek krizi çıkabilir takımımızda

Sabah 8.30 kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir

10.30 ara öğün

Muz

Öğlen 12.30

1 kase mericmek corbasi + 1/2 dilim ekmek
Ara öğün 15.30
1 tane mandalina

Akşam 18.30

1 kase yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavi
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…