Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

jun_misugi çok geçmiş olsunn canım

yaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum

Ben de çok öğün yemeyi sevmiyorum aslında ama diyetisyenlerin çoğunluğu 6 öğün yazıyorlar.gerçi herkesin vücudu farklı kimi 2 öğünle kimi 6 öğünle zayıflıyor.

Ben 6 öğün yapınca veremiyorum bi kaç defa denedim olmadı hem sünnete uyup hemde zayıflamak için 2 öğün yiyorum artık

ben de 2 3 öüğn yediğim zamanlarda daha iyi veriyormuşum gibi geliyor aslında ama bakalım ne olacakk siizn düşünceniz de mantıklı bende 2 öğün mü yesem diye düşündüm ama emin olamamıştım

ben çok severim heleki sirke sarımsaklıçocuklar için de karatay kesinlikle yedirin diyor, bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş.diyetisyene gidince sorayım kalorili bir şey mi
Aslında 324 kalori bi kase ama ekmek yemedim gerçi başka bir şey yedim ama gündüz hafif geçti .. bence sen çok iyi yapıyorsun sık sık yemekle metabolizma hızlanır daha çabuk kilo verirsin

Her kafadan bir ses çıkınca insanlarda şaşırıyor ne yapacağını bende deneyerek karar verdim ve tabi her uygulama bünyeden bünyeye de değişiyor

Hiç başarılı olamadım bugünüm çok güzel başlayan bir gün olsa da neyi nasıl yapacağını bilemeyen ben hiç üzel beslenemeyip gittim bir de cips kola ne bulduysam yiyerek kendime yenildim, oysaki sabah limonlu suyumu içip ne güzel başlamıştım!! Yarın 01/12 ve ben artık yarın da başarılı olamazsam gidişatım hiç iyi değil, obezite yolundayım!

Off canım çekti menünüü

Bugün neden böyle olduysa, o sebebi kendi kendine bul ve bir daha bu duyguya esir olmayacağına söz ver

Ben 3 öğün yiyorum ama güne 6 da başlıyorum. Siz geç başlıyorsanız 2 öğün yeter ama öğünlerdeki beslenme düzeni çok önemli..
Gerekli protein vitamin vs alınamadığında halsizlik, baş ağrısı, saç dökülmesi gibi problemler çıkıyor ve vücut en ufak bir krizde yemeye zorluyor beyni..

Millettt iyi geceler.. Bugün ki menüm çok kısa;

10:30- ayran
18:30- tonbalıklı salta, bir büyük dilim ekmek, elma

Sabah tempom yoğun geçti, ne doğru düzgün kahvaltı yapabildim, 5 saatlik ara var diye de yiyemedim sonra..
2lt su içtim.. Spor yapamadım..

Gunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi

Gunaydin herkese.
Dunku menum
Kahvalti 08.00
1 dilim peynir, domates salatalik, 1 ceviz
Ara 11.00
1 sutlu kahve
Ara 13.30
1 muz
Oglen 15

Yanlislikla cevapla dedim kizla ugrasirken de duzenleme modunu da kacirdim asagidan devam ediyorum
Gunaydin herkese.
Dunku menum
Kahvalti 08.00
1 dilim peynir, domates salatalik, 1 ceviz
Ara 11.00
1 sutlu kahve
Ara 13.30
1 muz
Oglen 15
Oglen 15.30
Et sote, grek salata
Ara 19.00
Sutlu kahve, 1 avuc findik

Spor yok
Su 3 lt

Günaydın arkadaşlar ben iş yerinde 20-30 dakika yürüyorum ama hızlı tempoda değil normal adımlarla. etkili olması için illaki tempolu mu yürümek lazım yoksa ben boşuna mı bu soğukta yürüyorum

Telefonuna adim sayar indir en azından kac adım attığını kac kolari yaktığını bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…