yaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum
Ben 6 öğün yapınca veremiyorum bi kaç defa denedim olmadı hem sünnete uyup hemde zayıflamak için 2 öğün yiyorum artık
Aslında 324 kalori bi kaseben çok severim heleki sirke sarımsaklıçocuklar için de karatay kesinlikle yedirin diyor, bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş.diyetisyene gidince sorayım kalorili bir şey mi
Her kafadan bir ses çıkınca insanlarda şaşırıyor ne yapacağını bende deneyerek karar verdim ve tabi her uygulama bünyeden bünyeye de değişiyorjun_misugi çok geçmiş olsunn canım
Ben de çok öğün yemeyi sevmiyorum aslında ama diyetisyenlerin çoğunluğu 6 öğün yazıyorlar.gerçi herkesin vücudu farklı kimi 2 öğünle kimi 6 öğünle zayıflıyor.
ben de 2 3 öüğn yediğim zamanlarda daha iyi veriyormuşum gibi geliyor aslında ama bakalım ne olacakksiizn düşünceniz de mantıklı bende 2 öğün mü yesem diye düşündüm ama emin olamamıştım
Arakdaşlar herkese iyi geceler
Off canım çekti menünüüSelam güzeller menü:
Sabah 09:00 iki dilim ekmek haşlanmış yumurta, domates sosu iki yk, bal çk, peynir azcik ve zeytin, maydanoz
12:30 3 adet çubuk kraker, iki mandalina fındık 10,
15:40 2 armut, 2mandalina
20:00 çiğköfte 7 sıkımlık ve kelle paça bir kase
2.5 lt su 40 dk yuruyus
Bugün neden böyle olduysa, o sebebi kendi kendine bul ve bir daha bu duyguya esir olmayacağına söz verHiç başarılı olamadım bugünüm çok güzel başlayan bir gün olsa da neyi nasıl yapacağını bilemeyen ben hiç üzel beslenemeyip gittim bir de cips kola ne bulduysam yiyerek kendime yenildim, oysaki sabah limonlu suyumu içip ne güzel başlamıştım!!Yarın 01/12 ve ben artık yarın da başarılı olamazsam gidişatım hiç iyi değil, obezite yolundayım!
Hey yawrum benim be, 6 öğün mü ye tabi.. Belki seninki bundan hoşlanıyorduryaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum
Ben 3 öğün yiyorum ama güne 6 da başlıyorum. Siz geç başlıyorsanız 2 öğün yeter ama öğünlerdeki beslenme düzeni çok önemli..jun_misugi çok geçmiş olsunn canım
Ben de çok öğün yemeyi sevmiyorum aslında ama diyetisyenlerin çoğunluğu 6 öğün yazıyorlar.gerçi herkesin vücudu farklı kimi 2 öğünle kimi 6 öğünle zayıflıyor.
ben de 2 3 öüğn yediğim zamanlarda daha iyi veriyormuşum gibi geliyor aslında ama bakalım ne olacakksiizn düşünceniz de mantıklı bende 2 öğün mü yesem diye düşündüm ama emin olamamıştım
Off canım çekti menünüü
ben paylaşamasam daha iyi olurmuş menüyü ya hep canınız çekti canım ya paylaşmayı da çok isterdim keşke bi tabak koyabiliyo olsaydık şuraciğa
Oglen 15.30Gunaydin herkese.
Dunku menum
Kahvalti 08.00
1 dilim peynir, domates salatalik, 1 ceviz
Ara 11.00
1 sutlu kahve
Ara 13.30
1 muz
Oglen 15
Telefonuna adim sayar indir en azından kac adım attığını kac kolari yaktığını bilirsinGünaydın arkadaşlar ben iş yerinde 20-30 dakika yürüyorum ama hızlı tempoda değil normal adımlarla. etkili olması için illaki tempolu mu yürümek lazım yoksa ben boşuna mı bu soğukta yürüyorum
mantıklı aslında denicem. teşekkürlerTelefonuna adim sayar indir en azından kac adım attığını kac kolari yaktığını bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?