Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben de geç kalktığım için daha az öğün yapıyorum. 11 gibi anca kahvaltı yaptığm için 2 öğün bir de ara öğün yetiyor aslında. ama dediğin gibi ne yediğimiz önemli

Gunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi

Sıkma canını belkide eksiler gelir hiç belli olmaz. Sen diyetine hareketine devam et gerisini vücuduna bırak

Çok da aheste ise tabiki spor olmaz. Ama en azından hareket olur. Nabız hızının yükselmesi gerekir kalori yakmak için. Yani tempolu olursa daha iyi....

kızlar selam <3

Canımmm merhaba naber??

yaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum

Hahahhyyy erken kalktığın içindir. Mesela ben son zamanlarda geç kalkıyorum o yüzden iki öğün yiyorum...

Ben 6 öğün yapınca veremiyorum bi kaç defa denedim olmadı hem sünnete uyup hemde zayıflamak için 2 öğün yiyorum artık

Kaptanımıza katılıyorum ben geç kalkınca 2 öğün yapıyorum ya da öğlen i ara gibi geçiştiriyorum, erken kalkınca 3 öğün tam yapıp birde ara yapıyorum mesela

Kaptanımıza katılıyorum ben geç kalkınca 2 öğün yapıyorum ya da öğlen i ara gibi geçiştiriyorum, erken kalkınca 3 öğün tam yapıp birde ara yapıyorum mesela

Erken kalksak zaten 2 öğünle acıkırız. Yetmez 3 ana 3 ara olur. Ben genelde geç kalktığım için 2 ana 2 ara yetiyor...

Canim kahvaltida guzelce peynir ve yumurta yesen olmazmi? Yoksa doktorunmu boyle oneriyor?

Gunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi
Canım ben tartılmadan yapamayanlardanım neyi farkettim biliyor musun? böyle hergün net bi düşüş olmuyor bi gün yarım kilo düşüyorsun bi bakıyorsun ertesi gün dünden fazla çıkıyorsun ama sonra ertesi gün birden 700 gram düşüyor filan eğer diyeti ya da sporu aksatmıyorsan hiç sorun etme önemli olan haftalık tartı

Ne güzel bir psikoloji, moral çok önemli zaten canımmmm. Vermen durdu diyelim sen pes etmezsen yine devam eder ki kilo vermen. Başaran biz oluyoruz merak etme yeterki düzenini bozma sen
Canım sen baya vermiştin hatırladığım kadarıyla korumak için mi devam ediyorsun?

Diyet tamam ama spor yok , belim bacağım agriyor yapamıyorum

Hayır 55 Kg olmak istiyorum. Aslında hedefim 60 dı. Ama ben hedefimi aşağıya çektim o yüzden daha mezun olmadım ama yakında olurum İnşaAllah :)))
Koruma olarak nasil yapilacak cok merak ediyorum
Annem ben ilkokul 5 e giderken diyetisyene gitmisti, baya da vermsiti ama son zamanlar bırakmışti diyetisyen en son size bir sir verecem hic kilo almayacksnz demiş annem hala keşke en sonuna kadar gitseydim der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…