Ben 3 öğün yiyorum ama güne 6 da başlıyorum. Siz geç başlıyorsanız 2 öğün yeter ama öğünlerdeki beslenme düzeni çok önemli..
Gerekli protein vitamin vs alınamadığında halsizlik, baş ağrısı, saç dökülmesi gibi problemler çıkıyor ve vücut en ufak bir krizde yemeye zorluyor beyni..
Valla ceviz kuru üzülme çok iyi gidiyor ben böyle abur cubur arzulamaya başlayınca atıyorum ağzıma 2 tane sakinleşiyorum :))Badem ve ceviz var kirilip temizlenecek pazar günü eşimi kandırayimda yapalım ara öğünlerde cesit olur:)
Gunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi
Günaydın arkadaşlar ben iş yerinde 20-30 dakika yürüyorum ama hızlı tempoda değil normal adımlarla. etkili olması için illaki tempolu mu yürümek lazım yoksa ben boşuna mı bu soğukta yürüyorum
kızlar selam <3
yaa herkes iki öğün yiyor ben niye altı öğün yiyorum
Hahahhyyy erken kalktığın içindir. Mesela ben son zamanlarda geç kalkıyorum o yüzden iki öğün yiyorum...
Ben 6 öğün yapınca veremiyorum bi kaç defa denedim olmadı hem sünnete uyup hemde zayıflamak için 2 öğün yiyorum artık
Kaptanımıza katılıyorum ben geç kalkınca 2 öğün yapıyorum ya da öğlen i ara gibi geçiştiriyorum, erken kalkınca 3 öğün tam yapıp birde ara yapıyorum mesela
Kaptanım inanmazsın keyfim çok yerinde inş vermem durmaz yaErken kalksak zaten 2 öğünle acıkırız. Yetmez 3 ana 3 ara olur. Ben genelde geç kalktığım için 2 ana 2 ara yetiyor...
Kaptanım inanmazsın keyfim çok yerinde inş vermem durmaz ya
Canim kahvaltida guzelce peynir ve yumurta yesen olmazmi? Yoksa doktorunmu boyle oneriyor?Millettt iyi geceler.. Bugün ki menüm çok kısa;
10:30- ayran
18:30- tonbalıklı salta, bir büyük dilim ekmek, elma
Sabah tempom yoğun geçti, ne doğru düzgün kahvaltı yapabildim, 5 saatlik ara var diye de yiyemedim sonra..
2lt su içtim.. Spor yapamadım..
Canım ben tartılmadan yapamayanlardanım neyi farkettim biliyor musun? böyle hergün net bi düşüş olmuyor bi gün yarım kilo düşüyorsun bi bakıyorsun ertesi gün dünden fazla çıkıyorsun ama sonra ertesi gün birden 700 gram düşüyor filan eğer diyeti ya da sporu aksatmıyorsan hiç sorun etme önemli olan haftalık tartıGunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi
Canim kahvaltida guzelce peynir ve yumurta yesen olmazmi? Yoksa doktorunmu boyle oneriyor?
Ok kaptanim ben peynire yogurda dikkat etmeye calisiyorum dislerim ikizlerde resmen elime dokuldu.@eclecticvegan olsa derdi dereotundada cok kalsiyum varCanımmm nefertityy in acelesi vardı oyüzden öyle olmuş bence o günlük bir şey...
Ok kaptanim ben peynire yogurda dikkat etmeye calisiyorum dislerim ikizlerde resmen elime dokuldu.@eclecticvegan olsa derdi dereotundada cok kalsiyum var
Canım sen baya vermiştin hatırladığım kadarıyla korumak için mi devam ediyorsun?Ne güzel bir psikoloji, moral çok önemli zaten canımmmm. Vermen durdu diyelim sen pes etmezsen yine devam eder ki kilo vermen. Başaran biz oluyoruz merak etme yeterki düzenini bozma sen
Diyet tamam ama spor yok , belim bacağım agriyor yapamıyorumCanım ben tartılmadan yapamayanlardanım neyi farkettim biliyor musun? böyle hergün net bi düşüş olmuyor bi gün yarım kilo düşüyorsun bi bakıyorsun ertesi gün dünden fazla çıkıyorsun ama sonra ertesi gün birden 700 gram düşüyor filan eğer diyeti ya da sporu aksatmıyorsan hiç sorun etme önemli olan haftalık tartı
Ağrıların geçince başlarsın spora Canımmm...Diyet tamam ama spor yok , belim bacağım agriyor yapamıyorum
Canım sen baya vermiştin hatırladığım kadarıyla korumak için mi devam ediyorsun?
Ya valla bilmiyorum iki haftadır var neden oldu bilmiyorum inşallah geçerAğrıların geçince başlarsın spora Canımmm...
Ya valla bilmiyorum iki haftadır var neden oldu bilmiyorum inşallah geçer
Koruma olarak nasil yapilacak cok merak ediyorumHayır 55 Kg olmak istiyorum. Aslında hedefim 60 dı. Ama ben hedefimi aşağıya çektim o yüzden daha mezun olmadım ama yakında olurum İnşaAllah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?