Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim gecmis olsun bence bir doktora gorunmelisin bu kadar suredir gecmemis kendine bosuna eziyet etme

Bu zamana kadar yediklerine saysınlar dimiii :)))) olsun canım yemeselerde olur...
aynen kaptan hiç güzel değildi hem fit olmak daha güzel okuldakileri iki sevdiğim hocayı da diyete soktum şuan 4 kişiyiz diyette diğerleri anca konuşuyor neyse bakalım inşallah onlar da verir fazlaliklari işin sırrı spor az ve sık yemek dedim benim için anlattım onlara.. bu arada o kadar kilo verdim maşallah tüm kan değerlerim i yi çıkmış vücut etkilenmemis diyetten çok sevindim her şeyden azcik yedim hani pasta börek değil tabi kaçamak pek yapmadım denk gelince yediğim şeyler oldu ama telafisi için uğraştım spor yaptim neyse bu hafta yarıştayiz daha da motive oldum zaten . Emzirdigim için hızlı vermesem de haftada -700 gr olduğum oldu inşallah hedefe ulaşır formumu korurum benim için kilo vermek zor değil zor olan formumu korumak

iyiyim canım siz nasılsınız özledim sizi <3

Gunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi
Canım benim de + çıktığım oluyor kısa aralıklarla tartilinca ve mesela bi gün 5 te tartildim geri uyudum 10 da kalkıp bi daha tartildim sonuç -500 gr di

Canım benim de + çıktığım oluyor kısa aralıklarla tartilinca ve mesela bi gün 5 te tartildim geri uyudum 10 da kalkıp bi daha tartildim sonuç -500 gr di
+ çıkmadım ama gecen haftadan beri-100gr :) bu ayda az oldu adetim. Ben sabah ac karnına soyunup tartılıyorum.. eşim uyanmadan deli diyeck hergün soyunup dökünup tartılıyor diye

Canim kahvaltida guzelce peynir ve yumurta yesen olmazmi? Yoksa doktorunmu boyle oneriyor?
Canım benim diyetimde proteinleri karıştırmak yok. Bunun en önemli sebebi vücuttaki asitlenmeyi en aza indirmek. Benim sabah kahvaltımda süt grubundan sadece yoğurt var onu da sade yiyemiyorum, ayran yapıyorum evde. Belli gramım var. Anlamışsındır doktorun verdiği liste

Canımmm koruma konusunda pek bilgim yok zamanı gelince her şeyden az az yiyerek ve spor yaparak korumaya devam edeceğim. Bakalım başarabilicekmiyim? İşe yaramazsa zaten bende diyetisyene gider örnek menüleri alırım Canımmm. Sır mı varmış? Aaaa neymiş :))))

İşteee çok yürünür mü öyle alışkın olmayınca. Demekki zorlamışsın canım kendini! Yürüyüş öncesi ve sonrasında esneme hareketleri yapıyor musun peki? Mutlaka yap ağrın olmaz...

Harikasın beybiiiii gittiğin yolda başarılar diliyorum. Sen zaten karar vermişsin olacak eminim. Formumuzu korurken de çok dikkatli olacağız canım. Herşey bitmiş olmayacak hep kontrol altında olmalı yine beslenme kilo yoksa yine bir gün başa döneriz...

iyiyim canım siz nasılsınız özledim sizi <3

Canımmm bende iyiyim ne olsun evde takılmaca. Eee hep gel canımm biz burdayız. Bizde özlüyoruz...

Proteinleri karıştırmak bunu biraz daha açar mısın??

ApriL_2007 kuzum benim adam manyak yürüme hastasi ankarada gittiğimiz yerler uzaktı yürüyemiyorduk tekirdağ tabi bize küçük geldi allahim yürüyerek gidiyoruz heryere ama benim doğumdan sonra hep.uzun yürümelerde ağrım oluyor...yürüyerek avm ye gidiyoruz ordan sahile neyse gelriken yürümüyoruz ama avm tarafina gidersek yürüyerek gidip geliyoruz:) benim eşim 62 kilo hic kilo almiyor:)

Sir ne bilmiyorum buyuk ihtimalle bu beslenmeyi yaşam stili yapacaksiniz diyecekti tabi sene 1996lar gerçekten sir var saniliyor

Aslında 324 kalori bi kase ama ekmek yemedim gerçi başka bir şey yedim ama gündüz hafif geçti .. bence sen çok iyi yapıyorsun sık sık yemekle metabolizma hızlanır daha çabuk kilo verirsin
inşallah öyle olur. ayy bayağı bir kaloriymiş o da ama .bir beş on kilo verirsem yerim artık

Hey yawrum benim be, 6 öğün mü ye tabi.. Belki seninki bundan hoşlanıyordur
seninki kim ne??anlamadı ben

valla ben bir mönü göremedim ama. .hadi allah kabul etsin ne diyelim

Kaptan sen kaç ki
+ çıkmadım ama gecen haftadan beri-100gr :) bu ayda az oldu adetim. Ben sabah ac karnına soyunup tartılıyorum.. eşim uyanmadan deli diyeck hergün soyunup dökünup tartılıyor diye
Ay adet olamamak da etkiler, ödem atıcı bisey mi yapsan

Güzeller okuldan bi hoca ılık suya yeşil nane koydu, limon sıktı bir bardağa 4 damla bekletti 1 saat harika Miss kokulu su, bende evde 2.5 lt suyla yapcam odemi atti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…