Bilmiyorum:) gidecem ama ne zaman bilmiyorum fobim var:)Aaaa neden doktora gitmiyorsun??
Bilmiyorum:) gidecem ama ne zaman bilmiyorum fobim var:)
Iki hafta önce hafta sonu cok yürütmüştük o gün başladı 4-5 gün sürdü gecti ama geçen hafta sonuda ayni tempo yürüme yine böyle yaptı anlamadim.
Süpersin bu uzun yolu aşmışsın onu mu yapamıcaksın yakındır yapman valla tebriklerHayır 55 Kg olmak istiyorum. Aslında hedefim 60 dı. Ama ben hedefimi aşağıya çektim o yüzden daha mezun olmadım ama yakında olurum İnşaAllah :)))
Anlıyorum canım gider inş o şişlikte daha çok farkeder mutlaka tartıdada o zaman hiç sıkma canınıDiyet tamam ama spor yok , belim bacağım agriyor yapamıyorum
Bu zamana kadar yediklerine saysınlar dimiii :)))) olsun canım yemeselerde olur...
Sıkma canını belkide eksiler gelir hiç belli olmaz. Sen diyetine hareketine devam et gerisini vücuduna bırak
Çok da aheste ise tabiki spor olmaz. Ama en azından hareket olur. Nabız hızının yükselmesi gerekir kalori yakmak için. Yani tempolu olursa daha iyi....
Canımmm merhaba naber??
Canım benim de + çıktığım oluyor kısa aralıklarla tartilinca ve mesela bi gün 5 te tartildim geri uyudum 10 da kalkıp bi daha tartildimGunaydin kahvaltımı yaptım sabah dayanamayıp tartildim valla güzel değil cok.az gram :*( belki şişlik vardır diye kandırayim kendimi
+ çıkmadım ama gecen haftadan beri-100gr :) bu ayda az oldu adetim. Ben sabah ac karnına soyunup tartılıyorum.. eşim uyanmadan deli diyeck hergün soyunup dökünup tartılıyor diyeCanım benim de + çıktığım oluyor kısa aralıklarla tartilinca ve mesela bi gün 5 te tartildim geri uyudum 10 da kalkıp bi daha tartildimsonuç -500 gr di
Canım benim diyetimde proteinleri karıştırmak yok. Bunun en önemli sebebi vücuttaki asitlenmeyi en aza indirmek. Benim sabah kahvaltımda süt grubundan sadece yoğurt var onu da sade yiyemiyorum, ayran yapıyorum evde. Belli gramım var. Anlamışsındır doktorun verdiği listeCanim kahvaltida guzelce peynir ve yumurta yesen olmazmi? Yoksa doktorunmu boyle oneriyor?
Koruma olarak nasil yapilacak cok merak ediyorum
Annem ben ilkokul 5 e giderken diyetisyene gitmisti, baya da vermsiti ama son zamanlar bırakmışti diyetisyen en son size bir sir verecem hic kilo almayacksnz demiş annem hala keşke en sonuna kadar gitseydim der:)
Bilmiyorum:) gidecem ama ne zaman bilmiyorum fobim var:)
Iki hafta önce hafta sonu cok yürütmüştük o gün başladı 4-5 gün sürdü gecti ama geçen hafta sonuda ayni tempo yürüme yine böyle yaptı anlamadim.
aynen kaptan hiç güzel değildi hem fit olmak daha güzel okuldakileri iki sevdiğim hocayı da diyete soktum şuan 4 kişiyiz diyette diğerleri anca konuşuyor neyse bakalım inşallah onlar da verir fazlaliklari işin sırrı spor az ve sık yemek dedim benim için anlattım onlara.. bu arada o kadar kilo verdim maşallah tüm kan değerlerim i yi çıkmış vücut etkilenmemis diyetten çok sevindim her şeyden azcik yedim hani pasta börek değil tabi kaçamak pek yapmadım denk gelince yediğim şeyler oldu ama telafisi için uğraştım spor yaptim neyse bu hafta yarıştayiz daha da motive oldum zaten . Emzirdigim için hızlı vermesem de haftada -700 gr olduğum oldu inşallah hedefe ulaşır formumu korurum benim için kilo vermek zor değil zor olan formumu korumak
iyiyim canım siz nasılsınız özledim sizi <3
Canım benim diyetimde proteinleri karıştırmak yok. Bunun en önemli sebebi vücuttaki asitlenmeyi en aza indirmek. Benim sabah kahvaltımda süt grubundan sadece yoğurt var onu da sade yiyemiyorum, ayran yapıyorum evde. Belli gramım var. Anlamışsındır doktorun verdiği liste
inşallah öyle olur. ayy bayağı bir kaloriymiş o da ama .bir beş on kilo verirsem yerim artıkAslında 324 kalori bi kaseama ekmek yemedim gerçi başka bir şey yedim ama gündüz hafif geçti .. bence sen çok iyi yapıyorsun sık sık yemekle metabolizma hızlanır daha çabuk kilo verirsin
seninki kim ne??anlamadı benHey yawrum benim be, 6 öğün mü ye tabi.. Belki seninki bundan hoşlanıyordur
valla ben bir mönü göremedim ama. .hadi allah kabul etsin ne diyelimMillettt iyi geceler.. Bugün ki menüm çok kısa;
10:30- ayran
18:30- tonbalıklı salta, bir büyük dilim ekmek, elma
Sabah tempom yoğun geçti, ne doğru düzgün kahvaltı yapabildim, 5 saatlik ara var diye de yiyemedim sonra..
2lt su içtim.. Spor yapamadım..
Süpersin bende bugünü güzel getirdim bu saate kadar inş geceyi de öyle kapatırımArkadaşlar ben geldimm.bugün arkadaşlarımla bulusacaktık öğle buluşması olacaktı ama geç kahvaltı oldu.bayağı keyifli geçti. dietime sadık kaldım şükür. yarını dört gözle bekliyorum
Canımmm koruma konusunda pek bilgim yok zamanı gelince her şeyden az az yiyerek ve spor yaparak korumaya devam edeceğim. Bakalım başarabilicekmiyim? İşe yaramazsa zaten bende diyetisyene gider örnek menüleri alırım Canımmm. Sır mı varmış? Aaaa neymiş :))))
İşteee çok yürünür mü öyle alışkın olmayınca. Demekki zorlamışsın canım kendini! Yürüyüş öncesi ve sonrasında esneme hareketleri yapıyor musun peki? Mutlaka yap ağrın olmaz...
Harikasın beybiiiii gittiğin yolda başarılar diliyorum. Sen zaten karar vermişsin olacak eminim. Formumuzu korurken de çok dikkatli olacağız canım. Herşey bitmiş olmayacak hep kontrol altında olmalı yine beslenme kilo yoksa yine bir gün başa döneriz...
Canımmm bende iyiyim ne olsun evde takılmaca. Eee hep gel canımm biz bu
Ay adet olamamak da etkiler, ödem atıcı bisey mi yapsan+ çıkmadım ama gecen haftadan beri-100gr :) bu ayda az oldu adetim. Ben sabah ac karnına soyunup tartılıyorum.. eşim uyanmadan deli diyeck hergün soyunup dökünup tartılıyor diye
Süpersin obezztommmmArkadaşlar ben geldimm.bugün arkadaşlarımla bulusacaktık öğle buluşması olacaktı ama geç kahvaltı oldu.bayağı keyifli geçti. dietime sadık kaldım şükür. yarını dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?