benim diyetisyenim bana bunu özellikle yap dedi.su içmeni kolaylaştırır dedi.ılık suya koymana gerek yok. sürahiye suyun içine taze nane yaprakları veya limon veya ikisi birden at öyle iç dedi.bir kere hazırladım sonra bıraktım . çünkü tembelimmmmGüzeller okuldan bi hoca ılık suya yeşil nane koydu, limon sıktı bir bardağa 4 damla bekletti 1 saat harika Miss kokulu su, bende evde 2.5 lt suyla yapcam odemi atti bende
hiç bilgim yok.Yarın kilo bildirimini saat kaça kadar yapmamız gerekiyor acaba
Teşkkürler yine dehiç bilgim yok.ApriL_2007 gelince söyler
Metabolizmanın çalışma düzenine göre her öğün tek tip protein almak gerekiyor. Yani kahvaltıda yumurta ve peynir bir arada tüketilmemeli. Çünkü protein asidik bir yapıda. Ve iki farklı proteinin asidi birleşerek daha fazla asidik oluyormuş. Asit düzeyini arttırmamak lazım. O da kansere kadar gidiyor biliyorsunuz. Mesela, etli fasülye, peynirli yumurta vs gibi uygun değil. Bilmiyorum anlatabildim mi? Bu konuda biraz sıkıntım var :)Proteinleri karıştırmak bunu biraz daha açar mısın??
Ha hahhbenim diyetisyenim bana bunu özellikle yap dedi.su içmeni kolaylaştırır dedi.ılık suya koymana gerek yok. sürahiye suyun içine taze nane yaprakları veya limon veya ikisi birden at öyle iç dedi.bir kere hazırladım sonra bıraktım . çünkü tembelimmmm
Yarın kilo bildirimini saat kaça kadar yapmamız gerekiyor acaba
kızlar saat 16.00 ya kadar yaparsanız süper olur 8 den önce paylaşım alanına taşımamız gerekiyor takım ortalamasını hesaplayıp o nedenle siz 16 en geç 17.00 ye kadar bildirmelisinizhiç bilgim yok.ApriL_2007 gelince söyler
kızlar saat 16.00 ya kadar yaparsanız süper olur 8 den önce paylaşım alanına taşımamız gerekiyor takım ortalamasını hesaplayıp o nedenle siz 16 en geç 17.00 ye kadar bildirmelisiniz
peki peynir ve yumurtayı birlikte yedigimizde bu asit seviyesi midede maksimum duruma mı çıkıyor ki doktorun tavsiye etmiyor, bunun ortalama değerleri nedir?öyleyse sağlıklı beslenme doktorları diyetisyenler yani neden bunları birlikte veriyorlar.hem sen gittin mi bakalım kaçak nerdesin ne yaptın? gördüğün gezdiğin senin olsun ne yedin ne içtin onu anlat:)Metabolizmanın çalışma düzenine göre her öğün tek tip protein almak gerekiyor. Yani kahvaltıda yumurta ve peynir bir arada tüketilmemeli. Çünkü protein asidik bir yapıda. Ve iki farklı proteinin asidi birleşerek daha fazla asidik oluyormuş. Asit düzeyini arttırmamak lazım. O da kansere kadar gidiyor biliyorsunuz. Mesela, etli fasülye, peynirli yumurta vs gibi uygun değil. Bilmiyorum anlatabildim mi? Bu konuda biraz sıkıntım var :)
benim doktor olaya etki-tepki meselesi olarak bakmıyor canım . öyle birşey varsa sorayım yine.ben su içemedigim için suyu cazip hale getir demişti sadeceHa hahhdostum sen harikasın ya mazerete bak.. yaptın mı hiç peki etkisi oldu mu sana da
şu pambığın mönüye bakayım yine bugün ne yemiş diye düşündüm yeminleBugünkü menüm
Sabah 10:00 3 dilim ekmek menemen 3yk, peynir zeytin, azcik yağ-bal, yoğurt 4yk
13:00 bir mandalina
14:00 5 er adet antep fıstığı ve fındık, 1 kuru kayısı, lactamil 1 br
16:00 mandalina 1 adet
17:00 makarna yarım porsiyon
18:sütlü kahve 3 er tane kuru yemiş
19:30 kase kelle paça dayanamadım kalanı da isttim :) ekmeksiz ve soğan salatası
3 lt su 30 dk yuruyus
Ayh çok heycanlı listede olmayanlarda hala yarışta mı :)
Ayh çok heycanlı listede olmayanlarda hala yarışta mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?