Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzeller okuldan bi hoca ılık suya yeşil nane koydu, limon sıktı bir bardağa 4 damla bekletti 1 saat harika Miss kokulu su, bende evde 2.5 lt suyla yapcam odemi atti bende
benim diyetisyenim bana bunu özellikle yap dedi.su içmeni kolaylaştırır dedi.ılık suya koymana gerek yok. sürahiye suyun içine taze nane yaprakları veya limon veya ikisi birden at öyle iç dedi.bir kere hazırladım sonra bıraktım . çünkü tembelimmmm

Bugünkü menüm;

Sabah 8.30; 1 parmak beyaz peynir, 1 parmak hellim peynir, 4 zeytin, 1 yumurta, 1 yeşil biber, çeyrek domates, 2 dilim ekmek

Öğle 12.00; yarım tabak taze fasulye, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Akşam 18.30; yarım tabak patlıcan kebabı, 2 kaşık yoğurt

Su henüz 1.5 yatana kadar devam

Spor 50 dk yürüyüş

Proteinleri karıştırmak bunu biraz daha açar mısın??
Metabolizmanın çalışma düzenine göre her öğün tek tip protein almak gerekiyor. Yani kahvaltıda yumurta ve peynir bir arada tüketilmemeli. Çünkü protein asidik bir yapıda. Ve iki farklı proteinin asidi birleşerek daha fazla asidik oluyormuş. Asit düzeyini arttırmamak lazım. O da kansere kadar gidiyor biliyorsunuz. Mesela, etli fasülye, peynirli yumurta vs gibi uygun değil. Bilmiyorum anlatabildim mi? Bu konuda biraz sıkıntım var :)

bugünkü menüm
10:00
yulaflı krep
1 yumurta
1 yeşil çay
1 domates
yeşil çay

13:00
4 çatal menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
iki çatal peynir

16:10
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase çorba
3 soslu biber

18:00
az şekerli kahve bir parça bitter çikolata

Ha hahh dostum sen harikasın ya mazerete bak.. yaptın mı hiç peki etkisi oldu mu sana da

Bugünkü menüm
Sabah 10:00 3 dilim ekmek menemen 3yk, peynir zeytin, azcik yağ-bal, yoğurt 4yk
13:00 bir mandalina
14:00 5 er adet antep fıstığı ve fındık, 1 kuru kayısı, lactamil 1 br
16:00 mandalina 1 adet
17:00 makarna yarım porsiyon
18:sütlü kahve 3 er tane kuru yemiş
19:30 kase kelle paça dayanamadım kalanı da isttim :) ekmeksiz ve soğan salatası
3 lt su 30 dk yuruyus

Bugunku menum
Kahvalti 08.00
1 dilim beyaz peynir, domates salatalik, yulaf kepegi ekmegi, 1 ceviz
Ara 11.00
sutlu kahve
Oglen 13.30
1 muz, yarim elma, 8-9 adet badem
Ara 17.00
Sutlu kahve
Aksam 21.00
Yarim muz, yarim elma, 6-7 adet badem, 2-3 adet ceviz

Spor yok ama temizlik yaptim.
Su 3 lt

Bugun sincap gibi kuruyemise sarmisim, zarari olmasa barii

peki peynir ve yumurtayı birlikte yedigimizde bu asit seviyesi midede maksimum duruma mı çıkıyor ki doktorun tavsiye etmiyor, bunun ortalama değerleri nedir?öyleyse sağlıklı beslenme doktorları diyetisyenler yani neden bunları birlikte veriyorlar.hem sen gittin mi bakalım kaçak nerdesin ne yaptın? gördüğün gezdiğin senin olsun ne yedin ne içtin onu anlat:)

Ha hahh dostum sen harikasın ya mazerete bak.. yaptın mı hiç peki etkisi oldu mu sana da
benim doktor olaya etki-tepki meselesi olarak bakmıyor canım . öyle birşey varsa sorayım yine.ben su içemedigim için suyu cazip hale getir demişti sadece

şu pambığın mönüye bakayım yine bugün ne yemiş diye düşündüm yeminleneyse benden başka seven yokmuş zaten ye zalım yee

Bugünden:)
Kahvalti 8.45
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 tane muz

Öğlen 12.45
Ispanak yogurt
1 dilim ekmek

Ara öğün 15..30
1 tane mandalina

Aksam 18.30

Kabak yemeği
2 kaşık eriste
Yoğurt
Salata

2.5 lt su

Slm bayanlar
Kahvalti 10:00 astirmali yumurta, 5 zeytin, peynir , ceviz, çeyrek trabzon hurmasi ,cay
13:00 1 bardak taze süt (10kg kaynattim biraktim annemleayaladik)
15:00 1kase yesil mercimek corbasi 3 tane sarma
18:00 1 kasik patlican parpulama, az peynir ceviz 1 küçük king mandalina
spor: 20dk bitti bandin ustundeyim esim gelip bakiyo dengeni kaybettencen diye gece 3 saat uyudum sabahta 1 saat bebegim hastaydi ama olsun buraya yazinca iyi geliyor bana cok gezmeyi seven biriydim herkes hayret ediyor 1 sene düşük tehlikesinden yattim simdide bebeklerden dolayi evdeyim yarin ne olcak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…