Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menün çok güzel olmuşş. her şeyden dengeli yemişsinn.

obezzto cum, ben Ankara'dayım, bugün bol bol gezdim.
Şimdi sana anlatayım kuzum, benim listemi zaten doktor verdi. Diyetisyen değildi. Midedeki asit değil, hücrelerdeki asitlenme. Çünkü yediklerimizden sağlıklı olan besinler hücrelerimiz tarafından emiliyor. Amaç ama hücreleri alkali yapmak. Proteinler asidik. Ve kanser hücresi asidik ortamda oluşuyor. Yani asit düzeyi artınca sadece kanser değil, hücreyi yıprattığı için esnekliği kalmıyor, kırışıyoruz, sarkıyoruz. Vs. Vs. Burada tek tip protein almak bu asitlenmeyi azaltmak. Ama birlikte alıp, daha çok yanına ot yiyip alkali beslenirseniz belki de o da faydalıdır. Çok mu yazdım.

Aslında doğru diyorsun bende bunu duydum ama pek dikkat edemiyoru hatta hic sadece bazen fasulyeyi etsiz yapıyorum.. et çıkarmayı unutunca:) nasil olsa protein var tek başına diye... yarin yapayim unutmazsam islatmayi

Selam arkadaşlar benim oğluşum biraz hasta o yüzden bi türlü giremedim bugünkü menüm:
Kahvaltı 2 tane içli köfte zeytin yeşillik ara öğün yok akşam ise iki kase sebze çorbası 4 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su 1 saat spor

Selam Kızlar :)
Müsait olmadım bu hafta o yüzden uğrayamadım
Yarın güzel sonuçlar almanız dileği ile
İyi geceler

ben başka programdan da baktım kalorisine 150 diyordu tatlım hafif geldiği için onu tercih ettim yine sende gidince sorarsin olmadı bilgi verirsin banada gece sporu da yaptım yine

obezzto geçen haftaki kilonla yaz aradaki farkıda yaz :) bilelim ne kadar verdin ama güzel vermişsin bence ilk 90 kusur diye hatırlıyorum

yoo gayet faydalı ve açıklayıcı olmuş. alkali besleniyorsun yani biraz anladım. genis zamanımda netten bakarım tekrar

Günaydın sevgili arkadaşlarım

bugünkükilom:89.2

fotoğraf yükleyemedim yine oğlum gelince onun telefonundan atarım

geçen hafta:91.4
bu hafta: 89.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…