Menün çok güzel olmuşş. her şeyden dengeli yemişsinn.Bugünden:)
Kahvalti 8.45
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 tane muz
Öğlen 12.45
Ispanak yogurt
1 dilim ekmek
Ara öğün 15..30
1 tane mandalina
Aksam 18.30
Kabak yemeği
2 kaşık eriste
Yoğurt
Salata
2.5 lt su
obezzto cum, ben Ankara'dayım, bugün bol bol gezdim.
Şimdi sana anlatayım kuzum, benim listemi zaten doktor verdi. Diyetisyen değildi. Midedeki asit değil, hücrelerdeki asitlenme. Çünkü yediklerimizden sağlıklı olan besinler hücrelerimiz tarafından emiliyor. Amaç ama hücreleri alkali yapmak. Proteinler asidik. Ve kanser hücresi asidik ortamda oluşuyor. Yani asit düzeyi artınca sadece kanser değil, hücreyi yıprattığı için esnekliği kalmıyor, kırışıyoruz, sarkıyoruz. Vs. Vs. Burada tek tip protein almak bu asitlenmeyi azaltmak. Ama birlikte alıp, daha çok yanına ot yiyip alkali beslenirseniz belki de o da faydalıdır. Çok mu yazdım.
Evet bu hafta 4.takımın yenileriyle yarıştayızz
aynen yaa.yarın teoga girecek çocuk gibiyim
inşallahTeşkkür ederim. yarın hep beraber güzel haberler alırız umarım
evetAyh çok heycanlı listede olmayanlarda hala yarışta mı :)
peki peynir ve yumurtayı birlikte yedigimizde bu asit seviyesi midede maksimum duruma mı çıkıyor ki doktorun tavsiye etmiyor, bunun ortalama değerleri nedir?öyleyse sağlıklı beslenme doktorları diyetisyenler yani neden bunları birlikte veriyorlar.hem sen gittin mi bakalım kaçak nerdesin ne yaptın? gördüğün gezdiğin senin olsun ne yedin ne içtin onu anlat:)
benim doktor olaya etki-tepki meselesi olarak bakmıyor canım . öyle birşey varsa sorayım yine.ben su içemedigim için suyu cazip hale getir demişti sadece
şu pambığın mönüye bakayım yine bugün ne yemiş diye düşündüm yeminleneyse benden başka seven yokmuş zaten ye zalım yee
Hesaplamayı nasıl yaptın tatlım yuzdeyi. Günaydın çok iyisinGunaydin sekerler
siftahi ben yapayim
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.4
%0.93
Maşallah cok guzel vermişsinKızlar günaydın, ne güzel haberler geliyor ya.. Herkes nasıl da kilo vermiş... Ben de sabahtan tartıldım hemen söyleyeyim..
Geçen hafta; 90,9
Bu hafta: 89,0
Fark; 1,9
Yüzde: %2,090
yoo gayet faydalı ve açıklayıcı olmuş. alkali besleniyorsun yani biraz anladım. genis zamanımda netten bakarım tekrarobezzto cum, ben Ankara'dayım, bugün bol bol gezdim.
Şimdi sana anlatayım kuzum, benim listemi zaten doktor verdi. Diyetisyen değildi. Midedeki asit değil, hücrelerdeki asitlenme. Çünkü yediklerimizden sağlıklı olan besinler hücrelerimiz tarafından emiliyor. Amaç ama hücreleri alkali yapmak. Proteinler asidik. Ve kanser hücresi asidik ortamda oluşuyor. Yani asit düzeyi artınca sadece kanser değil, hücreyi yıprattığı için esnekliği kalmıyor, kırışıyoruz, sarkıyoruz. Vs. Vs. Burada tek tip protein almak bu asitlenmeyi azaltmak. Ama birlikte alıp, daha çok yanına ot yiyip alkali beslenirseniz belki de o da faydalıdır. Çok mu yazdım.
Günaydın sevgili arkadaşlarım
bugünkükilom:89.2
fotoğraf yükleyemedim yineoğlum gelince onun telefonundan atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?