4.takimdan geliyorum veee sanki biz ondeyiz gibi geldi bana
tebrikler çok güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallahKızlar günaydın, ne güzel haberler geliyor ya.. Herkes nasıl da kilo vermiş... Ben de sabahtan tartıldım hemen söyleyeyim..
Geçen hafta; 90,9
Bu hafta: 89,0
Fark; 1,9
Yüzde: %2,090
Olabilir canım bende yiyince aksam ertesi gün fazla bile cikiyor:)Kızlar selam ex kilo 79,6 güncel kilo: 79,3 ben daha çok veririm sandım ama olmadı , turşu yedim acaba ödem mi oldu???
Çok mu tükettin acaba eğer çok yediysen turşunun tuzu fazla olduğu için vücut sy tutmuş olabilir. belki kabızlık falan varsa ondan da fazla çıkmış olabilir.Kızlar selam ex kilo 79,6 güncel kilo: 79,3 ben daha çok veririm sandım ama olmadı , turşu yedim acaba ödem mi oldu???
Maşallah cok güzelGünaydın dişçiden geliyorum korkunç bi sabah geçirdim ama kilomdaki düşüş beni deli sevindirdi
Geçen haftaki kilom; 109.7
Şuan ki kilom; 106.4
Fark; 3.3
Günaydın dişçiden geliyorum korkunç bi sabah geçirdim ama kilomdaki düşüş beni deli sevindirdi
Geçen haftaki kilom; 109.7
Şuan ki kilom; 106.4
Fark; 3.3
Çok teşekkürler Sağol canımMaşallah çok iyi vermişsin. Tebriklerrayrıca geçmiş olsunn
Maşallah cok güzel
Giysileri çıkarıyorsun değil mi tartılırken ?
Valla ben soyunup tartılıyorum haha sadece ic camasiri kalıyor cunku giysile 500 gr filan farkediyor:)Çok teşekkürler canım hep aynı pijama altı ve aynı atletle tartılıyorum haftalık tartıdada aynı şeyleri giyiyorum :))
Çok teşekkürler canım hep aynı pijama altı ve aynı atletle tartılıyorum haftalık tartıdada aynı şeyleri giyiyorum :))
Valla ben soyunup tartılıyorum haha sadece ic camasiri kalıyor cunku giysile 500 gr filan farkediyor:)
Aslında ilk uyandığında ve wcye gittikten sonra tamamen kıyafetsiz tartılsan daha iyi olur gerçek kilon o çünkü. Ama sana uygun değilse tabiki öyle de olur. Çorapları çıkart sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?