Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bunu wc ye gidip ac karnina olarak yap birde:) ooo nasi farkeder biliyor musun haha
Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor

Çok geçmiş olsun canım ya.. Çok talihsiz bu durum.. İnsanları böyle özele mecbur bırakıyorlar..

Kac gundur acayip yorgunluk var uzerimde bugun kiz uyuyynca yanina yatayim dedim 2 defa kalktim 1.5 saatte, ruya goruyorum, uyuyamiyorum. 4. grup onumuze geciyor geciyor surekli ne panik olmusum
biz baya iyi gaza gelmişiz ya her hafta mi yarissak ne ay dinlememissindir de belki yarış yarış derken

Girebilmosken dünkü menumu de yazayım
Sabah bir bardak ılık süt

Öğlen bir mandalina

Akşam da bisey yemezdm de kvler geldi onlara yemek yapınca azcik bende yedim
Dort beş kaşık bakla yoğurtlu
Bikac kaşık da ev yapımı makarna aldım

İki bardak çay
İki lt su
Hastayım kızlar boğazım sisti migrenim tuttu bugün burnum akmaya başladı ve gece reglim başladı

Canim cok gecmis olsun, cok ama cok kiziyorum bunlarin yapacagi ise neden boyle davraniliyor hic anlamiyorum devlette, adam sanki hayrina yapiyor, layikiyla parasini kazanani tenzih ediyorum ama ne zaman isim dusse hep bu tipler karsima cikiyor benim de istianasiz..
Yalniz canim 200 verdiysen biraz fazla vermissin ben de ekim ayinda azi disimi cektirdim de 80 aldi acaba 20 liklerde mi boyle

Gecmis olsun 4. grupun kem gozu degiyor bize kizlar dikkat

Edin canım bimer e filan,
Hangi hastaneye gitmsitin? Ben bi kere hacettepeye gitim emziriyordum birşey yaptırmadim röntgen vs cektirmedim ama doktorlar iyidi

Sağol canım Belki çene cerrahı olduğu içindir canım inan öyle zor durumdaydım ki ücreti sormadım bile çok kötüydüm

Edin canım bimer e filan,
Hangi hastaneye gitmsitin? Ben bi kere hacettepeye gitim emziriyordum birşey yaptırmadim röntgen vs cektirmedim ama doktorlar iyidi
Canım bu diş sağlığı merkeziydi hiç adını vermiym eşim yeterince üstüne gitti olayın daha kötü olmasın adamın kötü anına mı denk geldim dişim çok mu kötü durumdaydı adam mı tecrübesizdi hiç anlayamadım inan çok kötüydü ya gözümden yaş geldi

Haftaya cumartesi 24 kişilik misafir gelecek okuldakiler anam nereye oturtacam o kadar kişiyi ben daha salon takımı da almadim bi de mutfak masam var bi bi de hazırlık filan ofd bakalım ne olacak hafif şeyler hazırlamam lazım ya bana kalmasin bi de yiyecekler kalanı kollarına takayim mi

Anam o ne kiz oyle ne yemek takimi yter ne oturma grubu. 24 kisiden bisey kalmaz bence sen yap yagli pogaca. bu kiz boyle yiyo nasil zayifliyo diye akillari dussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…