Valla tebrik ederim Hayır demeye öğrendiğimiz an bu yolculuk eğlenceli bir hal almaya başlıyor :))Yaa kilo verenleriniz bol olsun.. Ay ne güzel bir gün.. Önümde tatlılar duruyor şuan ama şımarmadım yemiyorum.. Size yazıyorum onlar yerken :) ilgimi dağıtıyorum..
Bunu wc ye gidip ac karnina olarak yap birde:) ooo nasi farkeder biliyor musun haha
Aferin kiz ben kendimi pek seyedemem gibi ama cok guzel sevindim senin adınaYaa kilo verenleriniz bol olsun.. Ay ne güzel bir gün.. Önümde tatlılar duruyor şuan ama şımarmadım yemiyorum.. Size yazıyorum onlar yerken :) ilgimi dağıtıyorum..
Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyorBunu wc ye gidip ac karnina olarak yap birde:) ooo nasi farkeder biliyor musun haha
Çok geçmiş olsun canım ya.. Çok talihsiz bu durum.. İnsanları böyle özele mecbur bırakıyorlar..Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor
Aynen onu düşündüm hadi benim cebimde param vardı olmayan ne yapsınÇok geçmiş olsun canım ya.. Çok talihsiz bu durum.. İnsanları böyle özele mecbur bırakıyorlar..
Ya yapmak zorundayım.. 89 kiloyum ve yolum uzun.. Aynı hataları yaparak ilerleyemem.. VeAferin kiz ben kendimi pek seyedemem gibi ama cok guzel sevindim senin adına
Kac gundur acayip yorgunluk var uzerimde bugun kiz uyuyynca yanina yatayim dedim 2 defa kalktim 1.5 saatte, ruya goruyorum, uyuyamiyorum. 4. grup onumuze geciyor geciyor surekline panik olmusum
Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor
Girebilmosken dünkü menumu de yazayım
Sabah bir bardak ılık süt
Öğlen bir mandalina
Akşam da bisey yemezdm de kvler geldi onlara yemek yapınca azcik bende yedim
Dort beş kaşık bakla yoğurtlu
Bikac kaşık da ev yapımı makarna aldım
İki bardak çay
İki lt su
Hastayım kızlar boğazım sisti migrenim tuttu bugün burnum akmaya başladı ve gece reglim başladı
Edin canım bimer e filan,Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor
Sağol canım Belki çene cerrahı olduğu içindir canım inan öyle zor durumdaydım ki ücreti sormadım bile çok kötüydümCanim cok gecmis olsun, cok ama cok kiziyorum bunlarin yapacagi ise neden boyle davraniliyor hic anlamiyorum devlette, adam sanki hayrina yapiyor, layikiyla parasini kazanani tenzih ediyorum ama ne zaman isim dusse hep bu tipler karsima cikiyor benim de istianasiz..
Yalniz canim 200 verdiysen biraz fazla vermissin ben de ekim ayinda azi disimi cektirdim de 80 aldi acaba 20 liklerde mi boyle
Canım bu diş sağlığı merkeziydi hiç adını vermiym eşim yeterince üstüne gitti olayın daha kötü olmasın adamın kötü anına mı denk geldim dişim çok mu kötü durumdaydı adam mı tecrübesizdi hiç anlayamadım inan çok kötüydü ya gözümden yaş geldiEdin canım bimer e filan,
Hangi hastaneye gitmsitin? Ben bi kere hacettepeye gitim emziriyordum birşey yaptırmadim röntgen vs cektirmedim ama doktorlar iyidi
Haftaya cumartesi 24 kişilik misafir gelecek okuldakiler anam nereye oturtacam o kadar kişiyi bendaha salon takımı da almadim bi de mutfak masam var bi bi de hazırlık filan ofd bakalım ne olacak hafif şeyler hazırlamam lazım ya bana kalmasin bi de yiyecekler kalanı kollarına takayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?