- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
kabul edrrlerse yapalim daha eglenceli ve hirsli geciyorbiz baya iyi gaza gelmişiz ya her hafta mi yarissak ne ay dinlememissindir de belki yarış yarış derken
Dediğiniz şekilde biraz daha dökünerek tartıldım çorabı falan çıkardım :))
Son halim;
Geçen hafta; 109.7
Bugün ; 106.2
Fark ; 3.5
Yaa kilo verenleriniz bol olsun.. Ay ne güzel bir gün.. Önümde tatlılar duruyor şuan ama şımarmadım yemiyorum.. Size yazıyorum onlar yerken :) ilgimi dağıtıyorum..
Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor
@canm kilom 58.5 yani -400 az gidiyor artık benden fazla bi fazlam kalmadığından herhalde
biz baya iyi gaza gelmişiz ya her hafta mi yarissak ne ay dinlememissindir de belki yarış yarış derken
Girebilmosken dünkü menumu de yazayım
Sabah bir bardak ılık süt
Öğlen bir mandalina
Akşam da bisey yemezdm de kvler geldi onlara yemek yapınca azcik bende yedim
Dort beş kaşık bakla yoğurtlu
Bikac kaşık da ev yapımı makarna aldım
İki bardak çay
İki lt su
Hastayım kızlar boğazım sisti migrenim tuttu bugün burnum akmaya başladı ve gece reglim başladı
Canim cok gecmis olsun, cok ama cok kiziyorum bunlarin yapacagi ise neden boyle davraniliyor hic anlamiyorum devlette, adam sanki hayrina yapiyor, layikiyla parasini kazanani tenzih ediyorum ama ne zaman isim dusse hep bu tipler karsima cikiyor benim de istianasiz..
Yalniz canim 200 verdiysen biraz fazla vermissin ben de ekim ayinda azi disimi cektirdim de 80 aldi acaba 20 liklerde mi boyle
Gecmis olsun 4. grupun kem gozu degiyor bize kizlar dikkat
Canım bu diş sağlığı merkeziydi hiç adını vermiym eşim yeterince üstüne gitti olayın daha kötü olmasın adamın kötü anına mı denk geldim dişim çok mu kötü durumdaydı adam mı tecrübesizdi hiç anlayamadım inan çok kötüydü ya gözümden yaş geldi
Bence de iyi olur nazar değmez hemAnam o ne kiz oyle ne yemek takimi yter ne oturma grubu. 24 kisiden bisey kalmaz bence sen yap yagli pogaca. bu kiz boyle yiyo nasil zayifliyo diye akillari dussun
Haftaya cumartesi 24 kişilik misafir gelecek okuldakiler anam nereye oturtacam o kadar kişiyi bendaha salon takımı da almadim bi de mutfak masam var bi bi de hazırlık filan ofd bakalım ne olacak hafif şeyler hazırlamam lazım ya bana kalmasin bi de yiyecekler kalanı kollarına takayim mi
Canımmm napmışsın öyleee, harikasınsüper gitmiş ilk haftalar böyle güzel rakamlar görülür tabiii emek verildikten sonraa. başarılarının devamını diliyorum daima...
Ahhhh nasıl şans! Allah'ım söylenecek o kadar şey var ki sayfalar yetmez!! Sanki bedava yapıyorlar yaaa hepsi aynı devlete gitsen bir dert gitmesen de ayrı dert
Canımmm ya sen ne kadar iyi niyetlisin, seni bir daha takdir ettim. Olayı çok yönlü düşünmüşsün harikasın arkadaşım
Kaptanim kilonu soracaktım
Metabolizmanın çalışma düzenine göre her öğün tek tip protein almak gerekiyor. Yani kahvaltıda yumurta ve peynir bir arada tüketilmemeli. Çünkü protein asidik bir yapıda. Ve iki farklı proteinin asidi birleşerek daha fazla asidik oluyormuş. Asit düzeyini arttırmamak lazım. O da kansere kadar gidiyor biliyorsunuz. Mesela, etli fasülye, peynirli yumurta vs gibi uygun değil. Bilmiyorum anlatabildim mi? Bu konuda biraz sıkıntım var :)
Gunaydin sekerler
siftahi ben yapayim
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.4
%0.93
Kilo bildirimi
61.4 geçen hafta
Bu hafta 60.8
61.4-60.8=0.6
0.6/61.4*100=0.97
Günaydın
Geçen hafta:84.3
Bu hafta:83.8
Fark:500 gram
(Bide bayanlar kaptan yuzdelerini ben hesapliycam demisti)
Günaydın
Geçen hafta 82.3
Bu hafta 81.7
Fark:600 gr
Sevindim beee şişlikler inmiş
Kızlar günaydın, ne güzel haberler geliyor ya.. Herkes nasıl da kilo vermiş... Ben de sabahtan tartıldım hemen söyleyeyim..
Geçen hafta; 90,9
Bu hafta: 89,0
Fark; 1,9
Yüzde: %2,090
yoo gayet faydalı ve açıklayıcı olmuş. alkali besleniyorsun yani biraz anladım. genis zamanımda netten bakarım tekrar
geçen hafta:91.4
bu hafta: 89.2
Aslında liste olsa daha iyi olmaz mi yada ben kilolarimi not almaliyim unutuyorum cunku bu aralar nerdeyse hergün tartıliyorum:)
Başlangıç kilom ;75:9
Geçen haftaki kilom;74:9
Güncel kilom ;74:2
Fark;700gr
Eki Görüntüle 1919991
4.takimdan geliyorum veee sanki biz ondeyiz gibi geldi bana
Kac gundur acayip yorgunluk var uzerimde bugun kiz uyuyynca yanina yatayim dedim 2 defa kalktim 1.5 saatte, ruya goruyorum, uyuyamiyorum. 4. grup onumuze geciyor geciyor surekline panik olmusum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 94.9
Bu hafta 94.2
Fark 0.7
Yüzde
0.7/94.9×100= 0.737
merhaba arkadaşlar ben pazartesi katıldım aranıza o zamanki kilom 87 küsur bişeydi ama tam hatırlamadığım için 87 diyorum bugünkü kilom 85,8 fark 1,2
1,2/87*100=1,379
Kızlar selam ex kilo 79,6 güncel kilo: 79,3 ben daha çok veririm sandım ama olmadı , turşu yedim acaba ödem mi oldu???
teşekkür ederimGeçen hafta 57 kgdum bu hafta 56.2 olmuşum canımm
Ayyybenim bundan hiç haberim yoktu! Yıllardır hep karışık yerim. İnşaAllah bir şey olmaz. Ve de öyle severim mesela bu sabah çoşmuşum yumurta süt peynir daha dikkatli olmaya çalışacağım teşekkürler Canımmm...
Canımmm süpperhadii şu yedili rakamlardan kurtulman dileğiyle Çokkk öpüyorum seni...
Pamukprncess canımm çok güzel gitmiş5'li rakamlara göz kırpmaya başladın hadiiiiii tebrik ediyorum seni
Fıstıkkk güzel gitmişbaşarılarının devamını diliyorum. Hadiiiiii yedili rakamlara hedef evet hesaplarım ben size zorluk olmasın ama kendi isteyen de yapabilir...
Ağladın ağladın bak gitmissharikasın!! Seninde yedili rakamlara az kaldı hadiiiiii bol şans Canımmm...
Evettt cok güzel bende çok sevindimOoooo süpersin kuşummm nasıl güzel gitmiss bakkk!! Tebrikler başarılarının devamını diliyorum dokuzlardan kurtuldun hadi gözün aydın Canımmm...
Oooo tembelimsüpper!! Oldu bu iş harikasınız gerçekten çok sevindim bu güzel haberlere sende kurtuldun dokuzdan Hahaaaa süpper....
Canım yapacağım birazdan liste ama yinede sende bir yerlerde not al. Unutmaaanasıl güzel farklar bunlar harikasın. Devam devam gidecek kilolar gelecek altılar...
Vayyy casus
Hahahhbizim kızlarda ne hırslı çıktı beee gurur duyuyorum sizinle iyiki varsınız
Canımmm süpersinbaşarılarının devamını dilerim. Ha gayret kurtulacaksın şu dokuzlardan bye bye diyeceğiz beraber....
Muhteşemyeni başlamana göre çok iyi gitmiş!! başarılar daima canımm...
Yemiş turşuyu tabiii ödem olurryinede iyi gitmiş kilo iyisin canım ...
Sağol canmGecmis olsun 4. grupun kem gozu degiyor bize kizlar dikkat
Canm sağol inşallah toparlarim hemen ..Canımmm napmışsın öyleee, harikasınsüper gitmiş ilk haftalar böyle güzel rakamlar görülür tabiii emek verildikten sonraa. başarılarının devamını diliyorum daima...
Canımmm sende ayrı bir harikasın. Yemedin heee valla bravo oldun sen oldun. Yaaaa zaten bu zamana kadar yedikde ne oldu?? En iyisini yapmışsın
Ahhhh nasıl şans! Allah'ım söylenecek o kadar şey var ki sayfalar yetmez!! Sanki bedava yapıyorlar yaaa hepsi aynı devlete gitsen bir dert gitmesen de ayrı dert
Canımmm evet iyi bile gitmiş!! Şimdi azaldıkça böyle gram gram gider ama sen başladığından beri hep başarılısıneminim ki mezun olacaksın en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın...
Hahahhyyy her hafta öyle kilolar gitmezzz kuzumm nerde keşke gitseama durmak yok hedefe koşacağız biz devamlı!!!
Ahhhh bütün hastalıklar seni bulmuş çok geçmiş olsun canım benim. Bugün bol bol dinlen yarına toparlarsın...
Hepsi aynı bunların. Banada hiç Aaaa harika bir doktor bu yine bişey olsa yine ona giderim dediğim doktor çıkmadı!! Gitmeyelim diye mi yapıyorlar acaba
nazara geldik...
Canımmm ya sen ne kadar iyi niyetlisin, seni bir daha takdir ettim. Olayı çok yönlü düşünmüşsün harikasın arkadaşım
Selam 1. Takımın güzelleri nasılsınız nasıl gidiyor bildirimler. Ben pek uğrayamadım yoğun çalışıyorum nöbetten çıkmıştım bugünde kendi takimimada fazla ugrayamiyorum işin gerçeği
***1.TAKIM 494. ETAP ***
ApriL_2007 (57/56.2/0.8/%1.40)
afrodit26 (58.9/58.5/0.5/%0.85)
myssteriouss (72.1/71.9/0.2/%0.28)
siderolites (79.6/79.3/0.3/%0.38)
jun_misugi (75.1/74.4/0.7/%0.93)
reynax (82.3/81.7/0.6/%0.73)
obezzto (90.4/89.2/1.2/%1.33) Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68
Kader456 (74.9/74.2/0.7/%0.93) Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55
caroline84 (84.3/83.8/0.5/%0.59) Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68
nefertityy (90.9/89/1.9/%2.09) Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65
1.Takım Ortalaması: % 0.951
Yeni üyelerimiz
Pamukprncess (61.4/60.8/0.6/%0.98)
derinsu06 (109.7/106.2/3.5/%3.19)
asena_91 (94.9/94.2/0.7/%0.74)
eymeninelizi (87/85.8/1.38)
Ortalaması: % 1.573
ooo kaptanim yarismaci mi topluosunnn bakkk sennnn@deadline @eclecticvegan @ispanyol @yolveringideyim bu hafta 4.TAKIM ile yarışıyoruz sizde dahil olmak ister misiniz?? Yeni üyelerle ayrı bir liste yapacağım iki kulvarda yarışacağız :)))))
Tebrikler kızlar
Bize de tebriklerşimdi hafataya listede miyiz yani?
ooo kaptanim yarismaci mi topluosunnn bakkk sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?