Evet canım çoğunuz listede
coksaol canim davetin icin cok ince ve zarifsin ama ben rakip olmaktan yanayimmmm hihihiBizde arkadaş Çokkk canımmmmbuyur sende gel. :)))))))
bu hafta yaristamiyiz gene
Çok sevindim ya. asıl yarış şimdi başlıyorr
***1.TAKIM 494. ETAP ***
ApriL_2007 (57/56.2/0.8/%1.40)
afrodit26 (58.9/58.5/0.5/%0.85)
myssteriouss (72.1/71.9/0.2/%0.28)
siderolites (79.6/79.3/0.3/%0.38)
jun_misugi (75.1/74.4/0.7/%0.93)
reynax (82.3/81.7/0.6/%0.73)
obezzto (90.4/89.2/1.2/%1.33) Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68
Kader456 (74.9/74.2/0.7/%0.93) Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55
caroline84 (84.3/83.8/0.5/%0.59) Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68
nefertityy (90.9/89/1.9/%2.09) Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65
1.Takım Ortalaması: % 0.951
obezzto tatlım geçen cuma kilon 90.4 müş. Sen 91.4 demişsin acaba hangisi doğru??
Hadi inşallah gelsin 50ler çok iyisin maşallah boyun kaçGeçen hafta 57 kgdum bu hafta 56.2 olmuşum canımm
Ayyybenim bundan hiç haberim yoktu! Yıllardır hep karışık yerim. İnşaAllah bir şey olmaz. Ve de öyle severim mesela bu sabah çoşmuşum yumurta süt peynir daha dikkatli olmaya çalışacağım teşekkürler Canımmm...
Canımmm süpperhadii şu yedili rakamlardan kurtulman dileğiyle Çokkk öpüyorum seni...
Pamukprncess canımm çok güzel gitmiş5'li rakamlara göz kırpmaya başladın hadiiiiii tebrik ediyorum seni
Fıstıkkk güzel gitmişbaşarılarının devamını diliyorum. Hadiiiiii yedili rakamlara hedef evet hesaplarım ben size zorluk olmasın ama kendi isteyen de yapabilir...
Ağladın ağladın bak gitmissharikasın!! Seninde yedili rakamlara az kaldı hadiiiiii bol şans Canımmm...
Evettt cok güzel bende çok sevindimOoooo süpersin kuşummm nasıl güzel gitmiss bakkk!! Tebrikler başarılarının devamını diliyorum dokuzlardan kurtuldun hadi gözün aydın Canımmm...
Oooo tembelimsüpper!! Oldu bu iş harikasınız gerçekten çok sevindim bu güzel haberlere sende kurtuldun dokuzdan Hahaaaa süpper....
Canım yapacağım birazdan liste ama yinede sende bir yerlerde not al. Unutmaaanasıl güzel farklar bunlar harikasın. Devam devam gidecek kilolar gelecek altılar...
Vayyy casus
Hahahhbizim kızlarda ne hırslı çıktı beee gurur duyuyorum sizinle iyiki varsınız
Canımmm süpersinbaşarılarının devamını dilerim. Ha gayret kurtulacaksın şu dokuzlardan bye bye diyeceğiz beraber....
Muhteşemyeni başlamana göre çok iyi gitmiş!! başarılar daima canımm...
Yemiş turşuyu tabiii ödem olurryinede iyi gitmiş kilo iyisin canım ...
Haklisin kaptan eşine Şuna buna diye yollayayim kalanları :) hadi inşallah güzel kolay geçerAyyy Allah kolaylık versin canımm aman olsun hepsi bir anda çıkar. Zaten o kadar kalabalıkta kim nereyi bulursa oraya oturur canım öyle samimi güzel ortamlarda herşey güzel oluyor dert etme. Sen anın tadını çıkart. Oooo yapacaklarının hepsi biter sen merak etme. Kalanını da onlara paket yap gönder
Hadi inşallah gelsin 50ler çok iyisin maşallah boyun kaç
Aslında bu hafta yenilerden en az veren benim ama benim için karmaşık bir zamandı diyetisyen falanDeme yaaaeskiler yandı desene!!
Haklisin kaptan eşine Şuna buna diye yollayayim kalanları :) hadi inşallah güzel kolay geçer
Anam o ne kiz oyle ne yemek takimi yter ne oturma grubu. 24 kisiden bisey kalmaz bence sen yap yagli pogaca. bu kiz boyle yiyo nasil zayifliyo diye akillari dussun
Çok iyi yapıyorsun. Valla kaptan sonuç belli miBen hep öyle yapıyorum. Evde sadece bikaç dilim bırakıyorum alın alın yersiniz diyorum. Öylelikle görmemiş ve canım çekmemiş oluyor :))))
Aslında bu hafta yenilerden en az veren benim ama benim için karmaşık bir zamandı diyetisyen falanbiz hep beraber takımız . en başta kendim için sonra da takımım için daha çok özen göstereceğim
Çok iyi yapıyorsun. Valla kaptan sonuç belli mi
valla ya bak iki çeşit takım çıkaracağım mecbur poğaça güzel yapamiyorum ya yapsam guzel olurdum
Peynirli değil tahinli yap:) bende cok severimde ya da kaşarlı yap
Yapmayayim o kadar kişiye ya kolaya kacacagim zaten çiğköfte olcak:)Peynirli değil tahinli yap:) bende cok severimde ya da kaşarlı yap
kızlar şok şok şok gelin de obezztonun yaptığı işe bakın . pazartesi günü davul çalarak bir kilo verdim diyen obezzto meğerse hiç kilo vermemiş yavallahi gülmekten zor yazıyorum.ben bilincaltıma nasıl sokduysam cuma günü kendimi 91.4 belletmisim.oysaki ben cuma günü zaten 90.4 ü gormüşüm ve öyle bildirim yapmışım.sonrada pazartesi kızlar ben bir kilo verdim diye kendi kendimi havaya sokmuşum ayy bayılazaaaam şimdi . keşke biriniz obezzto kac kilodan indin deseydiniz belki o zaman hatırlardım.ama bu kadar da olmaz pess!!!artık hatırladıkca gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?