Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

obezzto tatlım geçen cuma kilon 90.4 müş. Sen 91.4 demişsin acaba hangisi doğru??

aaa nasıl yani yaa??ben geçen hafta 91.4 degilmiymişim.bakıyorum hemen

Hadi inşallah gelsin 50ler çok iyisin maşallah boyun kaç

Haklisin kaptan eşine Şuna buna diye yollayayim kalanları :) hadi inşallah güzel kolay geçer

Anam o ne kiz oyle ne yemek takimi yter ne oturma grubu. 24 kisiden bisey kalmaz bence sen yap yagli pogaca. bu kiz boyle yiyo nasil zayifliyo diye akillari dussun
valla ya bak iki çeşit takım çıkaracağım mecbur poğaça güzel yapamiyorum ya yapsam guzel olurdum

Aslında bu hafta yenilerden en az veren benim ama benim için karmaşık bir zamandı diyetisyen falan biz hep beraber takımız . en başta kendim için sonra da takımım için daha çok özen göstereceğim

Canımmm daha ne vereceksin harika!!! Yeterki gitsin kilolar azı çoğu önemli değil. Yola devam etmek önemli. Evet biz takımız iyi gündede kötü gündede hep başaracağız

kızlar şok şok şok gelin de obezztonun yaptığı işe bakın . pazartesi günü davul çalarak bir kilo verdim diyen obezzto meğerse hiç kilo vermemiş yavallahi gülmekten zor yazıyorum.ben bilincaltıma nasıl sokduysam cuma günü kendimi 91.4 belletmisim.oysaki ben cuma günü zaten 90.4 ü gormüşüm ve öyle bildirim yapmışım.sonrada pazartesi kızlar ben bir kilo verdim diye kendi kendimi havaya sokmuşumayy bayılazaaaam şimdi . keşke biriniz obezzto kac kilodan indin deseydiniz belki o zaman hatırlardım.ama bu kadar da olmaz pess!!!artık hatırladıkca gülerim

hadi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…