- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
kızlar eşim pc yi götürecek inşallah bunuda satmaz yada en kısa zamanda bi başkasını alır
olurya bunuda satarsa bir süre nete giremeyebilirim haberiniz olsun
make cim bugün bildirimi sen yaparsın canım bi ezgi kaldı zaten
mai beyazcım 400 gr da fena değil canım haftaya daha iyi olur inşallah
kızlar nasılsınız .
bu sabah kahvaltı edemddim . o yüzden okulda bi baktım form bskvi vrdı ondan aldım btane 5 tane bskvi yedim yani kahvaltıda.
öğlen eve geldiğimde 1 kase tarhana . 1 kase lahana yemeği ve yarım kase kadar yoğurt. ekmek yok .
slm fıstıkkkk ay bende sabah 1 dılımkızarmıs ekmek ve kıbrıt kutusu kadar peynır yedım
selam canımm . az yemişsin sanki . daha bişey yemednmii
kızlar selam.make öncelikle lütfen akşam msnye gir,sonunda eklemeyi başardım listeme konuşalım .ben demiştim ya cumaları öteki takımlarada bakıyorum diye.valla ne yapıyım sonuç olarak bu bir yarış ve bakmak da yasak değil.bir takımda (söylemiyeceğim kaçıncı takım olduğunu) haftada 4-5 kiloyu vermenin imkansız olduğu söylenmiş.eğer sizde günde en az 2 saat spor yapar ve yağsız beslenirseniz sizde veririsiniz.ben en son ne zaman tatlı yediğimi unuttum.öyle ye sonra gel nasıl kilo verilirmiş de.ayrıca sağlıksız olduğunuda düşünmüyorum.aksine gayetde sağlıklı,çünkü sağlıksız ve kilo yapan şeyleri hayatınızdan çıkartıyorsunuz
Günaydınn kızzlarr, misafiirr , seminerr heç bi derdim kalmadıı, bu hafta sadece kilolarım için savaşacağımm, haftaya 73 ümm onaa göreeee, oyyy kim tutarr benii, 73 olamazsamm sadece diyet bölümü değill her bölüme girip pis boğazımı millete duyurucaammm, fazla hırslı gördüm kendimi :roflol:
kızlar 7. olmuşuz yani durumumuz kötü.bu hafta sıkı bir hafta geçirelim lütfen.unutmayın bizim bir amacımız var ve bizi yoldan hiç birşey çıkartmamalı
kızlar selam.make öncelikle lütfen akşam msnye gir,sonunda eklemeyi başardım listeme konuşalım .ben demiştim ya cumaları öteki takımlarada bakıyorum diye.valla ne yapıyım sonuç olarak bu bir yarış ve bakmak da yasak değil.bir takımda (söylemiyeceğim kaçıncı takım olduğunu) haftada 4-5 kiloyu vermenin imkansız olduğu söylenmiş.eğer sizde günde en az 2 saat spor yapar ve yağsız beslenirseniz sizde veririsiniz.ben en son ne zaman tatlı yediğimi unuttum.öyle ye sonra gel nasıl kilo verilirmiş de.ayrıca sağlıksız olduğunuda düşünmüyorum.aksine gayetde sağlıklı,çünkü sağlıksız ve kilo yapan şeyleri hayatınızdan çıkartıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?