Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar eşim pc yi götürecek inşallah bunuda satmaz yada en kısa zamanda bi başkasını alır
olurya bunuda satarsa bir süre nete giremeyebilirim haberiniz olsun
make cim bugün bildirimi sen yaparsın canım bi ezgi kaldı zaten
mai beyazcım 400 gr da fena değil canım haftaya daha iyi olur inşallah

sağol canım eklediğin için...
evet aslında benim için iyi... çünkü regl dönemi kilo verilmez derler ve benimki hiç geçmiyor...:çok üzgünüm:

Günaydınn kızzlarr, misafiirr , seminerr heç bi derdim kalmadıı, bu hafta sadece kilolarım için savaşacağımm, haftaya 73 ümm onaa göreeee, oyyy kim tutarr benii, 73 olamazsamm sadece diyet bölümü değill her bölüme girip pis boğazımı millete duyurucaammm, fazla hırslı gördüm kendimi :roflol:

slm kıslar kilomu bildireyim hemencik alıdım sanıyodum almammışım hatta 200 gram gitmiş yok atırk pes etmek nasıl olsa sporda var daha çok vercemm kilomm 77.4 / 0.2/ %kaç bilmiyom herkese iyi günler yediklerime gelince bu saaate kadar bişi yemedim gece hiç uyumadım oglum ateşlendi ama inşş fazla abartmam bu aç göbüşle herkese bol bol kilo vermeli hafta diliyorumm

1. TAKIM 178. ETAP

makeup ( 74.0 / 74.0/0.0 / 0.00% )
sevorane ( 58.5/ 58.5 / 0.0 / 0.00%) gerı donmek uzere ayrıldı
teodase ( 74.6 / 74.9/+0.3/+0.40%)
jnaz ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69%)
giz3mmm( 67.5 / 68.0/+0.5/+0.74%/
cumbo ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59%)
merıspek( 83.5 / 82.7 / 0.8 / 0.96%)
ezgıılknur(77.6 /77.4/ 0.2/0.25:%) yeni üye
mai beyaz( 63.5 / 63.1 / 0.4 / 0.63%) yeni üye

1.TAKIM TOPLAM KILO ( 576.2 /574.1/2.1/0.36%)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız .
bu sabah kahvaltı edemddim . o yüzden okulda bi baktım form bskvi vrdı ondan aldım btane 5 tane bskvi yedim yani kahvaltıda.
öğlen eve geldiğimde 1 kase tarhana . 1 kase lahana yemeği ve yarım kase kadar yoğurt. ekmek yok .

slm fıstıkkkk ay bende sabah 1 dılımkızarmıs ekmek ve kıbrıt kutusu kadar peynır yedım

kızlar selam.make öncelikle lütfen akşam msnye gir,sonunda eklemeyi başardım listeme konuşalım .ben demiştim ya cumaları öteki takımlarada bakıyorum diye.valla ne yapıyım sonuç olarak bu bir yarış ve bakmak da yasak değil.bir takımda (söylemiyeceğim kaçıncı takım olduğunu) haftada 4-5 kiloyu vermenin imkansız olduğu söylenmiş.eğer sizde günde en az 2 saat spor yapar ve yağsız beslenirseniz sizde veririsiniz.ben en son ne zaman tatlı yediğimi unuttum.öyle ye sonra gel nasıl kilo verilirmiş de.ayrıca sağlıksız olduğunuda düşünmüyorum.aksine gayetde sağlıklı,çünkü sağlıksız ve kilo yapan şeyleri hayatınızdan çıkartıyorsunuz

selam canımm . az yemişsin sanki . daha bişey yemednmii

yok canım daha yemedım sımdı elma yıycem ama once yesılcay yuruyusden geldımgercı zorunlu olarak bı yere yuruyerekgıdıp geldım ama sayılrı herhalde yuruyuseden 40 dk felan yurudummm

tamam aksam msnde olurum hafta sonuda yıne konusmaya devam edırız canım gercı ben genelde acık oluyom ama cevrımdısı oluyorum bılgınızeeeaklinialirimsmile

kızlar bugün yediklerim;sabah 1 elma
öğlen 1 tabak patlıcan yemeği,2 dilim ekmek,2 domates
akşam küçük bir kase yoğurt ve 1 bardak süt

kızlar 7. olmuşuz yani durumumuz kötü.bu hafta sıkı bir hafta geçirelim lütfen.unutmayın bizim bir amacımız var ve bizi yoldan hiç birşey çıkartmamalı

canım sende bu hırs varken sen daha fazla bile verirsin.yeter ki hedefinden sapma.biz sana sonsuz desteklerimizi veririz

kızlar 7. olmuşuz yani durumumuz kötü.bu hafta sıkı bir hafta geçirelim lütfen.unutmayın bizim bir amacımız var ve bizi yoldan hiç birşey çıkartmamalı

evet durum kotu kızlar

artıkkaptanlık yapma zamanım geldı sanırım cunku fazlacaaa gerıledıkk

hanımlar

bılırsınız derce benım ıcın onemlı degıl ama su varkı takımda motıvasyon dusukk ve herkes sunu yapmaya basladıı

eee sabah sunu yedımm oglen bunu yedım aksam sunu yedımm

hayır bu degıl sızden bastan berı ıstedıgımm tabıkı yedıklerınızı ıctıklerınızıde yazacaksınız ama yaw su takıma bı ugrayın bıraz vakıt gecırın bıraz benımseyın burayıı takım sak eger hepbırlıkte hareket edıcek hepbırlıkte paylasıcazzz

yıycez ıcıcez gulucez aglıycaz ama verıcez bu kıloları sımıden kılosundan memnun olup ayrılmak ısteyen varsa yenı etap baslamadan ayrılsın baska takım bulsun yoooo hayır takımaa gereken destegı verıcem takım ruhunu benımsıycem dıyosanız sonuna kadar yanınızdayım yanınızdayız

1 kısı 2 kısı farketmez ama 1 ınızın yaptıgı en ufak bı olumsuzluk karsısında dıger arkadaslarda bundan etkılendıgı gıbı olumlu olan tavırlarınızdan da etkılenıyo

merıspek arkadasımız gozumden kacan bı noktayı cok guzel ızah ettı bugun bana gecen gun kacamak yaptım dedımm ve ben deyınce herkes bende sunu yaptım bunu yaptım dokulmustu

sımdı bızı burda kandırabılırsınız ama tartıyı ve kendınızı kandıramazsınız ( ornegın ben kacamaklarım unludur hele gece yaptıklarımın haddı hesabı yoktur he takımdakı arkadaslaramı zarar verdım kendımemı hala 4 kılo vermıs haldeyım gıbı gıbı ornekler verebılırım )

sımdı kızlarr artık sılkelenın ben bu hafta 1 cılık ıstıyorum ve herkese az sonra bu haftanın hedef kılosunu verıcem 1 kısı dahı eger hedef kılosuna bu cuma ulasamazsa takımca cezalandırılacaksınız okadarrrklava:

heytt kaptanım ulen benn klava: laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

neysee dedıgımı yapın yaptıgımı yapmayınn her hafta 1 kılo verılecek yeter be koca potıslı dolasmaktan bıkmadıkmı halaaa kaldırın o potıslerıı hergun spor yapılcakk ıtıraz yokk

konu kapanmıstır

bahane kabul etmıyorum

lutfen okuyanlar okudum dıyerek belırtsın kım okumus kım okumamıs bılımm

28 /29 ekım cuma gunune kadar ulasmanız gereken hedef kılonuz

makeup 74.0/ 73.0
teodase 74.9/73.9
jnaz 72.0 /71
giz3mmm 68.0/67
cumbo 62.0 /61
merıspek 82.7 ezgıılknur 77.4/76.4
mai beyaz 63.1 /62.1

Son düzenleme:

vallaverilir canımyaa , hem bir tek senmiymişsin ki hızlı veren yoooo bitek sen mi çarpmışsın göze , alla alalh yaaa kızdırmasınlar bizi hımmm
az önce 7 . takımda geçen hafta3 kilo veren kişinin ne yediğini gördüm ,sabah yarım çaybardağı süt , öğle 1 yumurta salatalık domates , akşam 1 yeşil elma yemiş verirlir yaniiiii

gunluk olarak herkesın yapması gerekenler

1 saat yuruyus sartı yada leslı bacımla yuruyus 3 poınt
1 fıncann yesılcay
2 lıtre su
duzenlı uyku( bu benım ıcın hehehehe

okuduuuuuuummmmmm
1 kilo mu vericezzzz yihhuuuuuuu tutmayınnn bizzzzziii açılın uleeennnnnnn 1 . takım geliyooooo:lepi:kaydirigubbakcemile5

bunu hangı takımda yazmıslar bana bılgı verırımısın ozelden canım ılgılı mesajın lınkını felan takım kaptanı ıle bı gorısımm senın kılo fazlan ortada nasıl bı hesapları varkı sen sıma canınıı kaptanınız dondduu hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…