okuduuuuuuummmmmm
1 kilo mu vericezzzz yihhuuuuuuu tutmayınnn bizzzzziii açılın uleeennnnnnn 1 . takım geliyooooo:lepi:kaydirigubbakcemile5
aynennn canımm bıde aranızdan ıkı tane koc secıcem bu ıkı arkadasımız 1 hafta dıger arkadaslarına kocluk yapıcak tabe en cok kıloyu veren arkadaslarımız herhafta bı sonrakı etabın kocu olcak dıgerlerıde onun kuzusu olcak ve dedıklerını kuzu kuzu yerıne getırcekcekk
gecen haftadan en cokkılo veren arkadsımız merıspek bu haftakı ılk koc aadayımm
cumbocum sanada kocluk verıyorum bu hafta sende % olarak fazla kılo veren arkadsımızsın
umarım kabul edersın merıscımm
bu arada yine nöbetçiyim ve kuzum hasta((((
sabah 2 kk beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, domates salatalık
öğle: 1 kase ezogelin çorbası, 1tane hasanpaşa köftesi, salata
ara 1nescafe
ara 1 elma
akşam yarım kase tutmaç çorbası, salata
şimdi 1 nescafe daha içiyorum
bugün hiç ekmek yemedim , bakıyorum dabaya az yemişim ama tok hissediyorum kendimi:lepi:
tabiki şekerim,diğer arkadaşlarda kabul ederse seve seve yaparım
koçççuuuumm benimmmmmmmtabiki şekerim,diğer arkadaşlarda kabul ederse seve seve yaparım
sağol canım babaannede kuzucum ,oyyy sabahcısın yanıı allah kolaylık versın canım ee kuzunla kım ılgılenıyoo cok gecmıs olsun bu gecıs havalrı cocuklara hıc ıyı gelmıyo kıyamam cok gecmıs olsun
kızlar isveç diyetini okuyordum.millet çok güzel kilolar vermiş acaba bende mi başlasam diye düşünüyorum.
haşlanım ıspanak varya korkunçççç bişey öğğğkkkk bi çatal alıp gerisini çöpe atmıştım , onun yerine domatesle kavur daha iyi olur
bi de 2 dilim portakal suyu var ya o yanlış 2 desilitre mi ne öyle bişeymiş , hemen hemen 1 çay bardağı kadar falan
ama valla 10. günde bozmuştum zaten arada kaçamak da yaptım ben
kızlar 7. olmuşuz yani durumumuz kötü.bu hafta sıkı bir hafta geçirelim lütfen.unutmayın bizim bir amacımız var ve bizi yoldan hiç birşey çıkartmamalı
28 /29 ekım cuma gunune kadar ulasmanız gereken hedef kılonuz
makeup 74.0/ 73.0
teodase 74.9/73.9
jnaz 72.0 /71
giz3mmm 68.0/67
cumbo 62.0 /61
merıspek 82.7 ezgıılknur 77.4/76.4
mai beyaz 63.1 /62.1
gunluk olarak herkesın yapması gerekenler
1 saat yuruyus sartı yada leslı bacımla yuruyus 3 poınt
1 fıncann yesılcay
2 lıtre su
duzenlı uyku( bu benım ıcın hehehehe
bu arada yine nöbetçiyim ve kuzum hasta((((
sabah 2 kk beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, domates salatalık
öğle: 1 kase ezogelin çorbası, 1tane hasanpaşa köftesi, salata
ara 1nescafe
ara 1 elma
akşam yarım kase tutmaç çorbası, salata
şimdi 1 nescafe daha içiyorum
bugün hiç ekmek yemedim , bakıyorum dabaya az yemişim ama tok hissediyorum kendimi:lepi:
yaa ben de şu dukan diyetine takıldım yapsam mı ki acaba, sadec meyve olmaması biraz zorlar ama denemek istiyorum , çevremde yapanlar var ve sonuçları çok iyi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?