Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydın canım

steeperın var hee sen de benım gıbısın bendede elıptıkal bısıklet var ama kullnamıyorumm ole duruyooo fisfisfis aslında kullnamaya baslasak ıyı olur

bı yuruyus yapım dıyorumm bugun

cumbocum malesef ben öyle diyetlere sadık kalamıyorum
montininde kitabını aldım mesela yapılabilir gibi ama kararsızım hala

bende ole dıyetlere hıc uyamıyorum o yuzden sadce az yıyorum dıyetım bu benım ole harfı harfı yapanlarada gıbda edıyorum opuyorumnanaktan

tekrardan merhaba herkese
oğlumu uyuttum işlerimi hallettim bi size bakıp uyumak istiyorum başım felaket çünkü
bi yandan da bu hastalık iyi oldu kızlar canım hiçbişey istemiyor evde dünden kalan bi dünya hamur işi var ama benim gözlerim görmüyor valla bide bu hafta 1 kilo vermem lazım

valla işin çok zor cumbocum hem iş hem ev hem bebek Rabbim kolaylık versin sana
hımmm en iyisi senin film izleme saatlerinşi erkene alalım canım olmuyor böyle:)
eğer fırsat bulursam filmi izlemeye çalışırım
varda tatlım duruyor öyle en iyisi ben biraz dinleneyim akşama doğru çıkarıp başlayayım hatta sana söz bugün 50 adım atarım yavaştan başlamak lazım dimi:)
bide cumbocum bugün mekik çekecektik 50 tane hatırlatayım

selam kızlar...
geceden uykusuz olunca kahvaltıdan sonra çocuklarla ben de uyudum... yeni kalktım...
4 kaşık kabak yemeği 3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim... 2 bardak ta su içtim...

Jnaz bence yarıyo canım... ben alalı 1 hafta oldu daha günde 500 adım atıyorum en hızlı ayarda biliyosun ayarı yavaşlattıkça zorlanıyo alet... cumartesi ölçülerimi almıştım sabah baktım 1 cm gitmiş...
baya ter attırıyor... ama 50 adım az olur bence... en azından 150 ile falan başla...zaten kolay seviyete yapıyosun ya....

bundan değil mi seninki de..

Eklentiler

• $VOIT-CARDIO-STEPPER-KONDISYON-CIHAZI__21964537_0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın.ben bügün yediklerim sabah 3 tane krep,domates,peynir
ögle 1 tabak patlıcan yemeği,2 dilim ekmek.biraz abarttığım için bir daha bişey yemeği düşünmüyorum.bende de steeper var,kalça yapıyor dediler o yüzden hiç kullanmıyordum eğer siz memnunsanız bende kullanıyım

kızlar koçunuz olarak sizden rica ediyorum lütfen akşam 7den sonra hiç birşey yemeyim.eğer çok acıkırsanız;1 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyin.yoğurtun üzerine biraz dereotu koyun daha tok tutuyor

canım yalanın icadı güzelse bende seyrediyim.öyle duruyordu

afiyet olsun canım... krepi nasıl yapıyosun yağsız mı... ben çok severim krepi ama bi tadına bakınca kendimi tutamıyorum...

varda tatlım duruyor öyle en iyisi ben biraz dinleneyim akşama doğru çıkarıp başlayayım hatta sana söz bugün 50 adım atarım yavaştan başlamak lazım dimi:)
bide cumbocum bugün mekik çekecektik 50 tane hatırlatayım[/QUOTE]
aklımdaaaaa birazadn yapmaya başlıycam

kızlar koçunuz olarak sizden rica ediyorum lütfen akşam 7den sonra hiç birşey yemeyim.eğer çok acıkırsanız;1 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyin.yoğurtun üzerine biraz dereotu koyun daha tok tutuyor

tamam koçççç

ben3 gündür 6 dan sonra bişey yememeye çalışıyorum... yersem elma yiyorum... bir de arkadaşım diyetisyene gidiyo... saat 9 da 1 çay bardağı yoğurt tavsiye etmiş.. ben de yiyorum akşamları..

cumbo senin kuzu çok tatlı görünüyor resimde... maşallah... kaç yaşında...??

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım
tamam öyleyse bende dediğini yapayım ne bileyim en baştan zorlamayayım diye dedim
1 haftada 1 cm gayet iyi o zaman
bundan değil mi seninki de..

çok benziyor canım daha doğrusu benimkinde tutunma yeri yok sadece pedalları var göstergesindede kalori adım zaman vs yazıyor
afiyet olsun canım bende geçen sene bir hevesle almıştım bugün başlayacağım inşallah
tamam merispek çim

az önce 1 avuç beyaz leblebi yeim ara öğün olarak... 1 maden suyu içeceğim şimdi...
akşama da patlıcan yemeği yaacağım yağsız yapıp tabağıma 1 kaşık yağ gezdireceğim...

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşallah canım... allah bağışlasın...
bende de iki tane... biri 15 biri 25 aylık...mahvediyolar beni akşama kadar...

sağol canım seninkileri de allah bağışlasın . çok zor işin yaa 2 tane hem de minicikler , ayy yerim onları beennnn
jale geçmiş olsun canım bol bl dinlen başka türlü atlatılmıyor

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok sağol ezgicim
sağol canım seninkileri de allah bağışlasın . çok zor işin yaa 2 tane hem de minicikler , ayy yerim onları beennnn
jale geçmiş olsun canım bol bl dinlen başka türlü atlatılmıyor
cumbo çok sağol canım dediğin gibi dinlenmem lazımda bebeğimde pek huysuz bugün 2 gündür kabız malesef yeni uyudu
az önce 1 avuç beyaz leblebi yeim ara öğün olarak... 1 maden suyu içeceğim şimdi...
akşama da patlıcan yemeği yaacağım yağsız yapıp tabağıma 1 kaşık yağ gezdireceğim...
afiyet olsun canım

bugunkü yediklerim sabah süzme yogurt naneyle az peynir az çikolata 2 dilim kepek ekmegi
ara 2 mandalin
ara 1 armut şimdilik bu kadar gene gelir devamını yazarımm iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…