herkese günaydın kızlar..
ben dün hiç bir şey yemedim gr verememişim halbuki çok yediğim zamanlar veriyodum...
neyse 1 hafta evdeyiz bi düzen oturturuz inşallah....
sabah 8:00 de kalktım.. gece geç yatınca uyumuş kalmışım...
2 bardak ılık su 2 bardak soğuk su
1 elma yedim... şimdi kahvaltı yapacağım...
arkasından steppperda 400 adım çalışacağım...
merhaba kızlarr
notebook um şimdilik evde yenisi gelene kadarda gitmez inşallah:)
bugün çok hastayım kızlarya felaket grip olmuşum kafamı kaldıracak halim yok ama dinlenecek vaktimde yok
dün akşam misafirlerim vardı gece 1 e geliyordu gittiklerinde. neti açtım ama sadece yazdıklarınızı okudum eşim hadi uyuyalım diyince alıntılarda uçtu gitti
make cim dediklerine katılıyorum hayatım ve ben varım
mai beyazcım stepper bende de var dediğin gibi etkili mi canım ? ben aldım ama hala duruyor bir köşede geçen sene hamile kalmadan önce almıştım hamile kalınca da kullanmadım hiç
cumbocum malesef ben öyle diyetlere sadık kalamıyorum
montininde kitabını aldım mesela yapılabilir gibi ama kararsızım hala
valla işin çok zor cumbocum hem iş hem ev hem bebek Rabbim kolaylık versin sanaselam kızlar nöbet bitti evdeyim
sabah 1 sütlü bescafe içtim bişey yiyemedim
çğle yemeği kahvaltı gibi oldu artıkı 1 dilim ekmek 1kk peynir 1 domates 5 zeytin
çok yorgun ve uykusuzum , ama bebişim gelir birazdan azıcık kestiriyim bari
öpuyorum hepinizi
hımmm en iyisi senin film izleme saatlerinşi erkene alalım canım olmuyor böyle:)gunaydın hanımlar
dun gece yıne fılm ızledım ama sabahlamadımm ehehee yalnız yalanın ıcadı ısımlı fılmı ızledım kızlar yahu yalan olmasa ne garıp bı dunyada yasıycakmısız tavsıye ederımmm eglencelı ve tatlı bı fılmm
hımmmm ban agelınce 1 tane haslanmıs yumurta yedım 1 dılım ekmek ve bır elmaaa sımdılk bu kadar gecmıse bakıcam sımdıkk mcuk
varda tatlım duruyor öyle en iyisi ben biraz dinleneyim akşama doğru çıkarıp başlayayım hatta sana söz bugün 50 adım atarım yavaştan başlamak lazım dimi:)gunaydın canım
steeperın var hee sen de benım gıbısın bendede elıptıkal bısıklet var ama kullnamıyorumm ole duruyooo fisfisfis aslında kullnamaya baslasak ıyı olur
bı yuruyus yapım dıyorumm bugun
bende ole dıyetlere hıc uyamıyorum o yuzden sadce az yıyorum dıyetım bu benım ole harfı harfı yapanlarada gıbda edıyorum opuyorumnanaktan
gunaydın hanımlar
dun gece yıne fılm ızledım ama sabahlamadımm ehehee yalnız yalanın ıcadı ısımlı fılmı ızledım kızlar yahu yalan olmasa ne garıp bı dunyada yasıycakmısız tavsıye ederımmm eglencelı ve tatlı bı fılmm
hımmmm ban agelınce 1 tane haslanmıs yumurta yedım 1 dılım ekmek ve bır elmaaa sımdılk bu kadar gecmıse bakıcam sımdıkk mcuk
kızlar günaydın.ben bügün yediklerim sabah 3 tane krep,domates,peynir
ögle 1 tabak patlıcan yemeği,2 dilim ekmek.biraz abarttığım için bir daha bişey yemeği düşünmüyorum.bende de steeper var,kalça yapıyor dediler o yüzden hiç kullanmıyordum eğer siz memnunsanız bende kullanıyım
kızlar koçunuz olarak sizden rica ediyorum lütfen akşam 7den sonra hiç birşey yemeyim.eğer çok acıkırsanız;1 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyin.yoğurtun üzerine biraz dereotu koyun daha tok tutuyor
kızlar koçunuz olarak sizden rica ediyorum lütfen akşam 7den sonra hiç birşey yemeyim.eğer çok acıkırsanız;1 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyin.yoğurtun üzerine biraz dereotu koyun daha tok tutuyor
varda tatlım duruyor öyle en iyisi ben biraz dinleneyim akşama doğru çıkarıp başlayayım hatta sana söz bugün 50 adım atarım yavaştan başlamak lazım dimi:)
bide cumbocum bugün mekik çekecektik 50 tane hatırlatayım aklımdaaaaa birazadn yapmaya başlıycam
tamam koçççç
merhaba canımselam kızlar...
geceden uykusuz olunca kahvaltıdan sonra çocuklarla ben de uyudum... yeni kalktım...
4 kaşık kabak yemeği 3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim... 2 bardak ta su içtim...
Jnaz bence yarıyo canım... ben alalı 1 hafta oldu daha günde 500 adım atıyorum en hızlı ayarda biliyosun ayarı yavaşlattıkça zorlanıyo alet... cumartesi ölçülerimi almıştım sabah baktım 1 cm gitmiş...
baya ter attırıyor... ama 50 adım az olur bence... en azından 150 ile falan başla...zaten kolay seviyete yapıyosun ya....
çok benziyor canım daha doğrusu benimkinde tutunma yeri yok sadece pedalları var göstergesindede kalori adım zaman vs yazıyorbundan değil mi seninki de..
afiyet olsun canım bende geçen sene bir hevesle almıştım bugün başlayacağım inşallahkızlar günaydın.ben bügün yediklerim sabah 3 tane krep,domates,peynir
ögle 1 tabak patlıcan yemeği,2 dilim ekmek.biraz abarttığım için bir daha bişey yemeği düşünmüyorum.bende de steeper var,kalça yapıyor dediler o yüzden hiç kullanmıyordum eğer siz memnunsanız bende kullanıyım
tamam merispek çimkızlar koçunuz olarak sizden rica ediyorum lütfen akşam 7den sonra hiç birşey yemeyim.eğer çok acıkırsanız;1 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyin.yoğurtun üzerine biraz dereotu koyun daha tok tutuyor
cumbo senin kuzu çok tatlı görünüyor resimde... maşallah...kaç yaşında...??
çok sağol teyzesi 1.5 yaşında şimdi, resim 1. yaşgününde çekilmişti,
merhaba kızlarr
notebook um şimdilik evde yenisi gelene kadarda gitmez inşallah:)
bugün çok hastayım kızlarya felaket grip olmuşum kafamı kaldıracak halim yok ama dinlenecek vaktimde yok
dün akşam misafirlerim vardı gece 1 e geliyordu gittiklerinde. neti açtım ama sadece yazdıklarınızı okudum eşim hadi uyuyalım diyince alıntılarda uçtu gitti
make cim dediklerine katılıyorum hayatım ve ben varım
mai beyazcım stepper bende de var dediğin gibi etkili mi canım ? ben aldım ama hala duruyor bir köşede geçen sene hamile kalmadan önce almıştım hamile kalınca da kullanmadım hiç
maşallah canım... allah bağışlasın...
bende de iki tane... biri 15 biri 25 aylık...mahvediyolar beni akşama kadar...
çok sağol ezgicimgeçmiş olsun canım acil şifalar dilerimmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cumbo çok sağol canım dediğin gibi dinlenmem lazımda bebeğimde pek huysuz bugün 2 gündür kabız malesefsağol canım seninkileri de allah bağışlasın . çok zor işin yaa 2 tane hem de minicikler , ayy yerim onları beennnn
jale geçmiş olsun canım bol bl dinlen başka türlü atlatılmıyor
afiyet olsun canımaz önce 1 avuç beyaz leblebi yeim ara öğün olarak... 1 maden suyu içeceğim şimdi...
akşama da patlıcan yemeği yaacağım yağsız yapıp tabağıma 1 kaşık yağ gezdireceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?