Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar iyi akşamlar...
eşime keten tohumu aldırdım hiç kullanan var mı aranızda...
omega 3 oranı balıktan sonra en fazla keten tohumunda varmış bir de zayıflatıyomuş...
ben de balık yemediğim için aldırdım ee yanında zayıflatırsa da süper olur...
ama nasıl kullanıcam onu bilemedim hiç...
aranızda bilgisi olan var mı...

gece yatmadan önce yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup ye canımm. diyetisyenden öyle duymuştum ben.

ara öğün olarak yğurdun içine 1 tatlı kaşığı konuyor sanırım,

slmm kimsecikler yokmuşş bende yediklerimi yaimde gidim barii
saat 4 4 buçuk gibi biraz pilav bir kase yogurt 2 tane köfte yedim
sonra 3 mandalina
sporlar
5 mil lesilei
200 ip
200 disk
200 mekik
100 çaprz mekik
benden bu kadar herkese iyi akşamlar

süperrrr hepsine tek tek maaşallah valla

kızlar yazdıklarımı okumadınızmı 2 3 kısı okudum dedıı lutfen gecmısı okuyup okudugunuzu belırtın kızlarrr

gece yatmadan önce yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı koyup ye canımm. diyetisyenden öyle duymuştum ben.

teşekkür ederim canım...
ara öğün olarak yğurdun içine 1 tatlı kaşığı konuyor sanırım,

sana da teşekkür ederim canım... ozaman ben 1 araöğünde 1 de gece yatmadan yoğurda karıştırayım...kaydirigubbakcemile2

maşallah canım... ben mekik çekemiyorum... 10 tanede dikişlerim acıyor...

kızlar yazdıklarımı okumadınızmı 2 3 kısı okudum dedıı lutfen gecmısı okuyup okudugunuzu belırtın kızlarrr

ben okudum kaptan... beğendim butonuna basmıştım yazmayı unutmuşum...bilmiyorumkismile

tşkler canım bende önce çekemiyodum kendimi alıştırdım yavaş yavaş ama çok etki varr bence sende dene derim benna.sa.s

günaydın kızlarr...

ben 7:30 da kalktım.
akşamdan ceviz ıslatmıştım...onun suyunu içtim cevizlerini yedim...
1 bardak normal su içtim
stepperda 300 adım çalıştım mola verdim... 300 daha çalışacağım şimdi...
bu gün kahvaltım 2 kaşık yoğurt 1 kaşık kenten tohumu...
bi arkadaş öyle kullanmış haftada 2.5 kilo vermiş... bakalım ben ne kadar vereceğim....

kızlar günaydın yine sıkıcı bi pazar günü of =(
sabah 1 bardak su içtm
kahvaltı 2 dlm ekmek peynr domates salatalık bikaçtanede patates kzartması =( 2-3 taneck

merhaba kızlarr hayırlı pazarlar hepinize
bugün 10 gibi kahvaltıda k fleks yedim. 12 de de eşime kahvaltı hazırladım onlada biraz peynir ve patetesli yumurta yedim 2-3 çatal falan
make cim ben okudum yorumda yapmıştım ama gözünden kaçmış olabilir
mai cim bende keten tohumu nu yoğurda karıştırıp yiyordum ama bende işe yaramadı

gunaydın canım ıyı pazarlar
bende yarım dılım ekmek accık peynır 1 tane alma yedım canım bısey ıstemıyo artıkkaydirigubbakcemile3

73.8 kıloyum hedefe ulasmama 800 gram kaldı reglı sıskınlıgıme ındıkce fazlalıklarda gıdyoo

jnazcım senınkını gordum de dıger arkadslara ısı kastım tatlım

bu arada keten tohumu bagırsakları calsıtır dıye bılıyorum ben bilmiyorumkismile zayıflaya etkısı olmazkı zaten cok kalorılı şutarafagitti

elma diyetine başladım bnde bugn . kahvaltı ettim . şuana kdr 1.5 elma yedm . bide beşibiyerde içtm .

ohh ohh az kalmış tatlım kesin 73 olursun
afiyet olsun ayrıca bende şimdi kalkıp yemek yapacağım eşim yoğurtlu makarna istiyor bende bir kaç kaşık alırım akşamada balık yemeyi düşünüyoruz
bende sabah tartıldım 72 idim ama bu hafta eminim 71 i göreceğimden
belki görmemişsindir diye yazayım dedim tatlım kaydirigubbakcemile5

jnazz canım yapmaya çalşmştım o zamn . ama alerji olnca bırakmak zorunda kaldım . ama alerji elmadan olmadğı için tekrar başladım o zamn tam yapamamştım bu sefer düzgünce yapıcam inşallah sonuç alırım .

canım şişiriyo tokluk hissi veriyo bir de bağırsakları çalıştırıyomuş...ama gerçekten sabah 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı kattım öğlene kadar hiç açlık hissetmedim... baya tok tuttu...bakalım biraz kullanayım belki işe yarar....
zaten daha çok balık yemediğim için aldım ben... omega 3 bakımından çok zenginmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızzlaarr, cuma günü şehir dışına çıkmak zorunda kaldık, öğlen eve geldim, ev çocuklar derken size bakayımm dedimm, ne güzel herkes sıkı rejimdee, ben bir türlü kendimi toplayamıyorumm yaa, yemek düzeni yok , dışardan yiyince de düzensiz beslenmek zorunda kalıyorumm, haftosunu yemeği fazla abartmadımm amaa güzel de beslendimm sayılmazz, böyle oldukça da moralim bozuluyorr, plan yapmıyorum artık, yaptıkçaa planda olmayan şeyler çıkıyorr, geçmişi okuyayım dönücem aranızaa :hulya:

canım süpersin.daha ne olsun,hem az yemişsin hemde çok güzel spor yapmışsın.tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…