Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım işallah sende çok fazla kilolar verirsin

28 /29 ekım cuma gunune kadar ulasmanız gereken hedef kılonuz

makeup 74.0/ 73.0
teodase 74.9/73.9
jnaz 72.0 /71
giz3mmm 68.0/67
cumbo 62.0 /61
merıspek 82.7 ezgıılknur 77.4/76.4
mai beyaz 63.1 /62.1

Helal sana kaptann, hedeflerr mükemmel, geriye kaldı 4 günn, ha gayret guclubacismile

yaaaa sen nasıl kullandın canım.. ve ne kadar kullandın...:sm_confused:

kızlar öncelikle hepiniz süpersiniz.unutmayın hedeflerimizden sapmak yok.amacımız bu kiloları hemen vermek olsun.bayram yaklaşıyor,insanlar bizi zayıflamış olarak görecek ve şaşıracaklar.

Okundu :kedi: , ohaoldumsmile

kızlar slm

bu arada salı gunu hafta ortası tartılması yapıcaz ok

salı gunu tartılıp soyleyın bakımm kalan 3 gunde tedbır alırız

kızlar slm

ben aklıma geldikçe tartılıyorum. yakında tartının pili bitecek.:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

slm fıstık adayıı canım dısarda yemek yıyoruz bahansı sende salata sıparıs et yada ne bılım corba vs ıc ama salata her yerde olur az yagla ohh koca kaseye yumull ama dısarda yedık dıye kacırmak yok sana yasaklıyorum

inşallah canım yaaa.. sasbah kalktığımda 500 gr vermiş buldum kendimi..:teytey: 62,6 idi kilom... bu hafta 1. olmak amacım...-tatlicadiarzu-

wayyy az kalmıs aynen devam canım az kaldıııı du bakım senle cok az muabbet ettık acık kızlara yazımm du bakım

kızlar ben yarın isveç diyetine başlıyorum.biraz zor ama insanlar çok kilo vermişler.bende denemek istiyorum

ısvec dıyetıne bende baslıyayım dıyorum ama zaten nerdeyse hıc bıseyyemıyorum

bu aralar peynır hastalıgım basladı zeytın gıttı peynır geldı neyse 1 dılım ekmek ve acık peynır yedım hım aksamda yesıl mercımek yaıcam az yaglıı

3 gundur hıc kacamak yok yatarken sıcak sut yapıyorum tarcınla kaynatıyom ohh cok nefıs oluyoo tavsıye ederım tarcının etkısını goruyorum ne acıkıyorum nede atıstırma ıhtıyacı hıssedıyorum tavsıye ederım sositososito

kızlar elma diyetnden vazgeçiyorum . şok olmasın bu hafta . snra geri alıp üzülmek istemiyorum

bu arada bu haftakı kocunuz merıspek gecen haftanın en cok kılo verenı oldugu ıcın kendısını koc olarak atadım hahahah

bu hafta en fazla kılo verene kocluk gecıcek ve merıspek j nazdan sona takımdan sorumludur ben yokken

sadece yenı takım alımlarında hepımızın onayı ıle yenı arakadas alıcaz aramızaa
ok mı fıstıklar

merhaba kızlarr
öğleden sonra 4 gibi yoğurtlu makarna yedim
az öncede beşi bir yerde çayımı içtim
akşama büyük ihtimal balık yiyeceğim ama olurda eşim getiremezse çorba ve yoğurt yiyeceğim
az öncede stepperde 150 adım attım
50 adet bisiklet çevirme hareketi onu 100 e tamamlayacağım
50 de mekik çektim
birazdanda twister da çalışacağım
dünden kurabiyeler vardı onlarıda koydum bir tabağa üst komşuma çıkardım :) mutfaktayken hep aklıma geliyordu en iyisi göz önünden kaldırmak :)

özlettin kendini teo cum ama biraz daha dikkat bence hem bayrama ne kadar kaldı eşin hatırlatmasın iddianızı sonra
hem bence pekala dikkat edersen ve sıkı diyete girersen 70 i göreceksin
bende 70 in altına inmek istiyorum ama hedefim 68
inşallah canım yaaa.. sasbah kalktığımda 500 gr vermiş buldum kendimi..:teytey: 62,6 idi kilom... bu hafta 1. olmak amacım...-tatlicadiarzu-

ooo harikasın maicim
zaten senden gaz aldım bende çıkardım twister ı
yaaaa sen nasıl kullandın canım.. ve ne kadar kullandın...:sm_confused:

canım ben kullanalı bi 3-4 sene oldu tabi o zamanlar 56 kilo falandım çokta dikkat etmemiştim yediklerime akşamları bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı koyup öyle yiyordum
kızlar öncelikle hepiniz süpersiniz.unutmayın hedeflerimizden sapmak yok.amacımız bu kiloları hemen vermek olsun.bayram yaklaşıyor,insanlar bizi zayıflamış olarak görecek ve şaşıracaklar.
merispek çim haklısın canım geçen bayram biraz vermişsin dediklerinde çok mutlu olmuştum inşallah bu sefer daha çok göze çarpacak verdiklerim
geçenlerde kap aldım yani trençkot gibi bişey modeli çok hoşuma gitti ama en büyük bedeni 44 tü biraz dar oldu ama yinede aldım nasılsa zayıflayacağım ve bayramda giyeceğim dedim. ilk hedefim ona girmek

kızlar slm

hımm tamam canım ben hergün tartılıyorum zaten:)
kızlar ben yarın isveç diyetine başlıyorum.biraz zor ama insanlar çok kilo vermişler.bende denemek istiyorum
merispekçim ben bir aralar her diyeti denemiştim isveç diyeti de dahil hiç bozmadan yaptım ve 4-5 kilo verdim ama abartmıyorum sonrasında yine diyet yapmama az yememe rağmen aynen geri aldım
tamam güzelim
canımcım sen bilirsin o zaman
ama bana sorarsan şok diyetler yapma
bu msj ı alıntıladıktan sonra vazgeçtiğini gördüm :)

kızlar flash flashh

bıldıgınız gıbı mustakbel enıstenız yurt dısında bı turlu gelememıstı ucak bıletını aldıı tam 52 gun var gelmesıne ay hesapladımm o gelen kadar -560 kalorı eksık almam lazımm

neyse aralık 15 e kadar gerı sayımım basladıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…