günaydın kızlarr...
ben 7:30 da kalktım.
akşamdan ceviz ıslatmıştım...onun suyunu içtim cevizlerini yedim...
1 bardak normal su içtim
stepperda 300 adım çalıştım mola verdim... 300 daha çalışacağım şimdi...
bu gün kahvaltım 2 kaşık yoğurt 1 kaşık kenten tohumu...
bi arkadaş öyle kullanmış haftada 2.5 kilo vermiş... bakalım ben ne kadar vereceğim....
28 /29 ekım cuma gunune kadar ulasmanız gereken hedef kılonuz
makeup 74.0/ 73.0
teodase 74.9/73.9
jnaz 72.0 /71
giz3mmm 68.0/67
cumbo 62.0 /61
merıspek 82.7 ezgıılknur 77.4/76.4
mai beyaz 63.1 /62.1
canım işallah sende çok fazla kilolar verirsin
merhaba kızlarr hayırlı pazarlar hepinize
bugün 10 gibi kahvaltıda k fleks yedim. 12 de de eşime kahvaltı hazırladım onlada biraz peynir ve patetesli yumurta yedim 2-3 çatal falan
make cim ben okudum yorumda yapmıştım ama gözünden kaçmış olabilir
mai cim bende keten tohumu nu yoğurda karıştırıp yiyordum ama bende işe yaramadı
hanımlar
bılırsınız derce benım ıcın onemlı degıl ama su varkı takımda motıvasyon dusukk ve herkes sunu yapmaya basladıı
eee sabah sunu yedımm oglen bunu yedım aksam sunu yedımm
hayır bu degıl sızden bastan berı ıstedıgımm tabıkı yedıklerınızı ıctıklerınızıde yazacaksınız ama yaw su takıma bı ugrayın bıraz vakıt gecırın bıraz benımseyın burayıı takım sak eger hepbırlıkte hareket edıcek hepbırlıkte paylasıcazzz
yıycez ıcıcez gulucez aglıycaz ama verıcez bu kıloları sımıden kılosundan memnun olup ayrılmak ısteyen varsa yenı etap baslamadan ayrılsın baska takım bulsun yoooo hayır takımaa gereken destegı verıcem takım ruhunu benımsıycem dıyosanız sonuna kadar yanınızdayım yanınızdayız
1 kısı 2 kısı farketmez ama 1 ınızın yaptıgı en ufak bı olumsuzluk karsısında dıger arkadaslarda bundan etkılendıgı gıbı olumlu olan tavırlarınızdan da etkılenıyo
merıspek arkadasımız gozumden kacan bı noktayı cok guzel ızah ettı bugun bana gecen gun kacamak yaptım dedımm ve ben deyınce herkes bende sunu yaptım bunu yaptım dokulmustu
sımdı bızı burda kandırabılırsınız ama tartıyı ve kendınızı kandıramazsınız ( ornegın ben kacamaklarım unludur hele gece yaptıklarımın haddı hesabı yoktur he takımdakı arkadaslaramı zarar verdım kendımemı hala 4 kılo vermıs haldeyım gıbı gıbı ornekler verebılırım )
sımdı kızlarr artık sılkelenın ben bu hafta 1 cılık ıstıyorum ve herkese az sonra bu haftanın hedef kılosunu verıcem 1 kısı dahı eger hedef kılosuna bu cuma ulasamazsa takımca cezalandırılacaksınız okadarrrklava:
heytt kaptanım ulen bennklava: laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
neysee dedıgımı yapın yaptıgımı yapmayınn her hafta 1 kılo verılecek yeter be koca potıslı dolasmaktan bıkmadıkmı halaaa kaldırın o potıslerıı hergun spor yapılcakk ıtıraz yokk
konu kapanmıstır
bahane kabul etmıyorum
lutfen okuyanlar okudum dıyerek belırtsın kım okumus kım okumamıs bılımm
kızlar slm
bu arada salı gunu hafta ortası tartılması yapıcaz ok
salı gunu tartılıp soyleyın bakımm kalan 3 gunde tedbır alırız
Merhaba kızzlaarr, cuma günü şehir dışına çıkmak zorunda kaldık, öğlen eve geldim, ev çocuklar derken size bakayımm dedimm, ne güzel herkes sıkı rejimdee, ben bir türlü kendimi toplayamıyorumm yaa, yemek düzeni yok , dışardan yiyince de düzensiz beslenmek zorunda kalıyorumm, haftosunu yemeği fazla abartmadımm amaa güzel de beslendimm sayılmazz, böyle oldukça da moralim bozuluyorr, plan yapmıyorum artık, yaptıkçaa planda olmayan şeyler çıkıyorr, geçmişi okuyayım dönücem aranızaa :hulya:
inşallah canım yaaa.. sasbah kalktığımda 500 gr vermiş buldum kendimi..:teytey: 62,6 idi kilom... bu hafta 1. olmak amacım...-tatlicadiarzu-
kızlar ben yarın isveç diyetine başlıyorum.biraz zor ama insanlar çok kilo vermişler.bende denemek istiyorum
kızlar elma diyetnden vazgeçiyorum . şok olmasın bu hafta . snra geri alıp üzülmek istemiyorum
ooo kız gunde kac dıyet degısıyon az ye guzel guzel zayıflaa
doğru cnm haklısın . öyle yapayım bariii
gızem bu hafta 67 de olmazsan cezan hazır haberın olsunn aklinialirimsmile
özlettin kendini teo cum ama biraz daha dikkat bence hem bayrama ne kadar kaldı eşin hatırlatmasın iddianızı sonraMerhaba kızzlaarr, cuma günü şehir dışına çıkmak zorunda kaldık, öğlen eve geldim, ev çocuklar derken size bakayımm dedimm, ne güzel herkes sıkı rejimdee, ben bir türlü kendimi toplayamıyorumm yaa, yemek düzeni yok , dışardan yiyince de düzensiz beslenmek zorunda kalıyorumm, haftosunu yemeği fazla abartmadımm amaa güzel de beslendimm sayılmazz, böyle oldukça da moralim bozuluyorr, plan yapmıyorum artık, yaptıkçaa planda olmayan şeyler çıkıyorr, geçmişi okuyayım dönücem aranızaa :hulya:
ooo harikasın maiciminşallah canım yaaa.. sasbah kalktığımda 500 gr vermiş buldum kendimi..:teytey: 62,6 idi kilom... bu hafta 1. olmak amacım...-tatlicadiarzu-
canım ben kullanalı bi 3-4 sene oldu tabi o zamanlar 56 kilo falandım çokta dikkat etmemiştim yediklerime akşamları bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı koyup öyle yiyordumyaaaa sen nasıl kullandın canım.. ve ne kadar kullandın...:sm_confused:
merispek çim haklısın canım geçen bayram biraz vermişsin dediklerinde çok mutlu olmuştum inşallah bu sefer daha çok göze çarpacak verdiklerimkızlar öncelikle hepiniz süpersiniz.unutmayın hedeflerimizden sapmak yok.amacımız bu kiloları hemen vermek olsun.bayram yaklaşıyor,insanlar bizi zayıflamış olarak görecek ve şaşıracaklar.
hımm tamam canım ben hergün tartılıyorum zaten:)kızlar slm
bu arada salı gunu hafta ortası tartılması yapıcaz ok
salı gunu tartılıp soyleyın bakımm kalan 3 gunde tedbır alırız
merispekçim ben bir aralar her diyeti denemiştim isveç diyeti de dahil hiç bozmadan yaptım ve 4-5 kilo verdim ama abartmıyorum sonrasında yine diyet yapmama az yememe rağmen aynen geri aldımkızlar ben yarın isveç diyetine başlıyorum.biraz zor ama insanlar çok kilo vermişler.bende denemek istiyorum
tamam güzelimbu arada bu haftakı kocunuz merıspek gecen haftanın en cok kılo verenı oldugu ıcın kendısını koc olarak atadım hahahah
bu hafta en fazla kılo verene kocluk gecıcek ve merıspek j nazdan sona takımdan sorumludur ben yokken
sadece yenı takım alımlarında hepımızın onayı ıle yenı arakadas alıcaz aramızaa
ok mı fıstıklar
canımcım sen bilirsin o zamanjnazz canım yapmaya çalşmştım o zamn . ama alerji olnca bırakmak zorunda kaldım . ama alerji elmadan olmadğı için tekrar başladım o zamn tam yapamamştım bu sefer düzgünce yapıcam inşallah sonuç alırım .
canım şişiriyo tokluk hissi veriyo bir de bağırsakları çalıştırıyomuş...ama gerçekten sabah 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı kattım öğlene kadar hiç açlık hissetmedim... baya tok tuttu...bakalım biraz kullanayım belki işe yarar....
zaten daha çok balık yemediğim için aldım ben... omega 3 bakımından çok zenginmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?