akşam yemeğinde 1dlim kepekli ekmek. 2 tane tavuk. bikaçtane patates kızartması
3 tane salatalık turşusu
afıyet olsun bıcırıkkk guzel olmus accık yemısınn afelım
bende bı kase yesıl mercımek yedım aklinialirimsmile
kızlar flash flashh
bıldıgınız gıbı mustakbel enıstenız yurt dısında bı turlu gelememıstı ucak bıletını aldıı tam 52 gun var gelmesıne ay hesapladımm o gelen kadar -560 kalorı eksık almam lazımm
neyse aralık 15 e kadar gerı sayımım basladıı
iyi akşamlar kızlar
ben de 3 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumunu karıştırdım yedim...
kızlar flash flashh
bıldıgınız gıbı mustakbel enıstenız yurt dısında bı turlu gelememıstı ucak bıletını aldıı tam 52 gun var gelmesıne ay hesapladımm o gelen kadar -560 kalorı eksık almam lazımm
kızlar neden resim eklenmiyoo
ooo hadi bakalım canım Allah kavuştursunkızlar flash flashh
afiyet olsun gizemcimakşam yemeğinde 1dlim kepekli ekmek. 2 tane tavuk. bikaçtane patates kızartması
3 tane salatalık turşusu
afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsuniyi akşamlar kızlar
ben de 3 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumunu karıştırdım yedim...
bilmiyorum canımkızlar neden resim eklenmiyoo
gizem bizim topikte görmüyorum ne zamandır seni. şöyle topiklere bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın iyimisin. bizim ekip pazar gezmesinde heralde topik hareketsizdi bugün. ha bu arada umarım bu topiğe yazmama kimse kızmaz
gözün aydınn canımmmm, ee enişte glene kadar kaç kilo olmayı hedefliyosun ??
ve inşallah hedefinin de altına düşersinn:Saruboceq:
Hadi gözümüz aydın, sonunda eniştemiz gelecek, sevdüğünü incecik görecek :lepi:
ooo hadi bakalım canım Allah kavuştursun
bu durumda daha çok dikkat etmen gerek
afiyet olsun gizemcim
afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
bilmiyorum canım
neden kızalım ki canım yerimseniben
ay bizim arkadaşlar var burda makeup maibeyaz sizdemi burdasınız
kızlar flash flashh
gizem bizim topikte görmüyorum ne zamandır seni. şöyle topiklere bakayım dedim seni gördüm canım nasılsın iyimisin. bizim ekip pazar gezmesinde heralde topik hareketsizdi bugün. ha bu arada umarım bu topiğe yazmama kimse kızmaz
toplucana yazım evet cokkkk mutluyumm sonunda 15 aylık hasret bıtcek ay nasıl heycanlıyım nasıl boyle ılıklerıme kadar askı hıssedıyorum nasıl ozlemlıyımm ve nasıl motıveyımmm :asigim:
kızlar cok ozledım oyle boyle degıll hıc bu kadar ayrı kalmamıstıkk hıcc hemde ay herneysee hepınıze cok tesekkur edıyorumm 65 63 en kotu ıhtımal olacagım kılo sorla bırlkte 60 a ulasıcam 52 gun kaldı artık oyalanma kacamak su bu yokk askım ınce belıme sarılsın gelınce dımı amaaadelikafadulden
ayy ben az önce görmemişim bu mesajı.. hadi hayırlısı bakalım...allah kavuştursun canım benim...
hoşgeldin hugocuğummm...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?