eheheh bızde burdayızehehe hosgeldın tatlım nasılsın bakım
anammm askerden mi geliyo yoksa:asigim:
tesekkur ederım maıbeyazım off ınsallah ders bırakmadan doner duam bu yonde o zman daha cabukkavuscaz nese 52 gun sona aranızda yokum neden cunku ben mezun olcem ıncecık olcemm eheheh ona goreee haydın bakımm son 52
iyilik canım yarın diyetisyen randevum var ona gideceğim bakalım 1 aylık emeklerimin sonucu ne olacak çok heycanlıyım işte. yarın heralde listemde değişir zaten 8-9 kilo kaldı canım heralde 2 aya tamam olur bence şuan bile iyi öyle balık etli oldum
hadi canım inşallah bakalım... allah gönlüne göre versin.... heycan basmıştır seni şimdiden...
ben de neremle okuyosam yurtdışından gelecek yazmışın... askerlik nerden çıktı...:roflol:
:lepi:toplucana yazım evet cokkkk mutluyumm sonunda 15 aylık hasret bıtcek ay nasıl heycanlıyım nasıl boyle ılıklerıme kadar askı hıssedıyorum nasıl ozlemlıyımm ve nasıl motıveyımmm :asigim:
kızlar cok ozledım oyle boyle degıll hıc bu kadar ayrı kalmamıstıkk hıcc hemde ay herneysee hepınıze cok tesekkur edıyorumm 65 63 en kotu ıhtımal olacagım kılo sorla bırlkte 60 a ulasıcam 52 gun kaldı artık oyalanma kacamak su bu yokk askım ınce belıme sarılsın gelınce dımı amaaadelikafadulden
nereye gidiyorsun bakim sentesekkur ederım maıbeyazım off ınsallah ders bırakmadan doner duam bu yonde o zman daha cabukkavuscaz nese 52 gun sona aranızda yokum neden cunku ben mezun olcem ıncecık olcemm eheheh ona goreee haydın bakımm son 52
iyilik canım yarın diyetisyen randevum var ona gideceğim bakalım 1 aylık emeklerimin sonucu ne olacak çok heycanlıyım işte. yarın heralde listemde değişir zaten 8-9 kilo kaldı canım heralde 2 aya tamam olur bence şuan bile iyi öyle balık etli oldum
:lepi:
nereye gidiyorsun bakim sen
hani hep birlikte mezun olup kapatacaktık takımı unuttun mu canım kötükedihüso
bravo canım sana kac kıloydun ve kaca dustun anlatsana neler yaptınn spor olarak ne yaptın hadı anlatt bak tecrubeye cok ıhtıyacımız va
canım bende burdada pekçok arkadaşımızda olduğunu düşündüğüm çok sinsi bir durum vardı. hastalı demiyorum çünkü henüz tam olarak hastalık sayılmıyor. insülin direnci. yani yedikçe yiyesin geliyor. hamur işlerine tatlılara bol yağlı şeylere kızartmalara çok düşkün oluyosun. özellikle karbonhidrat ve tatlı üzerine kurulu bir hayatın oluyo sanki. yedikçe mutlu oluyosun. örneğin 1 pide yeyip ardından tatlı yediğinde 1 saat sonra canın tekrar bişeyler çekiyor. ve bende bu rahatsızlık vardı. böyle olunca diyet yapmak hemen hemen imkansız tek başına. diyetisyene gittim. ilk gittiğimde 83 kiloydum. yani çok kiloluydum. boyum 170 di. diyetisyen bu rahatsızlığı farketti ve bana dediki eğer zayıflamak istiyosan ve zayıf kalmak istiyosan şekeri ve tatlıyı hamur işini kızartmayı pirinci patatesi bırakacaksın dedi. kabul ettim çünkü artık canıma tak demişti çocukluğumdan beri kiloluydum sonra 1 günde tatlıyı bıraktım şekeride. sabah uyandım ve o gün asla ağzıma ne tatlı ne şeker nede light içecek ve yiyecek sürmedim. sakarin bile yasaktı çünkü. listemede tam uydum 1 ayda 10 kilo verdim. 2 ayda 15 kilo verdim. hala devam ediyorum. amacım 60 olmak. hiç zorlanmıyorum diyette değilim sanki mutlu mesut geçiyor günler asla tatlı şeker light ürünler sakarin yok. bunlar olmayınca tabiki iştah açık olmuyor insülin dengede oluyor. hamurişi pirinç patates kızartmadanda uzağım şimdilik ama ömür boyu şeker ve tatlı kullanmayı düşünmüyorum. şimdi doyuyorum örneğin eskiden meyve yedikten sonra acıkırdım sanki içim kıyılıyodu şimdi yok. spor konusundada iyiyim. 3 yıldır düzenli koşarım. şimdi gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyorum çünkü sporun fazlasıda iyi değil. böyle devam ediyorum yoluma. tavsiyem kendinizi dinleyin eğer insülin direnci varsa tatlıyı şekeri muhakkak kesin. yoksa güzel başlayan diyet gününüz çikolataya saldırarak veya tatlıya saldırarak bozulabilir ardından gelen pişmanlıkta sizi üzer. sorun süzde değil insülin direncindedir. az yesem deyip tutamıyosanız kendinizi tatlı yedikten sonra acıkıyosanız göbeğinizde yağ varsa insülin direnci kapınızı çalabilir. kısa zamanda kilo yapar. uzun zamanda sonu obezite ve şeker ve buna bağlı rahatsızlıklardır. diyet yaparken tatlı kriziniz geliysa dayanamayıp bozuyosanız bu sizin değil insülin direncinizin suçudur. size düşen eğer böyle bir rahatsızlık varsa asla ve asla 1 kaşık tatlı veya azda olsa şeker kullanmamanız gerekir. o an anlamazsınız ama bi süre sonra yine canınız şeker veya tatlı çeker
SLM HERKESEEEE GELMEYE ÇOK UTANDIMM BEN YAAA MENÜMÜ YAZMASAM MAKECİM KIZARMSINmafoldumbenmafoldumben
öyle tabi canım öyleyse çok az zaman var önümüzdeekaydirigubbakcemile2yok kız tam 52 olmaz sızı beklerım ama elınızı cabuk tutun ben rutuslara gecmıs olurum sızı beklerken cok hırslıyım bugun ona goree hadı sızde herkesın kılosu bırbırıne cok yakınn 3 asagı 5 yukarı aynı donemde mezun olcez hadı kızlar ha gayret ızleyın kapatanınızııı ıncelıyoruz erıyoruzzz :smiley-cool:
hugo cum aynı beni anlatıyorsun canımcanım bende burdada pekçok arkadaşımızda olduğunu düşündüğüm çok sinsi bir durum vardı. hastalı demiyorum çünkü henüz tam olarak hastalık sayılmıyor. insülin direnci. yani yedikçe yiyesin geliyor. hamur işlerine tatlılara bol yağlı şeylere kızartmalara çok düşkün oluyosun. özellikle karbonhidrat ve tatlı üzerine kurulu bir hayatın oluyo sanki. yedikçe mutlu oluyosun. örneğin 1 pide yeyip ardından tatlı yediğinde 1 saat sonra canın tekrar bişeyler çekiyor. ve bende bu rahatsızlık vardı. böyle olunca diyet yapmak hemen hemen imkansız tek başına. diyetisyene gittim. ilk gittiğimde 83 kiloydum. yani çok kiloluydum. boyum 170 di. diyetisyen bu rahatsızlığı farketti ve bana dediki eğer zayıflamak istiyosan ve zayıf kalmak istiyosan şekeri ve tatlıyı hamur işini kızartmayı pirinci patatesi bırakacaksın dedi. kabul ettim çünkü artık canıma tak demişti çocukluğumdan beri kiloluydum sonra 1 günde tatlıyı bıraktım şekeride. sabah uyandım ve o gün asla ağzıma ne tatlı ne şeker nede light içecek ve yiyecek sürmedim. sakarin bile yasaktı çünkü. listemede tam uydum 1 ayda 10 kilo verdim. 2 ayda 15 kilo verdim. hala devam ediyorum. amacım 60 olmak. hiç zorlanmıyorum diyette değilim sanki mutlu mesut geçiyor günler asla tatlı şeker light ürünler sakarin yok. bunlar olmayınca tabiki iştah açık olmuyor insülin dengede oluyor. hamurişi pirinç patates kızartmadanda uzağım şimdilik ama ömür boyu şeker ve tatlı kullanmayı düşünmüyorum. şimdi doyuyorum örneğin eskiden meyve yedikten sonra acıkırdım sanki içim kıyılıyodu şimdi yok. spor konusundada iyiyim. 3 yıldır düzenli koşarım. şimdi gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyorum çünkü sporun fazlasıda iyi değil. böyle devam ediyorum yoluma. tavsiyem kendinizi dinleyin eğer insülin direnci varsa tatlıyı şekeri muhakkak kesin. yoksa güzel başlayan diyet gününüz çikolataya saldırarak veya tatlıya saldırarak bozulabilir ardından gelen pişmanlıkta sizi üzer. sorun süzde değil insülin direncindedir. az yesem deyip tutamıyosanız kendinizi tatlı yedikten sonra acıkıyosanız göbeğinizde yağ varsa insülin direnci kapınızı çalabilir. kısa zamanda kilo yapar. uzun zamanda sonu obezite ve şeker ve buna bağlı rahatsızlıklardır. diyet yaparken tatlı kriziniz geliysa dayanamayıp bozuyosanız bu sizin değil insülin direncinizin suçudur. size düşen eğer böyle bir rahatsızlık varsa asla ve asla 1 kaşık tatlı veya azda olsa şeker kullanmamanız gerekir. o an anlamazsınız ama bi süre sonra yine canınız şeker veya tatlı çeker
SLM HERKESEEEE GELMEYE ÇOK UTANDIMM BEN YAAA MENÜMÜ YAZMASAM MAKECİM KIZARMSINmafoldumbenmafoldumben
aldıgın havaya suya kadar yaz utanmak yok yerken utanmadın yazarkenmı utancan tatlım yazkı aklın basına gelsın hadı bakımm ne ıctın ne yedın tek tekkk lokma lokmaaklava:
sen muthıssınn canımmm ya resmen kendımı okdumm ıste bu aynen yasadıgım bu o yuzden caydakı sekerı dahı kestım ama ben sakarın kullanıyorum 1 fıncana 1 tane tatlandırıcı bunun harıcınde sut ve urunlerını mutlaka tuketıryırum ekmegıde kestım ay evet aynenn bu yazdıklarınıı devam ettırıcem
kız sıkı sık gel bızım topıkee boyle tecrubelı bılınclı arkadaslara herkesın ve pek tabı bızımde cok ıhtıyacımız var hangı takımdasın sen tatlım
:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
EVET MENÜMM
SABAH 2 MİNİ KEK
ÖGLE HAMBURGER MENÜ (HAMBURGER PATATES KOLA :a015: ) AMA KIZMLA BERABER YEDİM:a015:
AKŞAM TOST YEDİM
SPOR 2 BUÇUK SAAT YÜRÜYÜŞ
BUGUN EVDE DEGİLDİMM
LÜTFEN BANA KIZMA
BENİ DÖVMEEE:tomato::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook:bbo:
60-69 topiğindeyim canım. orda bizim ekip bayağı bilinçlendik artık araştıra araştıra senelerdir zayıflamaya uğraştım dolayısıyla çok araştırdım. bayağı tecrübemde var. ben günde 5 dilim çavdar veya kepek veya tam buğday ekmeği tüketirim. günde 2 bardak süt içerim. öğlen 3 köfte kadar et akşamda 8 kaşık sebze yemeği yerim. günlük 4 yemek kaşığı yağ kukkanırım. et yemeklerime yağ eklemem. yağsız piririm. sebze yemeklerimide yağsız pişirip içine 1 yemek kaşığı yağ koyarım yerken. günde 3 porsiyon meyve yerim. 1 yemek kaşığı yağ eklenmiş salata yerim. sakarinde yasak zaten çünkü metabolizma sakarinle normal şekeri ayıramıyomuş metabolizma üzerinde şeker etkisi yapıyormuş bıraktırdı diyetisyen. eskidende çokez diyet yaptım kiloda verdim ama hemen diyet bitince şu insülin direnci yüzünden geri aldım çünkü eski yeme alışkanlıklarımı değiştiremiyordum iştahım hep açıktı ayrıca göbeğim hiç gitmiyodu zayıf yerler inceliyodu ama göbek hep kalıyodu. şimdiyse direk göbek gidiyo. 60-69 topiğinde hergün varım beklerim
hım gelım yarın sızın oraya ama orda farmasi var ben gelmem yıne ban lanırım sayesınde:roflol::roflol:
,:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
EVET MENÜMM
SABAH 2 MİNİ KEK
ÖGLE HAMBURGER MENÜ (HAMBURGER PATATES KOLA :a015: ) AMA KIZMLA BERABER YEDİM:a015:
AKŞAM TOST YEDİM
SPOR 2 BUÇUK SAAT YÜRÜYÜŞ
BUGUN EVDE DEGİLDİMM
LÜTFEN BANA KIZMA
BENİ DÖVMEEE:tomato::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook:bbo:
ilk işim o topiğe bakmak olacak canım aslında söylediklerinin hepsini biliyoruz ama senin gibi uygulamaya geçmek gerekiyor60-69 topiğindeyim canım. orda bizim ekip bayağı bilinçlendik artık araştıra araştıra senelerdir zayıflamaya uğraştım dolayısıyla çok araştırdım. bayağı tecrübemde var. ben günde 5 dilim çavdar veya kepek veya tam buğday ekmeği tüketirim. günde 2 bardak süt içerim. öğlen 3 köfte kadar et akşamda 8 kaşık sebze yemeği yerim. günlük 4 yemek kaşığı yağ kukkanırım. et yemeklerime yağ eklemem. yağsız piririm. sebze yemeklerimide yağsız pişirip içine 1 yemek kaşığı yağ koyarım yerken. günde 3 porsiyon meyve yerim. 1 yemek kaşığı yağ eklenmiş salata yerim. sakarinde yasak zaten çünkü metabolizma sakarinle normal şekeri ayıramıyomuş metabolizma üzerinde şeker etkisi yapıyormuş bıraktırdı diyetisyen. eskidende çokez diyet yaptım kiloda verdim ama hemen diyet bitince şu insülin direnci yüzünden geri aldım çünkü eski yeme alışkanlıklarımı değiştiremiyordum iştahım hep açıktı ayrıca göbeğim hiç gitmiyodu zayıf yerler inceliyodu ama göbek hep kalıyodu. şimdiyse direk göbek gidiyo. 60-69 topiğinde hergün varım beklerim
hatırladım şimdi farmasiyle tartışmıştınız değilmi. okumuştum mesajı. farmasi bizim gurupta bayağıda aktif yazan bi arkadaşımız. ama şu var ben topik açmayı düşünüyorum o zaman gelirsin canım
evet canım çok haklısın ama bana küsmeee lütfen cezlandır spor cazası ver cekeyim evet vicdan azabı cekiyorum bi daha ne kızım nede ben yemicesss lütfennn küsme ok cezalarını bekliyommmm koçummm lütfennnnnnnnnnn:a015::a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookben senı dovmıycem sen kendını zaten bunları yıyerek cezalandırmıssınn
aynısını teodase de dedım sanada dıyorum dısardaydım dıye bı bahane yok canım salata menu yeseydınn artık mc lerde veya burger da satılıyo slata menu hımm ayrıca bugun sureklı fasfod ve karbonhıdrat bombardımanı tutmussun kendınıı
tamam herseyı gecıyorumm mınıcık kızınıdamı dusunmedın yanmıs yagda kızarmıs kansorojen patateslerı bılmem ne bocegı ıle harmanlanmıs kolayı ve ıcınde ne etı oldugu belırsız hamburger etını yedırırken
hadı bakalım umarım bunlar sana yeterınce vıcdan azabı yasatır
cok kızdım sana oyle boyle degıl ınanılmaz kızdım hemde ve sana ceza 2 gun kusuryorum sana :dilcikar: bunu nasıl telafı edersın bılmem :dilcikar: boz:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?