evet canım çok haklısın ama bana küsmeee lütfen cezlandır spor cazası ver cekeyim evet vicdan azabı cekiyorum bi daha ne kızım nede ben yemicesss lütfennn küsme ok cezalarını bekliyommmm koçummm lütfennnnnnnnnnn:a015::a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben senle konusmuyorum sana cezayı bu haftanın kocu merıspek ve jnaz versın ben gusum sana:dilcikar:
canımcım bu haftanın koçu merispek ve cumbo idi diye hatırlıyorum ben en çok onlar kilo verdi çünkü
,
cidden çok olmuş tatlım ama spor yapman artı en azından yiyipte oturmamışsın
ilk işim o topiğe bakmak olacak canım aslında söylediklerinin hepsini biliyoruz ama senin gibi uygulamaya geçmek gerekiyor
jnaz ım ve merıspek ıkınızden bırınız ezgıılknur a gereklı cezayı en okkalısından verırımısınız ben kendısı ıle güüsssdüüümmm konusmuyomm
ben senle konusmuyorum sana cezayı bu haftanın kocu merıspek ve jnaz versın ben gusum sana:dilcikar:
ceza veririz de güzelimm ama sen küsme hatasının farkında oda olumunekankayizsmile
ceza veririz de güzelimm ama sen küsme hatasının farkında oda olumunekankayizsmile
acık burnu surtsunn buda baska taktık sstt sakın duymasın aramızda sırsengözlerimebaksanab
hımm tamam tatlımsadce merıspek canım koc cumbo nun bu hafta nobetlerı varmıs o yuzden tek koc var bu hafta sen onlıne sınn ver cezasını gusum ona ben
çok haklısın canım. bak sanki söylediklerini ilk defa duyuyor gibiyim bu şekilde kendimizi diyette gibide hissetmeyiz zaten bugün tam buğday unu aldırdım eşime ekmek yapmak için bundan sonrada herşeyi ondan yaparımzaten bi anda olmaz canım. insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay değil. yavaş yavaş olmalı zatenn bi anda olursa bianda biter. destekle moralle zamanla öğrene öğrene olacak bi bakmışsın kiloların gitmiş yerine yepyeni bir sen gelmiş. diyet değil zaten sağlıklı beslenme yine börek olacak hamur işi olacak ama beyaz undan değil esmer undan. yine kek yapacağız ama esmer undan olacak şeker yerine kuru meyve ve pekmez kullanacağız. dolmalar olacak ama pirinçli değil bulgurlu. yağı şişeden dökkmeyeceğiz kaşıkla ekleyeceğiz. dürüm yiyeceğiz yağsız etten yapılmış esmer unlu krep içinde. yani herşeyin sağlıklı iştah açmayanını yapacağız ve bunlar zamanla yavaş yavaş oturacak. damak tadımız değişecek hemde hiçbişeyden mahrum kalmadan sadece içeriği farklı olacak ne yediğimizi herzaman bileceğiz
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:evet canım çok farkındayım bi dahada yapmıcam ne ceza verseniz çekerim seve seve ama beni affetsin makecimmmmm size artık süper menü ve sporlarla gelcem ama make barışsınnn:çok üzgünüm::a015::a015:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:mymeka::mymeka:soz ver bıda yapmıcana barısırımm:mymeka:
hımm tamam canımsadce merıspek canım koc cumbo nun bu hafta nobetlerı varmıs o yuzden tek koc var bu hafta sen onlıne sınn ver cezasını gusum ona ben
kaydirigubbakcemile3acık burnu surtsunn buda baska taktık sstt sakın duymasın aramızda sırsengözlerimebaksanab
canımcım eğer evde yeşil çayının varsa şimdi demlede bir fincan içevet canım çok farkındayım bi dahada yapmıcam ne ceza verseniz çekerim seve seve ama beni affetsin makecimmmmm size artık süper menü ve sporlarla gelcem ama make barışsınnn:çok üzgünüm::a015::a015:
:içelim:
a.s.a.s. ben duymadım cezamı bekliyomm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:mymeka::mymeka:soz ver bıda yapmıcana barısırımm:mymeka:
hımm tamam tatlım
çok haklısın canım. bak sanki söylediklerini ilk defa duyuyor gibiyim bu şekilde kendimizi diyette gibide hissetmeyiz zaten bugün tam buğday unu aldırdım eşime ekmek yapmak için bundan sonrada herşeyi ondan yaparım
bu msj ı da hemen kopyalıyorum aslında her tadın bir alternatifi var
bende çayı kahveyi asla şekerli içemem ama tatlılara hamurişlerinede asla hayır diyemeyenlerdenim
zaten iştahın açılmazsa diyetini rahat yaparsın sorun olmaz. önemli olan iştahı kontrol altında tutabilmektir bunuda insülin direncini dengede tutarak başarabiliriz. yoksa zayıf kalmak için ömür boyu yeşillik yiyecek değiliz. sadece besinleri tanımak yeterli
hımm tamam canım
kaydirigubbakcemile3
canımcım eğer evde yeşil çayının varsa şimdi demlede bir fincan iç
yarında çok düzenli beslenmeni ve 7 den sonra hiçbirşey yememeni istiyorum yatmadan öncede sütünü içersin
spora gelince 100 mekik gün içine dağıtırsın her saat başı 10 mekik gibi
100 bisiklet çevirme
en az 45 dk yürüyüş
ve kesinlikle cumaya kadar kaçamak yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?