aferım sana bı daha yap 2 hafta konusmam bakk ona goreeSÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ YOK BİDAHA HAMBURGERRRRRRRRRRRRRRRR:çok üzgünüm:
hım dusınım bı barıstıkkmı:jeyyar:barıştık mıııııııııııııııı
?
ıyı geceler canım bende kacıcam uykum geldıı hayret erken geldı bugun gece uyanmam ınsallahh da delıksız uyurum delikafaduldeniyi geceler kızlarrr
iyi geceler kızlarrr
aferım sana bı daha yap 2 hafta konusmam bakk ona goree
hım dusınım bı barıstıkkmı:jeyyar:
tamam tamam barıstıkk gel hadıı obur koftem benımm :teselli:
ıyı geceler canım bende kacıcam uykum geldıı hayret erken geldı bugun gece uyanmam ınsallahh da delıksız uyurum delikafadulden
hımmmm tşkler canımmm benimmmmmm
oleyyyyyyyyyyyy barıştıkkkkk delikafaduldendelikafadulden
iyi geceler canımm allah rahatlık versin mışıl mışıl uyu inşşşşyerimsenibenyerimseniben
herseye tahammulum var ama dısardakı hamburger kızarma vs ye tahammulum yok cok tehlıklelı ve cagın hastalıgı obezıtenınn bas kaynagııı dıkkat et canım evde yap ye ona lafım olmaz ama dısardakı hamburger patates kızarmasıı off cok kotuu
bıde cola ıcmeyın ıcınde bocek var fanta ıcın onu ıccegınıze google yazın coco cola ıcıne bocek katıyo hatta bocek tarlaları da var bunu bı dusunun ok mcukk ıyı gecelr tekrar canım
herseye tahammulum var ama dısardakı hamburger kızarma vs ye tahammulum yok cok tehlıklelı ve cagın hastalıgı obezıtenınn bas kaynagııı dıkkat et canım evde yap ye ona lafım olmaz ama dısardakı hamburger patates kızarmasıı off cok kotuu
bıde cola ıcmeyın ıcınde bocek var fanta ıcın onu ıccegınıze google yazın coco cola ıcıne bocek katıyo hatta bocek tarlaları da var bunu bı dusunun ok mcukk ıyı gecelr tekrar canım
günaydın kızlar bugün diyetisyen kontrolum var. öğleden sonra. bakalım sonuçlarım ne çıkacak. ne kadar yağ ne kadar kas gitmiş. listemi değiştirecekti bakalım artık. yeni tavsiyelerini sonuçlarımı yazarım gelince. sağlıcakla kalın
canım yeşil cay emziriken zararlı diye duymuştum o yüzden yok
ok düzenli beslencemm
ok 7 den sonrada bişi olmucak
sütle aram yok içsemde 1 buçuk kaşık seker atıyom o daha kötü olur dimi
100 süper
100 bisiklet evde yokk başka bişi olsa
5 mil lesi yapırım
ok kaçamakta yokkk
tşkler canımmmmmmm
Merhaba kızzlaarr, cuma günü şehir dışına çıkmak zorunda kaldık, öğlen eve geldim, ev çocuklar derken size bakayımm dedimm, ne güzel herkes sıkı rejimdee, ben bir türlü kendimi toplayamıyorumm yaa, yemek düzeni yok , dışardan yiyince de düzensiz beslenmek zorunda kalıyorumm, haftosunu yemeği fazla abartmadımm amaa güzel de beslendimm sayılmazz, böyle oldukça da moralim bozuluyorr, plan yapmıyorum artık, yaptıkçaa planda olmayan şeyler çıkıyorr, geçmişi okuyayım dönücem aranızaa :hulya:
kızlar slm
bu arada salı gunu hafta ortası tartılması yapıcaz ok
salı gunu tartılıp soyleyın bakımm kalan 3 gunde tedbır alırız
kızlar flash flashh
bıldıgınız gıbı mustakbel enıstenız yurt dısında bı turlu gelememıstı ucak bıletını aldıı tam 52 gun var gelmesıne ay hesapladımm o gelen kadar -560 kalorı eksık almam lazımm
neyse aralık 15 e kadar gerı sayımım basladıı
canımcım bisiklet hareketini zaten bisikletsiz yapıyorum bende uzanıyorum sırt üstü karnımı iyice içeri çekiyorum ve bacaklar havada bisiklet çevirirmiş gibi hareket ettiriyorumcanım yeşil cay emziriken zararlı diye duymuştum o yüzden yok
ok düzenli beslencemm
ok 7 den sonrada bişi olmucak
sütle aram yok içsemde 1 buçuk kaşık seker atıyom o daha kötü olur dimi
100 süper
100 bisiklet evde yokk başka bişi olsa
5 mil lesi yapırım
ok kaçamakta yokkk
tşkler canımmmmmmm
hadi bakalım hugocum inşallah güzel haberler alırsın dünden beri dediklerini düşünüyorumgünaydın kızlar bugün diyetisyen kontrolum var. öğleden sonra. bakalım sonuçlarım ne çıkacak. ne kadar yağ ne kadar kas gitmiş. listemi değiştirecekti bakalım artık. yeni tavsiyelerini sonuçlarımı yazarım gelince. sağlıcakla kalın
günaydın tatlımm çok sevindim senin adınaherkese günaydınnn...
kızlarrrr çok mutluyummm... 400 gr daha verdim... 62,2 dedi sabah tartı bana:sm_cool:
canım 2 çocuk sonrası kilon harika. benim en büyük dezavantajım kilolu hamile kalmaktıbenim en büyük avantajım bu... ben ömrümde hiç hamburger, pizza, ketçap, mayonez, salam vb tadına bakmadım biliyo musun...hiç bilmem tadını...hiç merak da etmedim...
annem kırk yılda bi patates kızartırdı... hamile kalana kadar hep 45-49 arası gittim geldim... oğluma 49 ile hamile kaldım 65 ile doğuma girdim... 4 kilodan fazla çocuk eşiydi suyudu vs derken eve geldiğimde 55 kiloydum... 3 ay sonra yeniden hamile kaldım 57 kilo falandım sanırım... erken doğum olunca 7 kilo falan aldım doğumdan çıkınca yine 57 kiloydum.... sonra hastalandım 55 e düştüm... dr hormon hapları verdi işte nolduysa ondan sonra oldu.... deli gibi iştah açtı... durmadan şekerli şeyler istiyodu canım.... 6 ayda 10 kilo aldım... ilaçlarım bitti şimdi sizlerleyim işte...
afiyet olsun canım bende stepperda 150 ile başladım bugün iki katına çıkaracağım
sabahtan beri yaptıklarımı yazayım...
7:30 da kalktım
2 bardak ılık su içtim
1 elma yedim
stepperda 600 adım çalıştım..
600 adım 16 dakika sürüyor ve 85 kalori yaktırıyormuş...
üzerine de 2 bardak daha su içtim...
sonra çocuklarla uğraştım şimdi
1 yemek kaşığı keten tohumu ve 3 kaşık yoğurdu karıştırdım onu yiyorum...
canımcım bende stepper a başladımkızlar haftasonu evde yatılı misafir vardı,o yüzden pek giremedim.mutfağı yaptıracaktık,bugün mutfak dolaplarımız geldi ev tam curucna( dün akşam sohbet baya koyuymuş.okuyamadım hepsini ama akşam okuyup hepsine cevap vercem.hafta sonu kim ne yemiş,kim ne kadar spor yapmış bakacam.bugün isveç diyetine başladım.sabah sadec 1 fincan kahve içtim.birazdan 2 yumurta ile kıvırcık yiyeceğim.haşlanmış ıspanağı yiyemem o yüzden kıvırcık yaptım.
canım ben emzirirken içerdim yeşilçay... dr izin vermişti... hemde tarçınlı karanfilli...
günde iki fincan içiyordum...
bebeğin kaç aylık peki...
spor yapınca süt yorulurmuş laktoz geçermiş süte.. o yüzden çok fazla spor önermiyorlar emzirirken canım...ama bebeğin baya büyükse bi sorun olmaz diye düşünüyorum...
yok canım bıde askerlık varda o artık dugunden sona yapar bı ara sevdıcegım yurt dısında master yapıyo da sonunda hocasından ıznı kopardı hihoyyyt
:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
EVET MENÜMM
SABAH 2 MİNİ KEK
ÖGLE HAMBURGER MENÜ (HAMBURGER PATATES KOLA :a015: ) AMA KIZMLA BERABER YEDİM:a015:
AKŞAM TOST YEDİM
SPOR 2 BUÇUK SAAT YÜRÜYÜŞ
BUGUN EVDE DEGİLDİMM
LÜTFEN BANA KIZMA
BENİ DÖVMEEE:tomato::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?