Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ YOK BİDAHA HAMBURGERRRRRRRRRRRRRRRR:çok üzgünüm:
aferım sana bı daha yap 2 hafta konusmam bakk ona goree

barıştık mıııııııııııııııı
?
hım dusınım bı barıstıkkmı:jeyyar:

tamam tamam barıstıkk gel hadıı obur koftem benımm :teselli:

iyi geceler kızlarrr
ıyı geceler canım bende kacıcam uykum geldıı hayret erken geldı bugun gece uyanmam ınsallahh da delıksız uyurum delikafadulden

hımmmm tşkler canımmm benimmmmmm
oleyyyyyyyyyyyy barıştıkkkkk delikafaduldendelikafadulden
iyi geceler canımm allah rahatlık versin mışıl mışıl uyu inşşşşyerimsenibenyerimseniben

hımmmm tşkler canımmm benimmmmmm
oleyyyyyyyyyyyy barıştıkkkkk delikafaduldendelikafadulden
iyi geceler canımm allah rahatlık versin mışıl mışıl uyu inşşşşyerimsenibenyerimseniben

herseye tahammulum var ama dısardakı hamburger kızarma vs ye tahammulum yok cok tehlıklelı ve cagın hastalıgı obezıtenınn bas kaynagııı dıkkat et canım evde yap ye ona lafım olmaz ama dısardakı hamburger patates kızarmasıı off cok kotuu
bıde cola ıcmeyın ıcınde bocek var fanta ıcın onu ıccegınıze google yazın coco cola ıcıne bocek katıyo hatta bocek tarlaları da var bunu bı dusunun ok mcukk ıyı gecelr tekrar canım

saol canım benimmm bir daha dışardan yemicemmmm ASLA ama kolaya hayır diyemiyomm ya izletti eşim sagolsun içmemi pek istemezde bi ara ara vermiştim içmiyodum ne oldu bilmiyorum yeniden başladım su aralar pek degilde evde oluncada kaçamıyom yanına gidiyommmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar bugün diyetisyen kontrolum var. öğleden sonra. bakalım sonuçlarım ne çıkacak. ne kadar yağ ne kadar kas gitmiş. listemi değiştirecekti bakalım artık. yeni tavsiyelerini sonuçlarımı yazarım gelince. sağlıcakla kalın

herkese günaydınnn...
kızlarrrr çok mutluyummm... 400 gr daha verdim... 62,2 dedi sabah tartı bana:sm_cool:

benim en büyük avantajım bu... ben ömrümde hiç hamburger, pizza, ketçap, mayonez, salam vb tadına bakmadım biliyo musun...hiç bilmem tadını...hiç merak da etmedim...
annem kırk yılda bi patates kızartırdı... hamile kalana kadar hep 45-49 arası gittim geldim... oğluma 49 ile hamile kaldım 65 ile doğuma girdim... 4 kilodan fazla çocuk eşiydi suyudu vs derken eve geldiğimde 55 kiloydum... 3 ay sonra yeniden hamile kaldım 57 kilo falandım sanırım... erken doğum olunca 7 kilo falan aldım doğumdan çıkınca yine 57 kiloydum.... sonra hastalandım 55 e düştüm... dr hormon hapları verdi işte nolduysa ondan sonra oldu.... deli gibi iştah açtı... durmadan şekerli şeyler istiyodu canım.... 6 ayda 10 kilo aldım... ilaçlarım bitti şimdi sizlerleyim işte...

sabahtan beri yaptıklarımı yazayım...

7:30 da kalktım
2 bardak ılık su içtim
1 elma yedim
stepperda 600 adım çalıştım..
600 adım 16 dakika sürüyor ve 85 kalori yaktırıyormuş...
üzerine de 2 bardak daha su içtim...
sonra çocuklarla uğraştım şimdi
1 yemek kaşığı keten tohumu ve 3 kaşık yoğurdu karıştırdım onu yiyorum...

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah...
kız ben senden daha heyecanlıyım... :roflol:
bu arada sen de mi katıldın 1. takıma... :1hug:

kızlar haftasonu evde yatılı misafir vardı,o yüzden pek giremedim.mutfağı yaptıracaktık,bugün mutfak dolaplarımız geldi ev tam curucna( dün akşam sohbet baya koyuymuş.okuyamadım hepsini ama akşam okuyup hepsine cevap vercem.hafta sonu kim ne yemiş,kim ne kadar spor yapmış bakacam.bugün isveç diyetine başladım.sabah sadec 1 fincan kahve içtim.birazdan 2 yumurta ile kıvırcık yiyeceğim.haşlanmış ıspanağı yiyemem o yüzden kıvırcık yaptım.

canım ben emzirirken içerdim yeşilçay... dr izin vermişti... hemde tarçınlı karanfilli...
günde iki fincan içiyordum...
bebeğin kaç aylık peki...
spor yapınca süt yorulurmuş laktoz geçermiş süte.. o yüzden çok fazla spor önermiyorlar emzirirken canım...ama bebeğin baya büyükse bi sorun olmaz diye düşünüyorum...

canım sende biyerden başla.dışarda yemek yediğinde et falan yersin akşam birşey yemezsin.bozma moralini,plan yapcam öyle düzene oturtcam diye bekleme.amacımız zaten az yemek

canım sende artık benim gibi gün hesaplar oldun.bende ocak 17 kadar 70 olmam lazım.beni ilk gördügünde zayıflamış olarak görmesini ve şok olmasını istiyorum.52 gün çok fazla sen istediğin kilona çok rahatlıkla ulaşırsın

merhaba kızlarrr
bende sabah 8 de soğan suyumu içtim 10 gibi de k fleks yedim
az öncede beşi bir yerde çayımı
daha öğle yemeğimi yemedim oğlumdan fırsat bulup tam uyudu dedim uyandı o yüzden alıntılara cevap yazıp çıkacağım

canımcım bisiklet hareketini zaten bisikletsiz yapıyorum bende uzanıyorum sırt üstü karnımı iyice içeri çekiyorum ve bacaklar havada bisiklet çevirirmiş gibi hareket ettiriyorum
hadi bakalım hugocum inşallah güzel haberler alırsın dünden beri dediklerini düşünüyorum
herkese günaydınnn...
kızlarrrr çok mutluyummm... 400 gr daha verdim... 62,2 dedi sabah tartı bana:sm_cool:
günaydın tatlımm çok sevindim senin adına
canım 2 çocuk sonrası kilon harika. benim en büyük dezavantajım kilolu hamile kalmaktı
afiyet olsun canım bende stepperda 150 ile başladım bugün iki katına çıkaracağım
canımcım bende stepper a başladım

gunaydın kızlarr

dungeceden berı sol gozum kanlı ısıga bakamıyorum o kadar fena halde neden boyle oldu bılmıyrum ama canım acıyooo

sabah 1 tane nar yedım ekrana fazla bakamıyorum o yuzden gecmısı okuyamadım

mcukk

yok canım bıde askerlık varda o artık dugunden sona yapar bı ara sevdıcegım yurt dısında master yapıyo da sonunda hocasından ıznı kopardı hihoyyyt

canımben asker yolu bekliyorum,benden sana tavsiye;mutlaka evlenmeden önce askere gitsin.erkek arkadaşım şehir dışında okudu,uzun süre yolunu bekledim ama askerlik başka birşey,çok kötüymüş asker yolu beklemek.istediğin zaman konuşamıyorsun,konuşsanda süre kısıtlı.vs. vs.anlayacınız insanın pskolojisi çok bozuluyor.evlensem hiç dayanamazdım(

canım seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.ne kadar üzgün ve pişman olduğunu düşün,birdaha böyle yersen aynı şeyleri hissedeceğini düşün ve birdaha yeme.ilk sefer olduğu için ceza yok ama bir daha olmasın lütfenlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…