Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım.sana kolay gelsin işallah çok yağ yakmışsındır.bekliyoruz yeni tavsiyelerini

kesinlikle haklısın canım... bencede düğünden önce gitsin...
benim eşim evlendiğimizde öğrenciydi... aralıktada askere gidecek... aklıma geldikçe ruhum daralıyor... bizim için de zor olacak ama onun için daha da zor olacak iki bebeği arkada bırakıp gitmek...:2:

bu arada sizi de allah kavuştursun canım son ayrılığınız olsun inşallah...:1hug:

canımmmmmmmm.kıyamam ya.hemde sizde bebek var.onun halini düşünemiyorum.sen üzülme biz burdayız sana arkadaş oluruz,günlerini geçirmende yardım ederiz.

bu arada yediklerimi de yazayım
sabahkini yazmıştım...
arada 1 avuç fıstık 1 küçücük elma yedim
öğle 2 kaşık pirinç pilavı 5 kaşık kıymalı patlıcan 2 kaşık yoğurt yedim
şimdi form çayı içiyorum...
3,30 gibi 1 elma yiyeceğim akşam da yine keten tohumu yoğurt karıştırıp yiyeceğim
şimdiye kadar 2 buçuk litre kadar su içtim...

yok canım ya askerlıge daha cok var once master doktora su bu derken zaten 35 e merdıven dayıcak o yuzden askerlık bıraz gecıkecek ama en kotu ıhtımal zaten yıne bırlıkte oluruz muhendız oldugu ıcın gorev yerlerı genelde ucak vs depolarında oluyomus yada ben ole bılıyom bılmıyorum yanıı hem bende kartta kaccam ıycene askerlıgı beklerkenndelikafadulden

oyy kıyamam benımde enıstem evlendıkden sona gıtmıstı cocuk yoktu ama yıne zor olmustuu cok haklısın canım

afıyet bal seker olsun tatlım artık aralıkdansona yaylalar yaylalar soylerız dımıı
sırnaşık şey

Merhaba kızzlarr, bugün sıkı bir diyete başladımm, sabah 1 yumurta , 1 dilim ekmek, marol yedimm..
Öğlen salata yedimm...
akşama da tavuk haşlama yiyeceğimm, arada da 1 elma bir küçük mandalina yedimm, yatmadan da 1 çay bardağı süt hakkım varr, ayy düzene girince hayatımm diyetim de düzene girdi, bayrama kadar böyle devam eder umarımmm :sinifsinif:

merhaba kızlarr
oğlumla çarşıya çıktık alışveriş yaptık sonrada eşimin yanına uğradım tabii boş çıkarır mı hemen börek siparişi verdi. eve geldim börek yaptım gönderdim önceden 1 tane de olsa yerdim ama hiç yemedim zaten canımda hiç istemedi bugün pek kararlı gördüm kendimi:)
öğlen oğluma yaptığım yağsız tuzsuz tarhana çobasından yedim 1 kase
az öncede yarım tabak türlü ve 2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 bardak ayran içtim
ekmeğimi kendim yaptım kızlar ve bence tadı güzel oldu
bu saatten sonra bişey yemem çok acıkırsam da yoğurt yada meyve yerim
spora gelince twister de çalışacağım

maşallah tatlım güzel beslenmişsin
inşallah böylede devam edeceksin inanıyorum sana
afiyet olsun canım
benim eşimde askere gitmedi daha eğer kararını değiştirmezsede şubatta gidecek
en güzelini yapmışsın canım o kadar pişmanımki şimdi keşke evlenmeden önce gidip gelseydi diyorum

geçmiş olsun canımya babamında öyle olmuştu doktor yorgunluktan demişti inşallah geçmiştir

benimki de inşaat mühendisi... eğer tek tip olmaz da assubaylık çıkarsa beraber gitmeyi düşünüyoruz askere.. çıkmazsa zaten 5 ay yapacak gerçi onu da 8 aya çıkarmayı düşünüyolar...offf off şu yasas biz askerliği bitirmeden değişmez inşallah...:çok üzgünüm:

hadi canım inşallah hepimiz bayrama çıtır olarak gireceğiz...

ben de evde yapıyorum ekmeği... kepekli, çavdarlı falan çok güzel oluyor...

ben stepperda 600 adım daha çalıştım geldim...
eşim sabah bana baya inceldin göbeğin baya gitti dedi... :teytey: 1 haftada gözle görülür sonuç aldım...yatmadan da 300 adım atarım... günde 1500 atmaya çalışıcam bu hafta....

inşallah seninki de sağsalim yapar gelir canım...

kızlar merhaba
sbah 1 dlim kepekli ekmek biraz peynir 1 kase çorba içtim
öğle 2 dlim ekmek domates salatalık peynir 1 yumurta biraz roka yadim
1 elma yicem şimdide. beşibiyyerdemide içerim .
akşamada bakarız artıkk
geçmişide okudum kzlar oh bya muhabbet etmişsinz

ben ilk defa yaptım canım tadı da fena olmadı dediklerinide denerim bundan sonra
ama sen tuz koyuyor musun canım benim yaptığım tarifte yoktu sadece pekmez vardı tadlandıran ama eksikliği belli oluyor
ne güzel eşinde farketmiş benimki sen zayıfladıkça göbeğin daha çok belli oluyor diyor
birde ben kilo alınca orantılı alıyorum bütün vucuda
inşallah seninki de sağsalim yapar gelir canım...

inşallah canımya çok zor geçeceği şimdiden belli

afiyet olsun tatlım

kızlar 1. günüm bitti.sabah 1 fincan kahve
ögle 2 yumurta,kıvırcık ile yağsız salata yedim.
akşam biftek diyordu.dolapta tavuk göğsü vardı tost makinasında yağsız pişirdim onu yedim ama sanki yetmiyor daha fazlasını yapmam gerekiyormuş gibi geliyor.bide bugün hiç spor yapamadım ama evde iş vardı onları yaptım

canım tebrik ederim.başlamak, başarmanın yarısı demişler

merispekçim nerdeyse hiçbişey yememişsin canımya
sanırım 13 gün yapacaksın bu diyeti Allah kolaylık versin inşallah istediğin sonuca ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…