günaydın kızlar bugün diyetisyen kontrolum var. öğleden sonra. bakalım sonuçlarım ne çıkacak. ne kadar yağ ne kadar kas gitmiş. listemi değiştirecekti bakalım artık. yeni tavsiyelerini sonuçlarımı yazarım gelince. sağlıcakla kalın
canımben asker yolu bekliyorum,benden sana tavsiye;mutlaka evlenmeden önce askere gitsin.erkek arkadaşım şehir dışında okudu,uzun süre yolunu bekledim ama askerlik başka birşey,çok kötüymüş asker yolu beklemek.istediğin zaman konuşamıyorsun,konuşsanda süre kısıtlı.vs. vs.anlayacınız insanın pskolojisi çok bozuluyor.evlensem hiç dayanamazdım(
canımben asker yolu bekliyorum,benden sana tavsiye;mutlaka evlenmeden önce askere gitsin.erkek arkadaşım şehir dışında okudu,uzun süre yolunu bekledim ama askerlik başka birşey,çok kötüymüş asker yolu beklemek.istediğin zaman konuşamıyorsun,konuşsanda süre kısıtlı.vs. vs.anlayacınız insanın pskolojisi çok bozuluyor.evlensem hiç dayanamazdım(
kesinlikle haklısın canım... bencede düğünden önce gitsin...
benim eşim evlendiğimizde öğrenciydi... aralıktada askere gidecek... aklıma geldikçe ruhum daralıyor... bizim için de zor olacak ama onun için daha da zor olacak iki bebeği arkada bırakıp gitmek...:2:
bu arada sizi de allah kavuştursun canım son ayrılığınız olsun inşallah...:1hug:
canımmmmmmmm.kıyamam ya.hemde sizde bebek var.onun halini düşünemiyorum.sen üzülme biz burdayız sana arkadaş oluruz,günlerini geçirmende yardım ederiz.
yok canım ya askerlıge daha cok var once master doktora su bu derken zaten 35 e merdıven dayıcak o yuzden askerlık bıraz gecıkecek ama en kotu ıhtımal zaten yıne bırlıkte oluruz muhendız oldugu ıcın gorev yerlerı genelde ucak vs depolarında oluyomus yada ben ole bılıyom bılmıyorum yanıı hem bende kartta kaccam ıycene askerlıgı beklerkenndelikafaduldencanımben asker yolu bekliyorum,benden sana tavsiye;mutlaka evlenmeden önce askere gitsin.erkek arkadaşım şehir dışında okudu,uzun süre yolunu bekledim ama askerlik başka birşey,çok kötüymüş asker yolu beklemek.istediğin zaman konuşamıyorsun,konuşsanda süre kısıtlı.vs. vs.anlayacınız insanın pskolojisi çok bozuluyor.evlensem hiç dayanamazdım(
kesinlikle haklısın canım... bencede düğünden önce gitsin...
benim eşim evlendiğimizde öğrenciydi... aralıktada askere gidecek... aklıma geldikçe ruhum daralıyor... bizim için de zor olacak ama onun için daha da zor olacak iki bebeği arkada bırakıp gitmek...:2:
bu arada yediklerimi de yazayım
sabahkini yazmıştım...
arada 1 avuç fıstık 1 küçücük elma yedim
öğle 2 kaşık pirinç pilavı 5 kaşık kıymalı patlıcan 2 kaşık yoğurt yedim
şimdi form çayı içiyorum...
3,30 gibi 1 elma yiyeceğim akşam da yine keten tohumu yoğurt karıştırıp yiyeceğim
şimdiye kadar 2 buçuk litre kadar su içtim...
maşallah tatlım güzel beslenmişsinMerhaba kızzlarr, bugün sıkı bir diyete başladımm, sabah 1 yumurta , 1 dilim ekmek, marol yedimm..
Öğlen salata yedimm...
akşama da tavuk haşlama yiyeceğimm, arada da 1 elma bir küçük mandalina yedimm, yatmadan da 1 çay bardağı süt hakkım varr, ayy düzene girince hayatımm diyetim de düzene girdi, bayrama kadar böyle devam eder umarımmm :sinifsinif:
afiyet olsun canımbu arada yediklerimi de yazayım
sabahkini yazmıştım...
arada 1 avuç fıstık 1 küçücük elma yedim
öğle 2 kaşık pirinç pilavı 5 kaşık kıymalı patlıcan 2 kaşık yoğurt yedim
şimdi form çayı içiyorum...
3,30 gibi 1 elma yiyeceğim akşam da yine keten tohumu yoğurt karıştırıp yiyeceğim
şimdiye kadar 2 buçuk litre kadar su içtim...
benim eşimde askere gitmedi daha eğer kararını değiştirmezsede şubatta gidecekkesinlikle haklısın canım... bencede düğünden önce gitsin...
en güzelini yapmışsın canım o kadar pişmanımki şimdi keşke evlenmeden önce gidip gelseydi diyorumcanımben asker yolu bekliyorum,benden sana tavsiye;mutlaka evlenmeden önce askere gitsin.erkek arkadaşım şehir dışında okudu,uzun süre yolunu bekledim ama askerlik başka birşey,çok kötüymüş asker yolu beklemek.istediğin zaman konuşamıyorsun,konuşsanda süre kısıtlı.vs. vs.anlayacınız insanın pskolojisi çok bozuluyor.evlensem hiç dayanamazdım(
gunaydın kızlarr
dungeceden berı sol gozum kanlı ısıga bakamıyorum o kadar fena halde neden boyle oldu bılmıyrum ama canım acıyooo
sabah 1 tane nar yedım ekrana fazla bakamıyorum o yuzden gecmısı okuyamadım
mcukk
yok canım ya askerlıge daha cok var once master doktora su bu derken zaten 35 e merdıven dayıcak o yuzden askerlık bıraz gecıkecek ama en kotu ıhtımal zaten yıne bırlıkte oluruz muhendız oldugu ıcın gorev yerlerı genelde ucak vs depolarında oluyomus yada ben ole bılıyom bılmıyorum yanıı hem bende kartta kaccam ıycene askerlıgı beklerkenndelikafadulden
oyy kıyamam benımde enıstem evlendıkden sona gıtmıstı cocuk yoktu ama yıne zor olmustuu cok haklısın canım
afıyet bal seker olsun tatlım artık aralıkdansona yaylalar yaylalar soylerız dımıı
sırnaşık şey
Merhaba kızzlarr, bugün sıkı bir diyete başladımm, sabah 1 yumurta , 1 dilim ekmek, marol yedimm..
Öğlen salata yedimm...
akşama da tavuk haşlama yiyeceğimm, arada da 1 elma bir küçük mandalina yedimm, yatmadan da 1 çay bardağı süt hakkım varr, ayy düzene girince hayatımm diyetim de düzene girdi, bayrama kadar böyle devam eder umarımmm :sinifsinif:
merhaba kızlarr
oğlumla çarşıya çıktık alışveriş yaptık sonrada eşimin yanına uğradım tabii boş çıkarır mı hemen börek siparişi verdi. eve geldim börek yaptım gönderdim önceden 1 tane de olsa yerdim ama hiç yemedim zaten canımda hiç istemedi bugün pek kararlı gördüm kendimi:)
öğlen oğluma yaptığım yağsız tuzsuz tarhana çobasından yedim 1 kase
az öncede yarım tabak türlü ve 2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 bardak ayran içtim
ekmeğimi kendim yaptım kızlar ve bence tadı güzel oldu
bu saatten sonra bişey yemem çok acıkırsam da yoğurt yada meyve yerim
spora gelince twister de çalışacağım
maşallah tatlım güzel beslenmişsin
inşallah böylede devam edeceksin inanıyorum sana
afiyet olsun canım
benim eşimde askere gitmedi daha eğer kararını değiştirmezsede şubatta gidecek
en güzelini yapmışsın canım o kadar pişmanımki şimdi keşke evlenmeden önce gidip gelseydi diyorum
geçmiş olsun canımya babamında öyle olmuştu doktor yorgunluktan demişti inşallah geçmiştir
ben ilk defa yaptım canım tadı da fena olmadı dediklerinide denerim bundan sonraben de evde yapıyorum ekmeği... kepekli, çavdarlı falan çok güzel oluyor...
ben stepperda 600 adım daha çalıştım geldim...
eşim sabah bana baya inceldin göbeğin baya gitti dedi... :teytey: 1 haftada gözle görülür sonuç aldım...yatmadan da 300 adım atarım... günde 1500 atmaya çalışıcam bu hafta....
inşallah canımya çok zor geçeceği şimdiden belliinşallah seninki de sağsalim yapar gelir canım...
kızlar merhaba
sbah 1 dlim kepekli ekmek biraz peynir 1 kase çorba içtim
öğle 2 dlim ekmek domates salatalık peynir 1 yumurta biraz roka yadim
1 elma yicem şimdide. beşibiyyerdemide içerim .
akşamada bakarız artıkk
geçmişide okudum kzlar oh bya muhabbet etmişsinz
canım tebrik ederim.başlamak, başarmanın yarısı demişlerMerhaba kızzlarr, bugün sıkı bir diyete başladımm, sabah 1 yumurta , 1 dilim ekmek, marol yedimm..
Öğlen salata yedimm...
kızlar 1. günüm bitti.sabah 1 fincan kahve
ögle 2 yumurta,kıvırcık ile yağsız salata yedim.
akşam biftek diyordu.dolapta tavuk göğsü vardı tost makinasında yağsız pişirdim onu yedim ama sanki yetmiyor daha fazlasını yapmam gerekiyormuş gibi geliyor.bide bugün hiç spor yapamadım ama evde iş vardı onları yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?