canım ben emzirirken içerdim yeşilçay... dr izin vermişti... hemde tarçınlı karanfilli...
günde iki fincan içiyordum...
bebeğin kaç aylık peki...
spor yapınca süt yorulurmuş laktoz geçermiş süte.. o yüzden çok fazla spor önermiyorlar emzirirken canım...ama bebeğin baya büyükse bi sorun olmaz diye düşünüyorum...
canım seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.ne kadar üzgün ve pişman olduğunu düşün,birdaha böyle yersen aynı şeyleri hissedeceğini düşün ve birdaha yeme.ilk sefer olduğu için ceza yok ama bir daha olmasın lütfenlmaz:
gunaydın kızlarr
dungeceden berı sol gozum kanlı ısıga bakamıyorum o kadar fena halde neden boyle oldu bılmıyrum ama canım acıyooo
sabah 1 tane nar yedım ekrana fazla bakamıyorum o yuzden gecmısı okuyamadım
mcukk
merhaba ezgicim çok az ve düzensiz yemişsinslmm kıslarrr nasılsınız ben çok ama çok yorgunumm
bugunkü menümm
saat 11 gibisabah süzme yogurt peynir 1 haslama yumurta
5 buçukta küçük tabak makarna 5 kaşık yogurt bol salata
bol su
az sonra elmalı soda ve mandalın yicemm
sporlarr ( cezalıyımm ve yaptımmm kaydirigubbakcemile3)
5 mil lesilei
400 ip
400 mekik
400 disk
bu kadarherkese iyi geceler
zalimicim ben bildirim yapılmaması için bir gerekçe göremiyorum açıkçası bir günlük tatil çünküslm kızlar bi halinizi hatrınızı sorayım didim cuma günüyle ilgili ne düşünüyorsunuz
günaydın kızlar...
bu gün malesef 300 gr almışım...ohaoldumsmile
akşam oğlana cips al demiştim eşime o da büyük almış ben de dayanamadım yedim biraz...eyvahedigeldismile
ama bu gün çok çalışıp yarına vereceğim o gr ları...
bu arada bu gün kilo bildirimi yapacaktık ya 62.5 benim kilom...:kedi:
günaydın kızlarrr
nasılsınız bugün
benim çok uykum varrama uyumamam lazım
kahvaltıda 1 kase k fleks yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum
soğan suyunu da bıraktım kızlar hem beşi bir yerde hem o ağır gelmesin dedim birde 2 gündür akşam yemeği yemiyorum aç karnına da onu içmek istemedim
gece yatarken aç uyuyorum ama midem de bir o kadar rahat kızlar
hemde vicdanen kendimi daha iyi hissediyorum:)
amaa bu durum daha tartıya yansımadı malesef sabah kalktığımda 71.8 dim. başka zaman olsa zil takar oynardım ama şimdi az geliyor bana
neyse cumaya çok var dimi inşallah o zamana 71 olurum
bayrama en azından 69 ile girmek istiyorum
diyete başladığımda 76 kiloydum geçen bayramda 73 dolayısıyla bu kilo hızı çok yavaş
ama bunda metebolizmamım yavaş olmasının ve kullandığım ilaçların çok etkisi varmış doktorum öyle diyor
merhaba ezgicim çok az ve düzensiz yemişsin
ama sporlar harika
hele 400 mekik ben anca 50 tane çekebiliyorum
evde ip te var bende atlayayım en iyisi
zalimicim ben bildirim yapılmaması için bir gerekçe göremiyorum açıkçası bir günlük tatil çünkü
en azından perşembe günü bildirim yapılabilir
günaydın mai cim bizim evde cips çerez cenneti resmen eşim sağolsun ama dokunmuyorum artık şimdiye kadar yedimde ne oldu76 kilo tam 20 kilo fazlalığım
bundan sonrada kendimi tutacağım inşallah
62.5 ta çok iyi bir rakam bence
canım yaa kıyamam sanaa:)canım biz küçükken annem hiç yedirmedi bize öyle şeyler zararlı diye... ayda yılda bi yerdik kıtlıktan çıkmış gibi saldırırdık...kaydirigubbakcemile3 evlendikten sonra da yemedim fazla içimde özlem var o yüzden...kaydirigubbakcemile3 oğluma da yedirmiyorum aslında ama dün halası gelmiş onun çocuğunun elinde vardı benimki de istedi ama vermedi çocuk paylaşmayı hiç bilmiyor..ben de ağlamasına dayanamadım o yüzden almıştık...ben de yine dayanamadımcokacimcoook bi daha kimbilir ne zaman görücem...
bence yapılsın canımya 29 ekim diye yapılmasın diyorlar ama saçma geliyor bananasıl yani bu hafta bildirim yapılmayacak mı...
ben canla başla birinci olmak için çalışıyodum...
bi dahaki haftaya geçerler beni yaa...kaydirigubbakcemile3
sabah yine 3 kaşık yoğur 1 kaşık keten tohumu karıştırdım yedim...
10 tanede çubuk kraker yedim...
öğleye kurufasulye yiyeceğim...
şimdi yeşil çay içiyorum...
günaydın kızlarrr
nasılsınız bugün
benim çok uykum varrama uyumamam lazım
kahvaltıda 1 kase k fleks yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum
soğan suyunu da bıraktım kızlar hem beşi bir yerde hem o ağır gelmesin dedim birde 2 gündür akşam yemeği yemiyorum aç karnına da onu içmek istemedim
gece yatarken aç uyuyorum ama midem de bir o kadar rahat kızlar
hemde vicdanen kendimi daha iyi hissediyorum:)
amaa bu durum daha tartıya yansımadı malesef sabah kalktığımda 71.8 dim. başka zaman olsa zil takar oynardım ama şimdi az geliyor bana
neyse cumaya çok var dimi inşallah o zamana 71 olurum
bayrama en azından 69 ile girmek istiyorum
diyete başladığımda 76 kiloydum geçen bayramda 73 dolayısıyla bu kilo hızı çok yavaş
ama bunda metebolizmamım yavaş olmasının ve kullandığım ilaçların çok etkisi varmış doktorum öyle diyor
merhaba ezgicim çok az ve düzensiz yemişsin
ama sporlar harika
hele 400 mekik ben anca 50 tane çekebiliyorum
evde ip te var bende atlayayım en iyisi
zalimicim ben bildirim yapılmaması için bir gerekçe göremiyorum açıkçası bir günlük tatil çünkü
en azından perşembe günü bildirim yapılabilir
günaydın mai cim bizim evde cips çerez cenneti resmen eşim sağolsun ama dokunmuyorum artık şimdiye kadar yedimde ne oldu76 kilo tam 20 kilo fazlalığım
bundan sonrada kendimi tutacağım inşallah
62.5 ta çok iyi bir rakam bence
canım yaa kıyamam sanaa:)
bende en çok ünv. döneminde alışmıştım malum arkadaşlarla
ama evlendikten sonra sağolsun eşim hergün almaya başladı evde stok yapıyor her gece mutlaka yer cips çerez bende ilk zamanlar ona eşlik ediyordum niyeyse sonuçta 56 kilodan 65 e çıktım 8 ayda sonrasıda hamilelik zaten
ama nedense o kadar yiyen eşim değil kilo alan ben oldum o hala 60 kilo
bence yapılsın canımya 29 ekim diye yapılmasın diyorlar ama saçma geliyor bana
bende takımın fikrini make paylaşım alanına yazar diye bekliyorum
:içelim:
mrb canım evet cezalıyım diye az yedim ama düzensizde oldu ama artık ara ögünlerde koyacagım evet spor yapıyom çok kilo vermem incelmem lazım bayramsonu memlekete gitcez annem beni böyle görse tefe koyar ondan artık mutlaka spor yapcam ama mekik çok yapıcam tabi ip çok iyi canım heryeri çalıştırıyo atla bencede bende baya incelme oldu göbüşte kaydirigubbakcemile3 sende yap mutlaka faydasını görürsün tatlımmm tşkler yorumlerın içinalkisalkisalkis
alkisalkisalkisayy hadi yaa resmi kurummuyuz biz...:roflol::roflol:
alkisalkisalkis
canımcım hani dini bayram zamanlarında 2 haftalık bildirimi birden yapıyoruz
ondan kasıtla bir arkadaş buda bayram değil mi hem tatilde demiş o yüzden böyle bir karışıklık var ortada
alkisalkisalkis
canımcım hani dini bayram zamanlarında 2 haftalık bildirimi birden yapıyoruz
ondan kasıtla bir arkadaş buda bayram değil mi hem tatilde demiş o yüzden böyle bir karışıklık var ortada
rica ederim canımmŞeniz
hımm tamam canım zaten sen ne yapacağını çok iyi biliyorsun.
dediğin gibi spor şart ben 2-3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ama spor la desteklenmeyince işe yaramıyor
aslında evde herşey var spor için sadece değerlendirmem lazım
oğlum sağolsun bi uyusa bende başalyacağım bugünlük sporuma
şimde de pc açık ara ara bakabiliyorum
tşkler canım evet sart ben sadece spor yaparak ilee verdim ama sporsuz bende veremedim işte küçük bebişler olunca zor oluyo bendede iki tane var biri 4 yaşında biri 7 aylık fırsat buldukça hatta 7 aylık oglumun önunde atlıyom ip oyun sanıyo gülüyo yanıma gelmeye çalışıyosende fırsat buldukça yaparsın tatlım ne güzel spor aletler falanda varmış bende yok tatlım kendi çabamla yapıyorum eşimde inatçı almıyo ne güzel kendin veriyon hemde spor yapıyon daha ne diyosenağlama bende mekik ip disk(zorla aldırdım valla bunuda almıyodu deli koçişim) lesilei yapıyom çok şükür veriyorum 92 kiloydum çok şükür artık 77.3 oldum inşş ilk hedefim 65 sonrada 58 57 falan inşş hepimiz ideal kilomuza düşüriz kaydirigubbakcemile5:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?