Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımya geçer inşallah bir an önce ama yinede bi doktora görünsen iyi olur
bence bildirim yapalım
bende 71.8 dim

selam kızlar... ben de öğle yemeğimi yedim geldim...
kaç kaşıktı hatırlamıyorum yarım tabak kadar kuru fasulye ve 3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek yedim...
ben artık yemeklerimi tatlı kaşığı ile yiyorum... böylelikle daha çabuk doyuyorum tavsiye ederim...

Merhaba kızzlarr, ben de sabah 1 simit, azıcık peynir yedim, öplen 1 elma, akşam da yine tavuk haşlama yiyeceğim, bu hafta 73 lü rakamları görmeyi çok istiyorumm:sinifsinif:

Ben de tartıldım 74,1 çıktım, kilo bildirimi yapılmasa bari biz kendi içimizde yapalım, motivemiz düşmesin

tatlı kaşığı fikri çok güzel canım, ben de bunddan sonra tatlı kaşığı ve tatlı çatalı kullanacağımm vereliniortak

offff çok sinirliyim çokkk...
şu devletin eline allah düşürmesin kimseyi inşallah...
yaa kızıma ayakkabı yaptıracağız yok rapordu yok randevuydu bir sürü uğraştırıyolar...
sabahtan beri hastaneden randevu alacağım diye uğraşıyorum
bi de köpek gibi bağırmazlar mı sanki ben keyfimden istiyorum
napayım yani napayım anlamıyorum yaa....
sinirden ağlıyorum resmen...
ödedikleri 3 kuruş para yaa istemiyorum paramla alıcam diyorum yok yine de rapor çıkması lazımmış...

afiyet olsun canım
tatlı kaşığı iyi fikir bende deneyeyim
Merhaba kızzlarr, ben de sabah 1 simit, azıcık peynir yedim, öplen 1 elma, akşam da yine tavuk haşlama yiyeceğim, bu hafta 73 lü rakamları görmeyi çok istiyorumm:sinifsinif:
afiyet olsun teo cum bende 71 li rakamları gördüm bugün ama mutlu olmadım

ah canımya Allah kolaylık versin sana

maaşallah canım allah bagışlasın onların acısını göstermesin :Saruboceq: hımm isterler ilgi hemde nasıl bende iki tane arada heder oluyorum ona ilgi öbürüne ilgi ama dedigim gibi elime ip alim heyecandan ölüyo gül gül kaydirigubbakcemile3 bendede twister var da şükür o ip mekik lesilei yapıyom çok şükür inşşş bu azmimizle istedigimiz kiloya düşeriz ben hamile kalmadan önce 58 dim mumla arıyom o günleri:çok üzgünüm: inşş hepimiz bu azimimizle düşcez o günlere olumunekankayizsmileyerimseniben

amin canım rabbim hep güldürsün yüzlerini
valla senin işin daha zor ben bi taneyle başedemiyorum.
mekik dediğin nasıl bişey canım?
ahh ahh sorma bende o kadar istiyorum ki eski kiloma dönmeyi en azından 65 olsam o bile yeter şimdilik
inşallah hep birlikte vereceğiz canım eminim ben :içelim:

nerdesiniz kızlar yaa
bugün sağolsun oğlum kendi kendine oynadı bende sürekli neti açık tuttum ama kimsecikler yoktu malesef
şimdi kalkıp yemek yapacağım tabii ben yemeyeceğim
çünkü ikindiden sonra 1 avuç leblebi, 5-6 tane yaban mersini
1 dilim buğday ekmeği ve çok azda pekmez tahin karışımı yedim
2 fincan beşi bir yerde içtim
bu akşam başkada bişey yemeyeceğim
spor olarakta 250 adım attım
50 mekik
10 çömelme hareketi dün tv de izledim ilk hafta 10 adet sonraki hafta 20 , 3. haftada 30 a çıkarın diyordu)
100 de ip atladım
birazdan 250 adım daha atacağım

sabah kahvaltı edemedim .
okuldan sonra arkadaşla işlerim vardı eve gidemedim o yüzdenn
biraz çubuk kraker. 5 tane kepekli büskvi ve 1 tane light ice tea
eve gelince yarım elma
bol salata
akşam 2-3 tane balık salata yedim yarım dlim çavdar ekmeği
bu arada çok hastayım kzlar fena grip olmuşum . kilomdada değişiklik yoktu . hala 68 im

SAATLERİMİZ NE YAZIKKİ HİÇ DENK GELMİYOR, AKŞAM YEMEĞİ FASLI YENİ BİTTİ BİZDE, İKİ ÇOCUK KENDİMİ DOYURAYIM DERKEN BU SAAT OLDU, 1 TAVUK BUT, SALATA YEDİM AKŞAM YEMEĞİNDE, SPOR YAPAMADIMM kafamçokkarıştı

İKİ TANEYLE BAŞETMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR CANIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENİMKİLERİN ARASINDA 2 YAŞ VAR ,BÜYÜĞÜ BEŞ YAŞINDA AMA YİNE DE KÜÇÜĞÜ GİBİ BAKIM İSTİYORR, TEK FARKI TUVALET ALIŞKANLIĞINI KAZANMIŞ OLMASI, TATİLLERDE SPOR RAHAT YAPIYORUM AMA HEM İŞ HEM EV ÇOCUK AKŞAMA ANCAA AYAKLARIMI UZATABİLİYORUMM -tatlicadiarzu-

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM, BİTKİ ÇAYLARI ÇOK İYİ GELDİ BANA TAVSİYE EDERİMM, CEMİLE SULTAN ÇAYI DENİLİYOR ÖZELLİKLE ONU ÇOK İÇİYORUM, İLAÇ KULLANMADAN AYAĞA KALDIRIYOR BENİ yerimseniben

Son düzenleme:
selam arkadaşlar dün giremedim çok yoğundum , bugün de ancak işte , biraz okuyabildim geçmişi, herekes iyi gidiyor diyette ,
sabah 1 dilim atm buğday ekmei, 1kk peynir
öğle 1 kase mercimek çorbası, salata
ara 1 nescafe, ara 1 elma
akşam 2 yemek kaşığı tavuk sote 2 yemek kaşığı patlıcan, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
1 parça da çikolta yedim minicik ama
öffffffff sıkıldım bu diyetten öfffffffffffff

Çookk zor işlerr çookk, hastane lafı bile beni geriyoor, bir ara hayatım hastanede geçti, neyse anlatmayayyımm çok yaram var , Allah yardımcın olsun...
afiyet olsun canım
tatlı kaşığı iyi fikir bende deneyeyim

afiyet olsun teo cum bende 71 li rakamları gördüm bugün ama mutlu olmadım
neden sevinmedin canım bilmiyorumkismile

a.s canımm, bazen bende sıkılıyorum hatta o dönemlerde kaçamaklarım da çok oluyor ama sonra sizi hatırlayıp kendimi toparlamaya başlıyorum, artık birbirimize destekleyerek vericezz bu kiloları :Saruboceq:

benim de iki tane aralarında 10 ay var... biri 15 biri 25 aylık...
küçük 7 aylık doğdu... doğumdan sonra beyne oksijen gitmemiş beyin kanaması geçirmiş... beyin şu an felçli... 15 aylık ama oturmayı yeni öğrendi... gözleri de görmüyor... 3 kat fazla ilgi istiyor.. büyük de bebek daha o ayrı ilgi istiyor...
zor oluyo ama allah sabrını veriyo çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…