- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canımya geçer inşallah bir an önce ama yinede bi doktora görünsen iyi olurgunaydın canlarım gozum hala cok kotu o yuzden gecmıse soyle bı goz attım tek tek okuyamadım 29 ekım dıye bıldıırm yapılmaması bencede sacma ama sımdı evınden degılde ıs yerınden baglanan arkadaslar var ya o yuzden dusunulmus olabılır ee tabı bız fıkrımızı yazalım tabıkı cogunluga uyarız ama zannımca bız devam ıstıyoruz olemı ok paylasıma yazarım tatlım
mcukk
bende 71.8 dimbıldırım alanına cuma gunu bıldırım yapılması ıle ılgılı takım gorusumuzu yazdım bencede tatıl dıye bıldırım olmaması sacma olmus
1 takımın dıkkatıne
bugun ara olcum gunu herkes bı tartılıp kılosunu yazsınn olurmu canlarımm mcuklarım benımm
ben olculdum 73.7 cıktı
bıldırım alanına cuma gunu bıldırım yapılması ıle ılgılı takım gorusumuzu yazdım bencede tatıl dıye bıldırım olmaması sacma olmus
1 takımın dıkkatıne
bugun ara olcum gunu herkes bı tartılıp kılosunu yazsınn olurmu canlarımm mcuklarım benımm
ben olculdum 73.7 cıktı
selam kızlar... ben de öğle yemeğimi yedim geldim...
kaç kaşıktı hatırlamıyorum yarım tabak kadar kuru fasulye ve 3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek yedim...
ben artık yemeklerimi tatlı kaşığı ile yiyorum... böylelikle daha çabuk doyuyorum tavsiye ederim...
afiyet olsun canımselam kızlar... ben de öğle yemeğimi yedim geldim...
kaç kaşıktı hatırlamıyorum yarım tabak kadar kuru fasulye ve 3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek yedim...
ben artık yemeklerimi tatlı kaşığı ile yiyorum... böylelikle daha çabuk doyuyorum tavsiye ederim...
afiyet olsun teo cum bende 71 li rakamları gördüm bugün ama mutlu olmadımMerhaba kızzlarr, ben de sabah 1 simit, azıcık peynir yedim, öplen 1 elma, akşam da yine tavuk haşlama yiyeceğim, bu hafta 73 lü rakamları görmeyi çok istiyorumm:sinifsinif:
offff çok sinirliyim çokkk...
şu devletin eline allah düşürmesin kimseyi inşallah...
yaa kızıma ayakkabı yaptıracağız yok rapordu yok randevuydu bir sürü uğraştırıyolar...
sabahtan beri hastaneden randevu alacağım diye uğraşıyorum
bi de köpek gibi bağırmazlar mı sanki ben keyfimden istiyorum
napayım yani napayım anlamıyorum yaa....
sinirden ağlıyorum resmen...
ödedikleri 3 kuruş para yaa istemiyorum paramla alıcam diyorum yok yine de rapor çıkması lazımmış...
maşallah canımya çok güzel kilo vermişsin
benim oğlumda 7 aylık ama ben spor yapmaya başlayınca istemiyor malesef sürekli onunla ilgilenmemi oynamamı istiyor ama bu bahane değil tabiki dediğin gibi bende onun önünde yapayım ki oyun olduğuna alışsın
leslie yi bende ramazanda yaptım ve cidden çok işe yaradı canım bu ara pc değişti o yüzden buna yükleyemiyorum diye yapamıyorum
ama evde stepper ve twister var
2 çocukla yapıyor sun örnek alayım seni:)
benim eşimde tam tersi yeter ki ben kilo vereyim hiç düşünmez alır ama ben aldırmıyorum evde yer yok diye:)
benimde ilk hedefim 65 hamile kaldığım kilo sonrasıda 55 inşallah
eski kilom kendimi bu halde öyle kötü hissediyorum ki
55 kilo iken bile kendimi çok kilolu hissederdim şimdi keşke yine o kiloda olsam diyorum
maaşallah canım allah bagışlasın onların acısını göstermesin :Saruboceq: hımm isterler ilgi hemde nasıl bende iki tane arada heder oluyorum ona ilgi öbürüne ilgi ama dedigim gibi elime ip alim heyecandan ölüyo gül gül kaydirigubbakcemile3 bendede twister var da şükür o ip mekik lesilei yapıyom çok şükür inşşş bu azmimizle istedigimiz kiloya düşeriz ben hamile kalmadan önce 58 dim mumla arıyom o günleri:çok üzgünüm: inşş hepimiz bu azimimizle düşcez o günlere olumunekankayizsmileyerimseniben
SAATLERİMİZ NE YAZIKKİ HİÇ DENK GELMİYOR, AKŞAM YEMEĞİ FASLI YENİ BİTTİ BİZDE, İKİ ÇOCUK KENDİMİ DOYURAYIM DERKEN BU SAAT OLDU, 1 TAVUK BUT, SALATA YEDİM AKŞAM YEMEĞİNDE, SPOR YAPAMADIMM kafamçokkarıştınerdesiniz kızlar yaa
bugün sağolsun oğlum kendi kendine oynadı bende sürekli neti açık tuttum ama kimsecikler yoktu malesef
şimdi kalkıp yemek yapacağım tabii ben yemeyeceğim
çünkü ikindiden sonra 1 avuç leblebi, 5-6 tane yaban mersini
1 dilim buğday ekmeği ve çok azda pekmez tahin karışımı yedim
2 fincan beşi bir yerde içtim
bu akşam başkada bişey yemeyeceğim
spor olarakta 250 adım attım
50 mekik
10 çömelme hareketidün tv de izledim ilk hafta 10 adet sonraki hafta 20 , 3. haftada 30 a çıkarın diyordu)
100 de ip atladım
birazdan 250 adım daha atacağım
İKİ TANEYLE BAŞETMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR CANIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENİMKİLERİN ARASINDA 2 YAŞ VAR ,BÜYÜĞÜ BEŞ YAŞINDA AMA YİNE DE KÜÇÜĞÜ GİBİ BAKIM İSTİYORR, TEK FARKI TUVALET ALIŞKANLIĞINI KAZANMIŞ OLMASI, TATİLLERDE SPOR RAHAT YAPIYORUM AMA HEM İŞ HEM EV ÇOCUK AKŞAMA ANCAA AYAKLARIMI UZATABİLİYORUMM -tatlicadiarzu-maaşallah canım allah bagışlasın onların acısını göstermesin :Saruboceq: hımm isterler ilgi hemde nasıl bende iki tane arada heder oluyorum ona ilgi öbürüne ilgi ama dedigim gibi elime ip alim heyecandan ölüyo gül gül kaydirigubbakcemile3 bendede twister var da şükür o ip mekik lesilei yapıyom çok şükür inşşş bu azmimizle istedigimiz kiloya düşeriz ben hamile kalmadan önce 58 dim mumla arıyom o günleri:çok üzgünüm: inşş hepimiz bu azimimizle düşcez o günlere olumunekankayizsmileyerimseniben
sabah kahvaltı edemedim .
okuldan sonra arkadaşla işlerim vardı eve gidemedim o yüzdenn
biraz çubuk kraker. 5 tane kepekli büskvi ve 1 tane light ice tea
eve gelince yarım elma
bol salata
akşam 2-3 tane balık salata yedim yarım dlim çavdar ekmeği
bu arada çok hastayım kzlar fena grip olmuşum . kilomdada değişiklik yoktu . hala 68 im
Çookk zor işlerr çookk, hastane lafı bile beni geriyoor, bir ara hayatım hastanede geçti, neyse anlatmayayyımm çok yaram var , Allah yardımcın olsun...offff çok sinirliyim çokkk...
şu devletin eline allah düşürmesin kimseyi inşallah...
yaa kızıma ayakkabı yaptıracağız yok rapordu yok randevuydu bir sürü uğraştırıyolar...
sabahtan beri hastaneden randevu alacağım diye uğraşıyorum
bi de köpek gibi bağırmazlar mı sanki ben keyfimden istiyorum
napayım yani napayım anlamıyorum yaa....
sinirden ağlıyorum resmen...
ödedikleri 3 kuruş para yaa istemiyorum paramla alıcam diyorum yok yine de rapor çıkması lazımmış...
neden sevinmedin canım bilmiyorumkismileafiyet olsun canım
tatlı kaşığı iyi fikir bende deneyeyim
afiyet olsun teo cum bende 71 li rakamları gördüm bugün ama mutlu olmadım
selam arkadaşlar dün giremedim çok yoğundum , bugün de ancak işte , biraz okuyabildim geçmişi, herekes iyi gidiyor diyette ,
sabah 1 dilim atm buğday ekmei, 1kk peynir
öğle 1 kase mercimek çorbası, salata
ara 1 nescafe, ara 1 elma
akşam 2 yemek kaşığı tavuk sote 2 yemek kaşığı patlıcan, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
1 parça da çikolta yedim minicik ama
öffffffff sıkıldım bu diyetten öfffffffffffff
İKİ TANEYLE BAŞETMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR CANIM, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENİMKİLERİN ARASINDA 2 YAŞ VAR ,BÜYÜĞÜ BEŞ YAŞINDA AMA YİNE DE KÜÇÜĞÜ GİBİ BAKIM İSTİYORR, TEK FARKI TUVALET ALIŞKANLIĞINI KAZANMIŞ OLMASI, TATİLLERDE SPOR RAHAT YAPIYORUM AMA HEM İŞ HEM EV ÇOCUK AKŞAMA ANCAA AYAKLARIMI UZATABİLİYORUMM -tatlicadiarzu-
GEÇMİŞ OLSUN CANIMM, BİTKİ ÇAYLARI ÇOK İYİ GELDİ BANA TAVSİYE EDERİMM, CEMİLE SULTAN ÇAYI DENİLİYOR ÖZELLİKLE ONU ÇOK İÇİYORUM, İLAÇ KULLANMADAN AYAĞA KALDIRIYOR BENİ yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?