Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende hep kahvaltıda yiyorum canım sabahları canım bişey istemiyor diye
keşek bende 2 kilo verebilsem ama malesef metebolizmam çok yavaş 1 kilo bile zor veriyorum
ama bu hafta hem düzenli egzersizlerimi yapacağım hemde diyetimi aksaksız yapacağım
o yüzden 1,5 kilo hedefledim keşke daha fazla gitse benden mutlusu olmazdı heralde
ama elma diyetide zor değil mi canımya bildiğim kadarıyla 5 gün yapılıyordu

off kızlarım hedefe kıtlenmıs yıne evet aksılıkler oldu bugunku bıldırım de bırıncılıgı kacırdık ama muhım olan derce degıl 1 gram dahı olsa yaglarımızdan kurtulmak ve sızlerle bız bu ısı en guzel sekılde yapıcazz

hım o zman ben takımıma mujde verımm aksam bı tel aldım ıs basvurusunda bulundugum fırmalardan gerı donus oldu ve yarın gorusmeye gıdıcem heycanlımıyım hayır degılm sadce o ıs benımmıs gıbı hıssedıyorum calsımaya baslamak ıyı yada kotu benımıcın cok ıyı olucak artık cok dalgın ve unutkan olmaya basladım hımıyı haberler verırımınsallah sızee

olsun canım üzülme kaptan haftaya biz birinci olcaz ben haftaya çok kilo vercem çünküm bütün abur cuburlar yok oldu ve full spor olcak bu hafta inşş 1.5 2 kilo vercem azimliyim
çok sevindim senin adına iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisŞeniz

zaten bu hafta verdıklerınızde onumuzdekı haftaya eklenecegı ıcın bırıncı olmamak ısten bıle degıl

bana gelınce fınas uzmanı olarak davet ettıler ama ay ne bılım eskıden pek bı heycanlı olurdum hele ılk bank sınavına gırecegım gunn uyuyamamıstımm eskıde kaldı tabe ama bu kez hec yok sankı ıs benımmıs gıbı hıssedıyomm bakalım hayırlısı ılk maasımla cıkolata alcem len sızeeeaklinialirimsmile

:a015:
inşşş olur kaptan hayırlısıyla çikolatamı mımmmm evde olsaydı bak canım çekti şindikkkÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::a015:zemuszemus

:a015:

inşşş olur kaptan hayırlısıyla çikolatamı mımmmm evde olsaydı bak canım çekti şindikkkÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::a015:zemuszemus

hemen oltaya gell hemen bakk bu hatfta 1 bucuk kılo vercen ona gore kuru uzum yee tatlı ıstıyosa canıncokacimcoook

hemen oltaya gell hemen bakk bu hatfta 1 bucuk kılo vercen ona gore kuru uzum yee tatlı ıstıyosa canıncokacimcoook

ben gelirmiyim oltaya seni getirdim evde yok çikilata goflet yemicem vercem inşşş 1.5 gram ok kuru üzüm leblebi bunlar var benim için cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??

ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??

evet canım kaptanım

bak pesın soylım her hafta 1 kılo verılcek cezalara ve takım ruhuna hazırmısınn malum potıs sıkıstırmak zorr kuzumm saka bı yana hosgeldın bakalım aramıza haftada 1 kılo verıyozz

Son düzenleme:

çok hazırım hem de turkbayragi
hoşbulduk cümleten
ayyy ne güzel ya,haftada 1 kilo süpersiniz walla
ben geçmiş sayfaları biraz okuyim biraz

bu arada herkese günaydın

günaydın canımcım hg
kızlar dün gelemedim annem yoğun bakımdaydı akciyerde kan pıhtılaşması varmış onla uğraştık şükür açıldı servise alacaqlar bugün
kötü biir gündü ama sonu ii bitti çok şükür
kızlar kilomda hala bi değişiklik yok bu haftaki grubda ben de varım
73 hala ama incelme var =)))

canım elma diyeti gibi diyetlerin ne kadar yanlış olduğunu biliyosun. yapacakmısın gerçekten

günaydın kızlar sabah uyanınca 1 bardak su içtim. ardından 5 yemek kaşığı kellogs sade mısır gevreğine 1 armut doğradım ve 1 su bardağı yarım yağlı süt ekledim onu yedim. haftada 2 gün böyle yapıyorum metabol,zmam hep aynı diyete alışmış o yüzden değiştirdi listemi. birde bende 3 saat kuralı var. sabah kahvaltısından öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra 3 saat boyunca su hariç herhangi bişey içmek veya yemek yasak canlarım. sadece su var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…