olsun canım üzülme kaptan haftaya biz birinci olcaz ben haftaya çok kilo vercem çünküm bütün abur cuburlar yok oldu ve full spor olcak bu hafta inşş 1.5 2 kilo vercem azimliyim
çok sevindim senin adına iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisŞeniz
off kızlarım hedefe kıtlenmıs yıne evet aksılıkler oldu bugunku bıldırım de bırıncılıgı kacırdık ama muhım olan derce degıl 1 gram dahı olsa yaglarımızdan kurtulmak ve sızlerle bız bu ısı en guzel sekılde yapıcazz
hım o zman ben takımıma mujde verımm aksam bı tel aldım ıs basvurusunda bulundugum fırmalardan gerı donus oldu ve yarın gorusmeye gıdıcem heycanlımıyım hayır degılm sadce o ıs benımmıs gıbı hıssedıyorum calsımaya baslamak ıyı yada kotu benımıcın cok ıyı olucak artık cok dalgın ve unutkan olmaya basladım hımıyı haberler verırımınsallah sızee
zaten bu hafta verdıklerınızde onumuzdekı haftaya eklenecegı ıcın bırıncı olmamak ısten bıle degıl
bana gelınce fınas uzmanı olarak davet ettıler ama ay ne bılım eskıden pek bı heycanlı olurdum hele ılk bank sınavına gırecegım gunn uyuyamamıstımm eskıde kaldı tabe ama bu kez hec yok sankı ıs benımmıs gıbı hıssedıyomm bakalım hayırlısı ılk maasımla cıkolata alcem len sızeeeaklinialirimsmile
ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??
çok hazırım hem de turkbayragi
hoşbulduk cümleten
ayyy ne güzel ya,haftada 1 kilo süpersiniz walla
ben geçmiş sayfaları biraz okuyim biraz
bu arada herkese günaydın
canım elma diyeti gibi diyetlerin ne kadar yanlış olduğunu biliyosun. yapacakmısın gerçekten
makeup ( 73.6/ 72.6
teodase ( 73.5 /72.5
jnaz ( 71.5 / 70.0
giz3mmm( 68.0/67
cumbo ( 61.4 /60.4
merıspek( 82.7 / 81
ezgıılknur( 77.4/ 76
mai beyaz( 61.9 / 61
hugocuk baslangıc kılonuzu eklermısınız kılza
gızemm baslangıc kılonu eklermısın
sabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((
Tebrik ederim canımm, su içtikçe alışıyor insan inan bana, bak kilolarımızda yakın, arkandayım ona göre :jeyyar:
ilk 3 e girmek bile çok güsel makecimm, iş görüşmen inşallah iyi geçer ,off kızlarım hedefe kıtlenmıs yıne evet aksılıkler oldu bugunku bıldırım de bırıncılıgı kacırdık ama muhım olan derce degıl 1 gram dahı olsa yaglarımızdan kurtulmak ve sızlerle bız bu ısı en guzel sekılde yapıcazz
hım o zman ben takımıma mujde verımm aksam bı tel aldım ıs basvurusunda bulundugum fırmalardan gerı donus oldu ve yarın gorusmeye gıdıcem heycanlımıyım hayır degılm sadce o ıs benımmıs gıbı hıssedıyorum calsımaya baslamak ıyı yada kotu benımıcın cok ıyı olucak artık cok dalgın ve unutkan olmaya basladım hımıyı haberler verırımınsallah sızee
hadi inş<lalh veririsin , benim umudum kendimden yana yok , 700-800 versem yine iyi diye düşünüyorummolsun canım üzülme kaptan haftaya biz birinci olcaz ben haftaya çok kilo vercem çünküm bütün abur cuburlar yok oldu ve full spor olcak bu hafta inşş 1.5 2 kilo vercem azimliyim
çok sevindim senin adına iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisŞeniz
çok geçmiş olsun canım , pulmoner emboli galiba tanısı , çok büyük geçmiş olsun hayati tehlikesi vardır çünkü tedavisi de risklidir , atlatmışsınız çok şükürgünaydın canımcım hg
kızlar dün gelemedim annem yoğun bakımdaydı akciyerde kan pıhtılaşması varmış onla uğraştık şükür açıldı servise alacaqlar bugün
kötü biir gündü ama sonu ii bitti çok şükür
kızlar kilomda hala bi değişiklik yok bu haftaki grubda ben de varım
73 hala ama incelme var =)))
harikasınnn yaaaaa süper liste vereliniortaköğlen küçük kutu yağı süzülmüş ton balığı yiyeceğim. öğlen yemeğimi 12 de yiyorum saat 15 te ara öğün zamanı oluyo. önce maden suyu içiyorum ardından koca bir bardak demleme bol limonlu yeşilçay ardından 1 meyve, 10 badem 10 antep fıstığı. akşam saat 18 de yiyorum yemeği. 8 kaşık pazı yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 1 dilimde ekmek. saat 21 de 1 meyve yerim. saat 22 de ise yarım yağlı sütten yapılmış sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. bgün bu kadar yiyeceklerim
günaydın canımcım hg
kızlar dün gelemedim annem yoğun bakımdaydı akciyerde kan pıhtılaşması varmış onla uğraştık şükür açıldı servise alacaqlar bugün
kötü biir gündü ama sonu ii bitti çok şükür
kızlar kilomda hala bi değişiklik yok bu haftaki grubda ben de varım
73 hala ama incelme var =)))
ilk 3 e girmek bile çok güsel makecimm, iş görüşmen inşallah iyi geçer ,
hadi inş<lalh veririsin , benim umudum kendimden yana yok , 700-800 versem yine iyi diye düşünüyorumm
çok geçmiş olsun canım , pulmoner emboli galiba tanısı , çok büyük geçmiş olsun hayati tehlikesi vardır çünkü tedavisi de risklidir , atlatmışsınız çok şükür
harikasınnn yaaaaa süper liste vereliniortak
afiyet olsun canım, daha sabah kahvaltısı yapmadım yeşil çayımı iççtim 1 dilim gözleme yiyeceğim sanırım =))))
bu günde gün var korkuyorum bozmaktan:kedi:
ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??
hemen bı avuc baska yeme cok kalorılıı bak kızarım sona sana
sabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?