Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğlen küçük kutu yağı süzülmüş ton balığı yiyeceğim. öğlen yemeğimi 12 de yiyorum saat 15 te ara öğün zamanı oluyo. önce maden suyu içiyorum ardından koca bir bardak demleme bol limonlu yeşilçay ardından 1 meyve, 10 badem 10 antep fıstığı. akşam saat 18 de yiyorum yemeği. 8 kaşık pazı yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 1 dilimde ekmek. saat 21 de 1 meyve yerim. saat 22 de ise yarım yağlı sütten yapılmış sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. bgün bu kadar yiyeceklerim

afiyet olsun canım, daha sabah kahvaltısı yapmadım yeşil çayımı iççtim 1 dilim gözleme yiyeceğim sanırım =))))
bu günde gün var korkuyorum bozmaktan:kedi:

hadi bakalım kaydettim mesajı veremezsen cezalardan ceza beğen..sempatiksalakcinni

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.... opuyorumnanaktan

nasıl kaptan. iki hafta toplam mı yazılacak.. neden ki...:uhm:fisfisfis

ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??

hoşgeldin canım aramıza...olumunekankayizsmile

çok hazırım hem de turkbayragi
hoşbulduk cümleten
ayyy ne güzel ya,haftada 1 kilo süpersiniz walla
ben geçmiş sayfaları biraz okuyim biraz

bu arada herkese günaydın

günaydın canım.... haftada 1 kilo hedefimiz.. inşallah el birliğiyle vereceğiz...

canım elma diyeti gibi diyetlerin ne kadar yanlış olduğunu biliyosun. yapacakmısın gerçekten

canım biliyosun daha önce bi kaç kez denedim bozdum... tekrar denemek istiyorum.... bayrama az kaldı fazla veremicem böyle giderse...zaten yoğurttan günlük kalsiyumu, keten tohumundan omega 3 ü alıcam... elmadan da karbonhidratı dengelirim... bi tek protein kalıyor... iki günde bir de yumurta yersem 1 hafta gerekli vitaminleri almış olacağım diye düşündüm...du bakalım belki ikinci gün bozarım yine...

bu arada sabah 7,:30 da kalktım
2 bardak sıcak su içtim...
ardından stepperda 800 adım çalıştım... 1000 di hedefim ama yoruldum...
sonra 2 bardak daha ılık su içtim...
çocuklarla uğraştım eşimi işe gönderdim şimdi kahvaltı yapacağım inşallah...

kadeş takımım naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

Haftaya bu kiloda olmam için sanırım 500 kaloriyi geçmemem lazıımm, neyse ben kendime dikkat edeyim de kaç gr gitse kardır...
Sabah 1 simit, azıcık kaşar peyniri yedim, farkettim sabahları güzel doyunca öğlen ve akşam yemeklerini hafif şeylerle geçiştirebiliyorumm, vücudumu gerçekten tanımaya başladımm, ayrıca 2 hafta boyunca fazla kilo veremeyeceğiimm bunu da farkındayımm, moralimi bozmadan en az kaçamakla yola devam :lepi:

sabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((

ilk 3 e girmek bile çok güsel makecimm, iş görüşmen inşallah iyi geçer , hadi inş<lalh veririsin , benim umudum kendimden yana yok , 700-800 versem yine iyi diye düşünüyorumm
çok geçmiş olsun canım , pulmoner emboli galiba tanısı , çok büyük geçmiş olsun hayati tehlikesi vardır çünkü tedavisi de risklidir , atlatmışsınız çok şükür
harikasınnn yaaaaa süper liste vereliniortak

akşam misafirlerim vardı , sadece 3tane mercimek köftesi yedim :)
sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates

slm tünaydın
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
ne güzel önemli olan incelme canım zamanla tartıda inecektir emin ol .....:)kaydirigubbakcemile5

saol canım inşş vercez hepimiz yokk canım hep umutlu ol senin menülerde güzel verirsin 700 800 bile süper canımm inşş vercezzz hepberaberkaydirigubbakcemile5Şeniz

afiyet olsun canım, daha sabah kahvaltısı yapmadım yeşil çayımı iççtim 1 dilim gözleme yiyeceğim sanırım =))))
bu günde gün var korkuyorum bozmaktan:kedi:

hımm gözleme yaglı olmassa iyi olur canımmm güne gelince çokkkk dikkat et yeme demiyorum ama az az ye bence hafif atlat bide geldikten sonra az spor yaparsan yememiş gibi olursun tatlım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5mirmirmirmir:içelim:

ayyy çok mersi
bizim popişler ne kadarcık ki,sığarız heral:)))
sanırım kilo ve hedef belirtmem gerekiyor,ama tartım bozuk malesef,yarın bir
pil alip takim bari:))make-up sen kaptansın sanırım dimi??

hoşgeldin canım aramıza kolay gelsin gitsin kilolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm yediklerimi yazmadan gitmişim kaydirigubbakcemile3
sabah azar azar peynir krem peynir çikolata 2 zeytin az da ekmek
şimide ögle yemegi niyetine 1 paket altın başak 1 bardak limonata yiyom
300 disk çevirdim yedikten sonra 300 de ip atlamayı dşünüyorum kaydirigubbakcemile3guclubacismile

Son düzenleme:
sabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((

canım sen gözlemeyi seviyosan eğer kepek undan veya tam buğday unundan yap hamurunu. incecik aç peynirli maydonozlu veya ıspanaklı falan yap içini. pişirirkende 1 yemek kaşığı yağda pişir. beyaz unla kepek un veya tam buğday unu arasında kalori açıısından pek fark yoktur ancak beyaz undan yapılan hamur işleri insülini çıkarıp iştahı açar nasılki 1 ekmeği suya atınca hemen dağılıyorsa midemizdede öyle hemen dağılıyor hızla kana karışıyor insülini çıkarıp iştahı açıyor. oysaki kepek veya tam buğdaydan yapılan hamur işleri iştahı açmaz kan şekeri dengede olur ve daha uzun süre tok tutup daha doyurucudur. tat olayına gelincede inan ben 2 yışdır beyaz unu bıraktım keklerimi böreklerimi açmalarımı poğaçalarımı hep kepek undan yapıyorum ve inan şimdi bana artık bunlar çok daha lezzetli geliyor. bikere daha doyurucu tok tutuyor sağlıklı. tavsiye ederim

kızlar diyete uygun yaprak sarmaları lahana sarmaları yapabiliriz. yeterki içine ne koyduğumuz bilelim. ne koyduğumuzu bildikten sonra kilo almayız. ömür boyu dolma yemeyecek hamur işi yemeyecek kek yemeyecek halimiz yok değilmi. dolmaları bulgurlu veya kabuklu pirinç bulabiliyosanız ondan yapın içini ve 1 kaşık yağ ekleyin. piştikten sonra yerken 1 kaşık daha ilave edebilirsiniz. maydonozu baharatı neli seviyosanız olur. üstelik lahana yaprak falan çok sağlıklıdır ayrıca. yağını az koyun ve bulgur veya kabuklu pirinç kullanın. normal pirinç iştah açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…