Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlı olayına gelince. bu konu çok hassas ve dikkat isteyen bir konu. öncelikle eğerki sağlıklı ve kilo almdan manken gibi olmak ve öyle kalmak istiyorsak kızlar bir kere şekeri tamamen keseceğiz. asla kullanmayacağız. light içecekler sakarin yapay tatlandırıcılar bile yasak. ancak bir kolaylık var o da pekmez. balda var ama malesef artık doğal bal kalmadı. o yüzden pekmez en güzeli. muhallebi veya sütlü tatlılar yaparken kızlar şeker yerine pekmez kullanın. baştan tadını yadırgayabilirsiniz ama inanın bir süre sonra tatlı isteyince böyle tatlılar isteyeceksiniz. çünkü şeker ve tatlı yediğiniz zaman her zaman risk altındasınız. ömür boyu diyet yapacakta değilsiniz. veya diyet yap zayıfla ardından tatlıya dön kilo al yine ver böyle sürer gider. en güzeli kendi tatlılarımızı keklerimizi kendimiz yapmamız. pekmezli kuru meyveli kepekli kekler, pekmezli muhallebiler, hatta pekmezli etimek tatlısı yapılıp üzerine muhallebisi yapılıp yenebilir. ben şekeri tamamen bıraktım ve diyetin bitmesini iple çekiyorum çünkü kendime pekmezli kuru meyveli kepekli kekler, pekmezli etimek tatlısı , muhallebi yapacağım. kepekli sebzeli kekler gözlemeler yapacağım ve artık böyle besleneceğim kiloylada uğraşmak istemiyorum artık

slm kızlar ıs gorusmesınden geldımm

sonucmuu hım sanırım ıs benım ama carsamba gunu yada cuma gunu bılgı verıcekler ay bugun ceyrek sımıtle duruyom hala eve geldım yorgunum ve dınlemek ıstıyorum aksam okurum yazdıklarınızı

merhaba kızlarr sabahtan beri netimde sorun vardı eşim sağolsun geldi yaptıda bende açtım şimdide oğlum durmuyor uyutup öyle geleyim

slm ben geldim 300 diskten sonra 400 ip atlayıp geldimm
inşşş 400 mekik ve 5 mil lesilei de yaptım mı bitiyo bugunlük inşş yaparımm

Son düzenleme:
merhaba kızlarr sabahtan beri netimde sorun vardı eşim sağolsun geldi yaptıda bende açtım şimdide oğlum durmuyor uyutup öyle geleyim

oyyy yer onu teyzesi öp yerime canımmm ben bugun ugrayabilirmiyim hiç bilmiyom valla koçişten fırsat bulursam gelirim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Şeniz
canımm çok güzel bilgiler veriyosun tşklerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

iyi akşamlar kızlarr
uyuttum oğlumuda rahatça girdim
sabah dayanamadım yine çıktım tartıya 300 gr daha gitmiş öyle sevindim ki anlatamam o gazla 3 milde leslie yaptım :)
kahvaltıda 1 kase k fleks in içine kuru kayısı ve yaban mersini doğradım yedim
arada 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 tabak kurufasulye
ikindide
1 ad. k-bar
1 armut
1 fincan yeşil çay
1 fincanda beşi bir yerde içtim

su şisesi dolup dolup boşalıyor zaten
kendimi çok iyi hissediyorum akşam yemeği hakkında yorum yapmıyorum acıkırsam ya yoğurt yerim yada k fleks

hugocum senden aldığım ilhamla perşemeb alışverişe gitmiştik hemen tam buğday unu aldım bundan sonra canım hamur işi isterse ondan yaparım diye. geçenlerde kek tarifi vermiştinya onuda yapacaktım ama erteledim ne zamanki 68 olurum o zaman kendimi ödüllendirmek için yaparım dedim

make cim inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur
ama hiçbişey yememişsin olmaz ki böyle
slm ben geldim 300 diskten sonra 400 ip atlayıp geldimm
inşşş 400 mekik ve 5 mil lesilei de yaptım mı bitiyo bugunlük inşş yaparımm
ooo maşallah ezgicim
afiyet olsun canım
bende geçenlerde okudum 3 saat bişey yememen gerektiğini ama bana çok geldi daha doğrusu bitki çayları falanda yasakmış sanırım

menün harikaymış canım bende sütsüz türk kahvesi içsem mi acaba
birde maden suyu için çok faydalı diyorlar bi ben içemiyorum sanırım

sabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((
iyi bari gizemcim ben artık dokunmuyorum hiç hamur işlerine
öyle vermeye başladım çok şükür
akşam misafirlerim vardı , sadece 3tane mercimek köftesi yedim :)
sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates
afiyet olsun cumbocum
çikolata ve altın başak olmamış tatlım daha çok acıktırır seni
inşallah tatlımm

selamlar herkese
takıma kabul edilecek miyim acaba?
hoşgeldin megilara cım
sıkıştık bile bak kaydirigubbakcemile5
çok hazırım hem de turkbayragi
hoşbulduk cümleten
ayyy ne güzel ya,haftada 1 kilo süpersiniz walla
ben geçmiş sayfaları biraz okuyim biraz

bu arada herkese günaydın
sen tam sıkı yönetim zamanımıza geldin canım
artık hedeflerimize ulaşma zamanımız geldi

canımyaa çok geçmiş olsun inşallah daha da iyi olur annen

oyyy yer onu teyzesi öp yerime canımmm ben bugun ugrayabilirmiyim hiç bilmiyom valla koçişten fırsat bulursam gelirim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
öpmez miyim teyzesi zevkle:)
ama sende ezgi ve keremi öp benim için
bak kerem için bi tarif vereyim bugün severek yedi oğlum
bir parça kıymayı yeşil mercimek le ocağa koydum pişmeye yakın içine patates ve tel şehriye ekledim. ölçüler göz kararı
piştikten sonra blendırdan geçirdim içine biraz zeytinyağı koydum afiyetle yedi oğlum
kahvaltıda da 1 tane kuru kayısı biraz yaban mersini birazda kan üzümünü suyla pişirdim. piştikten sonra içine 1 kaşık kadar irmik ve evde köy ekmeği vardı ondan ekledim biraz daha pişirdim blendırdan geçirdim ve yedirdim
inşallahh gelirsin canımcım bende akşamları eşimden zor alıyorum pc yi

akşam yemeği yedim kızlar. 8 kaşık yumurtalı pazı yemeği, 4 kaşık pilav, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata. şimdi 3 saat bişey yemek içmek yasak artık 3 saat sonra yerim

oooyy belım agrıyo bugun benım az once acık kızarmıs ekmek ve 4 5 zeytın yedım acıkcası bugun ıs gorusmesıne gıderken gıyecek bısey bulamadıkca cok sınırlendımkendıme o kadar kıyafetım var o kadar sık canta ayakkabılarım var bu kılo sorunu yuzunden gıyemedım ustelık gıydıklerımın bellı kapanmıyooo koca potısım var amaaaa amaaaa amaaaa onceden bacagımdan yukarıya cıkmazdı sımdı potıse kadar cıkıyokızlar 5 6 kılo sonra kesın rahat gıyerım hepsınıı

emin ol hiç anlamıyorsun make zaman öyle geçiyorki 10 ayımı bitirdim burada şaka maka

tşkler canımm ohhh miss misss :) öptüm gitti canım :) çok tşklr canım tarifler çok güzel denicem degişiklik olur benim ogluşumada saol teyzesi :) evet geldim bi bakayım diye ama heran kaçabilirim :))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlarr
make cim aynı sorun bende de var canım gardrob öyle dolu ki ama ben hiçbirine giremiyorum
akşamda eşimin arkadaşı uğradı çaya ne giyeceğimi şaşırdım
ezgicim bende giremem diyordum ama eşim yedek laptop getirmiş ikimiz ayrı köşelerdeyiz:)
ama anca açabildim neti oğlum uyumuyor şimdide beşiğine koydum kendi kendine uyumasını bekliyorum
birazdan kalkıp stepper da çalışacağım toplamda 400 yaptım 250 daha yapmak istiyorum
bugün yaptığım egzersizlere gelince
3 mil leslie
150 ip
30 mekik
10 çömelme
400 stepper

kızlarr paylaşım alanına püsküüt msj bırakmış aylık bireysel sıralama ile ilgili
kendimden utandım valla
ağustosun 13 ünden beri burdayım ve topu topu 3,300 vermişim
42. sıradayım

Son düzenleme:
kızlarr paylaşım alanına püsküüt msj bırakmış aylık bireysel sıralama ile ilgili
kendimden utandım valla
ağustosun 13 ünden beri burdayım ve topu topu 3,300 vermişim
42. sıradayım

olsun canım bozma moralini inşallah bu ay çıkarsın üst sıralara...

herkese günaydın kızlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
mirmirmirmirmirmirmirmiracayip uykum var ama spor yapmam lazım....
gideyim biraz stpperda çalışayım... sonra çocuklar uyanmazsa uyuyayım biraz daha...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…