merhaba kızlarr sabahtan beri netimde sorun vardı eşim sağolsun geldi yaptıda bende açtım şimdide oğlum durmuyor uyutup öyle geleyim
tatlı olayına gelince. bu konu çok hassas ve dikkat isteyen bir konu. öncelikle eğerki sağlıklı ve kilo almdan manken gibi olmak ve öyle kalmak istiyorsak kızlar bir kere şekeri tamamen keseceğiz. asla kullanmayacağız. light içecekler sakarin yapay tatlandırıcılar bile yasak. ancak bir kolaylık var o da pekmez. balda var ama malesef artık doğal bal kalmadı. o yüzden pekmez en güzeli. muhallebi veya sütlü tatlılar yaparken kızlar şeker yerine pekmez kullanın. baştan tadını yadırgayabilirsiniz ama inanın bir süre sonra tatlı isteyince böyle tatlılar isteyeceksiniz. çünkü şeker ve tatlı yediğiniz zaman her zaman risk altındasınız. ömür boyu diyet yapacakta değilsiniz. veya diyet yap zayıfla ardından tatlıya dön kilo al yine ver böyle sürer gider. en güzeli kendi tatlılarımızı keklerimizi kendimiz yapmamız. pekmezli kuru meyveli kepekli kekler, pekmezli muhallebiler, hatta pekmezli etimek tatlısı yapılıp üzerine muhallebisi yapılıp yenebilir. ben şekeri tamamen bıraktım ve diyetin bitmesini iple çekiyorum çünkü kendime pekmezli kuru meyveli kepekli kekler, pekmezli etimek tatlısı , muhallebi yapacağım. kepekli sebzeli kekler gözlemeler yapacağım ve artık böyle besleneceğim kiloylada uğraşmak istemiyorum artık
hugocum senden aldığım ilhamla perşemeb alışverişe gitmiştik hemen tam buğday unu aldım bundan sonra canım hamur işi isterse ondan yaparım diye. geçenlerde kek tarifi vermiştinya onuda yapacaktım ama erteledim ne zamanki 68 olurum o zaman kendimi ödüllendirmek için yaparım dedimcanım sen gözlemeyi seviyosan eğer kepek undan veya tam buğday unundan yap hamurunu. incecik aç peynirli maydonozlu veya ıspanaklı falan yap içini. pişirirkende 1 yemek kaşığı yağda pişir. beyaz unla kepek un veya tam buğday unu arasında kalori açıısından pek fark yoktur ancak beyaz undan yapılan hamur işleri insülini çıkarıp iştahı açar nasılki 1 ekmeği suya atınca hemen dağılıyorsa midemizdede öyle hemen dağılıyor hızla kana karışıyor insülini çıkarıp iştahı açıyor. oysaki kepek veya tam buğdaydan yapılan hamur işleri iştahı açmaz kan şekeri dengede olur ve daha uzun süre tok tutup daha doyurucudur. tat olayına gelincede inan ben 2 yışdır beyaz unu bıraktım keklerimi böreklerimi açmalarımı poğaçalarımı hep kepek undan yapıyorum ve inan şimdi bana artık bunlar çok daha lezzetli geliyor. bikere daha doyurucu tok tutuyor sağlıklı. tavsiye ederim
kızlar diyete uygun yaprak sarmaları lahana sarmaları yapabiliriz. yeterki içine ne koyduğumuz bilelim. ne koyduğumuzu bildikten sonra kilo almayız. ömür boyu dolma yemeyecek hamur işi yemeyecek kek yemeyecek halimiz yok değilmi. dolmaları bulgurlu veya kabuklu pirinç bulabiliyosanız ondan yapın içini ve 1 kaşık yağ ekleyin. piştikten sonra yerken 1 kaşık daha ilave edebilirsiniz. maydonozu baharatı neli seviyosanız olur. üstelik lahana yaprak falan çok sağlıklıdır ayrıca. yağını az koyun ve bulgur veya kabuklu pirinç kullanın. normal pirinç iştah açar.
make cim inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olurslm kızlar ıs gorusmesınden geldımm
sonucmuu hım sanırım ıs benım ama carsamba gunu yada cuma gunu bılgı verıcekler ay bugun ceyrek sımıtle duruyom hala eve geldım yorgunum ve dınlemek ıstıyorum aksam okurum yazdıklarınızı
ooo maşallah ezgicimslm ben geldim 300 diskten sonra 400 ip atlayıp geldimm
inşşş 400 mekik ve 5 mil lesilei de yaptım mı bitiyo bugunlük inşş yaparımm
afiyet olsun canımgünaydın kızlar sabah uyanınca 1 bardak su içtim. ardından 5 yemek kaşığı kellogs sade mısır gevreğine 1 armut doğradım ve 1 su bardağı yarım yağlı süt ekledim onu yedim. haftada 2 gün böyle yapıyorum metabol,zmam hep aynı diyete alışmış o yüzden değiştirdi listemi. birde bende 3 saat kuralı var. sabah kahvaltısından öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra 3 saat boyunca su hariç herhangi bişey içmek veya yemek yasak canlarım. sadece su var
menün harikaymış canım bende sütsüz türk kahvesi içsem mi acabaöğlen küçük kutu yağı süzülmüş ton balığı yiyeceğim. öğlen yemeğimi 12 de yiyorum saat 15 te ara öğün zamanı oluyo. önce maden suyu içiyorum ardından koca bir bardak demleme bol limonlu yeşilçay ardından 1 meyve, 10 badem 10 antep fıstığı. akşam saat 18 de yiyorum yemeği. 8 kaşık pazı yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 1 dilimde ekmek. saat 21 de 1 meyve yerim. saat 22 de ise yarım yağlı sütten yapılmış sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. bgün bu kadar yiyeceklerim
bu arada sabah 7,:30 da kalktım
2 bardak sıcak su içtim...
ardından stepperda 800 adım çalıştım... 1000 di hedefim ama yoruldum...
sonra 2 bardak daha ılık su içtim...
çocuklarla uğraştım eşimi işe gönderdim şimdi kahvaltı yapacağım inşallah...
iyi bari gizemcim ben artık dokunmuyorum hiç hamur işlerinesabah tüm gözleme yiyecektim ama firenledim yarımla kurtardım, 3 zeytin 1dilim peynir
su su su içemiyorum artık : (((((
afiyet olsun cumbocumakşam misafirlerim vardı , sadece 3tane mercimek köftesi yedim :)
sabah 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates
çikolata ve altın başak olmamış tatlım daha çok acıktırır senislm yediklerimi yazmadan gitmişim kaydirigubbakcemile3
sabah azar azar peynir krem peynir çikolata 2 zeytin az da ekmek
şimide ögle yemegi niyetine 1 paket altın başak 1 bardak limonata yiyom
300 disk çevirdim yedikten sonra 300 de ip atlamayı dşünüyorum kaydirigubbakcemile3guclubacismile
inşallah tatlımmoff kızlarım hedefe kıtlenmıs yıne evet aksılıkler oldu bugunku bıldırım de bırıncılıgı kacırdık ama muhım olan derce degıl 1 gram dahı olsa yaglarımızdan kurtulmak ve sızlerle bız bu ısı en guzel sekılde yapıcazz
hım o zman ben takımıma mujde verımm aksam bı tel aldım ıs basvurusunda bulundugum fırmalardan gerı donus oldu ve yarın gorusmeye gıdıcem heycanlımıyım hayır degılm sadce o ıs benımmıs gıbı hıssedıyorum calsımaya baslamak ıyı yada kotu benımıcın cok ıyı olucak artık cok dalgın ve unutkan olmaya basladım hımıyı haberler verırımınsallah sızee
hoşgeldin megilara cımselamlar herkese
takıma kabul edilecek miyim acaba?
sen tam sıkı yönetim zamanımıza geldin canımçok hazırım hem de turkbayragi
hoşbulduk cümleten
ayyy ne güzel ya,haftada 1 kilo süpersiniz walla
ben geçmiş sayfaları biraz okuyim biraz
bu arada herkese günaydın
günaydın canımcım hg
kızlar dün gelemedim annem yoğun bakımdaydı akciyerde kan pıhtılaşması varmış onla uğraştık şükür açıldı servise alacaqlar bugün
kötü biir gündü ama sonu ii bitti çok şükür
kızlar kilomda hala bi değişiklik yok bu haftaki grubda ben de varım
73 hala ama incelme var =)))
öpmez miyim teyzesi zevkle:)oyyy yer onu teyzesi öp yerime canımmm ben bugun ugrayabilirmiyim hiç bilmiyom valla koçişten fırsat bulursam gelirim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
emin ol hiç anlamıyorsun make zaman öyle geçiyorki 10 ayımı bitirdim burada şaka maka
tşkler canımm ohhh miss misss :) öptüm gitti canım :) çok tşklr canım tarifler çok güzel denicem degişiklik olur benim ogluşumada saol teyzesi :) evet geldim bi bakayım diye ama heran kaçabilirim :))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöpmez miyim teyzesi zevkle:)
ama sende ezgi ve keremi öp benim için
bak kerem için bi tarif vereyim bugün severek yedi oğlum
bir parça kıymayı yeşil mercimek le ocağa koydum pişmeye yakın içine patates ve tel şehriye ekledim. ölçüler göz kararı
piştikten sonra blendırdan geçirdim içine biraz zeytinyağı koydum afiyetle yedi oğlum
kahvaltıda da 1 tane kuru kayısı biraz yaban mersini birazda kan üzümünü suyla pişirdim. piştikten sonra içine 1 kaşık kadar irmik ve evde köy ekmeği vardı ondan ekledim biraz daha pişirdim blendırdan geçirdim ve yedirdim
inşallahh gelirsin canımcım bende akşamları eşimden zor alıyorum pc yi
kızlarr paylaşım alanına püsküüt msj bırakmış aylık bireysel sıralama ile ilgili
kendimden utandım valla
ağustosun 13 ünden beri burdayım ve topu topu 3,300 vermişim
42. sıradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?