Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu gün pazar pek uğrayan olmaz herhalde...
benim de canım sıkılıyo ya... eşim yine işe gidecek...
neyse sabah yaptıklarımı yazayım
6:00 da kalktım 2 bardak sıcak su içtim
1 elma yedim makinede çamaşırlar vardı onları astım.... bulaşık makinesindekileri yerleştirdim...
öğlen için barbunya koydum.... dünkü astığım çamaşırlar kurumuş onları yerleştirdim... çocuklar uyanınca hiç bişey yapamıyorum onlar uyanmadan işlerimi bitiriyorum...

7:30 da 800 adım stepperda çalıştım....
8:00 de 1 yemek kaşığı yağa 1 yumurta kırdım... üzerine de yarım limon sıktım...
çocuklarla beraber kahvaltı yaptık...
şimdi evi toplayacağım sonra uğrarım yine...

günaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
bugün bi uyumuşum sormayın sabah 9 du kalktığımda
bende ılık suyumu içtim ve 1 mil yürüdüm aslında hedefim 3 mildi ama oğlum rahat vermedi
şimdide kahvaltıyı hazırlayacağım
maicim bu saate kadar çok yorulmuşsun inşallah bebeklerin uslu dururlar bugün
benimde bulaşık makinesini boşaltıp ütü yapmam lazım ama hiç halim yok

inşallah maicim
aslında üzüldüğüm ağustostan bu yana verdiğim kilonun azlığı
tabii bu benim suçum hiç diyete asılmadım ki
inşallah bundan sonra daha dikkatli olacağım

günaydın canım.... iyi olmuş geç kalktığın dinlenmişsindir ne güzel...
ben kilo vermeyi daha çok ilerde çocuklarım benden utanmasın diye istiyorum.... kilolu anneden genellikle ergenlik döneminde utanılır biliyosun... bir de benim eşim aşırı zayıf onun yanında ablası gibi görünmek istemiyorum...
bir de askere gidince beni göbekli hatırlasın istemiyorum...
bir de aynaya bakınca kendimi sevmek istiyorum vs...

bunlar sürekli aklımda olunca artık kaçamak yapmıyorum.... dikkat ediyorum...bakalım nereye kadar devam ettirebileceğim...

sen de kendi kendine düşün kilo vermeyi gerçekten neden istiyorum diye.. sonra onları hiç aklından çıkarma...
bir de ben kına gecesinde giydiğim abiyeyi çıkardım.... 34 beden abiyenin göğüs kısmına pens attırmıştım bi de düşün... pensleri açtım hergün bakıyorum bunun içine mutlaka gireceğim diye...

daha önce söylemiştim tatlı kaşığı kullanmaya başladım...

zayıf fotoğraflarımı gözümün önüne koydum... buz dolabında atıştırabileceğim şeyleri en üst rafa koydum önüne bir sürü küçük pet şişe doldurdum canım onlardan isteyince önce suyu görüyorum suyu içince canım istemiyo artık...

eve çikolata ve kolanın giriş çıkışını yasakladım...

bir de sofraya sürehi koymuyorum... benim eşim çok su içer... su istediği zaman mutfaktan getiriyorum... o gidip gelme beni doyuruyor...kaydirigubbakcemile3

kendi kendime bu stratejileri geliştirdim bakalım ne kadar faydalı olacak...

benim bünyem alıştı artık..ev sobalı olunca mecburen çocuklar kalkmadan bitiriyorum işimi... yoksa bütün işim kalıyor... diğer odalar ve mutfak çok soğuk...anneciğimmm görseydi gözleri yaşarırdı herhalde.. kaydirigubbakcemile3

:1hug:
kızlarr paylaşım alanına püsküüt msj bırakmış aylık bireysel sıralama ile ilgili
kendimden utandım valla
ağustosun 13 ünden beri burdayım ve topu topu 3,300 vermişim
42. sıradayım

canım sıkma canını ne güzel dile kolay 3 kg inşş sen bu azim ve sporlarla daha fazla verccen ben eminimm tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooooo maşallah canım baaya ugraşmışsın hem evin işini hemde spor yapmışsın tebrkler
benimde bugun canım fena sıkılıyo eşim işe gitti :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bence çook iyi yöntemler bulmuşsun tbrkler bence denemesi gereken ve kesin sonuç alınacak tur seylerr bende denicem canım yöntemlerini çokkkk çokkk tşkler ederim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offf canım sıkıldı.... arkadaşımın düğününe gelin şalı örüyorum son sıralardayım sıktı iyice hiç içimden gelmiyor...
düğün de haftaya yarına teslim etmem lazım...
inşallah yetiştiririm...

hadi inşallah kabul edilirsin canımm
slm ben geldim 300 diskten sonra 400 ip atlayıp geldimm
inşşş 400 mekik ve 5 mil lesilei de yaptım mı bitiyo bugunlük inşş yaparımm
ohhh ohhh maaşallah ne kadar çok spor yapmışsın
süpersinn süperrr

kolay gelsin canımm hem 2 çocuk hem sobalı ev ,
fikrilerin süper bu arada , benim de en zayıf hallaerimin olduğu fotolarım buzdolabında asılı

kızlar ben kilomu bile bildiremedim(( çok üzgünüm.bu hafta birinci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam.artık akşam yemeklerini hayatımdan çıkartıyorum.sadece yogurt yada süt olacak.öğlende haşlama yiyeceğim ama sabah güzel bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.hadi bakıyım kızlar bu hafta çok kilo vereceğiz.

offff oğlum ressamlığını parke ve halıların üzerinde göstermiş... 2 sn gözümü ayırmaya gelmiyo hemen bi yaramazlık yapıyo...parkeler neyse de halılar inşallah çıkar...

çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine,

geçmiş olsun canım...

hadi bakalımm hep beraber vericez inş , hastasın ama çok hırpalama kendini
offff oğlum ressamlığını parke ve halıların üzerinde göstermiş... 2 sn gözümü ayırmaya gelmiyo hemen bi yaramazlık yapıyo...parkeler neyse de halılar inşallah çıkar...

öfff yaaa harbiden zor çocukla uğraşmak , benimki koltukları karalamış çıkmadı , sen dene bir bakalım

gunaydın hanımlarrrrr

ohh ne guzel muabbetler edılmıs merıscım gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…