olsun canım bozma moralini inşallah bu ay çıkarsın üst sıralara...
inşallah maicim
aslında üzüldüğüm ağustostan bu yana verdiğim kilonun azlığı
tabii bu benim suçum hiç diyete asılmadım ki
inşallah bundan sonra daha dikkatli olacağım
günaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
bugün bi uyumuşum sormayın sabah 9 du kalktığımda
bende ılık suyumu içtim ve 1 mil yürüdüm aslında hedefim 3 mildi ama oğlum rahat vermedi
şimdide kahvaltıyı hazırlayacağım
maicim bu saate kadar çok yorulmuşsun inşallah bebeklerin uslu dururlar bugün
benimde bulaşık makinesini boşaltıp ütü yapmam lazım ama hiç halim yok
kızlarr paylaşım alanına püsküüt msj bırakmış aylık bireysel sıralama ile ilgili
kendimden utandım valla
ağustosun 13 ünden beri burdayım ve topu topu 3,300 vermişim
42. sıradayım
herkese günaydın kızlar....
bu gün pazar pek uğrayan olmaz herhalde...
benim de canım sıkılıyo ya... eşim yine işe gidecek...
neyse sabah yaptıklarımı yazayım
6:00 da kalktım 2 bardak sıcak su içtim
1 elma yedim makinede çamaşırlar vardı onları astım.... bulaşık makinesindekileri yerleştirdim...
öğlen için barbunya koydum.... dünkü astığım çamaşırlar kurumuş onları yerleştirdim... çocuklar uyanınca hiç bişey yapamıyorum onlar uyanmadan işlerimi bitiriyorum...
7:30 da 800 adım stepperda çalıştım....
8:00 de 1 yemek kaşığı yağa 1 yumurta kırdım... üzerine de yarım limon sıktım...
çocuklarla beraber kahvaltı yaptık...
şimdi evi toplayacağım sonra uğrarım yine...
günaydın canım.... iyi olmuş geç kalktığın dinlenmişsindir ne güzel...
ben kilo vermeyi daha çok ilerde çocuklarım benden utanmasın diye istiyorum.... kilolu anneden genellikle ergenlik döneminde utanılır biliyosun... bir de benim eşim aşırı zayıf onun yanında ablası gibi görünmek istemiyorum...
bir de askere gidince beni göbekli hatırlasın istemiyorum...
bir de aynaya bakınca kendimi sevmek istiyorum vs...
bunlar sürekli aklımda olunca artık kaçamak yapmıyorum.... dikkat ediyorum...bakalım nereye kadar devam ettirebileceğim...
sen de kendi kendine düşün kilo vermeyi gerçekten neden istiyorum diye.. sonra onları hiç aklından çıkarma...
bir de ben kına gecesinde giydiğim abiyeyi çıkardım.... 34 beden abiyenin göğüs kısmına pens attırmıştım bi de düşün... pensleri açtım hergün bakıyorum bunun içine mutlaka gireceğim diye...
daha önce söylemiştim tatlı kaşığı kullanmaya başladım...
zayıf fotoğraflarımı gözümün önüne koydum... buz dolabında atıştırabileceğim şeyleri en üst rafa koydum önüne bir sürü küçük pet şişe doldurdum canım onlardan isteyince önce suyu görüyorum suyu içince canım istemiyo artık...
eve çikolata ve kolanın giriş çıkışını yasakladım...
bir de sofraya sürehi koymuyorum... benim eşim çok su içer... su istediği zaman mutfaktan getiriyorum... o gidip gelme beni doyuruyor...kaydirigubbakcemile3
kendi kendime bu stratejileri geliştirdim bakalım ne kadar faydalı olacak...
hadi inşallah kabul edilirsin canımmslm kızlar ıs gorusmesınden geldımm
sonucmuu hım sanırım ıs benım ama carsamba gunu yada cuma gunu bılgı verıcekler ay bugun ceyrek sımıtle duruyom hala eve geldım yorgunum ve dınlemek ıstıyorum aksam okurum yazdıklarınızı
ohhh ohhh maaşallah ne kadar çok spor yaslm ben geldim 300 diskten sonra 400 ip atlayıp geldimm
inşşş 400 mekik ve 5 mil lesilei de yaptım mı bitiyo bugunlük inşş yaparımm
süpersinn süperrriyi geceler kızlarr
make cim aynı sorun bende de var canım gardrob öyle dolu ki ama ben hiçbirine giremiyorum
akşamda eşimin arkadaşı uğradı çaya ne giyeceğimi şaşırdım
ezgicim bende giremem diyordum ama eşim yedek laptop getirmiş ikimiz ayrı köşelerdeyiz:)
ama anca açabildim neti oğlum uyumuyor şimdide beşiğine koydum kendi kendine uyumasını bekliyorum
birazdan kalkıp stepper da çalışacağım toplamda 400 yaptım 250 daha yapmak istiyorum
bugün yaptığım egzersizlere gelince
3 mil leslie
150 ip
30 mekik
10 çömelme
400 stepper
benim bünyem alıştı artık..ev sobalı olunca mecburen çocuklar kalkmadan bitiriyorum işimi... yoksa bütün işim kalıyor... diğer odalar ve mutfak çok soğuk...anneciğimmm görseydi gözleri yaşarırdı herhalde.. kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim.çok kötü bir hafta geçirdim ama artık çok iyiyim.geçmişi okuyup hemen dönücem aranıza
hayırdır canımm?
canım geçen hafta başında tadilat vardı,onlarla uğraşcam diye üşütmüşüm.bide benim nerdeyse herşeye alerjim var,dikkat etmedim alerjim kötü boyutlara ulaştı iğne yaptırdım,onlarda inanılmaz uyku yapıyor
kızlar ben kilomu bile bildiremedim(( çok üzgünüm.bu hafta birinci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam.artık akşam yemeklerini hayatımdan çıkartıyorum.sadece yogurt yada süt olacak.öğlende haşlama yiyeceğim ama sabah güzel bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.hadi bakıyım kızlar bu hafta çok kilo vereceğiz.
hadi bakalımm hep beraber vericez inş , hastasın ama çok hırpalama kendinikızlar ben kilomu bile bildiremedim(( çok üzgünüm.bu hafta birinci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam.artık akşam yemeklerini hayatımdan çıkartıyorum.sadece yogurt yada süt olacak.öğlende haşlama yiyeceğim ama sabah güzel bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.hadi bakıyım kızlar bu hafta çok kilo vereceğiz.
offff oğlum ressamlığını parke ve halıların üzerinde göstermiş... 2 sn gözümü ayırmaya gelmiyo hemen bi yaramazlık yapıyo...parkeler neyse de halılar inşallah çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?