hoşgeldin kaptancığım... nasılsın...
şimdi benim kaptancığıma sorum olacak...
bu hafta kilo bildirimi yapmayan takımların kilosu eşit yazıldı.... bu durumda gelecek hafta bu hafta verdikleri kiloyla beraber yazılacak... bu durumda çok kilo verilmiş gibi olacak... bu durumla ilgili bi madde varmı kural defterinde...
şimdi benim kaptancığıma sorum olacak...
bu hafta kilo bildirimi yapmayan takımların kilosu eşit yazıldı.... bu durumda gelecek hafta bu hafta verdikleri kiloyla beraber yazılacak... bu durumda çok kilo verilmiş gibi olacak... bu durumla ilgili bi madde varmı kural defterinde...
yaaaa evet nasıl olcek
ıyım canım sen nasılsın oglusun yıne yaramazlık pesınde ahhah cocukların duvarlara onune gelen her yere resım cızmelerıne bayılıyorumm nasılda umarsızca yapıyolar
yok canım bu hafta kılo bıldırımı yapmayan takımlar yıne tek haftalık hesaplama yapıcaklar puskut paylasım alanına yazmıstı dun bende ordan gordum sonucda bıldırım yapmadılar teknık sebepden dolayı dıskalıfıye de olmuyolar etap dısı olucekler ama kılolarını 1 haftalık hesaplıcaklar sen merak etme bu hafta 1 cılık bızım
sabah yarım sımıt 5 6 zesıl zeyıtın yedım 1 tanede mandalın
bu hafta gece yeme krızı gecırmedım gayet ıstıkrarlıyım bı gun gecırır gıbı oldum ama ondada yarım sandıvıcle gecıstırdım yanı eskısı kadar sıddetlı yasamıyorum krızlerımı
heee ben de bayılıyom sorma...her akşam bi vukuatımız var babadan gizlemeye çalıştığımız... artık adam bu gün naptınız diyo direk... ne bulaşık makinesi kaldı, ne tv.. hepsini elden geçirdi bizim oğlan....
allah yardımcın olsun canım.zor yaww.akşama kadar peşine dolanıyorsundur
cumbo cum sendekı durumlar nasıl tatlım
heee ben de bayılıyom sorma...her akşam bi vukuatımız var babadan gizlemeye çalıştığımız... artık adam bu gün naptınız diyo direk... ne bulaşık makinesi kaldı, ne tv.. hepsini elden geçirdi bizim oğlan....
tamam tek haftalık gibi görünüyor da... etap başlangıç kilosu geçen hafta bildirilen kilolar değil mi... neyse bakalımm sen sorun yok diyosan yoktur...
...neyse diyetdaşlarım ben kaçıyorum... önce halımı sileyim... sonra yemek yiyeyim... sonra da örgüme devamyarın resmini çekeyim notumu verin bakalım yapabilmişmiyim...
fena değil canım sadce bu aralar acayip yeme isteği var tutuyorum kendimi, yarın sabah tartılıcam bakalım,
bi de spor yapamıyorum , lesliyi indirdim pazartesi başlıyoruummmm
kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.artık çok daha iyiyim.hedeflerimden kısa süreli bir sapma oldu bu hafta kilo veremedim ama almadım da?ya ben anlamadım niye takımlar kilolarını bildirmediler ?biz kaçıncı olduk? herkes hedeflediği kiloya ulaşabildimi? lütfen beni aydınlatın..
bak canım benım yegenım yanııı GIDDDIMMM ayy gıdım ya bakk yıne ozledımm askımıneyse heryerı cızer ole bole degıl bıda bana saheserıı gosterırdı ben sana guzel bı yondem soylım duvardakı tukenmez kalem ızını bıle cıkarıyooo
markette duvar sılgısı dıye bı urun sungere benzıyo beyaz kopeuk gıbı acıcık ucunu ıslatıp ılgılı yerlerı sıldıgınde muthıs bı sekılde cıkarıyoo kecelı kalem pastel ruj ya aklına gelen her lekeyı cıkarıyoo evde bulundur mutlaka
canım cumhurıyet bayramı vs bıde dun sıtede sorun vardı bız dahı 4 de zor bıldırım yapabıldık yarım saat paylasıma eklemeye calıstım dusun neyse bız 2 cı olduk kucuk bı farkla tabeee bıldıırm yapamayan arkadaslarımız harıcınde hedef kılolara ulasılamasada yarı yarıya ulastı dıger arkadaslarımız aa bu hafta en cok kılo veren arkadasımızı bas koc seccektım bak sımdı aklıma geldı bı lısteye bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?