jnaz evet şişkinliktir deyip moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canım felaket tatlı istiyor... akşam da misafirliğe gidicez inşallah çok güzel mamalar yapmamıştır ev sahibesi...valla kendimi tutabileceğimi sanmıyorum... ne güzel bi tempoda gidiyodum nerden çıktı şimdi bu tatlı krizi...
öyledir tatlımyaa sıkma canınıjnaz evet şişkinliktir deyip moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canım felaket tatlı istiyor... akşam da misafirliğe gidicez inşallah çok güzel mamalar yapmamıştır ev sahibesi...valla kendimi tutabileceğimi sanmıyorum... ne güzel bi tempoda gidiyodum nerden çıktı şimdi bu tatlı krizi...
ayy teşekkür ederim maicimjnazcım canım şimdi profiline girdim prifl resmini gördüm kız ne kadar tatlısın öyle... maşallah içinin güzelliği yüzüne vurmuş...
piştttt sakin ol bakimm canım herşeyin bi yolu var elbettut kendını sen bana lazzımsınn
baak ne dıcem ben konuyu tamm anlıyamadım 3 gunluk kefaret orucumu tutmaya karar verdım oglen daha mama yemedım de sen konuyu bana bı tam analatsana o elındekı metnıde bı gonder bence bukez cadılık yapma zaamnı
öyledir tatlımyaa sıkma canını
olmazsa bir parça tadına bak canım sonrada sporla eritirsin zaten
sanki ömür boyu tatlı yemeyecekmiyiz
ayy teşekkür ederim maicim
o senin bakışının güzelliği
piştttt sakin ol bakimm canım herşeyin bi yolu var elbet
bi anda haklıyken haksız duruma düşmeyelim
tut kendını sen bana lazzımsınn
baak ne dıcem ben konuyu tamm anlıyamadım 3 gunluk kefaret orucumu tutmaya karar verdım oglen daha mama yemedım de sen konuyu bana bı tam analatsana o elındekı metnıde bı gonder bence bukez cadılık yapma zaamnı
canım bende insülin direnci var... 1 lokma alayım diyorum sonra 1 lokma daha sonraa amann küçücük nolcak derken bi bakıyorum yarısı gitmiş....
yani tadına bakınca kendimi frenleyemiyorum...
3 günlük kefaret orucu ne make... benim bildiğim kefaret 61 gündür de...
canımcım make in ramazan orucu değil yemin etmişti onu bozduğu için
mai cim hangi konuya cvp yazıyor make?
hımm tamam tatlımm:)buraya yazıyodu...ben de beni azarlar diye şeyetmiştim... ama bişi demedi...
şimdi ben ona destan gönerdim onu okuyor...
hee konular karıştı... ben tatlı yicem diye koydum o yusuf yusuf smileyini...
ben bu gün pek iyi değilim... eşimle tartıştım idare ediverin artık beni...
slm kızlarr ohh ne güzel muhabbet boll allahım bozmasın bende 100 mekik çektim arada bir mandalin yarım saat öncede salata yaptım kendime içinede haşlanmış yagsız makarna koydum yedim şimdilik bu kadar başka bişi yemicem sadece meyve yiyebilirim
buraya yazıyodu...ben de beni azarlar diye şeyetmiştim... ama bişi demedi...
şimdi ben ona destan gönerdim onu okuyor...
merhaba kızlarrrr
ayy böyle bi tembellik var üzerimde anlatamam
az öncede 1 kase çorba, 3 kaşık kadar makarna ve birazda turşu yedim
sabah ve öğle arasıda 2 mandalina, yarım muz
canım benim çok sağol valla bugün tembellik edeceğim yarın çıkarırım acısını
hala iyileşememişsin kuzum yaa yazık sana
kızına da oğluşuna da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırlar
ohh ne güzel hastayım diyipte spordan kaytarmıyorsun benim gibi maşallah sana
ohh keyfe bak çıkma tabi canımya ağlayan beben mi var sür sefanı:)
afiyet olsun merispekçimm
canımyaa çok zor valla
bende oğlumdan dolayı aylardır doğru dürüst uyuduğumu bilmem ama Allahtan çalışmıyorum
maşallah ipek kızınada uyumayı sevmiyor demek ki annesi
amaaa merak ettim ben
afiyet olsun tatlım
iyiki de bitmiş o zaman
çok değil ki tatlım zaten şişkinliktir
afıte olsun canım
bu hafta ayıne herkes kılo verıcek ulen ona goreee
afiyet olsun tatlım bende eşime balık al gel dedimay kızlar alemsınız nen pc yı bırakıp yemek yedım geldım 2 kase ezo gelın corbası bıde fırında baalıkdan 3 taneee yedım bol salataa
artık bole cadılıgı ulu orta yaapmak yok gızlı gızlı usulu usul heheheh devır degıstıı dımıı
afiyet olsun sana da ilknurcumslm kızlarr ohh ne güzel muhabbet boll allahım bozmasın bende 100 mekik çektim arada bir mandalin yarım saat öncede salata yaptım kendime içinede haşlanmış yagsız makarna koydum yedim şimdilik bu kadar başka bişi yemicem sadece meyve yiyebilirim
nen ne azarlıcam hıc okumamıs olım aa ben sadce fazla yemek yedıgınızde kıazarım okadar yoksa arkadaslarım herseyden once gelırrr
yakarım ulenn ama afeım sana hakketen cok dıkkatlısın taktır etım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?