Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlarım bıkere herseyden once takım ruhunun olmasını cok ıstemıstım 1 takımda az cok hepınız bunu bılıyosunuz ve hafta sonu olan gereksız yasanan olayda sunu cokıyı gordum kı evet bız bunu basarmısız takım ruhu ıste bu dedım kac defa ama bu aksam maının ugradıgımız haksızlıga karsı baya ugrasıp bunuda cok hos bı sekılde dıle getırmesı sahsım adına benı cok duygıulandırdı

ve bu takım ruhunun olusmasında hepnızın katkısı suphesız cok fazla ve ben hepınıze cok cok tesekkur ederım ortaya koydıgumuz durus bızım takım durusumuzu ve kalıtemızı fazlası ıle gosterdı

ne yalan soylım zman zman kaptan olarak yetemegımı dusunsemde bazen kendı kabuguma cekılmek ıstesemde bu son yasanan durumdan sonra dahada hırslandım ve her zman yanınızda olmaya devam edıcem takımdakı 8 kısıde hedefıne ulasıp mezun olmadan da sızın pesınızı bırakmıycam o yuzden artık sılkelenıelım bayrama 1 2 kılo eksık halde gırelım kızlar

hepnıze sonsuz tesekkur edıyorumm

tatlım oglusunun dıslerı cıkıyo ya ıstahsızdır o sımdı bıde acıyodur damakları o yuzden emmek ıstemez yada yıyemez ben gıdımda oyleydı hos hala oyle msnde cam acıyoz ben yedırıyom hala yemegını dusun yanı o kadar vahımdurumda oyunla sunla bunla dene dıycem ama yemedılermı yemıyo sıpalar

kızlar akşam biraz fazla yemiş olabilirim.4 tane tavuk burger köfte(yağsız mikrodalgada pişirdim)4 tane mercimek köftesi yedim.ailecek alışverişe gitmiştik,çok yoruldum ve çok acıktım.evde haşlama yoktu bende bunları yedim ama ne yalan söyleyim,günler sonra karnım doydu.tabiki yarın tekrar düzene devam.malum kilo vermek lazım

merıscım olsun bu aksam lık boyle o jadar kazırmamıssın eger mercımek koftesı yagı fazla degılse tabe

Kardeş takım nasılsınız ALLAH muhabbetinizi artırsın maşallah.
Make cim takımı güzel idare ediyorsun başarılarının devamını diliyorum

Kardeş takım nasılsınız ALLAH muhabbetinizi artırsın maşallah.
Make cim takımı güzel idare ediyorsun başarılarının devamını diliyorum

cnm benım tsk ederım

9 takımı ıhmal ettım gelcem bu hafta elım uzerınıde olcekkk

sende aramıza hosgeldınn

merhaba kızlarr
güzel bir hafta bizi bekliyorr
ben dün akşam biraz abarttım ama şimdi bomba gibiyim valla:)
sabah erkenden kalktım oğlum uyurken 3 mil yürüdüm sonra oğlum uyandı onunla ilgilendim eşimi işe gönderdim
temizliğimi yaptım ütülerimide bitirdim oğluşumuda uyuttum
aldım yeşil çayımı geldim yanınıza
ama nedense bugün kimse uğramamış daha
hadiii 1. takımı gelin buraya

canım benimyaa baştan beri söylüyoruz zaten bir bir takımız ve ben hepinize çok güveniyorum
arada bi kopukluklar yaşadığımız doğru ama kürkçü dükkanına geri dönmüyor muyuz
inanıyorum ki en kısa zamanda hepimiz hedeflerimize ulaşacağız
birbirimizi gördükçe daha da hırslanıp sonuca daha kolay gideceğiz
bak ben 70 i gördüm bile tatlım 6 lı rakamlarda hayal değil
ama siz olmadan önce mümkün değil hala yerimde sayıyor olacaktım
mesela spor yapmamak için her zaman bir bahanem vardı evde aletim olmasına rağmen
mai den örnek aldım çıkardım stepper ı
ilknuru örnek aldım o 2 çocukla yürüyüşünü yaparken ben niye bahane üretiyorum dedim
hogo nun dediklerini dinledim ve insülin direncim olduğunun farkına vardım
make cim seni örnek aldım dayanamadığım ve hiçbir zaman 1 tane yemekle doymayacağım şeyler varsa yemin ettim
arada unuttuklarım da olabilir
işte böyle kızlarr

canımcım bende dişlerden şüpheleniyorum ama aç olmasına da dayanamıyorum
afiyet olsun tatlımm bende dün akşam aylardan sonra ilk defa nescafe içtim
ve çiğköfte yedim ama pişmanmıyım hayır
sonuçta bu her zaman yaptığımız şeyler değil

[QUaOTE=sudem34;16114690]Kardeş takım nasılsınız ALLAH muhabbetinizi artırsın maşallah.
Make cim takımı güzel idare ediyorsun başarılarının devamını diliyorum[/QUOTE]
sudemcim biz iyiyiz canım sen nasılsın

merhaba kızlar nasılsınız...
biz sabah erkenden hastaneye gittik... benim oğlan 26 aylık oldu hala konuşamıyor... onu gösterdik çok şükür sorun yok gereğinden fazla herşeyi anlıyor... konulması geç kalmış kardeşinden etkileniyor olabilir dediler... bakalım inşallah konuşur bi an önce....

akşam misasfirlikte 2 lokma pastadan aldım 2 bardak da şekersiz çay içtim tamam abartmadım kızlar...

sabah da 1 simit yedim...
kendime bişeyler alacaktım ama malesef üzerimde adamakıllı duran bişey bulamadım... sinir oldum kendime... neyse inşallah biz de çıtır olacağız hep beraber herşeyi giyebileceğiz kızlar...

kızlar naslsınızz ?
ben dikkat etmeye çalışıyorum ama yoğunluktan diyetm çokta iyi gtmiyor. okul falan derken pek uğrayamıyorum kusura bakmayın canlarım=)
hafta sonu annemdeydm fazla kaçrmadım ama
hergün 1 - 2 saat bakmaya devam edicem size frsat bldukça
bugün sabah 1 dlim ekmek peynr yedim
1 bardak su
öğle 2 dlim kepekli ekmek 2 tane sosis peynir domates salatalık ve maydonz bol yedim kzlar

merhaba canım
inşallah bir an önce konuşmaya başlar yaramaz çok şükür bişeyi yokmuş
benim yiğenimde 3,5 yaşındaydı kardeşi doğduğunda kekelemeye başlamıştı
doktorlar kardeşe bağlamışlardı
aferin sana akşamıda atlamışsın
bende alışverişten nefret ediyorum bu aralar
gizemcim burdan uzak kaldıkça diyettende uzaklaşıyorsun tatlım
sık sık uğramaya çalış bence

öğlen 1 tabak kısır yarım kaşık yağlı ve az salçalı bol acılı oldu
1 kase de çorba içtim kızlar

hanımlarrr

ben bugun 2 orucumdayım eheheh

aksam bende bıraz helva yıyıvermısım hıc farkında degıldımm ama sanırım fazla kacırmadım dun spor yapmadım bugun kasam yapım dıyorum

bı korku fılmı buldum aksam ızlerken korktum bıraktım sımdı karanlıkta ıycene korkarım dıye onu ızlerken 1 saat yapım dıyprummm

bende yarın oruç tutmayı düşünüyorum make cim
zilhicce ayının ilk 10 günü oruç tutmak çok sevapmış
1 gün tutar 1 gün bırakırım diye düşündüm

allah kabul etsin bacılarrrrrrrr

bende yarın oruç tutmayı düşünüyorum make cim
zilhicce ayının ilk 10 günü oruç tutmak çok sevapmış
1 gün tutar 1 gün bırakırım diye düşündüm

bende bugun ogrendım kurban oncesı ve sonrası tutuluyomus barı baslamısken yapım hepsını zaten gunduz pek bısey yemıyorumm cay sıgara dan baska barı sevabına gırım tatlım

yaw sundan hıc hoslanmıyorum gereklı gereksız herkes gelıp meraklılar bızı okuya ya valla cok guluyom onlara zaten bunu okuyan kımıkastettıgımı anlıycekk hahahah

biz de sana teşekkür ediyoruzzz canımmm

bende bugun ogrendım kurban oncesı ve sonrası tutuluyomus barı baslamısken yapım hepsını zaten gunduz pek bısey yemıyorumm cay sıgara dan baska barı sevabına gırım tatlım

allah kabul etsin kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…