Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dukan diyetinin 1 . haftası doldu bugün seyir evresine geçtim ama regl olduğum için tartılmadım
sabah light peynir domates saaltalık
öğle: tavuklu salata cola zero
akşam pırsa ve light yoğurt
2.5 lt su , 2 kupa yeşil çay

afıyet olsun canım valla benımde aklıma yattı bu dukan dıyetı sen bı dene bende yapcam su yemın orucum 6 gun oldu ıkı kez yemınımı bozdum ulennn bunun vıcdanı hıssıyatından kurtulmam lazım en kısa zamanda cunku cok abuk ve pıs yemın ettıydım yaaa

kaslarım agıryo magnezyum .. dıye bı toz var ya ondan ıctım rahatlatıyo demıstı ablam

kızlar 75 dk lık sporuma baslıyorummm bı fılm buldum bısıkletıme atlım bugun dımı dun yapmamıstım bugun kıcımı kaldırım artık

kızlar 1 takım olarak acılmasına vesıle oldugumuz 9 takıma destek olmamız lazım hatta paylasımda yard ısteyen 3 takımda buna dahıl bıraz ortalıgı senlendırelım

takımdakı herkese gorev dusuyo 9 takıma da yazdım sımdık ne yapıcaz tabekı kardes takımın sayafasına da hergun ugrıycaz ısteyen arzu eden ( kı oyle olmasını umut edıyorum ) 3 taakımada ugrarsa sevınırım
kardes takımızı cok yalnız bıraktık hakısızmıyım

Son düzenleme:
merak etme sen tatlımm bakarız tabii
cumbocum nasıl gidiyor diyetin zorlanma var mı ?
bende bayram sonrası düşünüyorum
çünkü bu haftayı oruç tutarak geçmeyi planlıyorum
yaw sundan hıc hoslanmıyorum gereklı gereksız herkes gelıp meraklılar bızı okuya ya valla cok guluyom onlara zaten bunu okuyan kımıkastettıgımı anlıycekk hahahah
aman şekerimmm boşverrrr
bende bugun ogrendım kurban oncesı ve sonrası tutuluyomus barı baslamısken yapım hepsını zaten gunduz pek bısey yemıyorumm cay sıgara dan baska barı sevabına gırım tatlım
evet canımcım bende başlayacağım yarın

make cim bende akşam yemeğimi yedim yarım saat oluyor :)
1 tabak karnıbahar yemeği
ikindide çok küçük 1 elma yemiştim
bugünlük yeme maceramı kapatıyorum elimde suyum yeşil çayımda hazır
kendi kendime karar aldım cumaya kadar tartılmak yok

ben bugun tatrtıldım pek fark yok tam 73 olmusum neyseee saglık olsun cumaya kadar bende tartılmadan aynı tempo ıle devam edıcem

bende sabah tartıldım canım sıkıldı make cim o yüzden böyle bir karar aldım
günlük farklar olabiliyor

canım son kez ve bu kez sana soz verıyorum ben agzıma ekmek ve sekerlı bısey koymıycam

cunku dun bı catal alımdedım gece baktım yıyorum bı lokma alım dedım baktım bı dılım olmus

yok bacım karboonhıdratttan uzak durcaz olmuyo boyle

bende 2 kase yesıl mercımek yedım kalorısıne baktım bulamadım var olanlarda benım psırıdıgım gıb degıl

ben dusuklude soganla haslayıp azcık salca ıle renklendırıyom

kalorısı fazla olmamalı ama off ne bılım

kur baklıyata agırlık verıcem bırde ıcınde kı proteın oranları nerdeyse ettekıne esıt ozellıkle bu yesıl mercımek

kızlar ebn geldim.öncelikle bugün;3 tavuk burger köfte ve az bir parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.dışarda işlerim vardı,koşuşturmacayla geçti.sabah 81i gördüm.şimdi geçmişi okuyup gelcem

canım kıyafet konusunda seni çok iyi anlıyorum yine sen zayıfsın,ben hiç yaklaşmıyorum bile.çünkü beden bulamıyorum.o gün bi mağazaya gittik bunun 44üvarmı dedim adam yüzüme baktı ve biz 40 üzeri çalışmıyoruz dedi acayip bozuldum.bide benim arkadaşlar dal gibi onlar alıyor ben bakıyorum.işallah geçecek bu günler bizde bize olanı değil bizim beğendiklerimiz giyecegiz

cumbocum bende tam dukan diyetine bakıyordum ama başlamadan ilk önce kitabını alayım diyorum
tabii ki canım benim arkadaşta vardı ordan okuyorum ama mutlka okumak gerekiyor
üff sorma ben de cumaya kdar tartılımıcammm küstüm tartıya

bayrama 70lerle gireceksin inşallah
ben de lesli yaptım 3 mil

pc yi açık bırakıp gitmişim:)
oğlum bi uyusa bayram edeceğim neyle oyalayacağımı şaşırdım valla
make cim aynısı benim içinde geçerli tatlım ve dokunmamaya çalışıyorum
mesela geçen hafta ekmek yaptık buğday unuyla ama o bile kesmedi beni baktım 1 dilim 2 dilim derken kendimi tutamıyorum onuda yemeyeceğim artık
şimdide canım bişeyler atıştırmak istiyor bende bir avuç kadar k fleks aldım onu yedim katır kutur
inşallah keser iştahımı
bende yeşil mercimeği çok severim canım dediğin gibi baklagillerde çok doyurucu hem

tabii ki canım benim arkadaşta vardı ordan okuyorum ama mutlka okumak gerekiyor

üff sorma ben de cumaya kdar tartılımıcammm küstüm tartıya

bayrama 70lerle gireceksin inşallah
ben de lesli yaptım 3 mil
evet canım az öncede diyet yöntemleri konusunda baktım bu konuyla ilgili topik var
hadi bakalım cuma günü barışacağız inşallah tartılarla
evet tatlım yeterki istikrarlı olalım elbet devamı gelecek

tamam sekerim ne demek,yeter ki hepimiz zayıflayalımhemen bi uçup bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…