dukan diyetinin 1 . haftası doldu bugün seyir evresine geçtim ama regl olduğum için tartılmadım
sabah light peynir domates saaltalık
öğle: tavuklu salata cola zero
akşam pırsa ve light yoğurt
2.5 lt su , 2 kupa yeşil çay
merak etme sen tatlımm bakarız tabiikızlar 1 takım olarak acılmasına vesıle oldugumuz 9 takıma destek olmamız lazım hatta paylasımda yard ısteyen 3 takımda buna dahıl bıraz ortalıgı senlendırelım
takımdakı herkese gorev dusuyo 9 takıma da yazdım sımdık ne yapıcaz tabekı kardes takımın sayafasına da hergun ugrıycaz ısteyen arzu eden ( kı oyle olmasını umut edıyorum ) 3 taakımada ugrarsa sevınırım
kardes takımızı cok yalnız bıraktık hakısızmıyım
cumbocum nasıl gidiyor diyetin zorlanma var mı ?dukan diyetinin 1 . haftası doldu bugün seyir evresine geçtim ama regl olduğum için tartılmadım
sabah light peynir domates saaltalık
öğle: tavuklu salata cola zero
akşam pırsa ve light yoğurt
2.5 lt su , 2 kupa yeşil çay
aman şekerimmm boşverrrryaw sundan hıc hoslanmıyorum gereklı gereksız herkes gelıp meraklılar bızı okuya ya valla cok guluyom onlara zaten bunu okuyan kımıkastettıgımı anlıycekk hahahah
evet canımcım bende başlayacağım yarınbende bugun ogrendım kurban oncesı ve sonrası tutuluyomus barı baslamısken yapım hepsını zaten gunduz pek bısey yemıyorumm cay sıgara dan baska barı sevabına gırım tatlım
make cim bende akşam yemeğimi yedim yarım saat oluyor :)
1 tabak karnıbahar yemeği
ikindide çok küçük 1 elma yemiştim
bugünlük yeme maceramı kapatıyorum elimde suyum yeşil çayımda hazır
kendi kendime karar aldım cumaya kadar tartılmak yok
bende sabah tartıldım canım sıkıldı make cim o yüzden böyle bir karar aldım
günlük farklar olabiliyor
merhaba kızlar nasılsınız...
biz sabah erkenden hastaneye gittik... benim oğlan 26 aylık oldu hala konuşamıyor... onu gösterdik çok şükür sorun yok gereğinden fazla herşeyi anlıyor... konulması geç kalmış kardeşinden etkileniyor olabilir dediler... bakalım inşallah konuşur bi an önce....
akşam misasfirlikte 2 lokma pastadan aldım 2 bardak da şekersiz çay içtim tamam abartmadım kızlar...
sabah da 1 simit yedim...
kendime bişeyler alacaktım ama malesef üzerimde adamakıllı duran bişey bulamadım... sinir oldum kendime... neyse inşallah biz de çıtır olacağız hep beraber herşeyi giyebileceğiz kızlar...
tabii ki canım benim arkadaşta vardı ordan okuyorum ama mutlka okumak gerekiyorcumbocum bende tam dukan diyetine bakıyordum ama başlamadan ilk önce kitabını alayım diyorum
üff sorma ben de cumaya kdar tartılımıcammm küstüm tartıyabende sabah tartıldım canım sıkıldı make cim o yüzden böyle bir karar aldım
günlük farklar olabiliyor
kızlar ebn geldim.öncelikle bugün;3 tavuk burger köfte ve az bir parça haşlanmış tavuk göğsü yedim.dışarda işlerim vardı,koşuşturmacayla geçti.sabah 81i gördüm.şimdi geçmişi okuyup gelcem
yaw sundan hıc hoslanmıyorum gereklı gereksız herkes gelıp meraklılar bızı okuya ya valla cok guluyom onlara zaten bunu okuyan kımıkastettıgımı anlıycekk hahahah
evet canım az öncede diyet yöntemleri konusunda baktım bu konuyla ilgili topik vartabii ki canım benim arkadaşta vardı ordan okuyorum ama mutlka okumak gerekiyor
üff sorma ben de cumaya kdar tartılımıcammm küstüm tartıya
bayrama 70lerle gireceksin inşallah
ben de lesli yaptım 3 mil
evet tatlım yeterki istikrarlı olalım elbet devamı gelecekcanım kıyafet konusunda seni çok iyi anlıyorum yine sen zayıfsın,ben hiç yaklaşmıyorum bile.çünkü beden bulamıyorum.o gün bi mağazaya gittik bunun 44üvarmı dedim adam yüzüme baktı ve biz 40 üzeri çalışmıyoruz dedi acayip bozuldum.bide benim arkadaşlar dal gibi onlar alıyor ben bakıyorum.işallah geçecek bu günler bizde bize olanı değil bizim beğendiklerimiz giyecegiz
kızlar 1 takım olarak acılmasına vesıle oldugumuz 9 takıma destek olmamız lazım hatta paylasımda yard ısteyen 3 takımda buna dahıl bıraz ortalıgı senlendırelım
takımdakı herkese gorev dusuyo 9 takıma da yazdım sımdık ne yapıcaz tabekı kardes takımın sayafasına da hergun ugrıycaz ısteyen arzu eden ( kı oyle olmasını umut edıyorum ) 3 taakımada ugrarsa sevınırım
kardes takımızı cok yalnız bıraktık hakısızmıyım
kız kim okuyo bakıyım.ayıp ayıp hiç hoşlanmadım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?