Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bayrama 70lerle gireceksin inşallah
ben de lesli yaptım 3 mil[/QUOTE]

ayyy canım ağzından bal damlıyor.çok mutlu oldum

aynen tatlımm ama hep var nedense
ama bende anlamadım merak edilecek ne yazıyoruz acaba

şekerim tabiki baktılar biz istikrarlı bir takımız.hepimiz maşallah güzel kilolar veriyoruz.sohbet muhabbetde güzel olunca tabiki kontrol ediliriz.ne diyoruz:kıskananlar çatlasın:79:

banlanmama sebep olan kısı var ya o vardı hehehe hep goruyodum bu kez dedım yazımm mısafırnkım oldugunuıse hec bılmıyorum bak yıne var

merhaba kızlar ben yeni üye oldum diyete yarın başlıcam ne güzel spor yapmışsın makeup sıkılaşmak için şart ben nefret ederim bakalım nasıl yapacağım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende eh işte
bugun yediklerim
sabah 4-5 kare peynir 2 zeytin 1 domates birazda ekmek
ara mandalinn
ara 3 bis. 1 bardak kola eşim zorladı ama sonra pişman oldu ve anlaştık eve kola girmicek inşş
akşam tost yedim ama erkendi
1 kupa neskafe
2 saat sonra 1 yakın muz 1 dilim elma 1 çeyrak havuç
3 buçuk litre su
sporlar
200 ip
300 disk
300 mekik
15 dk yürüyüş

merhaba kızlar ben yeni üye oldum diyete yarın başlıcam ne güzel spor yapmışsın makeup sıkılaşmak için şart ben nefret ederim bakalım nasıl yapacağım

tesekkur ederım canım bende nefret edıyodum ama obur turlude porsuyerek zayıflamak hıc ıstmem o zman bole poaca gıbı oluyo elının deydıgı yer

bole sıkı ve fıt olmak hem daha genc ve dıngın gosterıyo o yuzden sen de spor yapmalısın hemde bunu hıc ertelemeden basla canım

bu arada hangı takımdasın ve kac kılosun bakım

yeni üye oldum 1-2 saat oluyor ilk öneme gelen takıma girdim 7.takıma yazdım geleyim diye olur dediler paylaşımım bol olursa gircekmişim 82-85 arasıyım adım safiye 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim doğumda 10 kilo aldım iğnelerle 10 kilo diyet yaptım veremedim 5 kilo kadarda öyle aldım

Son düzenleme:

merba canım hoşgeldin dogru yere geldin başla canım diyet spor azar azar başla etkisini görünce bırakmassın zaten ben spor sayesinde 16 kilo verdim yeterki iste ve azmet canım allah yardımcımız olsun kolay gelsin :92:

teşekkürler ilgin için ezgi hep böyle sakinmi bu takımlar çoğuna uğradım 1-2 kişiler

ne demek rica ederim yok sakin degildir bizim takım gelirler aslında kiminin işi vardır kiminin bebişi durmaz fırsat bulan ugrar benim de ki bebişim var biri uyudu biri kucagımda öyle yazıyom

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ssafi52, ezgiilknur, jnaz, MakeUp

ewet baya olduk burada 1de misafir varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…