Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler kızlarr
ay bi yoruldum bi yoruldumm
stepper a çıktım 715 adım attım 16 dk da 100 kalori yaktım
sonra da 100 twister
20 de çömelme
sabahta 3 mil leslie
eşim den rica ettim size bakıp vericem pc yi
sağolsun ben sporumu yaparken oda bebişimizi uyuttu

şekerim tabiki baktılar biz istikrarlı bir takımız.hepimiz maşallah güzel kilolar veriyoruz.sohbet muhabbetde güzel olunca tabiki kontrol ediliriz.ne diyoruz:kıskananlar çatlasın:79:

banlanmama sebep olan kısı var ya o vardı hehehe hep goruyodum bu kez dedım yazımm mısafırnkım oldugunuıse hec bılmıyorum bak yıne var
amannn canımm boşverrrr
merhaba kızlar ben yeni üye oldum diyete yarın başlıcam ne güzel spor yapmışsın makeup sıkılaşmak için şart ben nefret ederim bakalım nasıl yapacağım
merhaba safiyecim tam doğru yerdesin diyecektimki takımlardan birine girmişsin bile
ama burayada bekleriz tabii
ahh tatlımm nedir bu hastalık bırakmadı yakanı iyileş bir an önce
bugün güzel beslenmişsin sporlarda tam maşallah sana
gerisi de gider zamanla canım ama spor ve diyette istikrar şart
yarın diyetisyene gideceğim evde yaptığım nivea bady hareketlerini yapsam yeterli olurmu kızlar
ilk başta belki canım ama sadece o yetmez yürüyüşle de desteklersen mükemmel olur
cnım benım genelde boyle olur ama sanırım takımalr arasında en aktıve olan 1 takım sen ıyı etmısın hos gelmısın hatta bak her zman beklerım

ne güzel bende bir gram nasıl versem diye bilgi peşindeyim bir takımda kalmaktan yana değilim kardeş takım işi güzelmiş ama yetersiz gibi geldi bana belki başka takımdan bir bilgi öğrenir 2 gram zayıflarım diye kıpır kıpır bir oradayım bir burada bebiş uyandı emzireyim bi

kızlar geçmişi okudum şimdi yatmak zorundayım sabah okul var
make söz perşembe 68 den aşşa ineceğim 100 gr da olsa.
67.9 da olsa ineceğim inşallahh
adetmde btti şükür. karnımn şişknliği indi braz ama kiloya yansımıştr inşallah =)

evet canım yaa baya sevdi bırakmıyo yakamı tşkler canım dikkat etmeye calışıyom ama arada kaçıyo ama sporu illa yapıyorum tartı aşagı inmesede inat etsede inceliyorum belli bol gelmeye başladılar hep giysiler tşklerrr tatlımmmmm sanada maşallah

takip et canım biz hep birbirimizden fikirler alıyoruz tek olmuyo dolaş her zaman bekleriz seninlede paylaşız hep beraber zayıflaız zayıflarsın tabi ben başta çok korkuyodum nasıl gitcek kilolar diye sporda sevmezdim ben yatım gitsin kilolar derdim ama çok şükür gidiyo kilolar ben 92 kiloydum martta dogum yaptım şimdi 76.8 kiloyum canım düzenli gelmeye çalış güzel bilgiler var sende yaparsın hep beraber zayıflarız

iyi geceler canım uyu sen okulunda başarılar sana kolay gelsin inşş verirsin canımm

hele bı cuma olsun o zman konuscaz senle tatlım sok dıyetlerı felan bıkenara bırakda duzgun beslenerek ver kıloyu sınavlar basladıı aaa kızdırma benıı

ay kac gundur bısıklet yapoıyorum ya potısım ve bacakalrım cok agrıyoo sanırım kaslarım canlanmay abasladıı

ohhhhhh ohhhhhh inşşşş hemencikkkk etkisini görüssün alıştıkca geçer bende 2 yıl önce bisiklet sürerek ve dikkat ederek 10 kilo vermiştim darısı yeniden ve hepimize

ne kadar surede verdın ve gunde ne kadar yaptın bı anlatsana bakımm

valla 2 2 buçuk aydı galiba sabah kalkınca elma yiyodum abartmadan kalvaltı yapıyodum acıktıkca elma yedim hep ama yamaklardande hep yedim günlük düzenli olarak 1 saat bisiklet sürdüm tel cepte kulaklık kulakta hareketli müzük hızlı hızlı sürdüm çok faydasını görüyodum ki hamile kaldım:26: ama şimdi bisiklet süremiyorum ama yarın platese başlıyorum mekik ip ve diske devam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…