- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
şekerim tabiki baktılar biz istikrarlı bir takımız.hepimiz maşallah güzel kilolar veriyoruz.sohbet muhabbetde güzel olunca tabiki kontrol ediliriz.ne diyoruz:kıskananlar çatlasın:79:
amannn canımm boşverrrrbanlanmama sebep olan kısı var ya o vardı hehehe hep goruyodum bu kez dedım yazımm mısafırnkım oldugunuıse hec bılmıyorum bak yıne var
merhaba safiyecim tam doğru yerdesin diyecektimki takımlardan birine girmişsin bilemerhaba kızlar ben yeni üye oldumdiyete yarın başlıcam ne güzel spor yapmışsın makeup sıkılaşmak için şart ben nefret ederim bakalım nasıl yapacağım
ahh tatlımm nedir bu hastalık bırakmadı yakanı iyileş bir an önceiyi akşamlar kızlar nasılsınız bende eh işte
bugun yediklerim
sabah 4-5 kare peynir 2 zeytin 1 domates birazda ekmek
ara mandalinn
ara 3 bis. 1 bardak kolaeşim zorladı ama sonra pişman oldu ve anlaştık eve kola girmicek inşş
akşam tost yedim ama erkendi
1 kupa neskafe
2 saat sonra 1 yakın muz 1 dilim elma 1 çeyrak havuç
3 buçuk litre su
sporlar
200 ip
300 disk
300 mekik
15 dk yürüyüş
gerisi de gider zamanla canım ama spor ve diyette istikrar şartyeni üye oldum 1-2 saat oluyor ilk öneme gelen takıma girdim 7.takıma yazdım geleyim diye olur dediler paylaşımım bol olursa gircekmişim 82-85 arasıyım adım safiye 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim doğumda 10 kilo aldım iğnelerle 10 kilo diyet yaptım veremedim 5 kilo kadarda öyle aldım
ilk başta belki canım ama sadece o yetmez yürüyüşle de desteklersen mükemmel oluryarın diyetisyene gideceğim evde yaptığım nivea bady hareketlerini yapsam yeterli olurmu kızlar
cnım benım genelde boyle olur ama sanırım takımalr arasında en aktıve olan 1 takım sen ıyı etmısın hos gelmısın hatta bak her zman beklerım
iyi geceler kızlarr
ay bi yoruldum bi yoruldumm
stepper a çıktım 715 adım attım 16 dk da 100 kalori yaktım
sonra da 100 twister
20 de çömelme
sabahta 3 mil leslie
eşim den rica ettim size bakıp vericem pc yi
sağolsun ben sporumu yaparken oda bebişimizi uyuttu
amannn canımm boşverrrr
merhaba safiyecim tam doğru yerdesin diyecektimki takımlardan birine girmişsin bile
ama burayada bekleriz tabii
ahh tatlımm nedir bu hastalık bırakmadı yakanı iyileş bir an önce
bugün güzel beslenmişsin sporlarda tam maşallah sana
gerisi de gider zamanla canım ama spor ve diyette istikrar şart
ilk başta belki canım ama sadece o yetmez yürüyüşle de desteklersen mükemmel olur
ayy herkesler de burdaymış
neyse bu gece kısmet değilmiş
iyi geceler hepinizee
ne güzel bende bir gram nasıl versem diye bilgi peşindeyim bir takımda kalmaktan yana değilim kardeş takım işi güzelmiş ama yetersiz gibi geldi bana belki başka takımdan bir bilgi öğrenir 2 gram zayıflarım diye kıpır kıpır bir oradayım bir burada bebiş uyandı emzireyim bi
kızlar geçmişi okudum şimdi yatmak zorundayım sabah okul var
make söz perşembe 68 den aşşa ineceğim 100 gr da olsa.
67.9 da olsa ineceğim inşallahh
adetmde btti şükür. karnımn şişknliği indi braz ama kiloya yansımıştr inşallah =)
kızlar geçmişi okudum şimdi yatmak zorundayım sabah okul var
make söz perşembe 68 den aşşa ineceğim 100 gr da olsa.
67.9 da olsa ineceğim inşallahh
adetmde btti şükür. karnımn şişknliği indi braz ama kiloya yansımıştr inşallah =)
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ssafi52, ezgiilknur, jnaz, MakeUp
ewet baya olduk burada 1de misafir varmış
evet bencedeeeeeeeeeeeeeeee
tabekı dımı fıstıkımmmmmmmmmmm
diiiiiiiiiiiiiiii evetttttttttttttttttttttttttttttttt
ay kac gundur bısıklet yapoıyorum ya potısım ve bacakalrım cok agrıyoo sanırım kaslarım canlanmay abasladıı
ohhhhhh ohhhhhh inşşşş hemencikkkk etkisini görüssün alıştıkca geçer bende 2 yıl önce bisiklet sürerek ve dikkat ederek 10 kilo vermiştim darısı yeniden ve hepimize
ne kadar surede verdın ve gunde ne kadar yaptın bı anlatsana bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?