merhaba kızlarrr
anca gelebildim valla
sabahtan kahvaltıyı dışarda yaptık açık büfeydi ama abartmadım valla:)
yarım yumurta, 1 kk beyaz peynir, çeyrek domates, 1 dilimde el açması börek yedim 2 çay bardağıda açık çay
arkadaşlar çok şaşırdı envai çesit tatlı tuzlu hamurişleri vardı hiçbirinden almadım
giderken 20 dk yürüdüm ama bebek arabasıyla yavaş bi yürüyüştü dünüştede çarşı işlerimi hallettim hazır çıkmışken grip aşımıda olayım dedim. aşımıda yaptırdım geldik
2 idi eve girdiğimizde oğlumla ilgilendim çorbasını içirdim
1 tane mandalina yedim açtım pc yi:)
oğlum uyuyunca da 3 mil leslie yapacağım ama ayaklarım ağrıyor valla akıllı ben topuklularla çıkarsam olacağı buydu
valla süpersin canımmmm dicek kelime bulamıyorum ben olsan yerdim aman yakarım ne olcak derdim çok taktir ettim seni aman canım yorma kendini yavaş yavaş dinlen bi bakalım kendini iyi hissedersen yaparsın tabi
gün mü sene dicedin herhalde...
geçen hafta olsaydı ben de yemezdim ama şu an bulsam heç hayır demem valla...
gerçekten tebrikler jnazcım.... işte bunu başardıktan sonra gerisi gelir...
aman kokosss ıstedıgın kadar benden genc ol ben cılvemle bu yasımda 18 lıklere tas cıkarımm
ona ne şüphe...
geçen hafta olsaydı ben de yemezdim ama şu an bulsam heç hayır demem valla...
haah kokosa bak aksam makarnayı kım yedı
aynen kuzummm ama bılıyomusun ben cok cıddı soyluyom hala bu kıloyla bıle 25 26 gozukuyom
maşallah canımyaabende plates yaptımmm geldimm ahhh öldümm yavvvv 45 dk sürdü beni bitirdi ohh üstünede yarım litre kadar su bi paket form bis 1 tane muz yedim
yap tabi şekerim ama bugün değil cuma akşamı yap en iyisi:)çok sağol canım...
bu gün kendime güzel bi pasta mı yapsam acba...
harikasın tatlım afiyet olsun yediklerindemrblarr nasılsınz bakemmm bende eh işte bide rahat nefes alsam rahatlıcam
gelelim ne yedim ne içtim ve ne spor yaptımmm
sabah kahvaltı 6-7 kare peynir 1 buçuk kadar domates birazda ekmek
ara bol bol su şimdiden 1 buçuk litre oldu dahada içiyomm
sporlar şimdiden 200 ip
200 disk
100 mekik
50 çaprazz mekik yaptım
çoçukları uyuttum şimdide plates yapcammmm inşş kas olmasda kilolarım giderr
mai cimm doğum günün kutlu olsun canımbu arada kızlar bu gün benim doğum günümmüş
yeni farkettim
habire mesaj geliyo..
yoksa hiç haberim yoktu...
canımya aynen bende dokunmasam canım istemiyor ama ne zamanki bir parça alayım devamı geliyor hele ki makarna ve pilavda bende yapmamaya çalışıyorumherkese günaydın kızlar...
gece gelmiştim baya yazışmışsınız...
bir sürü alıntı yapıp mesaj yazmıştım ama gönderemeden elektrikler kesildi...
kızlar ben dün yine çok kötü oldum...
uzun zamandır karbonhidratlı şeylerden uzak duruyordum
dün ben msnde lak lak ederken eşim geliverdi
daha yemek yapmamıştım
biz de makarna yapalım dedik...
ben 1 kaşık aldım benim insülin direnci yine açığa çıktı
bi kaşık iki kaşık derken 1 tabak makarna yedim
sonra yine şekerim yükseldi uyku bastırdı sinirlerim artıı çok fena oldum...
ne zamandır iyiydim ne güzel yaa...
bi daha asla yemicem...
önemli olanda incelme değil mi canımevet canım yaa baya sevdi bırakmıyo yakamıtşkler canım dikkat etmeye calışıyom ama arada kaçıyo ama sporu illa yapıyorum tartı aşagı inmesede inat etsede inceliyorum belli bol gelmeye başladılar hep giysiler tşklerrr tatlımmmmm sanada maşallah
aynen kuzummm ama bılıyomusun ben cok cıddı soyluyom hala bu kıloyla bıle 25 26 gozukuyom
yaa hayırdır canım relg döenmimi diyecekken dogun günün oldugu aklıma geldi bence çok azıtmadan kendine bugun izin ver yarında telafi et çünkü senede bir kutluyoruz dogum günümüzü genede sen bilin
maşallah canımyaa
bende o kadar plates indirdim hepsi kaldı sanırım pek sarmadı beni
afiyet olsun
yap tabi şekerim ama bugün değil cuma akşamı yap en iyisi:)
harikasın tatlım afiyet olsun yediklerinde
oğlumda yeni uyudu bende kalkıp leslie yapıcam ama ilk önce alıntıları bitireyim dedim
mai cimm doğum günün kutlu olsun canım
rabbim hayırlı uzun ömürler versin
canımya aynen bende dokunmasam canım istemiyor ama ne zamanki bir parça alayım devamı geliyor hele ki makarna ve pilavda bende yapmamaya çalışıyorum
Allahtan eşim yemek seçmez illa pilav makarna istemez yoksa zor olurdu işim
ama abartısız her akşam çiğköfte alır bakalım dün konuştum ne olur dedim en azından bayrama kadar alma yada aldığım yerde otur ye sonra canım çekiyor dayanamıyorum diye
oda sağolsun tamam dedi cipsine çerezine razıyım valla
önemli olanda incelme değil mi canım
bende sabah farkettim bayram için kendime etek dikmiştim 44 beden denedim bol geldi yeleği de aynı şekilde düğmelerinin yerini değiştireceğim
3 hafta önce evde olan bi gömleğimi denemiştim dar geldiği için içine gömlek alacaktım ama bugün gömlekte tam oldu çok sevindim
birde kalça göbeği geçtim kollarımda zayıflamış çok hoşuma gitti
inşallah zaman geçtikçe daha da inceleceğiz
maşallah canımyaa
bende o kadar plates indirdim hepsi kaldı sanırım pek sarmadı beni
afiyet olsun
yap tabi şekerim ama bugün değil cuma akşamı yap en iyisi:)
harikasın tatlım afiyet olsun yediklerinde
oğlumda yeni uyudu bende kalkıp leslie yapıcam ama ilk önce alıntıları bitireyim dedim
mai cimm doğum günün kutlu olsun canım
rabbim hayırlı uzun ömürler versin
canımya aynen bende dokunmasam canım istemiyor ama ne zamanki bir parça alayım devamı geliyor hele ki makarna ve pilavda bende yapmamaya çalışıyorum
Allahtan eşim yemek seçmez illa pilav makarna istemez yoksa zor olurdu işim
ama abartısız her akşam çiğköfte alır bakalım dün konuştum ne olur dedim en azından bayrama kadar alma yada aldığım yerde otur ye sonra canım çekiyor dayanamıyorum diye
oda sağolsun tamam dedi cipsine çerezine razıyım valla
önemli olanda incelme değil mi canım
bende sabah farkettim bayram için kendime etek dikmiştim 44 beden denedim bol geldi yeleği de aynı şekilde düğmelerinin yerini değiştireceğim
3 hafta önce evde olan bi gömleğimi denemiştim dar geldiği için içine gömlek alacaktım ama bugün gömlekte tam oldu çok sevindim
birde kalça göbeği geçtim kollarımda zayıflamış çok hoşuma gitti
inşallah zaman geçtikçe daha da inceleceğiz
valla maicim bugün tartılmadım zaten ve ilk siz aklıma geldiniz dedim eğer şimdi yersem cuma günü ne diycem kızlarageçen hafta olsaydı ben de yemezdim ama şu an bulsam heç hayır demem valla...
make im sağol tatlım valla bugünlerde kendime şaşıyorum bendeoooo acık bufeler gezmelerr oh be jnazım allah bozmasın annem cok dırayetlısın aferım sana
bende bugun oruc tutmadım annem tutturmadı cok az yedın dıyee neyse 1 kupa cay ıctım bıde ıcerde nohutlu borek yapıyolarrr allammm benım ısımde zor bugun allah yardımcım olsun ne dımmm
ilknurcum sende spor konusunda muhteşemsin tatlım birde şimdiye kadar 10 kilodan fazla verdin sanırımvalla süpersin canımmmm dicek kelime bulamıyorum ben olsan yerdim aman yakarım ne olcak derdim çok taktir ettim seni aman canım yorma kendini yavaş yavaş dinlen bi bakalım kendini iyi hissedersen yaparsın tabi
evet canım yaa regl dönemimdeyim... kazasız belasız atlatsam çok iyi olacak....bi de benim rahatsızlığım var sene 365 ben 360 günü regliyim... bu ay düzeldi demiştim ama bu seferde tatlı krizlerim oldu böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?