Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oooo acık bufeler gezmelerr oh be jnazım allah bozmasın annem cok dırayetlısın aferım sana

bende bugun oruc tutmadım annem tutturmadı cok az yedın dıyee neyse 1 kupa cay ıctım bıde ıcerde nohutlu borek yapıyolarrr allammm benım ısımde zor bugun allah yardımcım olsun ne dımmm

valla süpersin canımmmm dicek kelime bulamıyorum ben olsan yerdim aman yakarım ne olcak derdim çok taktir ettim seni aman canım yorma kendini yavaş yavaş dinlen bi bakalım kendini iyi hissedersen yaparsın tabi

geçen hafta olsaydı ben de yemezdim ama şu an bulsam heç hayır demem valla...
gerçekten tebrikler jnazcım.... işte bunu başardıktan sonra gerisi gelir...

yaa hayırdır canım relg döenmimi diyecekken dogun günün oldugu aklıma geldi bence çok azıtmadan kendine bugun izin ver yarında telafi et çünkü senede bir kutluyoruz dogum günümüzü genede sen bilin

bende plates yaptımmm geldimm ahhh öldümm yavvvv 45 dk sürdü beni bitirdi ohh üstünede yarım litre kadar su bi paket form bis 1 tane muz yedim
maşallah canımyaa
bende o kadar plates indirdim hepsi kaldı sanırım pek sarmadı beni
afiyet olsun
çok sağol canım...
bu gün kendime güzel bi pasta mı yapsam acba...

yap tabi şekerim ama bugün değil cuma akşamı yap en iyisi:)
harikasın tatlım afiyet olsun yediklerinde
oğlumda yeni uyudu bende kalkıp leslie yapıcam ama ilk önce alıntıları bitireyim dedim
bu arada kızlar bu gün benim doğum günümmüş
yeni farkettim
habire mesaj geliyo..
yoksa hiç haberim yoktu...
mai cimm doğum günün kutlu olsun canım
rabbim hayırlı uzun ömürler versin
canımya aynen bende dokunmasam canım istemiyor ama ne zamanki bir parça alayım devamı geliyor hele ki makarna ve pilavda bende yapmamaya çalışıyorum
Allahtan eşim yemek seçmez illa pilav makarna istemez yoksa zor olurdu işim
ama abartısız her akşam çiğköfte alır bakalım dün konuştum ne olur dedim en azından bayrama kadar alma yada aldığım yerde otur ye sonra canım çekiyor dayanamıyorum diye
oda sağolsun tamam dedi cipsine çerezine razıyım valla
önemli olanda incelme değil mi canım
bende sabah farkettim bayram için kendime etek dikmiştim 44 beden denedim bol geldi yeleği de aynı şekilde düğmelerinin yerini değiştireceğim
3 hafta önce evde olan bi gömleğimi denemiştim dar geldiği için içine gömlek alacaktım ama bugün gömlekte tam oldu çok sevindim
birde kalça göbeği geçtim kollarımda zayıflamış çok hoşuma gitti
inşallah zaman geçtikçe daha da inceleceğiz

aynen kuzummm ama bılıyomusun ben cok cıddı soyluyom hala bu kıloyla bıle 25 26 gozukuyom

ilahi kaptan çok komiksin heee çok güldümm çoçuklar bile kımıldadı ben kaçırdım misafiri sen kaç yaşındasın şaşırdım heeee aklımı karıştırdın şindik sen

yaa hayırdır canım relg döenmimi diyecekken dogun günün oldugu aklıma geldi bence çok azıtmadan kendine bugun izin ver yarında telafi et çünkü senede bir kutluyoruz dogum günümüzü genede sen bilin

evet canım yaa regl dönemimdeyim... kazasız belasız atlatsam çok iyi olacak....bi de benim rahatsızlığım var sene 365 ben 360 günü regliyim... bu ay düzeldi demiştim ama bu seferde tatlı krizlerim oldu böyle...

sağol canım...
seni de tebrik ederim inceldiğin için.. ne güzel insan çok mutlu olluyor.... ben de 1 aya kadar incelip dün çarşıda giremediğim gömleğin içine giricem inşallah...

ben platese yeni başladın indirdim duruyodu boyuda uzadıp inceldiyomuş çok memnun olan var bende onuda sporlara ekledim tşkler canım
saol canım elimden geldigince yapmaya çalışıyorum inşş incelip sevincem tamam canım sen cvpla ondan sonra yap lesini bende lesilei yapım diyo bakalım yapabilcem mi
çok haklısın canım incelme önemli çok sevindim senin adına canımm ohh ne güzel hep böyle azalır inşş kilolar ve inceliriz inşşş hep beraber:13:

valla maicim bugün tartılmadım zaten ve ilk siz aklıma geldiniz dedim eğer şimdi yersem cuma günü ne diycem kızlara
birde açıkçası şimdiye kadar yedim de ne oldu eve gidince deli gibi spor yapıp eritmeye çalışacağıma yemem daha iyi diye düşündüm

make im sağol tatlım valla bugünlerde kendime şaşıyorum bende
ama bunda sizin payınız çok yüksek
artık bir an önce şu kilolardan kurtulmak istiyorum
bu ben değilim diyorum benki 60 kiloda bile diyetisyenlerde gezerdim şimdi 70,5 kiloyum
şimdiye kadar o kadar çok şey yedimki gereksiz yere onun ceremesini çekiyorum
hatta tabakların önünden geçip giderken hiç düşünmedim bile aman bir tane alayım ne olacak diye
bende oruç tutacaktım sözde ama dün gece 11 i geçiyordu arkadaşım aradığında o ısrar etti tutma diye o yüzden tutmadım bende
valla börekte pek güzel olur Allah yardımcın olsun tatlım
valla süpersin canımmmm dicek kelime bulamıyorum ben olsan yerdim aman yakarım ne olcak derdim çok taktir ettim seni aman canım yorma kendini yavaş yavaş dinlen bi bakalım kendini iyi hissedersen yaparsın tabi
ilknurcum sende spor konusunda muhteşemsin tatlım birde şimdiye kadar 10 kilodan fazla verdin sanırım
ben daha 5,5 kilo verebildim ve daha hamile kaldığım kiloya bile inmedim onun içinde 5,5 kilo daha vermem lazım
işte ondan sonrası zorlamaz inşallahh

ayy canımm allah kolaylık versinn kolay atlatırsın inşş canımm çok geçmiş olsun çok zormuşş yaaa yok mu tedavisi falan çok üzüldüm yaaa çok zor oluyo tatlı krizi bende olmuştu 2 hafta önce nerdeyse hergün aldırıyodum zor geçiyo ama artık yememeye çalışcamm allahım hepimizin yardımcısı olsun inşşş kolay geçsin diyetlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…